Minulle ei oikein avautunut eilinen kepuYLEn MOT persujen suhteista

Anonyymi

Kiinaan. Siinä oli joku luu kalutatvana, jonka ympärille yritettiin lisätä lihoja, mutta ei ennekkoon kehutusta kohuohjelmasta kyllä kehittynyt kuin laiha luusoppa. Mitä sitten, jos persuilla tai sitten kokoomuksella on suhteita Kiinaan ja Kiinan valtion tukemiin järjestöihin? Voiko Kiinassa tai Venäjällä olla ylipäätään suhteita mihinkään järjestöön, jolla ei ole kytkentöjä valtioon? Eikö nimenomaan kaikki yritä kehittää kansainvälisiä suhteita eri puolille? Onko Kiina pahempi asia kuin kepun hyvät veljespuoluesuhteet Putinin puolueeseen tai demarien veljeily sakemannien kanssa puhumattakaan kokoomuksen vuosikymmeniä jatkuneista suhtehteista usaan. Jos kiinalainen yritys on lainannut tai vaikka rahoittanut muutamalla tuhannella persujen vaalikamppanjaa niin onhan muidenkin puolueiden ehdokkaita rahoitettu ulkomailta.

KepuYLEn trollaus meni kyllä aika pahasti kuralle taas kerran.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä täältä vasemmalta. Kaikki maat tekevät vaikuttamistyötä ja solmivat suhteita. Niin myös Suomi. Suomen mediassa vallalla oleva oikestosuuntaus yrittää sattaa kyseenalaiseksi kaiken kanssakäymisen Venäjän ja Kiinan kanssa.

    • Anonyymi

      Persujen yleisestikin hämärät tarkoitusperät on hyvä tutkia tiheällä kammalla. Siellä
      on monen alan venkulaa ja rötösherraa kansaa huijaamassa, eiks jeh?

    • Anonyymi

      Eikö ne venkulat kuten ohjelmassa haastateltu Turunen livenneet ja lähteneet leveämmän leivän perässä audeilla ihan eri suuntaan. Tosin ei se leveämpi leipä ja hillotolpat kauaa kestänyt, kun oli loppuun purtuja ja nuoltuja. Nyt Turunenkin joutui ihan leipänsä ansaitsekseen kertomaan KepuYLEn trolliohjelman täytteeksi jotain, jossa ei sitten ollut mitään kerrottavaa eli hänen normaali sanomansa.

      Voisiko kepuYLE kertoa mikä oli ohjelman pointti, ei tarvita kolmea vaan yksikin riittää. Olihan sentään kyse M.O.T.sta. Jos ohjelman taso laskee tuolle, niin eiköhän ole jutut käsitelty loppuun.

      • Anonyymi

        Persut saivat pitkän nenän. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut saivat pitkän nenän. :)

        Ilmeisesti se olikin kepuYLEn tarkoitus, säikäyttää persuja ja toivoa, että edes osa niistä saisi sydärin. Mitään muuta tarkoitusta ohjelmalle on todella vaikea keksiä.


    • Anonyymi

      "kepuyle" on kaukana totuudesta. Kyllä tuo median on YLEn epäluotettava, jossa punavihreä toimittelija haastattelee punavihreää (YLEn) Asian tuntevaa toimittelijaa. Näin saadaan YLEn tärkeät Asiat oikeassa valossa "totuudeksi".

      YLEn epäluotettava media on oikea V-media - valemedia!

    • Anonyymi

      Aloitus ja kommentit ovat asiallisia ja hyvin perusteltuja omilta näkökulmiltaan, mutta lisäisin mielelläni vielä syvyyttä kokonaisuuden ymmärtämiseksi. Itse en enää televisio ohjelmia seuraa, koska niillä ohjataan ainoastaan ihmisiä käyttäytymään omistajan haluamalla tavalla.
      Jokainen teistä tuntee sanan marionetti, joka on nukketeatterissa käytettävä nivelnukke, jota ohjataan ylhäältäpäin ohkaisilla langoilla, nyt kun tähän yhdistetään vielä se tosiseikka, että pääsääntöisesti jo kaikki Suomen mediat on kansainvälisen kasaarikansan omistamia ja hallitsemia niin tästä voi jo vahvasti päätellä mikä tuonkin ohjelman lopullinen päämäärä oli.
      Meillä toimivat kasaarien mediat, rakentavat meille Kiina ja Venäjä-vihaa, heitä raivostuttaa näissä valtioissa se, etteivät he itse pääse hallitsemaan niitä, Putin laittoi kasaarijuutalaisen vahvan presidenttiehdokkaan maastaan käpälämäkeen, eli Mihail Hodorkovskin ja on pitänyt Aleksei Navalnyiny Venäjällä aisoissa. Kasaarijuutalaiset hallitsivat venäjää 70 vuotta, rakentamallaan Neuvostoliitolla, siksi juutalaisten hallintoa Venäjällä osataan vihata kuin ruttoa. Venäjän ja Kiinan yhteisvaikutus länsimaiden poliittiseen vaikuttamiseen on äärettömän pieni, verrattuna kasaareihin jotka ostavat poliittisen vallan itselleen jokaisessa länsimaassa. Siksi he hallitsevat jo koko läntistä maailmaa, ostetulla "demokratialla". Kasaarit on kaikissa länsimaissa suurin vaalirahoittaja, lähes jokainen puolue kumartaa ja nyökyttelee Israelissa toimivalle kasaarien hallitukselle ja käyvät siellä sovittamassa kipaa päähänsä, uskollisuuden merkiksi heille. Kasaareille ei merkitse puolueet yhtään mitään, vaan etupäässä ne
      puolueen vahvat henkilöt, jotka eniten suostuu yhteistyöhön kasaarien kanssa,
      he vetävät myös joo joo poliitikot mukaansa, Suomea kasaareille on eniten
      myynyt rahastettavaksi kokoomus, kepu ja sinisten sionistien puolue, joka
      onneksi hajosi heti alkuunsa, Soinin paljastettua omat uskonnolliset kasaarikarvansa.
      Niin, kysytte varmaan mistä kasaarit ovat saavat kaikki nämä rahat, tässä pieni opastus asian ytimeen, vaikka haastattelu ei ole tuore, kertoo se silti paljon, annetaan edesmenneelle kasaariherralle puheenvuoro, Harold Rosenthal:

      "Kysyessäni menettelytavoista, joilla juutalaiset ovat saaneet valtaa, Rosenthal sanoi:
      Valtamme on luotu manipuloimalla kansallista valuuttajärjestelmää.
      Me laadimme lauseen. 'Raha on valtaa'.
      Kuten yleissuunnitelmastamme ilmenee, oli elintärkeää, että perustamme yksityisen valtionpankin. Liittovaltion keskuspankkijärjestelmä (Federal Reserve) sopii suunnitelmaamme mukavasti, koska se on meidän omaisuuttamme, vaikka nimi antaakin ymmärtää, että se olisi valtion laitos.
      Aivan alusta lähtien tarkoituksenamme on ollut takavarikoida kaikki kulta ja
      hopea ja korvata ne arvottomalla ei-lunastettavalla paperirahalla. Tämän me olemme tehneet."
      Kysyessäni termistä 'ei-lunastettavat setelit' Rosenthal vastasi:
      "Ennen vuotta 1968 goy (ei-juutalainen) saattoi viedä Liittovaltion keskuspankin yhden dollarin setelin mihin tahansa pankkiin Amerikassa ja vaihtaa sen hopeadollariin, joka oli lain nojalla kolikko, joka sisälsi 26,8g 90 prosenttista hopeaa.Vuoteen 1933 saakka pystyi saman setelin vaihtamaan kolikkoon, joka sisälsi 1,6g 90 prosenttista kultaa. Emme tee enempää kuin annamme goylle (ei-juutalaiselle) enemmän ei-lunastettavia seteleitä tai muita kuparisia pelilantteja – ja pidämme huolen ettemme koskaan anna heille heidän kultaansa ja hopeaansa. Ainoastaan lisää paperia. Me juutalaiset olemme menestyneet paperisella tempulla. Se on meidän menetelmämme; otamme vastaan rahaa ja annamme takaisin pelkkää paperia.
      Haastattelija: Voitteko antaa esimerkin.
      Rosenthal: "Esimerkkejä on lukuisia, mutta muutamat helposti havaittavat niistä ovat osake - ja obligaatio markkinat, kaikki vakuutukset ja säästöjärjestelmä, jota Liittovaltion keskuspankkiyhtiö harjoitti, puhumattakaan niistä miljardeista dollareista kullassa ja hopeassa, jotka olemme saaneet vastineeksi
      paperiseteleille, joita typerästi kutsutaan rahaksi.
      Rahavalta oli elintärkeä toteuttaessamme yleissuunnitelmaamme
      kansainvälisestä valloituksesta propagandalla."
      Kysyessäni miten he aikoivat toteuttaa ’kansainvälisen valloituksen
      propagandalla’, Rosenthal vastasi:
      "Ensinäkin pankkijärjestelmän hallitsemisella pystyimme hallitsemaan
      kunnallista pääomaa.
      Kunnallisen pääoman avulla hankimme elokuvateollisuuden koko monopolin, radioverkot ja kehittyvän televisiomedian.
      Graafinen teollisuus, sanomalehdet, aikakauslehdet ja ammattijulkaisut olivat
      jo halussamme.
      Ja paras oli vielä tulossa: Otimme hallintaamme koulumateriaalien julkaisemisen. Näine avuinemme voimme muovata yleistä mielipidettä omille
      tarkoitusperillemme sopivaksi. Ihmiset ovat vain typeriä sikoja, jotka kiljuvat murusten perään – totuuden tai valheen - joita heitämme heille."

      minos

    • Anonyymi

      Eikö nyt olisi hyvät Kiina suhteet paikallaan. Ainakin Espoon kaupungin joku johtaja kertoi heillä olevan hyvät suhteet Kiinaan ja arveli, että kiinalaiset voisivat jopa auttaa koronan hoidossa, jos tarvetta on ja pyydetään.

      On kovin erikoista kepuYLEltä, että yksi puolue otetaan esimerkiksi ja leimataan, että on jotenkin arveluttavaa pitää hyviä suhteita Kiinaan. En ole vielä kuullut, että kokoomus tai kespusta olisi kertonut, että heidän ystävyyskaupungeista USAsta ja Venäjältä olisi apua tulossa vaikka pyydettäisiin.

    • Anonyymi

      Miten on, onko kepuYLEn mielestä vieläkin tuomittavaa hyvät suhteet Kiinaan? Eikö niitä olisi nyt ollut aika käyttää? Yrityksillä ja yksittäisillä henkilöillä on suhteet kunnossa, sen sijaan en tiedä onko kepuYLEllä. Vieläkään minulle ei ole auennut ohjelman syvin sanoma. Tarkoitusperä oli kuitenkin ilmeisen selvä, mustamaalata persuja ja nimenomaan joidenkin yksittäisten henkilöiden suhteita Kiinaan. Eikö kepuYLEllä ole todellakaan mielekkämpää tekemistä.

    • Anonyymi

      Miksei kepuYLE tuomitse presidentti Niinistöä hyvistä ja läheisistä suhteista Kiinaan? Meni ja soitti Kiinan presidentille ja yritti veljeillä oikein kunnolla. Odotan malttamattomasti kepuYLEn MOTia Niinistön arveluttavasta puhelusta.

      • Anonyymi

        Olisiko ero lahjusten otossa. Niikko ottaa Niinistö ei?


    • Anonyymi

      Miksi Niikko ei saisi rahastaa ja ajaa Kiinan etuja?

    • Anonyymi

      Nimenomaan Niinistö itse pyysi lahjontaa eli toimittamaan suojavarusteita. Mikäli Kiina toimittaa niitä, Niinistö joutuu kiitollisuuden velkaan ja sehän on velka siinä missä vaalivippi, joka pitää jossain vaiheessa maksaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe