Vaarallinen henkisyys

Henkisyys nostaa päätään voimakkaasti eri medioissa. Monet hakevatkin apua surussaan tai suuressa hädässään spiritualistisesta maailmankatsomuksesta. Meediot auttavat ja lohduttavat, sitä en kiellä.
(Puhumattakaan niistä, jotka tahkoavat suuria summia mertenkin takaa sillä, että saavat nämä ihmiset uskomaan olevansa kristallisia jumalattaria tms. Ja tämähän on vain oman egon pönkittämistä eli juuri päinvastaista mitä henkisyys pohjimmiltaan on eli luottamista Jumalaan)
MUTTA kun spiritualistit uskovat vain hyvään, siihen, että pahaa henkimaailmaa ei ole. Vain ihmiset ovat pahoja, sanovat spirit, niin silloin ollaan todella vaarallisilla vesillä!! En puhu lämpimikseni vaan todellisten kokemusten perusteella! Olen ollut syvällä tuossa maailmassa.
Lähipiiriini kuuluvia on nykyisin tuskallisessa tilanteessa ns pahojen henkien kanssa. Nuo ihmiset ovat äärimmäisen herkkiä. Herkkyyttä tarvitaan ollakseen meedio.
Nämä pahat henget eivät tulleet itsellään vaan toisen meedion kautta. Sellaisten, jotka olivat kääntyneet ”toiselle puolelle”
Jokapäiväinen elämä oli tämän jälkeen taistelua, univajetta ja työkyvyttömyyttä. Enää ei ollut hyvää henkimaailmaa suojelemassa vaan tilalla oli paha kaikkine muotoineen, välillä muuntautuneena hyväksi. Ja tässä vaiheessa nuo muut henkiset ystävät hylkäävät. He ovat sitä mieltä, että tuo on menettänyt järkensä. Niin ei kuitenkaan ole! Kirkon apu on olematonta, sillä ev.lut. kirkossa on vain muutamia, jotka osaavat toimia tämän asian kanssa. Katolisessa kirkossa ottavat asian vakavasti ja antavat apua.
Miettikää henkiset new age- ihmiset mihin alatte. Itse olin samoilla linjoilla 20 vuotta, kunnes tuli näitä toisen puolen ihmisiä ja heidän uhrejaan vastaan. Tein päätöksen, jota en koskaan kadu. Minusta ei tullut ”uskovaista”, mutta totesin, että totuus on jotain muuta kuin henkimaailma ja pyytää voi Jumalalta. Muita ei tarvita! Siunausta kaikille teille!

17

445

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitäs höpötät, ei täällä kukaan lue sun lätinöitä. Itsekään en ole new ageri.

  • Anonyymi

   metiat on iha hölynpölyä

   • Anonyymi

    Kirjoitustaito o tärkeämpi kuin lukutaito, muutoin se on sitte lukio!


  • Anonyymi

   Terveen maallisuuden väittäisi Jeesuskin oleva
   hetkittäin viinaa
   ja kiimaa.
   Niin että ehkä. se henkisyys
   tai ylipäätää.. munkin syönti,
   200 kg painon hankkimine,
   pääsykielto ihmisten ilmoille
   on teh wei tu köy.
   Henkisyys on hörhöilyjä muka,
   maallisuus pelkkää alaisen
   kiusaamista, no ei välttis,
   älä vedä mielipiteestä
   herneä nokkaa tai
   lelupyssyyn
   Olen Madonnan disciple

  • Anonyymi

   Hörön löröt. Kaikkien tutkimusten mukaan uskonnot, spiritualistiset huuhaat ynnä muu tieteetön sheiba menettää osuuttaan sivistyneesä maailmassa.
   Siellä, missä ei ole koulutusta, uskontojen ja uskomusten asema on yhä vahva.

   • Anonyymi

    Kaikkien tutkimusten mukaan uskonnot, spiritualistiset huuhaat ynnä muu tieteetön sheiba menettää osuuttaan sivistyneesä maailmassa.

    Niin,sivitys maailma on tyhmä,aineellinen ja rahan perässä juokseva.
    Jos olisit sivistynyt ja irti siitä missä olet,ymmärtäisit paljon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikkien tutkimusten mukaan uskonnot, spiritualistiset huuhaat ynnä muu tieteetön sheiba menettää osuuttaan sivistyneesä maailmassa.

    Niin,sivitys maailma on tyhmä,aineellinen ja rahan perässä juokseva.
    Jos olisit sivistynyt ja irti siitä missä olet,ymmärtäisit paljon.

    Sinulta puuttuu tarvittava tietopohja ja kyky kriittiseen, laadulliseen ajatteluun.


  • Anonyymi

   Kaikki mahdolliset yliluonnolliset asiat on psyykeen vaikuttavia. Toiset vaikuttaa positiivisesti ja toiset negatiivisesti, riippuen siitä, miten ne ohjeistettu ihmisille. Esim. Jumala, Kristus yms. on ns. positiivista asiaa ja spiritismi on sitten negatiivista. Koska näin on kerrottu. Ja näin silloin uskotaan. Siksi spiritimismi voi aiheuttaa jopa vammauttavia traumoja. Jos esim. rukoilet Jumalaa ja näet jonkin näyn silmäkulmassasi, esim. valoilmiön, saatat kokea lämpimän tunteen, joka rohkaisee sinua, koska koet saaneesi merkin Jumalalta. Mutta täsmälleen sama ilmiö spiritistisessä istunnossa saattaa säikyttää sut suljetulle osastolle. Ihmisen psyyke on herkkä ja siksi sen kanssa ei kannata pelleillä.

  • Anonyymi

   Kiristääkö vanne päätäsi? Oletko kenties ottanut nämä asiat turhaan sydämeesi? Jumalallisuus on suhteellista. Riippuu mitä palvotaan.

  • Anonyymi

   Huihui

   Miten vaarallista onkaan kantaa paria kristallia kaulassa ja luulotella jotain meditoimalla. Noniin eiköhän sunkin pitäis vähän chillata siellä,
   Älä ota turhan vakavasti näitä asioita.

   ~ B

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kirkkojen ja uskontojen kautta voi tulla myös "pahiksia", koska olet heidän järjestelmässään silloin. Uskonlahkossa. Mitä sitoumuksia tekee. Alkoholi, aineet, lääke, liikaa suitsukkeita? Myös valtiot ja muut systeemit. Pimeyden sijaan on hyvä ajatella valoa ja värejä. Joskus possessioihin on syynä elektromagneettisuus eli laitteet joiden lähellä ollaan, jos ei ajattele itse ja suihku. Ottivatko piik.it? Joskus palo santo tai salvia, tuuletus.

   • Anonyymi

    Some kannattaa myös miettiä missä on ja exät. Ettei ole huonoja vaikutuksia. Missä kaveripiirissä on. Ja irrottautuuko uutisista ym.


  • Anonyymi

   Meditointi tarkoittaa vain todellisuuden kohtaamista, rauhaa ja selkeyttä. Kyse ei ole mistään tempusta ja menetelmästä. Äääriuskovaiset ne vaarallisia ovat. He tuntevat kaikki pahuudet nimeltä. Juuri hehän henkimaailmoista puhuvatkin. Luonnossa liikkuminen vastaa sitä mitä meditaatiolla tarkoitan. Luonnon kauneuden kokee kun ei ajattele turhia eikä mieli ole ristiriitojen kuormittama.

  • Anonyymi

   Lähipiiriini kuuluvia on nykyisin tuskallisessa tilanteessa ns pahojen henkien kanssa.

   Jahas,ne saa pois. Varmaan tiedät miten ?

   • Anonyymi

    Jeps, tulemalla järkiinsä, heittämällä huonosti perustellut oletukset ja väittämät hiiteen!


  • Anonyymi

   Kannattaa tehdä puhdistuksia asunnossa ja itselleen. Ja katsoa mistä se tulee, sellainen joka osaa. Jos on auki, kanavoi erilaisia asioita ja ei tarvitse sitä negatiivista enää ottaa vastaan. Alkoholi pois, ehkä salviatee kerran pari. Ihmisten puhelimet ja tietokoneet vaikuttavat jonkin verran magneettisesti, valo ja ääni. Suihkuun välillä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   106
   1891
  2. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   89
   1639
  3. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1279
  4. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   59
   1118
  5. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   272
   1050
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   72
   957
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   59
   878
  8. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   44
   847
  9. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   819
  10. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   67
   760
  Aihe