Aihe

Kaisan lopettamisesta

Anonyymi

Jo vuosia palstalle, etenkin tuonne harrastehiihtopuolelle, on valitettu, kun Kaisa Mäkäräinen on jatkanut kilpailu-uraansa.

Nyt kun Kaisa antoi lopetusilmoituksensa, niin luulisi, että nämä Kaisaa kritisoineet olisivat laatineet onnensa kukkloilla olevia kirjoitelmia.

Mutta vakavaan asiaan, mitä tulee meidän ampumahiihdolle käymään, kun Kaisan panos poistuu ?

26

65

  Vastaukset

  • Tilanne taitaa olla samaa tasoa kuin mäkihypyssä, jossa valitettiin Jannen jatkamista ja hänen jälkeen on suuri saavutus päästä toiselle kierrokselle. Muillehan on ampumahiihdossa suuri saavutus päästä osallistumaan takaa-ajoon tai yhteislähtöön.

   Mikä mahtaa olla ampumahiihdon harrastajamäärätilanne Suomessa. Onko yhtä heikko kuin mäkihypyssä.

   Onhan hiihdonkin tilanne surkea, kun maajoukkueeseen ei riitä nuorilla vauhti Matintaloa lukuun ottamatta. Eikä hänkään enää nuori ole, vaan täyttää 24 tänä vuonna eli pitäisi jo olla uransa huipulla.

   Ampumahiihto on minua kiinnostanut juuri Kaisan ja Fourcaden ansiosta. Tuskin tulee ensi vuonna enää kisoja katsottua. Liiton sponsorihankinta mennee myös vaikeaksi ja kauanko YLEkään viitsii näyttää, kun katsojat katoavat. Mäkihyppyä en ole katsonut Jannen lopetettua kertaakaan.

   • Nyt olisi näkyvyyden paikka uudelle pääsponsorille, aivan kuten ST1 vakioi paikkansa Suomen bensaketjuna, kun osasi oikealla hetkellä vetää oikeasta narusta. Näkyvyyttä riittää, tuli menestystä tai ei, Kaisan lopettamista ei media hetkeen unohda, saattavat jopa vaatia pyörtämään päätöksensä.


  • Kaisahan vähän niinkuin lupaitui esiintymään jossain kesän pyöräilykisassa, jos sellaisia saadaan järjestää.

   Millähän kalustolla ja missä joukkueessa sekä etenkin missä kisassa ?

   • Laskeva käyrähän hänellä oli, hiihto vauhti ei riitä. Ei voi vaatia että eläke ikään asti rasittaa itseään.
    Rahat uusille yrittäjille...


  • Onneksi on uutta porukkaa tulossa voi antaa sen euro määrän 1000000 e uusille
   nuorille kehittää heidän urheiluu ettei heidän tarvitse itse maksaa liikaa
   vanhat kääkät tahtoo tuuli viedä mennessään tärisevät rapulassa kotonaan sitte.

  • jaaha, taitaa Kappa viedä sm:t vielä seuraavat 3 v sen kummemmin harjooottelematta, Marin tekeminenkin loikkii niin palijon.

  • Suomesta ei tule enää koskaan Kaisan korvaajaa. Ei riitä hiihtonopeus, ampumanopeus eikä osumatarkkuus.

   • Näin se taitaa olla.... Ei tule myöskään uutta Matti Nykästä, Paavo Nurmea....


   • Stina Nilssinpoika vaihtoi pumpum-puolelle, vaikka ruattaalaasila ei yhtä suurta tyhjyyttä olekaan. Ilmeisesti rahaa löytyy ja totesi Svanin med nya unga olevan jo kaukana edellään.

    Samoin turskamömmö huonommin auttaa pumpumiin.

    Mielenkiintoista on myös seurata syksyn tilannetta, joko lääkärit määräävät uuden sukupolven syrjäyttämään Juuhaukin ja Flug-Itämäen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Stina Nilssinpoika vaihtoi pumpum-puolelle, vaikka ruattaalaasila ei yhtä suurta tyhjyyttä olekaan. Ilmeisesti rahaa löytyy ja totesi Svanin med nya unga olevan jo kaukana edellään.

    Samoin turskamömmö huonommin auttaa pumpumiin.

    Mielenkiintoista on myös seurata syksyn tilannetta, joko lääkärit määräävät uuden sukupolven syrjäyttämään Juuhaukin ja Flug-Itämäen.

    Syy Nilssonin lajinvaihtoon on kieltäytyminen tiukasta "lääketieteellisestä" ohjelmasta. Turskat möivät jotain metodia, josta myöhemmin sitten tietävät käryttää.

    Miksi tehdä Myllylöitä, tää on jo nähty.


  • Syy on kuten lehdissäkin tänään lukee, Ruotsin hiihtoliiton vuositolkulla jatkunut sekoilu, joka alkoi menestysvalmentajan ja johtajan Gripin potkuista. Norja palkkasi välittömästi miehen, kuten huippuvoitelijankin, jonka typerät pamput ,monottivat. Sittemmin on monoteltu paljon väkeä ja nyt koko liitto meinaa räjähtää ainakin naisten puolelta

  • "Mitä tulee meidän ampumahiihdolle käymään, kun Kaisan panos poistuu ?"

   Te unohditte Mari Ederin (kauden paras sijoitus 4:s) ja samoin Tero Seppälän (7:s).

   • Emme unohtaneet, päinvastoin, rukoilemme heidän puolesta, joka ilta ja aamu, samoin Olli Hiidensalon ja muidenkin. Vaatisi muidenkin niin tekemän.


  • Susi-Kalle takaisin remmiin, kyllä sponsoritkin hämmästyy, kun vanhan oikean Suomen edustajat nostavat maamme takaisin kukoistukseen.

   • Vieläkö Susi-Kalle elää???....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vieläkö Susi-Kalle elää???....

    Elää ja voi hyvin Kuusamossa.....

    Kaisa Mäkäräisen korvaajaa ei ole näköpiirissä, laihat ajat tulossa..... Toisaalta nyt olisi rahaa jaossa... Totuus on kuitenkin että K. tasoinen a. hiihtäjän harjoittelu vuosi kustantaa 100.000e...


  • Ruotsin tapaan nyt odotetaan niitä, jotka haluavat tulla kokeilemaan siipien kantoa , ainakin Anita Korvaa odotetaan testaamaan kisoihin.

   • Eikös Anne Kyllönen tuota aikoinaan koittanut, oli mukana pari muutakin tyttöä, vaan ei siitä tullut mitään. Kovilla sykkeillä ampuminen on toista kuin radalla rauhassa paukuttelu.


  • Mäkäräisen poistuminen kilpaladuilta ei ainakaan huonanna suomalaisten menestystä. Jos Mäkäräinen olisi voittanut talven MM-kilpailuissa mitaleita tai jos hän olisi ollut maailmancupissa mitalisijoilla, Mäkäräisen pois´tuminen laduilta olisi aiheuttanut ainakin hetkellisen menetyksen, mutta luuserin poistuminen ei ole ongelma.

   • Anita Korvassa olisi potentiaalia, hiihto pitäisi saada talven 2019 tasolle, kahmi mitaleita nuorten mm hiihdoissa Lahdessa...

    Armeijassa oppi ampumaan, nyt vaan täysi höyry päälle ja some viestittely pois,,,, uran jälkeen sitten niihin juttuihin...

    Mutta jos motivaatio puuttuu, mitään ei ole tehtävissä..


  • Norjalaisethan tuomitsivat heti Stinan lajiintulon. Varmaankin pelkäävät uutta lajihuippua, kuten tavallisesti. Joutunee sukupuolitesteihin.

   • Stina lyö vaan pökkyä pesään:

    Stina Nilsson: "Vaknar varje morgon och vill peppra skott"

    Siitä mallia muillekkin !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Stina lyö vaan pökkyä pesään:

    Stina Nilsson: "Vaknar varje morgon och vill peppra skott"

    Siitä mallia muillekkin !

    Finlandsvenskat ei kyllä tuota ymmärrä, tyttöhän sanoo, että meinaa ampua kisoissa haulikot kattoon.


  • jaa-a, nyt Välbekin on liittynyt kuoroon

   ja Jelenalla on tarkka silmä näissä asioissa

   mene ja tiedä, tulevaisuus näyttää

   • Svan, Andersson ja Karlsson potkivat Nilssinpoijjaan toiseen lajiin. Yksinkertaista mutta Totta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Svan, Andersson ja Karlsson potkivat Nilssinpoijjaan toiseen lajiin. Yksinkertaista mutta Totta.

    Ruotsin uusi supertähti on Linn Svahn. Häntä ei pidä sotkea Gunde Svaniin eikä Jari Joutseneen, ainakaan nimen kirjoituksen perusteella.

    Linnillä on mitokondriot kohdillaan. Toisin kuin Belörffeillä ja muilla Suomen superjulkimoilla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   338
   14104
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   325
   12410
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   212
   5462
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   24
   2332
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   66
   1657