Aamutouhua koiramme kaa

Heräsin ennen vaimoani Riittaa. Katselin hänen kaunista vartaloaan, kun hän makasi selällään. Olimme juuri tulleet etelästä ja hänellä oli upea rajaton rusketus. Hänellä on isot ja todellakin kiinteät rinnat.
Nyt huomasin jotain erikoista. Hänen nänninsä olivat todella pitkänä ja aivan kovana pystyssä. Taivutin nänniä sivulle varovasti etten herättäisi häntä. Nänni kuin ampui takaisin pystyyn. Silmänsä olivat kiinni ja huulet hieman raollaan. Suullansa oli pieni hymy. Arvasin hänen näkevän jotain himokasta unta. Jalkansa olivat harallaan. Vilkaisin Riitan pillua. Klitta näytti olevan hieman turvoksissa ja pillusta valui pieni noro mahlaa. No nyt on selvää. Untahan tuo ihana muodokas rouvani näkee.

Yöpöydällä on meillä aina liukkaria. Tiputin rasvaa Riitan rinnoille ja hieroin sitä niihin varovasti. Tuntui tosi hyvälle. Aamuaurinko tuli samalla ikkunasta, ja kuin tilauksesta valon säde osui Riitan rintoihin. Rasvasta kiiltävät rinnat tuntuivat, kuin olevan liekeissä, auringon niitä hyväillessä. Näytti aika upealta. Nännit sojottivat kuin majakat odottaen tulevaa laivaa.

Koiramme Rolle oli herännyt ja ilmeisesti haistanut jotain makkarin puolelta. Hyppäsi sänkyyn häntä heiluen. Ilmeisesti Riitan pillun tuoksu oli herättänyt Rollessakin tunteita? Rollen punainen kyrpä oli hieman ulkona.
Riittakin tuntui heränneen, ainakin puoliksi. Riitta otti toisella kädellään kiinni Rollen pallukoista ja puristeli niitä varovasti. Hymyili kuin unessaankin. Rollen penis alkoi tulla ulos todella vauhdilla. Olipas se yllättävän iso ja laajeni koko ajan.

Hetken mielijohteesta käänsin Riitan kontilleen. Rolle hyppäsi heti selkään. Rouvani ohjasi Rollen oikeaan paikkaan. Rolle ei tarvitse esileikkejä, vaan alkoi takoa munaansa vimmatusti rouvaani korvat luimussa ja häntä koipien välissä. Riittakin ulisi kuin koira. Haluaisin nähdä itsekin paremmin ja vedin Rollen pois. Ei olisi tahtonut tulla. Käänsin Riitan selälleen ja vedin jaloista sängyn laidalle. Huomasin koko kehon värisevän. Laitoin vähän tyynyjä ristiselän alle. Näin voisi olla parempi ? Rolle seisoi lattialla ja tuijotti minua kuin saksanseisoja, ikäänkuin odottaen vuoroaan. Minun ei tarvinnut kuin näyttää sormella ja Rolle oli päällä. Jälleen Riitta ohjasi kädellään ison punaisen koiran peniksen sisäänsä. Tuntui, että tuo käy jopa ihmeteltävän tottuneesti. Voisin jopa ajatella, että vaimoni on tehnyt aiemmin muutakin Rollen kanssa kuin lenkittänyt? Olenhan aika usein poissa töitteni takia.

Rolle tiesi mitä tehdä. Takavartalo teki työtä käskettyä ja mulkku painui aivan pohjaan asti, kiitos tyynyjen. Riitta tunsi saavansa jotain suurempaa, kiellettyä. Vartalonsa taipui vielä enemmän kaarelle. Ai sitä ihanaa ääntä mikä rouvani huulilta kuului. Olin itsekin aivan kiimassa.

Riitalla oli kädet olleet päänsä päällä, mutta nyt ne siirtyivät vyötärölleen. Kädet painoivat vyötärään niin kovaa, että jotain oli tapahtumassa. Rollenkin tahti hidastui ja lopulta pysähtyi kokonaan. Riitta piti pientä ulinaa ja tiesin, että nyt lähti lasti liikkeelle. Riitta nytkähteli ja Rolle huohotti. Spermaa tulee todellakin paljon. Rolle oli kiinni Riitassa ainakin minuutin, ennen kun irrottautui. Rouvani huohotti todella raskaasti.

Halusin haistaa ja maistaa miltä tuntuu koiran spermaa täynnä oleva rakkaan rouvani pillu. Klitoris tuntui kiveltä. Se oli niin kova. Nuolaisin sitä hieman. Painoin kielelläni kovempaa ja silloin Rollen spermat lensivät pillusta kasvoilleni. En välittänyt. Oma mulkkuni seisoi niin, että sattui. Painoin kyrvän sisään kahvaa myöten. Pari työntöä ja taas tapahtui. Se tuntui jo pumpulta. Painoin kyrpääni raivokkaasti Riittaan ja samalla spermaa lensi pillusta reisilleni. Se ei ollut omaani, se on varma. Rolle on tainnut painaa rouvaani koko spermapankin.
Laskin sisään omankin lastini. Tämä ennalta arvaamaton näytelmä oli saanut omankin pääni aika sekaisin ja täytyy sanoa, että sain suurimman orgasmini koskaan. Pääni tuntui räjähtävän. Lyyhistyin vaimoni päälle. Joka paikka oli täynnä spermaa. Voisin jopa sanoa, että aika liukasta oli.

Riitta makasi selällään kasvot nautinnosta punehtien. Saaneen naisen kasvot ovat TODELLA KAUNIIT.
Kuin taikaiskusta aurinko osui taas makkariin ja Riitan uhkeisiin rintoihin. Aamulla ne kiilsivät rasvasta, nyt spermasta. Ihana näky. Annoin suukon vaimolleni ja nukahdettiin uudestaan.

Tätä asiaa muistellessani ja kirjoittaessani, oikeastaan samalla paikalla sängyssä missä tuo episodi tapahtui, sattui vieläkin jotain omituista. Olin nytkin aika helvetin kiihoittunut ja kyrpäni oli seissyt jo jonkin aikaa. En ollut siihen koskenut kertaakaan, mutta kun laskin tabletin sängylle ja tuijotin kivikovaa munaani, niin näin, kun sen tulipunaisen tulppaanin pää avautui hitaasti ja koskematta sperma lähti liikkeelle. Se lensi kaaressa kasvoilleni asti. Tällaista ei ole tapahtunut koskaan, että koskematta lasti lähtee.

Rollea ei enää ole, mutta rakas vaimoni Riitta nukkuu siinä vieressäni.
Mahtaako unia nähdä?

11

14141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä juttu.
      Mihin Rolle, taivaaseen? Ette hankkineet uutta?

      • Anonyymi

        Sua siellä jo kaivataan.


      • Anonyymi

        ihan hyvä,mutta koira ei oikein sopinut kuvaan.kävin eilen kauppakeskuksen kaupassa tarkoitusperäni ovat kummalliset siellä käydessäni,muuta kuink aollakkaan uillakin joillakin on vähän samat aikeet eikö kaksi tuttua miestä prässätyt housu housut jalassa ja jonkunlainen siisti erivärinen puvun takki päällä istui kahvilla selkä minuun päin,en meinannut tuntea.no hyvä.päiväpelastettu,no eikö mitä toinen mies lähtikin pois ja menin tän toisen kanssa juomaan kahvia ,no hotkasin kahvin ja kerkisin jo aatella lähtekö tonenkin mies pois iman minua,mutta turha pelko ,tarttui käteni ja näin että miehiset piirteet voimistuivta,onnen päiväni sittenkin mehän emme tee treffejä koskaan jos satutaan paikalle niin jes.,mentiin tutuun paikkaan ja mitä siellä oliin nainen alasti ja ja tää toinen mies oli hänen vitussaa kiinni,munaaheilu ja minä meinäsin halusta pyörtyä en ikin ole tuntenut tämän olevan mahdollista minulle mies saatteli minut samaan sänkyyn ja oli valmis lukkarisotaan vaihdettiin paria monet kerrat halu oli sanoin kuvaamaton ja kalut kivikovat miehet oli itsevarmoja ja kaikki onnistui hyvin miten voi olla kihottavaa katsella kun toisesen miehen muna näkyi liikkuvan toisennaisen pilussa. ja just pilluun meno kohta räjäytti pankin.vietän nykyään tälläistä elämää enkä vaihtais mihinkän,eikä tää ole fantasia,vaan totta.


    • Anonyymi

      Aivan helvetin kiihottavaa...

    • Anonyymi

      Hyvä tarina, mutta ihmetytti tuo Rollen kestävyys. Yleensä koirilla tulee alle puolessa minuutissa. Vai oliko kokemuksen tuomaa...

    • Anonyymi

      Varmaan tyhmin keskustelu ikinä.

    • Anonyymi

      Harvinaisen sairasta. Onko hoitopaikka varattu?

    • Anonyymi

      Pidin kovasti. Ehkä toi omia muistoja mieleen. Toivottavasti Rolle sai seuraajan.

    • Anonyymi

      mitenhän sitä saisi oman tyttöystävän kokeilemaan kans uroskoiran taikoja. kiihottaa pirusti ajatus antaa koiran nussia kiimaista tyttöystävää

      • Anonyymi

        Niimpä ;)


    • Anonyymi

      Hyvä juttu, vaikka pari seikkaa häiritsi. Yleensä koira nuolee pimpin puhtaaksi...

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe