Olisinko hiukan vahingoniloinen?

Anonyymi

Siis siitä, että nämä pohjoisen laskettelukeskuksiin kilpaa ajaneet vaahtopäät joutuvat kokemaan pettymyksen. Rinteet ja pääosin ravintolatkin menevät kiinni. Heti alkuviikosta.
Ajatteko te nyt takaisin etelään? No tehkääpä miten vain, niin te olette vahingoksi tälle yhteiskunnalle. Te ja teidän itsekkyytenne.
Olisinko siis hiukan vahingoniloinen? En ole, vaan helvetin vihainen.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oltiin varattu viikolle 13 Lapista Luostolta mökki jo viime syksynä ja lauantaina lähdettiin matkaan. Päästiin Rovaniemelle asti kun tuli ilmoitus että rinteet ja kaikki muutkin sulkeutuvat joten palatkaa kiltisti takaisin kotiin. Kyllä siinä muutamia kirosanoja tuli ilmaan heitettyä.

    • Anonyymi

      Hyvähän se on, niin kauan kuin liikkuminen salltaan. Vaan kun citymaasturi pysähtyy maakunnan rajalle, taitaa lasketteluvälineet lentää tienposkeen suksiboksissa nukkujan tieltä ;-)

    • Anonyymi

      Näyttää olevan joukkopako käynnissä nyt Uudeltamaalta. Hävetkää Hesalaiset ja pysykää nyt oikeasti siellä kotonanne." Vai eiks Stadi ookka enä mikä kingi ku pitä lähte landel"

      • Anonyymi

        Tyhmät Uusimaalaiset yrittävät päästä pois maakunnasta. Pysykää nyt jumalauta siellä omalla alueellanne kun kerran niin on määrätty. Ei hallitus turhaan tälläisiä eristämis päätöksiä tee.


      • Anonyymi

        Uutisiin perustuen niin kenenköhän tässä pitää hävetä, olisikohan perähikiät, jotka eivät kunnioita mitään ohjeita. Uudellamaalla ymmärretään kuinka toimitaan ja varotaan sitä. Luuletko oikeesti, että täältä tulee joukkopako sinne korpeen??? Jos mökille menee ei siellä teidän kaupoissa tulla käymään, kyllä ne hoidetaan täällä lähtöpäässä. Ymmärrä myös, että raja ollut normaalisti työmatkaliikenteelle auki, ei muutos kummoinen tule olemaan.


    • Anonyymi

      Uusmaalaisena pidän tätä läänin rajojen sulkemista täysin oikeana päätöksenä estää/hidastaa viruksen leviämistä maakuntiin. Mutta tälläistä suunsoittoa en ymmärrä mitä viljellään näillä palstoilla jatkuvasti. Itselläni tämä kyllä aiheuttaa vastareaktion enkä jos ja kun tästäkin aikana selvittämään tule enää Suomessa lomiani viettämään. Lähden mielummin Alpeille tai Kreikkaa. Siellä varmasti mielellään ottavat minut ja rahani vastaan. Aikaisemmin kuitenkin pääasiassa vietin lomani Suomessa vuokramökeillä ja laskettelukeskuksissa.

    • Anonyymi

      Noh, poronpurijoitakin alkaa näkööjään putoomaan, kun siellä Ruåttissa on ihan pakko töissä käydä. Ja levittää tuliaiset pitkin Tornionjokilaaksoa ;-)

    • Anonyymi

      Huomasin tuossa mielenkiintoisen asian eilen illalla Vantaalla kun muutamalla kaverilla keitti vähän yli ja tarvittiin poliisia rauhoittamaan tilannetta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hallitus on juuri tuhonnut Suomalaisten Vapun vieton. Eli Vappuna ei saa matkustaa vaan pitää pysyä kotona ja välttää turhaa sooloilua. Vähäks olen vahingoniloinen niille ketkä eivät saa nyt julkisesti ryypätä.

      • Anonyymi

        Poliisi varautuu siihen että Vappuna on kotibileitä Suomessa selvästi normaalia enemmän ja muistuttaa että nyt ei ole oikea aika bilettää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poliisi varautuu siihen että Vappuna on kotibileitä Suomessa selvästi normaalia enemmän ja muistuttaa että nyt ei ole oikea aika bilettää.

        Mutta simat on jo hankittu ja muhkeita munkkeja puraistaan ihan varmuudella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe