Kerrostalo on pahankeidas

Anonyymi

Jotkut ihmiset laittaa täällä muut voimaan aina pahoin ja se en oo minä! Uskokaa tai älkää. Minusta tehdään syntipukki kun teen aivan normaaleita asioita, kuuntelen normaalin puheen voimakkuudella tv:tä ja musiikkia ja ne kuuluu huonon äänieristyksen takia naapuriin. Miten sinä kuvittelet seinän eristävän maagisesti tv:n ja musiikin ääniä jos kusen lorotus ja wc-pöntön vetokin kuuluu? että ei oo kyse siitä että liian kovalla kuuntelisin tv:tä tai musiikkia! Mikä tv:n kuuntelusta tekee häiritsevämpää kuin ystävän kanssa keskustelusta, samalla tavalla niissä tv ohjelmissakin puhutaan? Emmä v*ttu tajua teitä jotka ahdistatte toisen ihmisen nurkkaan sen takia että hän elää normaalia elämää kerrostalon sääntöjen mukaan, tappelijat ja bilettäjät asia erikseen. Mä sanon nyt että antaa olla viimeinen kerta kun tulette haukkumaan mua häiriköksi ja että tuotan mukamas meteliä kun elän aivan normaalisti, jos teidän juttuja alkaa uskomaan niin itsellä sekoaa pää kun tv:n ja musiikin kuuntelusta tehdään synti vaikka sitä kuuntelisi normaalilla puheen voimakkuudella, pitkiä suihkujakaan ei saisi päiväsaikaan ottaa vaikka ne rentouttaa, en suostu enää elämään niin että varoisin joka asiaa mitä teen vaan sinä joka häiriinnyt tavallisesta elämästä meet hoidattamaan pääsi kuntoon tai opettelet elämään maalaisjärjen mukaan joka tarkoittaa sitä että kerrostalossa on kohtuudella opittava hyväksymään muiden elämästä lähteviä ääniä ja suhtauduttava niihin rennosti, mulle ei tulis mieleenkään valittaa jos naapuri kohtuullisella äänenvoimakkuudella kuuntelee tv:tä tai musiikkia, ymmärrän että ne huonon äänieristyksen takia kuuluu mun asunnon puolelle!

8

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://www.isannointiverkko.fi/vinkkari/normaalit-aanet-vai-hairitseva-meteli/

      Tuolta voi käydä lukemassa kerrostaloelämään liittyvät säännöt, joiden mukaan en ole myöskään niitä rikkonut! Kopioin tähän muutamia kohtia

      "Jokaisella osakkaalla on oikeus tavanomaiseen elämään hallitsemassaan huoneistossa. Lasten leikeistä kuuluu ääntä. Musiikinsoittoa harrastava harjoittelee pianonsoittoa. Koirat haukkuvat outoja ääniä."

      "Täydellistä hiljaisuutta ei voida olettaa edes yöaikaan. Jos tulee yövuorosta kotiin, voi käydä suihkussa. Yöllä herätessään saa käydä vessassa. Lapset itkevät herätessään. Se on normaalia elämää, ja äänet kuuluvat taloyhtiössä asumiseen, eikä sitä ole kieltäminen."

      "Häiritseväksi meteli käy siinä vaiheessa, kun se on toistuvaa, kohtuutonta, ajankohtaan nähden sopimatonta, kestää yhtäjaksoisesti tuntikausia tai jopa koko päivän ja pahimmillaan jatkuu pikkutunneille. TV:tä ei voi huudattaa koko päivää. Kovaäänistä musiikin kuuntelua tai soittoa ei voi harrastaa aamusta iltaan. Myöskään koiran tuntikausia jatkuva haukkuminen tai toistuva pikkutunneille jatkuva juhliminen eivät ole normaalia taloyhtiöön kuuluvaa elämää."

      "Asumismuotoaan ja paikkaa valitessaan on hyvä mahdollisuuksien mukaan huomioida oma elämäntyylinsä sekä se, minkälaisten äänten keskellä on valmis asumaan. Paikasta riippuen ääniä on enemmän tai vähemmän. Myös taloyhtiöissä on eroja. Lapsiperheiden suosimissa taloyhtiöissä arjen elämä on usein vauhdikkaampaa kuin jo vähän varttuneemman väen suosimissa taloissa."

      "Järjestyssäännöissä on maininta hiljaisuusajasta, joka tyypillisesti ajoittuu 22–7 väliseen aikaan, ja sitä pitää noudattaa. Hiljaisuusaikana kukaan ei tieten tahtoen aiheuta ylimääräistä meteliä, eikä tee mitään välttämättömyydestä poikkeavaa."

      "TV ja muut laitteet laitetaan hiljemmalle, omaan äänenkäyttöön kiinnitetään huomiota ja arkiset askareet, kuten pyykinpesu ja imurointi tehdään päiväsaikaan. Lasten leikkeihin liittyvät äänetkään eivät myöhäiseen ilta-aikaan enää kuulu normaaliin äänimaailmaan. Hiljaisuusaikoihin on kiinnitettävä huomiota myös juhlapyhinä ja satunnaisia juhlia järjestettäessä."

      "Jokainen voi silloin tällöin järjestää juhlia kotonaan. Hiljaisuusajat ja naapurit tulee kuitenkin huomioida. Omista juhlistaan kannattaa ilmoittaa naapureilleen etukäteen."

      "Juhlien järjestäjä huolehtii, että keskustelun ja musiikin äänenvoimakkuus pysyy kohtuullisena ja muutenkin vältetään tarpeetonta häirintää. Jos juhlat jatkuvat pikkutunneille, iltaa kannattaa lähteä jatkamaan läheiseen baariin, niin muut saavat nukkua rauhassa. Juhlien järjestäjä vastaa aina myös vieraidensa käyttäytymisestä."

      "Toistuva pikkutunneille jatkuva juhlinta, juopottelu, kovaääninen riitely ja öinen metelöinti eivät kuulu taloyhtiöön. Häiritsevään elämään liittyy usein myös uhkaava käyttäytyminen naapureita kohtaan sekä ilkivalta taloyhtiön omaisuudelle. Käyttäytymisen taustalla on usein mielenterveys- tai päihdeongelmia."

    • Anonyymi

      Te ootte j*malauta mielenvikasia kun valitatte joka kolahduksesta ja tv:n ja musiikin kuuntelusta normaalilla äänenvoimakkuudella päiväsaikaan! Eihän se kivaa oo että on huono äänieristys, mutta silti jokaiselle on normaalielämä sallittu! Tuolla säännöissä ilmaistaan että tv:tä ja musiikkia saa kuunnella ilman kuulokkeita kunhan ei kuuntele tuntikausia putkeen. Hiljaisuusaikaan tv ja muut laitteet laitetaan hiljemmalle, mutta mulla ei edes tätä ongelmaa ole kun nukun hiljaisuusaikaan joten silloin kodissani on tosi hiljaista. Tuntuu että jokainen ihminen koittaa ajaa elämää läpi omien mieltymystensä mukaan, hallita tuntemattomien ihmisten elämää, tehdä normaalista elämästä epänormaalia elämää. Kompromissi ois se että ymmärretään että kerrostalossa muiden elämisestä kuuluu ääniä ja luojan kiitos ettei mun tarvii käyttää kuulokkeita kun tinnitykseni pahenisi siitä.

    • Anonyymi

      Eilen kun keskustelin sellaisen ihmisen kanssa tästä asiasta, jonka mielestä teen väärin kun kuuntelen tv:tä ja musiikkia normaalin puheen voimakkuudella päiväsaikaan ja ilman kuulokkeita ja se kuuluu huonon äänieristyksen takia naapuriin niin kuulemma ansaitsisin sen että mun tinnitys pahenisi ja mua pitäisi lyödä turpaan! Kertoi ihan tarpeeksi siitä ihmisestä. Ollaan myös tietävinään että mistä mun tinnitys johtuu, no se johtuu työtapaturmasta, ei siitä että olisin musiikkia kuunnellut liian kovalla. Voi luoja että vihaan suurinta osaa ihmisistä. Kerrostaloon on tehty säännöt just sitä varten että pystytään erottelemaan mikä on oikein ja mikä väärin. Jos et pysty tulemaan toimeen muiden elämisestä lähtevien kohtuullisten äänien kanssa tai alat lapsellisiin kostotoimenpiteisiin niin muuta kerrostalosta pois tai mene hoitoon.

      • Anonyymi

        Kyllä se taitaa mennä niinpäin, että häirikön pitää muuttaa pois, eikä niiden jotka elää rauhallista elämää. Miksi vietät kovaa elämää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se taitaa mennä niinpäin, että häirikön pitää muuttaa pois, eikä niiden jotka elää rauhallista elämää. Miksi vietät kovaa elämää?

        Emmä vietä, eikä se näyttänyt uppoavan sulla kupoliin vaikka perustelin tässä asian. Emmä viitti vähä-älyisten kanssa alkaa vääntämään.


    • Anonyymi

      Sama juttu. TV tä ei voi pitää normaalilla äänenvoimakkuudella. Huono äänen eristys. Stadi vastaan Lande visailu piti jättää katsomatta. 20 jälkeen tulee paukutusta vaikka hiljaisuus alkaa klo 22. Korona hässäkän takia ei ole aikaista herätystä., joten kiire ei ole nukkumaan.

      • Anonyymi

        Äänieristys.


    • Anonyymi

      Meidän taloyhtiössä asuu rauhallista porukkaa. Kaikki ottaa huomioon toisensa eli kukaan ei häritse naapureita. Lapset ja koirat pidetään kurissa edelliset kasvatettu, jälkimmäiset koulutettu. Olen ilmeisesti hyvällä tuurilla "siunattu" ? Kun näitä juttuja lukee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe