Olisinko hiukan vahingoniloinen?

Anonyymi

Siis siitä, että nämä pohjoisen laskettelukeskuksiin kilpaa ajaneet vaahtopäät joutuvat kokemaan pettymyksen. Rinteet ja pääosin ravintolatkin menevät kiinni. Heti alkuviikosta.
Ajatteko te nyt takaisin etelään? No tehkääpä miten vain, niin te olette vahingoksi tälle yhteiskunnalle. Te ja teidän itsekkyytenne.
Olisinko siis hiukan vahingoniloinen? En ole, vaan helvetin vihainen.

6

<50

  Vastaukset

  • Oltiin varattu viikolle 13 Lapista Luostolta mökki jo viime syksynä ja lauantaina lähdettiin matkaan. Päästiin Rovaniemelle asti kun tuli ilmoitus että rinteet ja kaikki muutkin sulkeutuvat joten palatkaa kiltisti takaisin kotiin. Kyllä siinä muutamia kirosanoja tuli ilmaan heitettyä.

  • Hyvähän se on, niin kauan kuin liikkuminen salltaan. Vaan kun citymaasturi pysähtyy maakunnan rajalle, taitaa lasketteluvälineet lentää tienposkeen suksiboksissa nukkujan tieltä ;-)

  • Näyttää olevan joukkopako käynnissä nyt Uudeltamaalta. Hävetkää Hesalaiset ja pysykää nyt oikeasti siellä kotonanne." Vai eiks Stadi ookka enä mikä kingi ku pitä lähte landel"

   • Tyhmät Uusimaalaiset yrittävät päästä pois maakunnasta. Pysykää nyt jumalauta siellä omalla alueellanne kun kerran niin on määrätty. Ei hallitus turhaan tälläisiä eristämis päätöksiä tee.


  • Uusmaalaisena pidän tätä läänin rajojen sulkemista täysin oikeana päätöksenä estää/hidastaa viruksen leviämistä maakuntiin. Mutta tälläistä suunsoittoa en ymmärrä mitä viljellään näillä palstoilla jatkuvasti. Itselläni tämä kyllä aiheuttaa vastareaktion enkä jos ja kun tästäkin aikana selvittämään tule enää Suomessa lomiani viettämään. Lähden mielummin Alpeille tai Kreikkaa. Siellä varmasti mielellään ottavat minut ja rahani vastaan. Aikaisemmin kuitenkin pääasiassa vietin lomani Suomessa vuokramökeillä ja laskettelukeskuksissa.

  • Noh, poronpurijoitakin alkaa näkööjään putoomaan, kun siellä Ruåttissa on ihan pakko töissä käydä. Ja levittää tuliaiset pitkin Tornionjokilaaksoa ;-)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   3023
  2. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   208
   1766
  3. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   66
   1110
  4. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   32
   518
  5. Hei vaan suomussalmelaiset

   Lähdettiin Vantaalta perheen kanssa pääsiäisen viettoon Suomussalmelle. Autossa on vaimon lisäksi 3 koululaista ja pirteä kettuterrieri. Viikonlopun r
   Suomussalmi
   10
   457