Aihe

Näin voit auttaa muita energeettisesti (esim. koronatilanteessa)

Anonyymi

Nämä vinkit on tarkoitettu kaikille, jotka hallitsevat mielen voimien käytön ja haluavat käyttää niitä hyviin tarkoituksiin.

Koronavirus on ikävä asia, mutta sen tarkoituksena on opettaa ihmisille myötätuntoa toisiaan kohtaan. Sen avulla ihmiset ymmärtävät myös, miten tärkeää on ottaa vastuu omista ajatuksistaan ja tunteistaan, jottei epähuomiossa käyttäisi luomisvoimaansa johonkin tuhoisaan.

Näin voit auttaa muita:

1) Puhdista ensin oma energiakenttäsi, jotta et lähetä negatiivista energiaa muille. Tyyli on vapaa. Jokainen, joka työskentelee energioiden kanssa, osaa luultavasti puhdistaa energiansa jollain tavalla. Erityisesti tiedotusvälineistä ryöppyää nyt niin paljon pelkoenergiaa, että sen kanssa saavat herkimmät olla tarkkana. Kun olet puhdistanut energiasi, pyydä lopuksi valoa/rakkautta energiakenttääsi.

2) Muodosta yhteys korkeampaan itseesi kruunuchakrasi kautta, ja fyysiseen ulottuvuuteen juurichakrasi kautta. Tarkoituksena on muodostaa itsestä kanava, jonka kautta ei-fyysisten tasojen energia virtaa fyysiseen maailmaan. Tunne miten energia alkaa virrata.

3) Muodosta yhteys kaikkien muiden maapallon ihmisten sydämiin sydänchakrasi kautta. Tunne miten olet samaa energiaa kaikkien muiden kanssa mutta varo vastaanottamasta mitään negatiivista energiaa (esim. pelkoa) heiltä.

4) Syötä koko maapallon laajuiseen energiakenttään valitsemiasi tunteita ja ajatuksia. Tässä koronatilanteessa sopivia ajatuksia ovat esimerkiksi:
- "Kaikki on hyvin."
- "Minua/meitä autetaan."
- "Tämä on pian ohi."
- "Kuolemaa ei tarvitse pelätä."
Ja niin edelleen.
Pyydä, että lähettämälläsi energialla olisi vain positiivisia vaikutuksia muihin.

Varmista, että lähettämäsi energia koskettaa jokaista ihmistä maailmassa. Tämän voi varmistaa myös muodostamalla energiasta pilven, joka peittää koko maapallon. Tarvittava energiamäärä on suuri, joten muista pitää kruunuchakrasi auki, jotta et kuluta henkilökohtaista energiaasi.

5) Kun olet valmis, kiitä saamastasi avusta ja energiasta ja säädä henkilökohtainen energiavirtasi sopivalle tasolle.

Kertokaa kokemuksistanne, jos kokeilitte tuota. Parannusehdotusten esittäminenkin on toivottua, jos keksitte sellaisia.

Olen suojannut itseni negatiivisilta kommenteilta. Ne eivät pääse energiakenttääni.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

    Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    359
    17585
   2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

    Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
    Maailman menoa
    672
    10007
   3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

    No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
    64
    6177
   4. Baha kadrum/Marzun mies

    Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    148
    2453