Mistä sekarotuinen koira?

Anonyymi

Mistä löytäisi ilmoituksia sekarotuisista koirista?
Pidemmän aikaa seuraillut perus myyntipalstoja tori, nettimarkkinat.. Mutta oikeanlaista ei ole tullut vastaan.

6

<50

  Vastaukset

  • Ihan mielenkiinnosta: Minkälainen mahtaa olla "oikeanlainen" sekarotuinen?

   • Arvata saattaa, että yleisesti en tietenkään tarkoittanut, vaan että itselleni oikeanlaista, sopivaa ei ole tullut vastaan.
    Kaipailen kooltaan pientä, mieluiten pidempi karvaista koiraa. Poissuljettuja rotuja on, esimerkkinä
    Chihuahua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Arvata saattaa, että yleisesti en tietenkään tarkoittanut, vaan että itselleni oikeanlaista, sopivaa ei ole tullut vastaan.
    Kaipailen kooltaan pientä, mieluiten pidempi karvaista koiraa. Poissuljettuja rotuja on, esimerkkinä
    Chihuahua.

    Kuten hoksottimilla varustettu olisi saattanut arvata, en minäkään kysynyt, millainen on yleisesti oikeanlainen seropi, vaan nimenomaan sitä, millainen on sinusta oikeanlainen seropi.

    Arvata saattaa myös, että jos sinulla on ulkonäköön liittyviä pakkomielteitä, niin ainoaksi edes likipitäen järjelliseksi vaihtoehdoksi jää rotukoira. Seropeja tupsahtaa myyntiin sitä mukaa, millaisia vanhempia joku saa päähänsä yhdistellä, joten on ihan turha huudella perään, jos ei ole sopivaa kohdalle sattunut. Ongelmasi ei siis ole se, ettet ole osannut katsella oikeista paikoista, vaan se, että odotuksesi ovat totaalisen epärealistiset. Voit vaikuttaa pennun ulkonäköön vain valitessasi rotukoiran, seropin kohdalla mennään ihan tuuripelillä, eikä sinulla sitä tuuria nyt ilmeisesti ole ollut matkassa.

    Koska et maininnut mitään järjellistä vaatimusta pennulle, niin en paasaa siitä enempiä, mutta ohimennen sanottakoon, että seropien tehtailuun liittyy miljoonisen tärkeämpääkin seikkaa kuin pentujen koko ja karvanpituus.


  • Mikähän mun kommentissa oli sääntöjen vastaista?

   Maltti on valttia. Kyllä se sopiva tulee vielä vastaan. Parempi käyttää aikaa ja vaivaa, kuin että päätyy pentutehtailun uhriksi.

   Pentutehtailuko oli siis se, joka aiheutti kommentin poiston?

  • Miksi sen pitää olla nimenomaan sekarotuinen? Otat ihan hirveän riskin kaiken mahdollisen suhteen, sillä pennutustahtia ei vahdi kukaan, vanhempia tuskin on terveystarkastettu ja pennut voivat olla kaikkea muuta kuin luulit riippuen siitä, millainen sillisalaatti niiden taustalla on. Kahden rotukoiran jälkeläisen voi odottaa olevan korkeintaan isomman vanhemman kokoinen tai vain vähän isompi, mutta jos taustalla on vähänkään enemmän rotuja, niin pelkäksi arvailuksi menee. Kokoa tärkeämpää on mm. luonne (vietit, aktiivisuustaso, kovuus/pehmeys jne.), mutta sitä on sekarotuisista aivan yhtä hankalaa ellei jopa hankalampaa ennustaa kuin kokoakin. En käsitä, miksi venäläistä rulettia on pakko pelata.

  • Jos tietyn näköstä hakee, ei voi olla seropi.
   Kato rotukoirista, kodinvaihtajat.Löytyy usein nuoria koiria.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   396
   12164
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   129
   6198
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   5169
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   164
   3738