koiralle "synttärikakku"

piia

terve kaikki!
onkos kukaan tehny koiralleen "synttärikakkua", reseptiä kaipaisin..alkaa 1-vuotissynttärit lähestyä, ja haluisin "vauvalleni" kakun tehdä (tietysti "koiran aineksista")
eli reseptejä kehiin, kiitos:)

18

7592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leipuri

      Meillä on kans vietetty jo monet "synttärit" vaikka koira onki vasta vuoden =) Me on vietetty ihan oikeita synttäreitä, puolvuotissynttäreitä, päivää ku koira oli asustellu vuoden meillä ja kaikkee muuta sellasta. Meil on ollu kaikki koirakaveritki kakulla ja hyvin on maistunu =) Mä oon keksiny aina ite kakkuihin reseptit, et en tiiä mist niit "oikeita" reseptei vois löytää. Mun tekemissä kakuissa on ollu jauhelihapihvit kerroksina (täytekakku) ja sit siel välis on ollu mm. raastettuu kanaa, juustoo, raejuustoo, nakkeja ja millon mitäki on keksitty. Tietty väleihin voi laittaa koiranmakkaraa tai jortai vastaavaa, meiän koira ei niit vaa tykkää erityisemmin. Ja sit kakku me on koristeltu sulatejuustolla (kinkunmakusella) ja nakeilla ja froliceilla ja kekseillä ja kaikella mitä keksitään. Vaik noi kaikki ei oikeestaa ookkaa "koiran aineksia" ni voin sanoo, et ei siit oo ikin koirat ainakaa kipeeks tullu mut se todellaki on maistunu =) Onko se teiän koira iso vai pieni?.. Ois kiva, jos vastaisit, et kelpaaks toi resepti sulle =)

      • piia

        mulla on kultainennoutaja, narttu. Sun resepti kuulosti oiken hyvältä, pitänee varmaan kokeilla sitä:) oliko jauhelihapihvit ihan niitä kaupasta ostettuja?


      • leipuri
        piia kirjoitti:

        mulla on kultainennoutaja, narttu. Sun resepti kuulosti oiken hyvältä, pitänee varmaan kokeilla sitä:) oliko jauhelihapihvit ihan niitä kaupasta ostettuja?

        Ne jauhelihapihvit mä tein ite lihapyörykkätaikinasta, jätin vaan vähän jotain mausteita pois =) Siihen tais mennä jotain 800g jauhelihaa =) Toivottavasti tulee hyvä kakku.. Ja onnee näin etukäteen sun kultsille =)


    • assi

      Maksalaatikkoa jauhelihaa j riisiä sekaisin muotoile astiassa kakun muotoon ja kumoa lautaselle, nakkipaloja päälle ja tietysti 1 nakki pystyyn keskelle

      • Minäpäsevainolen

        Mä löysin jostain lehdestä sellasen ohjeen, missä oli keitetty makaroonia ja paistettu jauhelihaa ja sekotettu ne ja leitettu kakku vuokaan. Sitten se oli kumottu johonki lautaselle ja laitettu nakkeja sivulle pystyyn...:) (En tiiä miten se oli pysyny kasassa, mutta ehkäpä joku enempi kokki-ihminen tietää paremmin...)


      • Rosa-Maria

        Me tehdään aina sillein että murskataa koiran ruoka tehosekoittimeen ja laitosten koiran suklaata myös sitten vähän maitoa niin se pysyy kasassa sen jälkeen tehään mustikka murskaa ja kakku päälle sen jälkeen kirjotan vielä mustikoilla koiran nimen siihen päälle ja annetaan kanssa karitsan luita


      • Anonyymi

        ✨✨✨✨✨Hyvä✨


    • Pohjis...

      Meidän durasell täyttää 2 vuotta 6.7. Ja synttäreille tulee 3 ajokoiraa, joten kakkua on tarjottava. MUTTA MILLAISTA? Yllä olevasta sainki jo vinkkiä KIITOS!

    • lol_1234
    • Pakastinlokero

      Miksi hitossa koiralle pitää olla synttärikakku? Ei sitä koiraa kiinnosta onko sillä synttärit ja se teidän vaivalla tekemänne ja kallis kakku menee samassa hotkauksessa koiran kitaan kuin perusruokakin eikä koira sitä osaa arvostaa. Säälittävää. Viekää koiranne vaikka pitkälle lenkille.

      • Etälamautin

        Vau, jollakin on sukat kireällä. Ihan hauskaahan tommonen on väsätä eikä varmasti ole koiralle haitaksi niin mikä ongelma? Ja joillekin pitkät lenkit on jokapäiväistä niin eipä tuossa mitään erikoista silloin olisi jos veisi pitkälle lenkille synttäripäivänä.


      • löysääpipoasi

        Samalla mentaliteetillahan voisi miettiä että miksi tehdä kakku lapsen 1v synttäreille, ei se lapsi sitä tajua että sillä on synttärit. Mitä se sinua haittaa jos jotkut haluavat koiralleen kakun tehdä?


      • SukatKireällä
        löysääpipoasi kirjoitti:

        Samalla mentaliteetillahan voisi miettiä että miksi tehdä kakku lapsen 1v synttäreille, ei se lapsi sitä tajua että sillä on synttärit. Mitä se sinua haittaa jos jotkut haluavat koiralleen kakun tehdä?

        Kuinka sairas voit on, jos vertaat IHMISLASTA ja koiraa keskenään? Meneekö hei liian pitkälle?


      • njftxdhb

        En verrannut lasta ja koiraa, tokaisin että mitä hyötyä on 1v lapselle tehdä kakku koska ei se lapsi ymmärrä sen merkitystä sen enempää kuin koirakaan. Vanhemmat ja vieraat kyllä ymmärtävät mutta sille lapselle olisi kyllä ihan sama onko kakkua vai ei, tuskin kovia traumoja aiheuttaisi elämässä kakun puuttuminen.
        Ja kyllä, itselläni on lapsi, ja kyllä, löytyy myös koira ja ei, koira ei ole lastani tärkeämpi vaikka molemmat synttäreinään kakun saavatkin.


      • Animals.are.best
        SukatKireällä kirjoitti:

        Kuinka sairas voit on, jos vertaat IHMISLASTA ja koiraa keskenään? Meneekö hei liian pitkälle?

        Mitä se suo haittaa jos jotku vaan sattuu halumaan tehdä koiraleensa kakkun ja ooksä jo eläinvihaaja


    • huldahoo

      Meidän koiralle tehtiin pikkuinen kakku palasta lohta (sen lempiherkkua) ja lohen päälle aseteltiin kinkkusiivuja niin et oli kakun muotoinen pala. Päälle siveltiin maustamatonta jukurttia ja herkkunappulat aseteltiin pinnalle numeron yksi muotoon.

    • Ihme vinkunaa siitä jos joku haluaa kakun tehdä, voi hohhoijaa.
      Antakaa toisten olla, niin kauan kun ei muita vahingoita.

    • pallen

      Jep, meillä käskettiin mummut ja vaarit koiran synttäreille. Serkuista tuli vain yksi vaikka meillä oli kutsuttuna yli 20. Ei noi eläintenvihaajat tajua, että tuo meidän Palle on yhtä viisas, kuin ihminen.

      Me vietettiin sitten kolmistaan Pallen synttäreitä. Hän nauroi makeasti kakkua syödessään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe