Kotimaan matkailu korona aikana

Anonyymi

Olen lähdössä huomenna Ylläkselle. Siellä korona tartuntoja ei ole eikä myöskään täällä mistä olen lähdössä. Maijoitumme mökissä ja tiedossa vain ulkoaktiviteetteja. Matkaa kuitenkin noin 10h joten välissä täytyy pysähtyä vessatauolle. Reissussa ja matkalla syömme vain omia eväitä ja ruoat teemme myös itse mökissä. Uskallanko lähteä? Toiminko itsekkäästi jos nyt lähden?

20

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielestäni tuo on edesvastuutonta tällä hetkellä. Nyt ei liikuta pois omalta kylältä. Ihmetyttää tuo lentomatkailun jatkuminen.

    • Anonyymi

      Vietkö tuliaisina paikallisille koronaa . Edesvastuutonta toimintaa.

    • Anonyymi

      Taidamme tosiaan siirtää reissun ensivuoteen

    • Anonyymi

      En ymmärrä miten sen nyt helpommin saa kotinurkilla kun sielläkin käy kaupassa ja lenkkeilee kuin sitten toisella paikkakunnalla? Eikö se ole ihan sama, jos omissa oloissaan kämpässä pysyy, ulkoilee ja omalla autolla matkustaa... asuu siellä Lapissakin ihmisiä.

      Jonkun verran on matkoja peruttu tai siirretty syksyyn, ulkomaalaisia lähinnä, suomalaisia taas on menossa enemmän kun paikkoja tuli myyntiin lisää, kevään viikothan oli ihan täyteen varattu kun ei lunta ole muualla ollut.

      • Anonyymi

        Et tietenkään ymmärrä - et sitä kokonaiskuvaa. Siihen kun liittyy liian monia tekijöitä ja riskejä. Se taas vaatisi sentään ainakin lähes täysjärkisyyttä. En nyt viitsi vääntää rautalangasta, koska voi olla, ettet tajuaisi sittenkään.


    • Anonyymi

      Tottakai lähdet. Siellä on nyt rauhallista ja huippu hiihtokelit. Järvien jäillä on parasta aikaa hiihtää. Ota pilkkivehkeet mukaan.

      • Anonyymi

        Joo ja käy ruokakaupassa ja ärrällä ja viinakaupassa ja näpyttele automaatteja. Mene korpeen ja jäädy kuumeessa sinne. Lumikenttien kutsu. Oikeasti itket puhelimeen ja vaadit ambulanssikopterin hakemaan Hus.iin


    • Anonyymi

      Millaista siellä on nyt, lauantaina pitäisi lähteä pariksi viikoksi ylläkselle

      • Anonyymi

        Tiesulkujen läpi? Tosin, kun lukee tuota Stephen Kingin tukikohtaa, niin loppupeleissä sulut ei pidättele. Muutama ammutaan, ja sen jälkeen sulut kaatuu. Aika lähelle osasi ennustaa, lopullista hukkaprosenttia ei vielä tiedä vielä kukaan ;-)


    • Anonyymi

      Minä lähden tänään ajamaan Leville. Ei ole kiellettyä vielä ja takaisinhan pääsee aina. Varmuuden vuoksi on lähdettävä jo tänään eikä huomen aamuna, kun voivat saada sen sulun aikaiseksi huonolla tuurilla illan myöhäisinä tunteina.Harmittaa tietysti tämä laskettelurinteiden sulkeminen (ihan turhaa minusta) mutta hiihdellä voi hangilla. Lappalaiset on tyhmiä, kun ne luulee pelastautuvansa tämän taudin leviämiseltä sinne Lappiin.

    • Anonyymi

      Olisi hallitus saanut tehdä päätöksen, että täällä pohjoisessa hoidetaan ensisijaisesti vain paikalliset asukkaat, kun muualta tulevat eivät ymmärrä, että täällä eivät hoitopaikat riitä edes vakinaisille asukkaille. Jotenkin tuntuu, että etelän ihmiset eivät ymmärrä, vaikka niille rautalangasta vääntää.

    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunta torppasi eristämisen. Eli voi lähteä vasta aamulla kohti Lappia. Pellet militaristit jo siellä rahtasivat betoniporsaita teille. Aivan sairasta menoa. Ei siitä kukaan yritä läpi, jos määräys tulee. Laki siis. Muuten on lupa. Samalla eivät saa Espanjasta tulevia tautisia karanteeniin, kun Uusimaalaiset eristetään. Pellejä.

    • Anonyymi

      Lappiin ei nyt kannata mennä enää tänä keväänä, koska siellä ei ole mitään toimintaa. Kilpisjärven perinteinen pilkkitapahumakin näyttäisi olevan peruttu.

    • Anonyymi

      Kotimaassa matkailua ei olla kielletty joten siinä mielessä voi kyllä halutessaan liikkua. Vain Uudellemaalle meno ja sieltä poistuminen on kielletty 16.4 asti.

      • Anonyymi

        Muistamani mukaan sulun viimeinen päivä on su 19.04 -20 ellei sitten saa jatkoa.


    • Anonyymi

      Tuurin kyläkauppa se vaan näyttää auki olevan. Eikö hallituksen rajoitukset koske Keskistä mitenkään.

    • Anonyymi

      Kannattaa tehdä varauksia vaikka Itä-Suomen lomakyliin, sillä siellä on tilaa liikkua eikä kaupoissakaan ole tungosta. Erittäin koronaturvallista aluetta kaikkiaan.

    • Anonyymi

      Hallitus sitten päätti lopettaa Uudenmaan eristyksen ja vieläpä jo tänään. Alunperin sen piti päättyä vasta tulevana sunnuntaina.

    • Anonyymi

      Koronavirus voi kuulemma estää Suomalaisten mökeille menon. Varsinkin jos hallitus tarttuu härkää sarvista ja ottaa valmiuslain pykälän 176 käyttöön joka tarkoittaa että kotona on pysytttävä viimeiseen asti. Norjassa näin tehtiin ja seuraukset olivat sellaisia että muutettiin kesämökki vakituiseksi asunnoksi.

    • Anonyymi

      Olimme Ylläksellä nyt 2021 kesällä. Siellä kyllä välimatkat ovat sellaisia, että turvavälit toimivat automaattisesti. Kapakoihin ei tarvitse joukolla tunkea. Esim. perhematkailijalle Ylläs on koronan kannalta oikein turvallinen ratkaisu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe