Vastuuttomat sankarimatkaajat

Anonyymi

Iltalehti kertoo artikkelissaan kuinka täysi linja-autolastillinen Espanjasta lennätettyjä ääliöitä meni ABC:lle pullakahville. Mitä näiden päässä mahtaa liikkua? Siis sen keltaisen nesteen lisäksi?

7

<50

  Vastaukset

  • On tässä hallituksekin toiminta ollut vastuutonta. Ei minkäänlaista valvontaa eikä kontrollia kun nämä viruslingot ovat saapuneet matkoiltaan.

   Pakollinen karanteeniin asettaminen ja sen valvonta olisi pitänyt heti panna toimeen. Mutta mitä hallitus teki? Keskittyi vain olemaan nuori ja nätti!

   • Mitä voi odottaa, kun joukko vitunvirkkaajia on vastuuta paossa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä voi odottaa, kun joukko vitunvirkkaajia on vastuuta paossa?

    Ja vielä huvittavampia piirteitä. Terveystalo aloittaa YT-neuvottelut (potilaita ei tarpeeksi?), ja samaan aikaan nämä virkkaajat kutsuvat jo eläköityneitä hoitsuja pakkotyöhön poikkeustilan nimissä! Onko järkee?


  • Tuo Uusimaan eristäminenkin olisi pitänyt jo tehdä aikoja sitten. Tai onko sillä enää väliä, pelihän menetettiin jo tuohon hallitsemattomaan paluurumbaan.

   • Persu se täällä huutelee itsekseen joka ketjuun, kun kukaan ei välitä vastata tai ottaa kantaa hänen möykkäänsä enää. Juu, tämä jää viimeiseksi myös täältä suunnasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persu se täällä huutelee itsekseen joka ketjuun, kun kukaan ei välitä vastata tai ottaa kantaa hänen möykkäänsä enää. Juu, tämä jää viimeiseksi myös täältä suunnasta.

    Koita selvitä sieltä teholta!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persu se täällä huutelee itsekseen joka ketjuun, kun kukaan ei välitä vastata tai ottaa kantaa hänen möykkäänsä enää. Juu, tämä jää viimeiseksi myös täältä suunnasta.

    Ja sankarimatkaaja se täällä näyttää että hän on kaiken yläpuolella eikä mitkään ohjeet ja säännöt koske häntä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2961
  2. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   197
   1729
  3. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   66
   1108
  4. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   32
   512
  5. Hei vaan suomussalmelaiset

   Lähdettiin Vantaalta perheen kanssa pääsiäisen viettoon Suomussalmelle. Autossa on vaimon lisäksi 3 koululaista ja pirteä kettuterrieri. Viikonlopun r
   Suomussalmi
   10
   452