Yle "valtakunnankiusaajana"

Anonyymi

Tässä Ylen nettisivuilta pari valaisevaa esimerkkiä journalismin tasosta ko. laitoksessa:

"Urheilijoiden nöyryyttämisestä rangaistu valmentaja saa palata työhönsä – ratkaisu tyrmistytti Olympiakomitean pomon: "Ei voi kuin ihmetellä""

"Taitoluisteluliitto voi estää Team Uniquen MM-kisamatkan, koska epäasialliseen käytökseen syyllistynyt valmentaja palaa töihin – "Puntti ei saa tutista""

Tämä hyökkäys nimeltä mainittua ihmistä vastaan yltyi eilen, jolloin Yle:n urheilutoimitus suolsi aamuvarhaisesta iltamyöhäiseen radion ja tv:n urheilulähetyksissä luokatonta likasankojournalismia.

Kun Ylen langettama tuomio ei johtanutkaan kyseisen ihmisen asettamiseen ikuiseen boikottiin ja toimitsijakieltoon, hyökätään hänet palvelukseen ottanutta seuraa vastaan ja kysellään kauhistellen kaikilta mahdollisilta pomoilta, mihin toimenpiteisiin tätä seuraa vastaan voitaisiin ryhtyä. Eilisen "urheilu-uutiset" olivat niin sietämätöntä kamaa että piti vaihtaa illasta kanavaa niiden kohdalla kun alkoi kuvottaa. Siellä taivasteltiin aina silmät pyöreinä kaikkien vastaantulijoiden kanssa, miten on mahdollista että mahtava Yle ei pysty yhtä ihmistä nujertamaan.

Yle on kauhistelevinaan kaikenlaista kiusaamista mutta syyllistyy itse toistuvasti pahimmanlaatuiseen terroriin, kuten aiemmin elokuvaohjaajan ja voimisteluvalmentajan mustamaalauksen tapauksessa. Se saa vieläpä poliitikkojakin mukaan tähän pirulliseen touhuun kaiketi pelon voimalla. Ja kaikki, jotka asialle jotain voisivat tehdä, ovat aivan kuin eivät mitään erikoista näkisi tässä.

Jos poliitikko joutuu vastaavan ajojahdin kohteeksi, hän voi suudella poliittista uraansa hyvästiksi ellei satu olemaan niin onnekas että Ylen rikollinen toiminta kääntyy itseään vastaan.

18

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ylen uutisoinnin kohteiden valinta herättää jatkuvasti kysymyksiä. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että jenkkien esivaalien spekulointiin käytetään enemmän aikaa kuin kotimaisen politiikan analysointiin.

    • Anonyymi

      Yle on harjoittanut systemaattista Suomen kansan puna-aivopesua ainkin 60-luvulta lähtien. Ainakin pari-kolme suomalaista sukupolvea on saanut nauttia tästä ylen tarjoamasta oman itsenäisen suomalaisen ajattelun halveksinnasta.

      Ei se mitään että historia on todistanut ylen propagandan valheeksi. Aikanaan DDR ja muut sosialistivaltiot saivat ylen sympatiat puolelleen. Valhe on muuntunut punaisesta punavihreäksi mutta sama meno jatkuu.

      Yle on lopetettava.

      • Anonyymi

        ja paskat! kokoomus ja rkp (ei krp koska ovat niin aarnion asialla) ja keskusta-kusetus siellä häärää ja määrää ja verokiertovakuutuskuoret menee epämääräisiin pankkitileihin ULKOMAILLE ja epämääräiset "suomen kansalaiset" kovasti pyrkii ja ovat ne kaikista talousrikollisimmat palanneet suomeen jo "corona tai korona tautiensa kanssa. ELLER HYYYR


      • Anonyymi

        Vanhempi sukupolvi muistaa vielä Reporadion, Raatikaisen, Näin naapurissa ja Naapuri neljänneksen. Balalaikat soivat ja sosialismia ylistettiin häpeilemättä.


    • Anonyymi

      Suomalaisten terveys ei kiinnosta YLEÄ eikä MUUTA MEDIAA.
      Joutavat jorinat Usan esivaaleista yms.
      Kansa pidetään pimennossa tarkoituksella eikä kerrota kuinka vaarallinen Corona virus tauti on. Koskee myös suomalaisia. Myös nuoria. Johan Pm tyttö kertoi ei väliä vanhuksista.
      Tyttähallitus ei tajua eikä kiinnosta. Eivät ymmärrä vakavuuttta. Eikö ne katso Italian tilannetta kuinka nopesti se todetutt ja kuolleet lisääntyy vauraassa P Italiassa korkeassa elintason maassa, Lääkäri facebookissa kertoo oloista ja josta suomennos on myös linkki Hommaforulla suomeksi ainakin. Suomesta matkalla olleet sairastuvat.
      Löperöä touhua lähi viikot ovat julmia josko päättäjät hallitus herää todellisuuteen? viimein.
      Viisaat etsii tietonsa itse. Paska lensi tuulettimeen kun nykyhallitus aloitti kun aika kului tuthaan touhuiluun väärissä asioissa.

    • Anonyymi

      Yle on paisunut ja rönsyillyt aivan mahdottomaksi virtahevoksi olohuoneessa. Pitäisi karsia kovalla kädellä. Yli puolen miljardin budjetista joutaisi 400 miljoonaa pois. Ylen tehtäväksi jäisi välttämättömän yhteiskunnallisen tiedotuksen järjestäminen. Tuo summa olisi palautettava veronmaksajille. Tai osa siitä käyttää vaikka poliisien palkkaukseen, joista myös on huutava pula.

      Nykyinen Yle touhuaa vallantäyteydessään kaikkea kummallista, mm. järjestää massiivisia ajojahteja yksittäisiä kansalaisia vastaan samalla kun julistaa olevansa joku suvaitsevaisuuden linnake ja taistelevansa kiusaamista vastaan.

      Samoin sirkushuvien tuottaminen kaupallisten kanavien tuotannon kanssa kilpailemaan verorahoilla ei mahdu maalaisjärkeen (ja samalla yritystukien jakeleminen mielensä mukaan). Palkintogaaloissa Ylen ohjelmina mainostettujen ohjelmien palkinnot pokkaavat yksityisten yritysten edustajat. Poliitikoille tuollainen Yle näkyy kelpaavan tai heillä ei ole rohkeutta eikä halua puuttua siihen. Ja miksi olisi niin kauan kuin kansa maksaa mukisematta. Ja yritykset jotka taitavat kustantaa leijonanosan potista. Siis tavallaan metalliverstas osallistuu saippuasarjojen tuottamiseen siinä missä tavallinen tallaajakin.

      Tulee mieleen kun aikoinaan ministeri Backman sai läänit hävitettyä, hänen piti perata valtionhallinto. Siitä ei sitten tullut mitään, liekö törmännyt liian ankaraan vastustukseen. Päteneekö sama Yleen.

    • Anonyymi

      Jo alunalkaen koko "uutisen" lanseeraus herätti itse ajattelevissa ihmisissä ihmetystä. Sisältö ja esillepano viestivät erittäin vahvasti henkilökohtaisesta kaunasta ja kostosta. YLE vastuuttomana mediana on huomannut, että se voi operoida täysin vapaasti ilman edesvastuuta, "kun on se sananvapaus" .. Mikä mainio tilaisuus vastuuttomuuteen!!

      Kyseessä on ollut alusta alkaen henkilökohtaisista lähtökohdista kumpuava maalitus, luultavasti "sitä parempaa" maalitusta.

      YLEn lautakasat! Olisiko niistä miljoonan pöntön ainekset?

    • Anonyymi

      Lähes joka päivä on joku perätön valheYlellä ja Mtv ym. Trumpista esim tänään rokote valhe. Tekevät tätä tarkoituksella mutta keiden käskystä? On se niin hullua kun Bidenistä ei kerrota dementiaa ja hänen taipumistaan hipelöidä tyttöjä rintoja ja nuuhkia sylivauvoja. Kuvatodisteita on em. ei normaaleista asioista ollut twitterissä jo kauan. Usan demokraattien pedo touhuista vaietaan. Taas on Hillaryyn avustajaan liittyvä törky paljastunut. Miksei G.SOROKSen tekemisistä uutisoida eikä puhuta koskaan? Ihmiset eivät tiedä miten Soros ja muut globalistit liittyy maahan tunkijoihin ja EU ja YK.

    • Anonyymi

      YLE ei aja mitään punapropagandaa. Päinvastoin. YLE on hyvin oikeistolaisella linjalla yhdessä vihreiden oikestosiiven kanssa. Siinä meillä on akseli, joka ulottuu myös Iltasanomiin ja Iltalehteen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      MTV kilpailee YLEn kanssa. Eilen iltauutisissa valiteltiin vappujuhlien vaisuutta, mutta 'varmaan sopii introverteille'. Tätä uutisankkurit hymistelivät. On harvinaisen törkeää eräiden ihmisten halveksuntaa. Tällaista tapahtuu nykyisessä Suomessa!

    • Anonyymi

      Nyt jo Suomekin valtamedia (kymmenen uutiset yms.) jauhavat salaliittoteorioista/salaiittoteoreetikoiden kasvusta, kun ihmiset ovat USA:ssa heränneet todellisuuteen tajuamaan, että heille jauhetaan peetä niin rokotusten kuin koronan ja muun osalta, valtamediassa. Nyt Suomessa muistutetaan "tyhmiä kansalaisia", että tällaiset ihmiset ovat salaliittoteoreetikkoja, kun alkavat kyseenalaistamaan heidän "tositietonsa". Ohjaillaan, että "älkää vaan alkako tekin kyseenalaistaa".

      Ihmisille syötetään valtamedian osalta pupputietoa, jonka mukaan kaikki muu paitsi heiltä tuleva tieto on "salaliittoteoriaa". Miten naiviksi nuo uutis"toimittajat" ja muut "asiantuntijat" ihmisiä oikein luulevat? Uskovatko he oikeasti, että ihmisiltä puuttuu kriittinen kyky ajatella ja tutkia itse asioita? Että pitäisi kiltisti uskoa kaikki shitti, mitä eteen annetaan ja kiltisti totella valtamedian ohjeita ja käskyjä. Sekö on sitä sananvapautta ja oikeutta vapauteen?

      Valtamedialle on AINA maailman historiassa ollut kaikki se tieto "salaliittoteoriaa", joka ei tue heidän julkituomaansa "tietoa". Lukuisat "salaliittoteorioiksi" väitetyt asiat ovat ennemmin tai myöhemmin paljastuneet siksi todelliseksi tiedoksi. Näidenkään valtamedian esittämien valheiden jäljille ei olisi ikinä päästy eikä niitä olisi paljastettu ilman kriittistä ajattelua omaavien ihmisten esille nostamaa oikeaa tietoa (jota valtamedia ja sen sätkynuket ja hallitukset ovat sanoneet salaliittoteorioiksi, salaliittojen sijaan).

      Näistä esimerkkeinä (haukuttiin aiemmin salaliittoteorioiksi ja asian esittäjiä salaliittoteoreetikoiksi, kunnes totuus alkoi olla niin ilmiselvä, että asiat oli pakko myöntää todeksi): mkultra ihmiskokeet (jotka jatkuvat edelleen, mutta jo paljon edistyneempinä kuin muinoin), asbestin vaarallisuus ihmisille pölymuodossa (mutta senkin myrkyllisyys oli aiemmin vain salaliittoteoriaa valtamedian mukaan), natsi-Saksassa tapahtuneet vainot, kidutukset ja murhat, solariumin vaarallisuus terveydelle liialliseksi menevällä käytöllä jne.

      Jokainen asiaan kriittisesti perehtynyt tietää tällä hetkellä esim. Gatesin rokotusten ja hänen kehittelemänsä sirun tarkoitusperän. Gates on eugenisti eikä hänellä ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta, saati muutakaan koulutusta. Hän ei ole ollut pojankloppi, joka on kehitellyt tietotekniset ideansa jossain autotallissa. Hän on sukuhaaraltaan eliittiin kuuluvaa sukua, joka on hallinnit maailman rahavirtoja ja tietoa jo satoja vuosia. Hän ja lukuisat muut ovat itse sanoneet ajavansa Uutta Maailmaa (new world, new age) ja kertovat, mitä siihen liittyy.

      Jokainen voi myös itse todeta, että FBI löysi Epsteinin saarelta materiaalia, joka sisälsi silmitöntä väkivaltaa lapsia/nuoria kohtaan. Saarella raiskattiin lapsia ja harrastettiin mm. noituutta lasten hyväskikäytön yhteydessä. Tähän osallistuivat mm. Clintonit ja muut korkean tason poliitikot sekä valtava määrä Hollywood-tähtiä (suurin osa satanisteja heistäkin). Kaikki on kirjattu ylös ja ovat jo julkisia. Epstein ei tehnyt itsemurhaa, vaan murhattiin. Hän oli liian vaarallinen, koska PeDoringin koukerot olisivat paljastuneet kauheudessaan. PiZZaGate on todellinen ja siitä on lukuisia todisteita. Ei tarvitse kuin mennä IG:hen ja nähdä kuvia itse. Ja ei, ne eivät ole muokattuja. Lapsikauppa ja heidän hyväksikäyttö on suurta, julmaa ja siihen kuuluu nimenomaan rikkaita tunnettuja ihmisiä ympäri maailmaa. Heitä suojellaan niin paljon, että edes Suomen nettisivuilla ei saa puhua asiasta, vaan tekstejä ei julkaista. Ei, vaikka kyse lasten hengestä. Sairasta touhua!

      Lisäksi amerikkalaisten yliopistojen sivuilta voi ihan itse lukea tieteessä toimivien sairaiden tutkijoiden kehittelemiä uusia rokotteita, joissa on mukana ihon alle asetettavia siruja. Nämä ovat julkista tietoa ja ihan eri tahojen omilla sivuilla luettavissa.

      Ihmiset ovat vain niin laiskoja tutkimaan asioita itse, että uskovat kaiken shitin, mitä valtamedian aivopestyt "toimittajat" sanovat. Kunnon tutkiva journalismi on kuollut ajan sitten sukupuuttoon tässä maassa ja jos jossain puun kolossa tutkivia journalisteja löytyisikin, heidät äkkiä halvennettaisiin tarkoituksellisesti naurunalaiseksi ja alkaisi tyypillinen kutsuminen "foliohatuiksi" ja "salaliittoteoreetikoiksi". Niin juuri ihmisten manipulointi toimii. Suurin osa ei tajua sitä tai mitään muutakaan, koska ihmiset on aivopesty ja ovat todellisia laumasieluja. Mielummin kuitenkin olen kriittisten "foliohattujen" porukassa kuin kaiken maailman viisastelijoiden aivopestyjen massa-ajattelijoiden porukassa.¨

    • Anonyymi

      YLE yritti häikäilemättä vaikuttaa valtakunnanpolitiikkaan valeuutisillaan, kun kirjoittivat salaliittoteorioita Sipilän kytköksistä Terrafame-juttuihin niin kuin olisivat olleet fakta-uutisia. Siis salaliittoteorioita kirjoittivat uutismuotoon!!!

      Alkaa olla mennyt monilla meedioitten edustajilla päähän tuo meedioitten edustajana toimiminen. Itse ovat itsensä nimenneen neljänneksi valtiomahdiksi. .Opiskeluaikana kävi selväksi ,että useimmat viestinnän opiskelijat opiskelivat viestintää siksi, koska halusivat vaikuttaa yhteiskunnallisesti ihmisten mielipiteisiin ja toimintaan. Totuus ja todenmukainen kuvaus asioiden tilasta ei ollut heille arvo.

      • Anonyymi

        YLE ei levitä valeuutisia.Se on osa valtakunnan ammattimediaa,joka levittää vain tarkistettua tietoa.

        Sellaista oli myös Terrafame-kirjoittelu. YLE ja muut ammattimediat kertoivat totuuden.

        "Totuus ja todenmukainen kuvaus asioiden tilasta ei ollut heille arvo."

        Valehtelet. Totuus on jokaisen ammattitaitoisen toimittajan ykkösarvo. Sitäkin työtä tehneenä ja satoja toimittajia tuntevana tunnen alan.


    • Anonyymi

      Takavuosina eräs Kymen Sanomien toimittaja kirjoitti suoraan haluavansa kiusata erästä tunnettua suomalaista kansanedustajaa. Siinäpä on koulukiusaajille sopiva ammatti: toimittaja.

      • Anonyymi

        Tuollaista asennetta voidaan tietenkin kritisoida, mutta ei yleistää.

        Toisaalta poliitikkojen arvostelu kuuluu "vallan vahtikoirien" perustehtäviin.


    • Anonyymi

      Tänä aamuna YLEn toimittajilla oli aiheena muka Trumpin patsashanke. Esittivät, että kyllä naurattaa. Milloin Suomesta tai ulkomailta valitsevat jonkun pilkkaamisen kohteen. Ihmetyttää, onko YLEssä aikuiseksi kasvaneita tyontekijöitä, vai jälkeenjääneitä. Asiallista suhtautumista asioihin ja ihmisiin näiltä on selvästi turha odottaa.

    • Anonyymi

      Se, että kuvittelee jollain yhdellä toimijalla olevan yksinoikeus totuuteen on lapsellista. Propagandantekijöiden tavallinen keino on julistaa olevansa aina totuuden puolella. Yle on ottanut tämän aseman ja kaikki tuntuu menevän läpi tyhmemmille.

      Niin tai näin, Yle tekee jälleen parhaansa lietsoakseen koronahysteriaa. Toisella aallolla pelotellaan jatkuvasti, Tapauksia likimain 20 päivässä aiemman 10:n sijaan. Suhteellisuudentaju on kadonnut kokonaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe