Olisinko hiukan vahingoniloinen?

Anonyymi

Siis siitä, että nämä pohjoisen laskettelukeskuksiin kilpaa ajaneet vaahtopäät joutuvat kokemaan pettymyksen. Rinteet ja pääosin ravintolatkin menevät kiinni. Heti alkuviikosta.
Ajatteko te nyt takaisin etelään? No tehkääpä miten vain, niin te olette vahingoksi tälle yhteiskunnalle. Te ja teidän itsekkyytenne.
Olisinko siis hiukan vahingoniloinen? En ole, vaan helvetin vihainen.

12

71

  Vastaukset

  • Oltiin varattu viikolle 13 Lapista Luostolta mökki jo viime syksynä ja lauantaina lähdettiin matkaan. Päästiin Rovaniemelle asti kun tuli ilmoitus että rinteet ja kaikki muutkin sulkeutuvat joten palatkaa kiltisti takaisin kotiin. Kyllä siinä muutamia kirosanoja tuli ilmaan heitettyä.

  • Hyvähän se on, niin kauan kuin liikkuminen salltaan. Vaan kun citymaasturi pysähtyy maakunnan rajalle, taitaa lasketteluvälineet lentää tienposkeen suksiboksissa nukkujan tieltä ;-)

  • Näyttää olevan joukkopako käynnissä nyt Uudeltamaalta. Hävetkää Hesalaiset ja pysykää nyt oikeasti siellä kotonanne." Vai eiks Stadi ookka enä mikä kingi ku pitä lähte landel"

   • Tyhmät Uusimaalaiset yrittävät päästä pois maakunnasta. Pysykää nyt jumalauta siellä omalla alueellanne kun kerran niin on määrätty. Ei hallitus turhaan tälläisiä eristämis päätöksiä tee.


   • Uutisiin perustuen niin kenenköhän tässä pitää hävetä, olisikohan perähikiät, jotka eivät kunnioita mitään ohjeita. Uudellamaalla ymmärretään kuinka toimitaan ja varotaan sitä. Luuletko oikeesti, että täältä tulee joukkopako sinne korpeen??? Jos mökille menee ei siellä teidän kaupoissa tulla käymään, kyllä ne hoidetaan täällä lähtöpäässä. Ymmärrä myös, että raja ollut normaalisti työmatkaliikenteelle auki, ei muutos kummoinen tule olemaan.


  • Uusmaalaisena pidän tätä läänin rajojen sulkemista täysin oikeana päätöksenä estää/hidastaa viruksen leviämistä maakuntiin. Mutta tälläistä suunsoittoa en ymmärrä mitä viljellään näillä palstoilla jatkuvasti. Itselläni tämä kyllä aiheuttaa vastareaktion enkä jos ja kun tästäkin aikana selvittämään tule enää Suomessa lomiani viettämään. Lähden mielummin Alpeille tai Kreikkaa. Siellä varmasti mielellään ottavat minut ja rahani vastaan. Aikaisemmin kuitenkin pääasiassa vietin lomani Suomessa vuokramökeillä ja laskettelukeskuksissa.

  • Noh, poronpurijoitakin alkaa näkööjään putoomaan, kun siellä Ruåttissa on ihan pakko töissä käydä. Ja levittää tuliaiset pitkin Tornionjokilaaksoa ;-)

  • Huomasin tuossa mielenkiintoisen asian eilen illalla Vantaalla kun muutamalla kaverilla keitti vähän yli ja tarvittiin poliisia rauhoittamaan tilannetta.

  • Hallitus on juuri tuhonnut Suomalaisten Vapun vieton. Eli Vappuna ei saa matkustaa vaan pitää pysyä kotona ja välttää turhaa sooloilua. Vähäks olen vahingoniloinen niille ketkä eivät saa nyt julkisesti ryypätä.

   • Poliisi varautuu siihen että Vappuna on kotibileitä Suomessa selvästi normaalia enemmän ja muistuttaa että nyt ei ole oikea aika bilettää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poliisi varautuu siihen että Vappuna on kotibileitä Suomessa selvästi normaalia enemmän ja muistuttaa että nyt ei ole oikea aika bilettää.

    Mutta simat on jo hankittu ja muhkeita munkkeja puraistaan ihan varmuudella.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   159
   8019
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3662
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   90
   2608
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   994