Koska taas Toscanaan?

Anonyymi

Korona-aallon pituutta eri maissa miettiessä taitaa käydä niin, että Italiaan voisi mennä jo loppu keväästä, viimeistää alku kesästä, mutta eivät taida vielä ottaa vastaan suomalaisia, koska täällä taitaa olla vielä aalto menossa. Heinäkuussa kaikkien muiden mukaan sitten? Toivottavasti tuossa aukeaa ikkuna, ottaen huomioon molempien maiden koronatilanteen.

Täytyy vain toivoa, että niin itse kuin italialaiset ystävät ja tutut pärjäävät, eikä tule suruviestejä.

11

70

  Vastaukset

  • Kuvitteleeko aloittaja aivan tosissaan että esim. Italiassa tämä virus lopettaa leviämisensä niin, että tartuntavaaraa ei sanokaamme Toukokuussa 2020 enää ole? Utopistista haihattelua, realistisempi vaihtoehto on ajatella että tämä vuosi tarpeettomien huvimatkustelujen suhteen on ohi.
   Matkatoimistot suomessa alkavat lopultakin perua matkoja ja esim. Olympia ilmoittaa peruvansa nyt kaikki matkat ainakin Huhtikuun loppuun asti.

   • Italia "valitsi" lyhyen ja korkean koronakäyrävaihtoehdon, mikä näkyy korkeahkona kuolleisuutena. Suomessa yritetään saada aikaiseksi loivempaa ja pidempää, jotta tehohoito ei kuormitu liikaa. Esittämäsi todella pitkä vaihtoehto on mahdollinen, mutta ei todennäköinen. Todennäköisempää on rauhallinen loppukesä ja uusi aalto ensi talvena, mutta lievempänä. Rokotteen tulo markkinoille vaikuttaa paljon lopputulokseen.


  • Tämän hetkinen virallinen arvio epidemian pituudesta Suomessa on 4 - 6 kk. Italiassa se on lyhyempi ja rajumpi. Matkailu mahdollista siis joko loppukesästä tai vasta syksyllä.

   • Ja kun ensimmäinen aalto on ohi, tulee seuraava ;-)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja kun ensimmäinen aalto on ohi, tulee seuraava ;-)

    Jos tulee, niin se tulee todennäköisesti vasta talvella. Tovi voi olla, että rokote on tuotannossa jo silloin, eikä seuraavaa tule ollenkaan.


  • Minulla matka varattu Sorrentoon syyskuun lopulle,peruutus on ollut mielessä mutta seurataan nyt tilannetta parisen kuukautta,riskejä en halua ottaa

   • Veikkaukseni on, että onnistuu. Varmaan enemmän kiinni siitä, mikä on tilanne täällä ja ottavatko vastaan turisteja Suomesta, eli mikä tilanne on täällä.


  • Sanonta "nähdä Napoli ja kuolla" saa uuden merkityksen näinä aikoina.

  • Millä tavalla seuraatte Italian matkailun avautumista? Itselläni on parin tutun paikan infokirjeet tilattu, oletan niistä tulevan viestiä, kun paikat ovat jälleen auki.

  • Italia on nyt avautumassa nopeasti toukokuun aikana ja ehkä ne turistitkin pääsevät sinne melko pian

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   159
   7999
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3657
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   89
   2601
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   989