Chat huone ei aukea?

ruustinna

Olen yrittänyt "ikäryhmät"-huoneeseen sivu aukeaa (puhtaana), vaan en voi kommentoida.

10

54

  Vastaukset

  • Terve! Chatissa on ongelma, jota selvitämme parhaillaan. Vaikuttaisi siltä, että joidenkin virustorjuntaohjelmien uusimmat päivitykset ovat aiheuttaneet sen, ettei chatiin pääse. Chatin alusta on vanhentunut, joten tällaisia ongelmia voi tulla välillä eteen. Emme kuitenkaan missään nimessä suosittele virustorjunnan tason alentamista, koska tästä voi seurata muita ikäviä ongelmia.

   Selvittelemme ongelmaa vielä, mutta ikävä kyllä tähän voi mennä aikaa.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

   • Aikaa on jo mennyt ihan riittävästi. Palkatkaa sinne ammattimaista apua, itse ette näköjään pysty ratkaisemaan ongelmaa. Minulla on kaksi konetta ja molemmissa on täysin samanlaiset virusohjelmat. Toisella pääsee sättäämään, toisella ei.


  • Tänä aamuna aikaisin piti olla joku korjaus, mutta eipä kyseinen ongelma ainakaan korjaantunut. Varmaan pian tulee korjauksen korjaus,

   • Eikös ole opittu tämän saitin systeemejä.

    Ei tule kuntoon ainakaan tässä kuussa. Varaudu, ettei koko keväänä. Onhan täällä yhä koko joukko veeme uudistuksen kämmeistä yhä korjaamatta, samoin edellisen uudistuksen. Siinä mallia nopeudesta.


  • Siellä on korona oven välissa.

  • Juu, korjataan pikaisesti. Kuten käytön hyppimistä. Sitä korjattu "ensi tilassa" tämä vuosituhat ja loppua ei näy. Ja monta muuta bugia samoin.

  • Meitä chattiin pääsemättömiä kai enemmänkin. Sivu lataa, mutta pysyy valkoisena, vain poislähtiessä sivusto vilauksena näkyy, niin kuin kuuluukin. Olisi kiva, että tuon kuukausikaupalla annetun vakivastuksen "jotain ongelmia" tilalle oikeasti tulisi syy ja korjausohje, mitä omalla koneella pitää tehdä. Alkaa vaikuttamaan jo piittaamattomalta ja hieman ylimieliseltäkin.

  • Kyllä näin karanteenissa olevana olisi mukava chattaillakin ajankuluksi..

  • Mikä ihme siinä oikein on että chat huonetta ei saada kuntoon eikä pääse sisään. Se vain lataa ja lataaa kuukaudesta toiseen. Jos chatin alusta on "vanhentunut" niinkuin jossain kohdassa ylläpito mainitsi niin eikö olisi fiksua uusia alusta niin kaikki halukkaat pääsevät chat huoneeseen. Jos olen käsittänyt asian oikein niin jos chat huoneeseen pääsee sisään ovat siellä todellisessa viiruspesässä koska chat alusta vanhentunut eikä pysy tekniikan perässä.

   • Aikataulun veikkasin ylempänä 23.03.2020 08:49.
    En näe syytä muuttaa arviotani.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7587
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   273
   6067
  3. 70
   1325
  4. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   26
   1248
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   98
   921