Intian karanteeni on suuri vitsi!

Anonyymi

Jokainen siellä vähänkin kierrellyt tietää kuinka mahdotonta se on toteuttaa. Miljoonien asukkaiden slummeissa suurin osa lukutaidottomia, joilla ei ole mitään kylmäsäilytysmahdollisuutta ruokatarvikkeille, joten toreilla ja myymälöissä käydään edelleen ihan niin kuin ennenkin. Yhdessä peltihökkelössä asuu helposti 10-20 ihmistä nukkuen siskonpedissä lattialla kylkikyljessä.

14

<50

  Vastaukset

  • Hirveä ajatella kun koronahirviö aukaisee oven tuohon hökkeliin ja nähtyään tilanteen alkaa hieroa käsiään yhteen: "Avot, nyt ryhdytään töihin."

   • Sille väestölle korona ei onneksi ole pahin kuviteltavissa oleva vitsaus väestön ikärakenteen takia. Se on varmasti liiankin totta, ettei Intian terveydenhoidolla ole juurikaan mahdollista vastata haasteeseen. Intia joutuu uskoakseni pääasiassa vain odottamaan, että epidemia kulkee täyteen ahdettujen slummien yli. Tuntuu pahalta ajatella.

    On edelleenkin lottovoitto syntyä Suomessa.

    KoMu


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sille väestölle korona ei onneksi ole pahin kuviteltavissa oleva vitsaus väestön ikärakenteen takia. Se on varmasti liiankin totta, ettei Intian terveydenhoidolla ole juurikaan mahdollista vastata haasteeseen. Intia joutuu uskoakseni pääasiassa vain odottamaan, että epidemia kulkee täyteen ahdettujen slummien yli. Tuntuu pahalta ajatella.

    On edelleenkin lottovoitto syntyä Suomessa.

    KoMu

    Ei suomikaan ole enää kuin kolme ja varanumero.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei suomikaan ole enää kuin kolme ja varanumero.

    Suomi on useilla mittareilla aivan kärkiryhmää maailmassa. Jos Suomi ei sinulle kelpaa, niin muutapa muualle, kun koronatilanne sen sallii.

    KM


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomi on useilla mittareilla aivan kärkiryhmää maailmassa. Jos Suomi ei sinulle kelpaa, niin muutapa muualle, kun koronatilanne sen sallii.

    KM

    Olipa millä mittareilla tahansa kärkiryhmää, niin ei se silti tarkoita että Suomi olisi entisen kaltainen lintukoto. Edellinen laittoi aivan oikein, että on vain kolme ja varanumero. Kun sitä kymppiä ei ole olemassakaan, vaan paras maa voi olla vitosen arvoinen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olipa millä mittareilla tahansa kärkiryhmää, niin ei se silti tarkoita että Suomi olisi entisen kaltainen lintukoto. Edellinen laittoi aivan oikein, että on vain kolme ja varanumero. Kun sitä kymppiä ei ole olemassakaan, vaan paras maa voi olla vitosen arvoinen.

    Onhan se totta, että pessimisti ei pety, mutta luulisi aurinkoisemman asenteen olevan elämän kannalta mukavampi.

    Minulle Suomi on paras maa maailmassa.


  • Onneksi Suomi on maailman onnellisin valtio. Vai oliko se niin, että maailman onnellisimmat yksityiset? Mutta mistä onnellisuus kumpuaa?

   Paasilinna, olikohan se Erno vai Reino sanoi, että ainao ilo on Suomessa vahingonilo. Tarkoittaako se siis, että suomalaisilla on paljon aihetta vahingoniloon, eli ovat siksi onnellisimpia?

   Mistä kaikesta voi saada vahingoniloa?:
   -kyyninen,
   -sadistinen,
   -koulukiusaaja,
   -työpaikkakiusaaja,
   -kiusaajatoimittaja,
   -kiusaajatuomari,
   -kiusaajasyyttäjä,
   -kateellinen,...

   Kumulatiivinen onnellisuuskeskittymälaskennan tulos: Onnellista on porukka.
   Jos ei ihan kaikki niin "vähän onnellinen" tyyppi voi tulla vastaan missä tahansa?

   Tuo edellä kirjoitettu oli huumoria!!!

   • Suomessa on maailman paras heikko itsetunto.


  • Ei ne Intian päättäjät ajattele kuin omaa selviytymistään. Jos ei määrää mitään rajoituksia, voi suosio hiipua. Jokainen tietää, ettei noin tiheään asutussa maassa pysty eristämään ihmisiä toisistaan. Siellä yksinkertaisesti kuolee se 10% väestöstä, mutta silti jää henkiin lähes miljardi entistä paremmalla vastustuskyvyllä varustettua yksilöä.

  • Isoissa maissa isot ongelmat,

   Toisaalta niissä niin hitosti väkeä, väkisellä iso osa selviääkin. Mua kiinnostaa, miten uusimaa aiotaan eristää. Jengiä vajaa pari miltsiä, kyllä siinä kaikenlaista livahtelijaa mahtuu joukkoon. Ei hajuakaan, paljonko teitä suljettavana, paljon kuitenkin. Kun sulkuja pitää laittaa, ihmiset muutenkaan välittää piupaut viranomaismääräyksistä.

   Siinä se intiankin ongelma on, paljon suurempi vaan. Kaupungit alkaa tyhjeneen pöndelle ja sitten se epidemiakin innostuu. Meitsi laskeskeli, tsadissa kuitenkin on sairaaloita jne, hikiällä joku puolikaheli kunnanlääkäri. Jossain intiassa tuskin kaupungeissakaan resurssit riittää oikein mihinkään.

   Intiasta jonkin verran matkaa suomeen, voip toi itänaapuri olla huolestuttava. Niillä kylläkin sitten lujasti rautaa ja miehiä ja kokemusta rajojen sulkemisesta. Vaan jos muutamienkaan miljoonien kansanvaellus lähtee liikkeelle, siinäpä se suomenkin terveydenhoito on sitten äkkiä polvillaan.

   =DW=

  • On siellä ainakin asetettu kohtuullinen rangaistus määräyksen rikkomisesta, vankila tuomio. Varmasti hieman eritason hotelli, kuin mitä VHL tarjoaa meidän tuomituille?

  • Eilen oli "hauska video" telkkarissa. Turbaanipäinen Intian poliisi hakkasi pampulla skootterimiestä. Tämä oli ilmeisesti rikkonut ulkonaliikkumiskieltoa.
   Pitää laittaa selkäpanssari ajotakin alle, jos meilläkin poliisi alkaa pamputtaa mopoilijoita. Ja virityksiä kunnolla, niin pääsee paremmin pakoon.

  • Jokaisessa maassa, Intiassakin, viranomaisten on tehtävä heille määrätty tehtävänsä
   kuulostaa kuinka vitsiltä hyvänsä. Tottakai viranomainen Intian kaltaisessakin maassa itsekin ymmärtää asian kuinka mahdotonta tilannetta on hallita.

   • Intian poliisi huitelee kunnon kovalla puupampulla eikä jousto-nokialaisella.
    Surkia kolo koko Intia, kui joku tonne yleensä menee lomalle , sonnan sekkaan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   366
   10937
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   198
   8204
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   374
   3249