Luumäen oma poika hei

Anonyymi

Onko Tossavainen PS itse etelässä vai hakemassa isänmaallisia köyhiä kotiin koronaviruksen kourista.

Köyhät menkää talveksi Espanjaan!
18.9.2010 07:09 Reijo Tossavainen PS

Asun talvisin Teneriffalla, jossa meitä talviasukkaita on reilu tuhat. Kaikkiaan meitä lienee Espanjassa jo noin 30 000, pääosin mantereen puolella ns. aurinkorannikolla. Ryhmänä he edustavat läpileikkausta suomalaisesta yhteiskunnasta. On rikkaita, on vähemmän rikkaita ja on erityisesti siltä väliltä.

Itse käyn usein syömässä eräässä hieman syrjäisemmässä ja paikallisten suosimassa ravintolassa. Siellä esimerkiksi avotulella grillattu tosi maukas kananpuolikas tykötarpeineen maksaa kahdelta hengeltä yhteensä noin 11 euroa. Ja hintaan sisältyy vielä puoli litraa ns. talon viiniä!Täällä talvehtivista suurin osa on eläkeläisiä. Siksi terveydenhuolto on tärkeä tekijä. Ja yllätys, yllätys - täällä Espanjassa myös tältä osin asiat ovat paremmin. Eläkeläisille terveydenhuolto on täysin ilmaista, siis lääkärissäkäynti, hoidot ja lääkärin määräämät lääkkeet! Toki terveyskeskuksissa on tungosta ihan kuin siellä Suomessakin.

18.9.2010 07:54 Seppo Hildén
Ps. Totesit vanhuksille annettavan siellä ilmaiset lääkäripalvelut ja lääkkeet. Tarjous tuskin koskee muita kun espanjalaisia?

18.9.2010 07:58 Reijo Tossavainen
Tarjous koskee kaikkia täällä asuvia, siis myös suomalaisia. Maiden välisen sopimuksen mukaan lasku tosin menee Suomeen.

Aurinkoista korona päivää Reijolle jos Teneriffalla T. suomalaiset veronmaksaja yrittäjät

15

580

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Auta avun tarpeessa olevia – soita ja kysy ikäihmisen vointia

   Seuraa siis heidän pärjäämistään. Soita ja kysy vointia! Ja auta tarvittaessa.

   Reijo Tossavainen, Savitaipale

   Auttaisin kun tietäisn Kanarian puhelin numerot , voitko tossu auttaa?

  • Anonyymi

   Perus isämaallinen Reijo Tossavainen on valmis antamaan Sinulle vastauksen. Menkää köyhät elintasopakolaiset etelään, lääkkeet ja lääkäri ilmaista, lasku menee veronmaksajille. Viini on halpaa.

   Corona tuli ja Tossavainen vaati pakolaiset kotiutettavaksi asap tuomaan corona kotiin. Huh huh,

  • Anonyymi

   Valtion maksamat kotiutuskyydit loppuivat tänään – laskuksi tuli 1,5 miljoonaa euroa

   • Anonyymi

    Olisko aika tarkistella lainpykäliä.


  • Anonyymi

   Reijo Tossavainen 2010 . Köyhät menkää talveksi Espanjaan!
   Asun talvisin Teneriffalla, Täällä Puertossa olut pullo maksaa noin 1,30 euroa.

   Eläkeläisille terveydenhuolto on täysin ilmaista, siis lääkärissäkäynti, hoidot ja lääkärin määräämät lääkkeet!

   Koronan paluulennot hoiti Tossavainen Suomen veronmaksajien piikkiin .

   Eu ja Marin ei saa työntää rahaa Espanjaan mutta Tossavainen saa, isänmaallinen perskutaralla.

  • Anonyymi

   Taas lähti Tossu laukalle ajatellahautomossaan Kymenlaakson lehdistön mielipide sivuilla.

   Ehdotan, että Itä-Savo (Savonlinnan seutu), Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo yhdistetään Itä-Suomen yhteismaakunnaksi, jonka keskus olisi yliopistokaupunki Kuopio.

   Ehdotan, että Etelä-Savo (Mikkelin seutu), Etelä-Karjala ja Kymenlaakso yhdistetään Kaakkois-Suomen yhteismaakunnaksi, jonka keskus olisi yliopistokaupunki Lappeenranta.

   Näin syntyisi kaksi vahvaa yhteismaakuntaa, jotka vastaisivat sekä nykyhetken että erityisesti tulevaisuuden tarpeisiin.

   Reijo Tossavainen, Savitaipale, Etelä-Karjala, melkein Kuvernööri

   PS. Menkää Tossavainen etelään,siellä on halpaa,ilmainen lääkäri, lasku Suomen veronmaksajille.

   • Anonyymi

    Eikö Tossua huolestuta säilyykö Pääkaupunki Lappeenrannassa sairaala, poliisi tutkii ja rakennus menossa myyntiin ( Mehiläisellekö?)


  • Anonyymi

   Tossu hyökkää taas maakunnan lehtien ilmais foorumeilla. Perinteisesti demarien kimppuun mutta myös kepun. Tossun ideologian mukaan demarien iskulause on tapa talonpoika päivässä, miten mahtuvat samaan hallitukseen.

   Tossun oma persu slogan Jyväskylää mukaillen, voisi olla tänäpäivänä tapa persu vasaralla. Jos ei tulla keskenämme toimeen valta taisteluissa. Onhan näitä jatkuvasti ollut Eerolan Kotkassakin, toistaiseksi ilman vasaraa.

  • Anonyymi

   Suomalaisuus takaisin kaikille – Haluaisin voida sanoa olevani perussuomalainen leimautumatta puolueeseen

   Olen jo kauan harmitellut, että yksi puolue ja sitä lähellä olevat tahot ovat omineet tunnusmerkeikseen kauniita suomalaisuuteen liittyviä sanoja ja symboleita. Perussuomalaisten sloganin "Suomi takaisin suomalaisille" voi tulkita niinkin, että puolue olisi palauttamassa nämä omimansa isänmaalliset symbolit ja nimet takaisin meille kaikille suomalaisille.

   Olen kaukana perussuomalaisten ajastusmaailmasta. Olisi reilua, jos Perussuomalaiset puolueena muuttaisi nimensä ja me suomalaiset voisimme sanoa olevamme perussuomalaisia leimautumatta puolueeseen.

   Suomen lippu kuuluu meille kaikille, eikä se voi olla äärioikeiston tai minkään liikkeen tunnusmerkki. Olen sisukas suomalainen ja toivoisin saavani takaisin suomalainen sisu -sanonnan ilman, että se liitetään uusnatsiyhteyksistään tunnettuun Suomen Sisu -järjestöön. Järjestössä toimii useita perussuomalaisia vaikuttajia, joten ehkä saamme sisu-sanankin takaisin.

   Joulukuun 6:nnen päivän tahtoisin takaisin. Toivoisin, että perussuomalaiset ja heitä liki olevat tahot eivät osoittaisi mieltään ja marssisi heilutellen hakaristilippuja ja Suomen lippuja rinnakkain meille suomalaisille niin arvokkaana itsenäisyyspäivänä.

   Saunavihta, ternimaito, kirnupiimä ja mämmi ovat ehkä liian arkisia, koska ne eivät ole kelvanneet symboleiksi. Ne varmaan säilyvätkin kaikkien suomalaisten käytössä – mämmi ainakin.

  • Anonyymi

   Tuomarikiista vahvistaa – Yhdysvalloista uhkaa tulla demokratian irvikuva Luumäellä Tossavaisen torpassa.

  • Anonyymi

   Rajat kiinni , Tossavainen vietkö eduskunnan sopeutusrahoja Espanjaan?

   Kimmo Kivelä (sin.) on ammatiltaan rovasti ja työskentelee kappalaisena Järvi-Kuopion seurakunnassa. Hän putosi keväällä eduskunnasta. Sen sijaan, että Kivelä olisi palannut vanhaan työhönsä, hän päätti hakea virkavapaata.

   Kivelä rahoittaa palkatonta vapaataan entisille kansanedustajille tarkoitetulla sopeutumisrahalla. Sopeutumisrahaa maksetaan 1–3 vuoden ajan, jos entinen edustaja ei saa töitä eduskunnan jälkeen.

   – Ajattelin, että kerrankin pidän pidemmän vapaan, että tässä on 18 vuodelta jäänyt lomat pitämättä, niin että tämä olisi hyvä hetki pitää lomaa ja vähän rauhoittua,

   Tossulla oli omien puheiden mukaan, oliko se 40 v pitämättömiä lomia Teneriffalla ja 40 maassa matkailuautossa.

   • Anonyymi

    Kivelä valittiin kansanedustajaksi ensimmäisen kerran vuoden 2011 vaaleissa perussuomalaisten listalta Pohjois-Savon vaalipiiristä.

    Reijo Sylvester Tossavainen s. 1948 Kiuruvesi, Pohjois-Savon maakunta .Perussuomalaisten ryhmässä vuodesta 2011 vuoteen 2015.
    ilmoitti eroavansa neuvostosta Ylen esitettyä helmikuussa 2015 MOT:n Perussuomalaisten sisäisiä ristiriitoja käsittelevän ohjelman.Tossavainen ei asettunut ehdolle enää vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

    Joensuulainen kuljetusyrittäjä Osmo Kokko oli perussuomalaisten kansanedustajana vuosina 2011–2015. Hän kertoo Ylelle saavansa sopeutumisrahaa 1800 euroa kuukaudessa. Kokko on saanut sopeutumisrahaa neljän vuoden ajan ja aikoo hakea sitä marraskuulle saakka, jolloin täyttää 65 vuotta.

    – Silloin se sopeutumisraha katkeaa ja voin hakea eläkettä kansanedustajan työstä, Kokko kertoo


  • Anonyymi

   Luumäki nousi koronakartalle ylitettyään viiden tartunnan rajan perjantaina.

   Joko se köyhä Tossavainen on Kanarian kuumeessa isänmaallisena kohohottamassa Espanjan taloutta .

  • Anonyymi

   Eiköhän!

  • Anonyymi

   Menkää köyhät talveksi etelään isänmaallisen Luumäen Tossavaisen suosituksesta
   lääkärilaskut veromaksajien piikkiin Suomessa, viinat maksat itse.

   Espanja rakentaa hätäleirejä Kanarian tuhansille siirtolaisille. Saarille on saapunut syksyn aikana yli 12 000 ihmistä. Heistä vajaat puolet on tällä hetkellä majoitettu turistikohteisiin, jotka ovat ainakin vielä koronapandemian vuoksi lähes tyhjillään.Tänä vuonna Kanarian saarille on saapunut toistaiseksi noin 18 000 siirtolaista. Aluejohtaja Ángel Victor Torres on pyytänyt hallitusta kuljettamaan siirtolaiset pikaisesti Manner-Espanjaan.

   IL 19.11.2020 .
   200 suomalaista lentää tänään Kanarialle – Liput vietiin käsistä. Matkailualalla työskentelevä Harri Kaijanto järjesti suomalaisille paljon kysytyn lennon.

   Kenen piikkiin menee takaisinpaluu koronaa pakoon kotiin, kuka maksoi viimeksi, Tossavainen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   600
   9460
  2. Professori tyrmää Marinin hallituksen korona toimet

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6a55281c-4f12-46d6-be17-f9ee97637f12 Professori Martin Scheinin esittää rajua kritiikkiä Suomen koronapäätöksi
   Maailman menoa
   144
   2748
  3. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   2241
  4. Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

   Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski vetivät naisparina hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ja saivat sekä yle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2237
  5. Sofia hehkutti kovaan ääneen lapsen tekoa

   Mutta eipä sekään homma etene. Ehkä parempi niin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   1014
  6. Piispa Laajasalo paholaisen asialla.

   Koskaan kukaan todellinen Jumalan palvelija ei ole alentunut sanomaan noin tuomitsevia ja syyllistäviä lausuntoja julkisesti ihmisistä, jopa omista se
   Maailman menoa
   337
   861
  7. mies kysymys sulle

   missä haluaisit meidän näkevän?
   Ikävä
   57
   842
  8. Pub marjuskan anniskeluluvat

   hyllylle kunnes vanhan miehen pahoinpitely selvitetää perinpohjaisesti. Nyt ois mikan aika astua julkisuuteen tapahtumien kulun suhteen ettei kaikki p
   Haapavesi
   11
   718
  9. Oon kait mä vähän

   Typerä kun mä jatkan vaan vaikka sä yritit kait hiljaisuudella kertoa ettet edes tykkää?? 🤔😟
   Ikävä
   56
   676
  Aihe