kaupassa naistenpäivänä sai ruusuja naiset

Anonyymi

olen heteromies muta miettisin sellaista kun kaupassa naiset sai ruusuja nyt naistenpäivänä että jos paikalle olisi osunut joku niin sanotussa väärässä kehossa elävä tai sukupuoltaan "vaihtanut" niin olisiko loukkaantunut tai syntynyt kassalla niin sanottu konfliktitilanne.

sen verran mun sanoa pitää ajatuksistani että tiedän että jotkut kokee aidosti syntyneensä väärään kehoon mutta silti mulla on voimakkaita ennakkoajatuksia transseksuaaleista. se johtuu varmaan siitä että musta tuntuu että trans seksualit on niitä samoja vihervasemmistolaisia jotka on aina kulttuurimarxistisesti toimimassa yhteistä hyvää vastaan. poikkeuksiakin toki on kuten tämä eräs jonka youtube nimimerkki on karvakasakoirakaveri tai vastaava. hän todella älykäs ja häntä ilo on kuunnella.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensinnäkin ruusujen jakaminen naisille naistenpäivänä on venäläinen tapa jonka tietenkin kukkakauppiaat ovat ilomielin hyväksyneet.

      Eiköhän ruusuja jaettu ulkoisen habituksen mukaisesti, enkä oikein usko että kukaan "väärän" ruusun saanut siitä loukkaantuisi kun saa ilmaisen kukan.

      Jos nyt oikein tarkasti puretaan tuota nimitystä transseksuaali, niin trans tatkoittaa vastakkaista ja seksuaali seksuaalista suuntautumista. Eli transseksuaali tarkoittaisi suoranaisesti heteroa ihmistä.

    • Anonyymi

      Kyllä, transpoikana tuntui aikanaan pahalta, kuten transmiehistä yleensäkin tuntuu tulla kutsutuksi naiseksi. En sanonut mitään. Nyt miehenä mulle pari vuotta sitten annettiin jostain syystä naistenpäivän ruusu kysyen onko se ok, se taas oli vaan ihan hauskaa.

    • Anonyymi

      En kuulu vihervassareihin yms. Mutta olen MtF ja prosessi on vielä suht alussa.
      Ei tulisi pieneen mieleenikään itkeä ruusuja kassalla, ne valittajat ovat juuri niitä em. vihervassareita. Joita on kyllä varmaan hiukan enemmän prosentuaalisesti "siskoissa" kuin muussa väestössä. Mutta meitä "normaalejakin" on ja ollaan ihan ok ihmisiä. Ja minäkin matkalla naiseuteen pikkuhiljaa. Uskaltaisin sanoa että päihitän jo nyt melkein puolet normieukoista, saati parin vuoden päästä. 🙂

      • Anonyymi

        Sinusta ei siis tunnu yhtään pahalta, ettet saa naisille tarkoitettua ruusua, koska olet kaikkien silmissä mies? Itsestäni tuntui pahalta, mutten olisi saanut kassalle raivaria, mutta kotona itkin yksin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinusta ei siis tunnu yhtään pahalta, ettet saa naisille tarkoitettua ruusua, koska olet kaikkien silmissä mies? Itsestäni tuntui pahalta, mutten olisi saanut kassalle raivaria, mutta kotona itkin yksin.

        Transsukupuolisen pitää olla henkisesti aika jämäkkä jotta pystyy viemään tutkimus- ja hoitoprosessin läpi. Voi tulla ongelmia jos ei saa naistenpäivänä ruusua ja itkee sitä kotona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinusta ei siis tunnu yhtään pahalta, ettet saa naisille tarkoitettua ruusua, koska olet kaikkien silmissä mies? Itsestäni tuntui pahalta, mutten olisi saanut kassalle raivaria, mutta kotona itkin yksin.

        Viitaten omaan kirjoitukseeni: "itkeä kassalla".
        Eli olisi tuntunut pahalta ja en ole kaikkien silmissä mies. Olen tällä hetkellä lähinnä se, ketä katsotaan useampaan kertaan ja mietitään, kumpi tuo on.


    • Anonyymi

      Niin että mitä yhteistä hyvää vastaan?

      Korjaan tekstiäsi hieman. *transsukupuolinen.
      *korjannut. Vaikka laitoitkin sen lainauksiin.

      Jos olisin saanut ruusun sinä päivänä käteen, olisin ehkä sanonut jtn. "Ei kiitos, antakaa jollekin naiselle, minulla ei sellaista ole". Tmv.

      Tietysti sellainen hei tyttö, hei nainen, she jutut särähtää negatiivisesti korviin mutta ei jaksaisi itkeä niistä.
      Sehän ei keneltäkään ole pois jos joku loukkaantuu pahemmin. Teidän vähemmän ymmärtämättömien homma on vain ymmärtää vähän paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2859
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      403
      2752
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2220
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      78
      1924
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      70
      1893
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1803
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1794
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1738
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1542
    Aihe