On onni alkaa opettajaksi

Anonyymi

Eläkkeellä tuntee joskus itsensä turhakkeeksi vaikka harrastuksia ja avustamisia on. Nyt avautui uusi alue. Lapsenlapset ovat kotona ja aloitin tänään olemaan heille seurana. Perehdyin opettajan antamiin tehtäviin ja huomenna saan aloittaa uuden alueen, mitä en ole koskaan tehnyt. Haasteellista on se että kyse on ruotsinkielisestä koulusta, joten kouluruotsini on koetuksella. Haalin jo tutulta ruotsinkielisiä lehtiä, kun ne liittyvät yhteen äidinkielen tehtävään. Tosi kivaa. Siitä on kymmeniä vuosia, kun kyselin omilta lapsilta ruotsin, saksan ja enkun sanoja. Opettaa heitä ei koskaan tarvinnut.

1

<50

  Vastaukset

  • Ei ollut kiinnostava aloitus kenellekään mulle kuin minulle, mutta jatkan. Takana viikko opetusta ja vielä olen hyvillä mielin ja innostunut. Ilman tätä pestiä olisin kotona aika eristyneenä ja ehkä tylsistyneenä, nyt on joka päivä uutta. Voi mikä rikkaus.
   Opetustunnit ovat kyllä yhtä farssia, milloin tunti pidetään huovista kyhätyssä majassa, milloin sängyssä makoillen. Mutta pääasia että lapsi oppii ja tehtävät tulevat tehdyksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   124
   11405
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   241
   1382
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   28
   837