Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hamstraaminen

Anonyymi

Näinä aikoina kun ihmiset ostelevat varastoon tiettyjä asioita , niin paljon , että kaupassa myydään jo pelkkää eioota ( käsidesi , vc paperi , hiivakin ym.
IHMETTELEN , kun kävin kaupassa , kahvihyllyt täysiä , mitä ihmettä , eikö suomalaiset enää olekkaan kahvinjuonnin mestarimaa ? Mutta sitten tajusin että kyllä se kahvipakettienkin hamstraus kohta alkaa . Sitä odotellessa MOI !

18

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hulluja nämä on ostorajoitus näille tuotteille joita hamtrataan. Ei tää mikään maailmanloppu ole eikä se korona pyllyä pyyhkimällä parane hohoijaa.

      • Anonyymi

        Korkeintaan tukkii paska putket...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korkeintaan tukkii paska putket...

        Just niin 😠


    • Anonyymi

      Nyt on ekolokista ,voi lannoitella metsiä luomukonstilla ,kuin silloin ennen. Sammaleeseen pyyhkäisee,ei ole lunta niin onnistuu. Nenä putsataan vanhaan malliin ja rukkaspieleen viimeistellään. Tulee ulkoiltua samalla. Vihireämmätkin tykkää! Voi että .

    • Anonyymi

      Onneksi täällä ei sentään hamstrata aseita, kuten rapakon tois puolla.
      Lähteenä Iltalehti.

      • Anonyymi

        Eikös ne hirvimiehet niitä hamstraa ja sitten päissään osoitellaan toisiaan


    • Anonyymi

      Seuraavaa ripulia jo aavistellen voi varata vessapape linnakkeitakin ja vuoria niistä.
      - Sitä sitä tuo virus aiheuttaa.

    • Anonyymi

      Naisilla kuluu paljon enemmän vessapaperia kuin miehillä. Jos joudut karanteeniin tai sairastut niin onhan sitä oltava kuukaudenkin tarpeiksi. Meillä on 2 henkeä ja menee rulla päivässä.

    • Anonyymi

      Meitäkin on 2. mut ei ihan noin kova luomutuotanto ole ja puhtaina ollaan.

    • Anonyymi

      Meil oli täs käymäs pieniä lasten lap. n, 3 v. sanoi menevänsä vc.hen! Sanoin huuda ,kun tarttet pyyhkiapua, ei kuulunut ,sit vihdoin tuli pois. Katsoin pyttyyn ja , nyt oli paperin kulutus huipussaan , melkein koko rulla kerralla mytyssä pöntössä, eikun kaivamaan pois pytystä ylimääräinen ja roskiin .olisikohan tukkoutunut , jos kerkis painaa huuhtl.nappia. luulen. Selvisimme hyvin ja pienen pesun jälkeen kaikki hyvin. OLi huvin paikka. Meinaan et se on jo / olisi aikuisten maailmassa SUURKULUTUSTA ja rullakin päiväs 2 hklö, melkosta , no riippuu tuotannosta . Siin tapaukses kantsii jo vähä " hamstrata " ??

    • Anonyymi

      ei ole ihmeitten aika vielä ohi,jos tämä kansa oppii pyyhkimään takapuolensa ja kaiken kukkuraksi sen jälkeen vielä pesemään kätensä.Tähän asti ukot on yleensä tulleet vessasta huoltoasemien baareissa käsiä pesemättä ja sen jälkeen työntäneet sorkkansa siihen sokeriastiaan.Katsos,kun on niin helkkarin kiire vaikka ei kukaan missään kaipaakaan.

    • Anonyymi

      Juu ,meil tää on opittu vauvasta vaariin ,sokeriastiaan pistetään puhtoiset kätöset, kiirettä ei ole ,se jäi Karjalaan kauan sitten. Kantapään kauttahan sitä ihminen ylennsä viimestään oppii ,vaik mitä. Suomalainenkin. No on joitain poikkeuksiakin nähty ja lopputuloskin.

      • Anonyymi

        Ja nyt hakemaan Alkosta tärpättiä


    • Anonyymi

      Hamstrata saa ja sjärvi maalaiskaupunki jossa pitäisi olla omavaraisia , lihaa ja leipää tuottava kaupunki. Ihmiset hamstraa siksi ettei tarvi joka päivä kaupassa juosta tässä poikkeustilassa vaikka ei nähdä naamatusten ketään niin on turvallisinta juoruta somessa.
      Jopa muissa kaupungeissa esim Helsinki ,Tampere,Turku hamstrataan koska pitää välttää ihmisiä ja säästää itsensä muiden ohella tartunnalta.
      Että kehtaatte maalaisina puhua hamstrauksesta omavarainen tabuna ja luomu ruoka siellä kova tabu!
      Jokainen ostaa omat ostokset ja thats it! Jos leipä loppuu leipomaa!

    • Anonyymi

      Joo ,jokaineha taaplaa tyylillään ,sano appiukkokin aikanaan, ja jokaineha sitä kylyvösä ite niittää , nii " kaapungissa,ku maallakin ! OSTEKOA VAA,JOS TARTTOO !

    • Anonyymi

      Kaupat tyhjennetty maskeista! Kuka niitä käyttää? Ensimmäistäkään ole nähnyt kenenkään naamalla. Koristeiksikko ostitte? Oletteko mielisairaita, vai mikä vaivaa?

    • Anonyymi

      Meinaakko ,ettei normaalius tarttus ? Ei ne mielisairaita oo, iha pahimman varalle vain, mullakin on varastossa,vaik ei koronasta ollu tietookaan ! Tarttooha niitä muuallaki ,remontoiessakin.

    • Anonyymi

      Jos sattuu vaik pussaus kohalleen ,ni sehä on hyvä välikappale ja suoja kaikenlaista lenskaa ja taatia vastaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe