Olen päättänyt mennä protullr

Anonyymi

Oon päättäny mennä protu leirille kun en kuulu kirkkoon eikä vois vittu jeesustelut vähempää kiinnostaa mut mun kaikki (3) kaverii mwnee riparille ja en oo kauheen sosiaalinen tai siis mul menee yleensä toai kauan että saan oikeesti luottavia kaverit ja mul on huonoja kokemuksia ykai leirille menosta kun oon yleensä just se outo josta puhutaa lahaa jne ja jään melkee ain yksin

🤗

4

<50

  Vastaukset

  • Mun veli oli viime kesänä protulla ja se on tosi samanlainen kun sä ja se pääsi siellä tosi hyvin mukaan porukkaan, eikä silläkään ollu siellä yhtään kaveria. Uskon sun pääsevän helposti porukkaan mukaan.

  • Protu on oikeasti paljon parempi kuin ripari. Uudet kaverit paljon parempia ja rahaakin saa puolet enemmän kuin riparilla.

  • Itekkin oon menossa tässä, katotaan jos ny tilanteen takia peruuntuu. Mut oma isoveljeni sano et siellä pitää oikeesti eristäytyä kunnolla, jos haluaa vältellä muille puhumista, kyllä sulla menee hyvin.

  • Protu onhyvä valinta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Seiskan räväkkää nettisarjaa tähdittävä Markus ”Romutransu” Kuotesaho selätti arkuutensa: ”V****ti olla ujo!”
  • Näin suosikkijuontaja Sampo Marjomaa sai kuulla potkuistaan Hauskat kotivideot -ohjelmasta: ”Olihan se aivan absurdi päivä!”
  • Temptation Island -Valto pudotti TIS-Extrassa sokkipommin vieressään istuvalle Miralle - järkytys leimahti kasvoille: &quot;Henkilökohtaisesti en pysty!&quot;

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   147
   5444
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   179
   4647
  3. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   246
   2779
  4. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2758
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2728