Aihe

On onni alkaa opettajaksi

Anonyymi

Eläkkeellä tuntee joskus itsensä turhakkeeksi vaikka harrastuksia ja avustamisia on. Nyt avautui uusi alue. Lapsenlapset ovat kotona ja aloitin tänään olemaan heille seurana. Perehdyin opettajan antamiin tehtäviin ja huomenna saan aloittaa uuden alueen, mitä en ole koskaan tehnyt. Haasteellista on se että kyse on ruotsinkielisestä koulusta, joten kouluruotsini on koetuksella. Haalin jo tutulta ruotsinkielisiä lehtiä, kun ne liittyvät yhteen äidinkielen tehtävään. Tosi kivaa. Siitä on kymmeniä vuosia, kun kyselin omilta lapsilta ruotsin, saksan ja enkun sanoja. Opettaa heitä ei koskaan tarvinnut.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ollut kiinnostava aloitus kenellekään mulle kuin minulle, mutta jatkan. Takana viikko opetusta ja vielä olen hyvillä mielin ja innostunut. Ilman tätä pestiä olisin kotona aika eristyneenä ja ehkä tylsistyneenä, nyt on joka päivä uutta. Voi mikä rikkaus.
   Opetustunnit ovat kyllä yhtä farssia, milloin tunti pidetään huovista kyhätyssä majassa, milloin sängyssä makoillen. Mutta pääasia että lapsi oppii ja tehtävät tulevat tehdyksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömyyden loputtomasta piinasta eroon?

   Olen hyvin kouluttautunut . Omaan useita tutkintoja. Ikää on 56v. Jäin 3v sitten työttömäksi, sen jälkeen olen hakenut yli 150 työpaikkaa tuloksetta
   247
   6423
  2. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   86
   3044