Elämäni paras pano osa 2 (Iso, vanhempi nainen, ejakulaationeste, lihaksikas mies, komentaminen)

Anonyymi

Tarinan alku, löytyy toisesta postauksesta nimeltä Elämäni paras pano osa 1.

Marla alkoi tulla hulluksi, hän painoi päätäni jalkoväliinsä ja minä nuolin kiivaasti hänen peräaukkoaan. Hetken kuluttua kieleni suuntasi taas ylöspäin. Marlan klitorikseen ejakulaationeste pulppusi ja roiskui Marlan vaginasta kasvoilleni imiessäni ja näykkiessäni klitorista. En koskaan ollut tavannut yhtä kosteaa naista. Oli taas aika komentaa tätä Kurvikasta ja rivoa Kaunotarta. Kierähdin sänkyyn selälleni ja Komensin Marlan päälleni. Marla kapusi jättimäisen perseensä ja rintojensa kanssa ylleni ja sujautti kyrpäni suoraan vittuunsa. Pillu oli täydellisen kostea ja lämmin, näky oli mahtava. Melonin kokoiset rinnat pomppivat silmieni edessä, joiden nokassa nököttivät kivikovat suuret nännit. Rinnat olivat niin suuret, että ylsin imemään noita sormenpään kokoisia nännejä päätäni nostamatta ja minähän imin. Marla suoristi selkänsä ja alkoi intensiivisen ratsastuksen. Marla pyöritteli lantiotaan kyrpäni syvällä vitussaan. Eteen ja taakse supistellen samalla vaginaansa, reiteni olivat jo ihan märät tämän naisen istuessa koko painollaan päälläni. Aina eteen tultuaan vatsan uumenissa olevasta märästä vitusta pärskähteli ejakulaationestettä kasvoihini saakka, en koskaan ollut kokenut mitään niin kiihottavaa. Marla kysyi ratsastuksen välissä, että mitä oikein teen, kun hän saa jatkuvasti toistuvia pieniä orgasmeja. Intensiivinen ratsastus jatkui, Hikikarpalot valuivat Marlan suuria rintoja ja vatsaa pitkin päälleni orgasmien siivittämien ejakulaationesteiden pärskähdeltyä ympäriinsä.
"KONTILLESI SIITÄ!” Komensin.
TYÖNNÄN NYT ISO KYRPÄNI SYVÄLLE VITTUUSI TAKAAPÄIN, ONKO SELVÄ!"
"JOOH", Marla voihki hiljaa.
"ONKO SELVÄ!" toistin kovalla äänellä.
läimäytin napakasti marlan suurta hyllyvää pakaraa. Aluksi nuolaisin kaksi pitkää nuolaisua klitoriksesta persereikään. Työnsin kyrpäni syvälle Marlan vaginaan takaapäin ja aloitin kunnon rynkytyksen.
"KOVEMPAA!" Marla huusi
Läimäytin uudestaan Marlaa persposkelle. Kietaisin Marlan hiukset käteni ympäri ja nykäisin napakkaan otteeseen veto-otteeseen.
"TÄÄLLÄ MÄÄRÄÄN MINÄ!" sanoin vihaista esittäen.
Ja aloitin panemaan niin kovaa kuin pystyin. Kyrpäni upotessa vitun uumeniin, lantioni läpsähteli irstaan kuuloisesti Marlan takapuolta vasten samalla sain lämpimän roiskauksen pillunestettä kasvoilleni joka kerta. Marla voihki kuin hullu ja puri tyynyä.
"OTAT KOKO KYRVÄN, ETKÄ VALITA!", Kiihotin Marlaa likaisilla puheilla nussiessani.
Heti tämän jälkeen Marla alkoi huutamaan orgasmin pauloissa, reiteni kastuivat pillumehusta. En vieläkään ole varma oliko tämä ejakulaationestettä vai pissasiko Marla saadessaan räjähtävän orgasmin. Tämä kuitenkin kiihotti minua entisestään. Jatkoin panemista hullun lailla, koko huone alkoi tuntumaan saunalta ja ikkunat olivat oikeasti huurussa. Hieroin nussiessani Marlan persereikää. Josta Marla kiihottui entisestään. Tunsin tulevani pian. "Läimäytin Marlaa taas kaksi kertaa perseelle napakasti. Persposket alkoivat punoittaa läimäytyksistä. Joka kerta kun läimäytin, pillu kastui entisestään ja Marla voihkaisi lujaa.
"TYKKÄÄTKÖ TÄSTÄ SENKIN LUTKA”
Läimäytin uudestaan nussiessani Marlaa takaapäin.
"SÄ NIELET MUN MÄLLIT, ONKO SELVÄ!", komensin
"mmmh", Marla mumisi.
En ollut varma oliko tämä myöntymys vai ei. Läimäytin uudestaan ja painoin Marlan vatsalleen sänkyyn.
"MULLE EI SANOTA, EI!” karjaisin.
ja aloitin kiivaan loppu spurtin Marlan perse oli ihan punainen ja märkä. Läpsähteli irstaasi kyrpäni upotessa hänen pillunsa uumeniin.
"JOOH" sain myöntymyksen.
Tunsin lastin lähtevän liikenteeseen. Nousin nopeasti Marlan päältä. Vetäessäni vetäessäni kyrpäni ulos, perässä pillusta seurasi vesiputous, joka tirskahti laiskasti ulos ja valui marlan täriseviä reisiä pitkin lakanoille. Marla lysähti sängylle pylly helottavan punaisena reidet täristen. Läimäytin vielä viimeisen napakan pyllylle ja työnsin sykkivän kyrpäni Marlan suuhun. Marla alkoi imemään kyrpääni rajusti. Otin tiukan otteen Marlan hiuksista ja annoin koko lastin tulla Marlan ahnaaseen suuhun. Spermaa tirskahteli suupielien välistä pumpatessani lisää ja lisää Marlan suuhun, Marla nieli kaiken, Nuoli kyrpäni puhtaaksi ja jatkoi vielä suuhoitoa, kunnes kyrpäni pikkuhiljaa pehmeni. Kyrpäni ei ole koskaan ollut niin arka pano tuntui nupista kiveksiin. Rojahdin sängylle Marlan viereen. Olimme molemmat yltä päältä hiessä ja sänky oli oikeasti ihan märkä ejakulaationesteistä ja hiestä. Sessiomme kesti toista tuntia. Marla kehui saaneensa useita orgasmeja ja oli oikein tyytyväinen roolileikkiin, kuulemma aina komentaessani uusi orgasmi lähti liikkeelle. Nussimme vielä useasti viikonlopun aikana, kokeilimme myös anaaliseksiä ja joimme viiniä.
Pidämme yhteyttä vieläkin:)

Tässä tarina elämäni upeimmasta panosta. Laittakaas lukijat palautetta😊

3

4362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuvauksen nainen vastaisi täydellisesti omia haaveita.. Aikoinaan sain 15 vuotta vanhempaa naista panna viikonlopun aikaan useita kertoja.. Oli yksi parhaista panoista saada bbw maturea

      • Kiva että tykkäsit. Kirjoittelehan omakin kokemuksesi tänne.


    • Anonyymi

      Muutamia vastaavia kokemuksia elämän varrelta! Se on mahtavaa kun nainen on todella märkä! Käyn panemassa yhtä rouvaa noin kerran viikossa, hänen pillu on hyvinkin kertomasi mukainen. Huomenna menen taas kun ukkonsa on poissa.
      Oma muija ei vastaavaan pysty, joten on ihanaa vaihtelua tän rouvan pillujen pillu...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe