Vastuuttomat sankarimatkaajat

Anonyymi

Iltalehti kertoo artikkelissaan kuinka täysi linja-autolastillinen Espanjasta lennätettyjä ääliöitä meni ABC:lle pullakahville. Mitä näiden päässä mahtaa liikkua? Siis sen keltaisen nesteen lisäksi?

7

<50

  Vastaukset

  • On tässä hallituksekin toiminta ollut vastuutonta. Ei minkäänlaista valvontaa eikä kontrollia kun nämä viruslingot ovat saapuneet matkoiltaan.

   Pakollinen karanteeniin asettaminen ja sen valvonta olisi pitänyt heti panna toimeen. Mutta mitä hallitus teki? Keskittyi vain olemaan nuori ja nätti!

   • Mitä voi odottaa, kun joukko vitunvirkkaajia on vastuuta paossa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä voi odottaa, kun joukko vitunvirkkaajia on vastuuta paossa?

    Ja vielä huvittavampia piirteitä. Terveystalo aloittaa YT-neuvottelut (potilaita ei tarpeeksi?), ja samaan aikaan nämä virkkaajat kutsuvat jo eläköityneitä hoitsuja pakkotyöhön poikkeustilan nimissä! Onko järkee?


  • Tuo Uusimaan eristäminenkin olisi pitänyt jo tehdä aikoja sitten. Tai onko sillä enää väliä, pelihän menetettiin jo tuohon hallitsemattomaan paluurumbaan.

   • Persu se täällä huutelee itsekseen joka ketjuun, kun kukaan ei välitä vastata tai ottaa kantaa hänen möykkäänsä enää. Juu, tämä jää viimeiseksi myös täältä suunnasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persu se täällä huutelee itsekseen joka ketjuun, kun kukaan ei välitä vastata tai ottaa kantaa hänen möykkäänsä enää. Juu, tämä jää viimeiseksi myös täältä suunnasta.

    Koita selvitä sieltä teholta!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persu se täällä huutelee itsekseen joka ketjuun, kun kukaan ei välitä vastata tai ottaa kantaa hänen möykkäänsä enää. Juu, tämä jää viimeiseksi myös täältä suunnasta.

    Ja sankarimatkaaja se täällä näyttää että hän on kaiken yläpuolella eikä mitkään ohjeet ja säännöt koske häntä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   159
   8001
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3658
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   89
   2605
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   993