Neuvoja / vertaistukea?

Anonyymi

Ollaan nyt puolisen vuotta asuttu kimpassa mieheni kanssa (tunnettu 2,5v). Meillä asuu myös mun lapset 14v ja 17v. Miehen 6v poika vierailee 3-4 päivänä viikossa. Alunperin öitä hän vietti jokatoinen vk.n loppu la-su. Sitten kokeiltiin lisätä öitä yht.6 yökyläilyyn kuukaudessa. Nyt väliaikaisesti yökyläilyt jääneet kokonaan pois.

Ongelma siis se, ettei poika osaa / halua nukkua omassa sängyssä, vaan haluaisi nukkua vieressä. Kotonaan nukkuu äidin kanssa perhepedissä. Meillä tämä on tuottanut ongelmia, koska ei vaan yksinkertaisesti mahduta samaan sänkyyn. Ja nyt poika ei siis halua tulla yöksi ollenkaan. Harmittaa tosi paljon, kun toivoisin, että hän olisi osa myös meidän perhettä ja yöpyminen täällä olisi mun mielestä oleellinen osa tätä hommaa. Mulla ei lähipiirissä ole uusperheellisiä, keiden kanssa voisi tästä keskustella...

Pojan äidin mielestä pojan perusturvallisuuden tunne on kärsinyt, eikä kukaan tiedä miksi. Ei hän vaikuta siltä että pelkää. Eikä osaa sanoa mikä pelottaisi. Kysyttäessä miksei halua meillä nukkua, on sanonut vaan, ettei halua nukkua yksin. Tai keksii erilaisia syitä, mitkä ei kuulosta oikeen järkeviltä tai eivät pidä paikkaansa. Jokatapauksessa tilanne mennyt siihen, että hän iltaisin itkee sydäntä särkevästi, että haluaa nukkua äidin vieressä. Tuntuu pahalta kiusata lasta. Mutta näin hän myös jää paitsi kivoista kokemuksista, kun ei halua lähteä meidän kanssa yön yli reissuun tms.

Mieheni ja pojan äiti odottavat nyt aikaa lasten psykologille, mutta en tiedä koska pääsevät. Tilanne pitäisi saada nyt jotenkin purettua.

Kellään kokemuksia tämän kaltaisesta tilanteesta?

11

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko pako rikkoa hyvä lapsiperhe ä, joillaan naikkosilla a on kykyä tunkeutua toisten kotiin asusgtelemaan siivellä ja häätämään miehen lapset ja exä pois omasta kodistaan. Jos ei ole kotia menkööt nainen töihin ja maksakoot omat kulut, ei se mies ole vevolinen kustantamaan kapakkareissuja ja lasten leluja vieraille ihmisille.
      Sinä voit nukkua suffalla kun meihen lapsi tulee isäle, lapsela on oikeus nukkua isän viekkuses, tai voit mennä hotelin nukkumaan .

    • Anonyymi

      Voisko yksin nukkumista vaikka harjoitella niin että isä menee aluksi nukkumaan pojan huoneeseen ja sieltä siirtyy vähitellen pois. Niin että pojalle kerrotaan, että ensi yönä kun olet nukahtanut isä menee nukkumaan omaan huoneeseen. Kyllähän siitä voi itku tulla, mutta en ehkä lähtis tuohon että poika ei lainkaan ole teillä yötä. Vähän niin kuin annetaan lapsen tahdolle periksi. Vaikeammaksi se vaan muuttuu koko ajan. Pojan äitikin varmasti ansaitsisi hetken lepohetken.
      Sama homma minulla edessä. Nukutaan perhepedissä ja nyt pitäisi saada lapsi nukkumaanomaan sänkyyn.

    • Anonyymi

      Hommatkaa isompi sänky.

      • Anonyymi

        Varmaan hommaisivat isomman sängyn, jos koko juttu ei olisi satua.


    • Anonyymi

      Huono trolli, keksi uskottavampia.

    • Anonyymi

      Hei kiitos, kivasti tuli neuvoja. Kokeillaan seuraavaksi tuota et isä menee pojan huoneeseen sängyn viereen patjan kanssa. Ja jos itse olen poissa kotoa yön, niin nukkuvat vierekkäin meidän sängyssä. Pääasia, et poika haluaa tulla yöksi ja saa viettää isänsä kanssa aikaa. Psykologille meno on nyt ilmeisesti pistetty jäihin.

      -ap

      • Anonyymi

        Laittakaa pojalle sänky ihan parisänkynne viereen isän puolelle. Kuusivuotias on siinä iässä että mielikuvitus saa aikaan kaikenlaisia mörköjä sängyn alle, mutta tuo vaihe menee pian ohi.


    • Anonyymi

      Olisi parstakun et puuttuisi toisten ihmisten lapsiin, he ei kuulu sulle, parempi ettett puutu ettei lapset kräsii. Lapset tulee isää katsomaan ei sinua, eivät he sinua halua omaan elämäänsä, pilalle menevät. Miksi haluat kiusaa miehenl apsia, miksi et omia tai sukulaisten lapsia, miksi täysin vieriata? Siksi etteivät he tulisi enää isän luokse. Hankaloitat isän ja lasten elämää. Nöyrry sen verran että et puutu tkä ole paikalla.
      Sinä voit nukka yksin kun laspi on teilä. Sinä tarvii psyykologia.

    • Anonyymi

      Virhe mennä psykologille kunnalliselle puolelle;
      psykologi=sossun huostaaanotto ja kaikki valtuudet
      valehteleville "lastensuojelun" viranomaisille

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3520
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2942
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2830
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2718
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2624
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2425
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      2024
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1857
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1763
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      160
      1684
    Aihe