Älä pelkää Koronaa!!!

Anonyymi

Media lietsoo pelottavia Korona-uutisia joka hetki! Miettikää, miten nuoret pelkäävät...
Tosijuttu on kuitenkin se, että jokaisella meillä on tarkka aika syntyä ja kuolla, ei sekunttiakaan ennen ennaltamäärättyä aikaa. Kuunnelkaa Spotifystä löytämäni biisi (Mia Joki) 'Kuka sua rakastaa' niin homma selkis ainakin mulle...
Tsemppiä tämän uuteen tilanteeseen - läpi mennään!

3

<50

  Vastaukset

  • En pelkää koronaa, mutta pelkään maailmanlaajuista lamaa. Muistan hyvon 90 luvun laman ja näyttää siltä, että tästä koronan aiheuttamasta lamasta tulee vielä monin kerroin pahempi.

   Voi kunpa ihmiset tajuaisivat oikeasti noudattaa karanteenia sen sijaan, että ostetaan vessapaperia kuin viimeistä päivää ja ollaan piittamattomia säännöistä. On ihan tarpeeksi kauheaa pelätä että mitä esim 2 kk palkattomuus aiheuttaa ihmisille kuin että mitä se tekee ihmisten taloudelle kun yrityksiä kaatuu konkursseihin ja työpaikkoja ei enää kohta ole. Syvä lama leikkaisi myös eläkkeitä ja sosiaalietuuksia.

   Noudattakaa siis ihmiset sääntöjä jotta tämä vitsaus menisi ohi mahdollisimman pienin vaurioin ihmisissä kuin taloudessakin

  • Nyt kaikki muut räkätaudit, joita tälläkin hetkellä liikkuu paljon ihmisissä , laitetaan koronan piikkiin.
   Koronassa ja näissä muissa flunssissa on samat oireet ja taudin kuva, niin miksi tästä koronasta laitetaan koko maailma ja suomi kiinni, ihan turhaan. Muihin vuosittaisiin hengitystie nuhaflunssiin ja rinovirusinfektioon suomessakin kuolee satoja ihmisiä vuodessa.
   Nyt pitäis saada järjellistä touhua tähän kaaokseen. Pitäis alkaa elämään kuten muissakin vuosittaisissa flunssissa, eikä panikoitua päättömästi.

   Tämä hysteeri on täysin ihmisten oman mielikuvituksen tulosta. Hallitukselle järkee pitäis saada jollain konstilla taottua, ettei se levittäis hysteriaa! Koululaiset kouluun ja rajat auki, heti.

  • Juuri niin, Iäkkäätihmiset jo odottavat kuolemaa,kuten henk-kohtaisesti itsekin yli 80v ,jokailta nukkumaanmennessä anelen,anna pitkäuni.Noin 50 vuoden tupakkamyrkytys kidutuksen jälkeen ,alkaa tietää ,mitä maanpäällinenHelvetti on

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut