YLE saneeraukseen.

Anonyymi

Ylelle on vuosien varrella kasaantunut kaikenlaista toimittaja porukkaa joista ei ole kuulunut aikoihin. Mitä he siellä puuhastelevat töikseen?

20

<50

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisivat alkaa ostamaan ohjelmia yksityisiltä yrityksiltä vaikka tarjousten perusteella.
      Lisäksi kaikki ohjelmat on Helsingitä käsin tehtyjä eikö maakuntien porukat voisi tehdä vaikka ajankohtaisista asioista keskusteluohjelmia ja viihdettä , nyt samat naamat niin YLEllä ja maikkareilla tehdään pienenpiirin kesken.
      Mitä esin Arto N tekee muuta kuin kolmevarttia viikossa ei luulisi menevä koko viikkoa tuonlaisen ohjelman kasaamiseen.
      Eikä ylellä tarvitsi olla noin montaa kanavaa riittäis TV1,2 ja teema. Radionpuolella radio suomi ja yle yksi. Muut ylen kanavat on pitkälti samoja kuin kaupallisetkin kanavat sillä erolla ettei niillä ole mainoksia. Yle vero alas.

      • Anonyymi

        yksityisten suomenruotsalaisten (taidat kuulua samaan mulle kaikki heti -paskajuontajiin joiden ääni riipii korvaa; mutta kun mun isi/äiti on siellä töissä nii teidän on pakko kuunnella mua)


    • Anonyymi

      Etkö ole huomannut ??

      YLEn toimittaja haastattelee YLEn toimittajaa!! Tällaista teatteria on kaikki YLEn toispuoliset mielipidelähetykset täynnä (kutsuvat uutisiksi) . Typerää jaaritusta ja ajan kuluttamista. Jos olisi oikeaa asiaa, sen voisi esittää hyvin jäsenneltynä raporttina niinkuin joskus oli (toki hyvin punavoittoisena jo silloinkin)

      Ylen asiantuntija on pääsääntöisesti YLEN (toimittajien) ASIAN tuntija, tuntee siis Ylen Asian.

      YLEn valikoivaa, YLEn vihervasemmistonatsismia ja mielipidevaikuttamista.

      • Anonyymi

        Ylen uutisointi näkyy kiukuttavan vasiten äärioikeistolaista änkyräukko vähemmistöä.-Mie
        tykkään että Yle koko kansan kanavana on suurin ja luotettavin mediamme. <3


      • Anonyymi

        eikös sipilä ole lestadiolainen tai kokoomuslainen tai suomenruotsalainen eikä vihervasemmistolainen nyt en kulla ummarra


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylen uutisointi näkyy kiukuttavan vasiten äärioikeistolaista änkyräukko vähemmistöä.-Mie
        tykkään että Yle koko kansan kanavana on suurin ja luotettavin mediamme. <3

        Unohdit lainausmerkit: "luotettavin"; V-media - nääs!


    • Anonyymi

      Kyykuttävät kansaa. Nyt poistivat YLE kanavat tunein nettiradiosta. Siihen loppui Ylen kuuntelu. Sonos soittaa radiot tunein:n kautta hifi tason äänellä langattomasti, mutta YLE lopetti palvelun jonkun pikkumaisuuden takia. Ei ole tullut yleltä positiivisia ajatuksia aikoihin.

      • Anonyymi

        Siehän se vasta olet ´kansanedustaja´ vailla kansankannatusta eli populisti parhaasta A-ryhmän
        opportunistien venttiiliä vaille sisärenkaasta. ;) -Eiks jeh?


    • Anonyymi

      Vakaa veroraha ja olo ilman kontrollia takaa lokoisat oltavat. Toimittelijakunta on ollut aina vihervasemmisto -tyyppistä. Samanhenkiset kokoontuvat laumaksi ja eri tavalla ajattelevat savustetaan ulos, elleivät itse tajua lähteä. Tällaista virtaahan YLEstä on ollut.

      "Joukossa tyhmyys tiivistyy" ja "joukko on tyhmempi kuin joukon tyhmin jäsen" sopivat vihervasemmistolaiseen, toisiaan haastattelevaan YLE:een erittäin hyvin.

      Tätä automaattirahoitusta ja kontrolloimattomuutta voi hyvin verrata erilaisten diktaattoreiden toimintamalleihin; tuossa tuokiossa uskotaan olevansa "auringon valoa"

    • Anonyymi

      Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun tuo Kiurun aloite meni heittämällä läpi eduskunnassa ja meille tavantallajille lankesi elinaikainen riippakivi YLE-verosta, kyllä kiukuttaa.

    • Anonyymi

      Meillä ei olosi ollut ALHolin probleemaa ellei YLE olisi lähettänyt sinne toimittaja Kurosta raportoimaan miten kurjaa siellä on johon vihervasarit, hallitus ja media tarttui ylireakoiden.
      Maailmassa on monia paikkoja jossa kurjuus kukoistaa ja meillä suomalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta nostaa heitä sieltä suosta pois.
      Kehitysrahatkin menevät niitä pyörittävien organisaattioiden oman toimintansa ylläpitoon ja kohdemaiden polittikojen taskuun jolloin sille kurjuudessa olialle jää vain murusia, siinä olisi Ylen tutkivalle toimittajalle työsarkaa.

    • Anonyymi

      Ylen Ykkösaamu tänään oli nautinnollista seurattavaa, kun rauhallinen ja asiansa osaava toimittaja Pirjo Auvinen haastatteli Helsingin pormestaria Jan Vapaavuorta, joka esiintyi todella hyvin ja politisoimatta Koronaa!
      Kiitokset Ylelle!

    • Anonyymi

      Tyhjän panttina huijaavat ihmisiä. Toivottavasti saavat syövän paitsi Kerttu Kotakorpi, joka on ainoa ihminen siinä talossa.

      • Anonyymi

        Voi kauheeta mitä sinä kirjotit. Kerttu on kylläsympis.


    • Anonyymi

      ai niinkuin tuo "yle olohuone" jonka (paska esiintyjille ja ylen "toimittajakavereille") esiintyjille yle maksaa verovaroista. . . siis aivan uskomaton ta pas kaa. . .no ei ihmekään ettei ole varaa hankkia sairaanhoitajille "henkityssuojaimia" ja . . . "ihme göbbelsejä nämä nykyajan terveyskeskusten ajanvaraaja kapot on

    • Anonyymi

      Niinhän nämä kaikkitietävät "toimittajat (ja varsinkin urheilu sellaiset) laskuttavat suomalaisia veronmaksajia matkoistaan ja varsinkin nämä suomen "urheilijat" . Jopa herranenaikasentään matkustelevat veronmaksajien piikkiin. Siinähän teille talousrikollisille on aivan oiva tulonlähde. Aivan uskomattomia summia nämä "maailmanmatkaajat, ja veritankkausproffesoorit" verovaroista laskuttavat.

      • Anonyymi

        Niin ja vaikka olisi kuinka marginaalissa oleva urheilia edustamassa maata niin kyllä yleltä riittää toimittajakuntaa raportoimaan paikanpäälle vaikka huitsin nevadaan. Kustannuksista kun ei tarvitse välittää mitään kun piikki on auki.


    • Anonyymi

      Tietyt Ylne toimitajat nostavat vain palkkaa. Yle on poliittisin perustein valittujen epäpätevien toimittajien yleisradioyhtiö. Useimmat toimittajat ovat vihervasemmistolaisia tyhjäntoimittajia. Maksamme veroina heidän palkkansa ja kaikki muutkin Ylen kulut.

    • Anonyymi

      YLEn pöhöttynyt lössäle, jostain syystä tulee mieleen Pohjois-Korea.

    • Anonyymi

      Iltapäivälehtiinkin (ja myös luultavasti HS herlin ja hänen markkinointiin) on vuosien varrella kasaantunut ei niin luotettavaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe