Linja-autossa on tunnelmaa

Anonyymi

Olin torkahtanut bussin takapenkille. Herätessäni huomasin kullini olevan aivan täydessä seisokissa. Yhdeksäntoistavuotiaalla sitä saattoi tapahtua pitkin päivää ilman mitään syytäkään. Vilkuilin nolona nopeasti ympärilleni oliko kukaan nähnyt minua. Collegeshortseissani tuollainen seisokki ei tosiaan jäisi keneltäkään huomaamatta. Lähelläni ei ollut yhtä aurinkolasipäistä naista lukuunottamatta ketään. Seisokkini yhdistyi oikein kunnon kusihätään ja tiesin, etten saisi mitenkään sitä laskemaan vähään aikaan.

Bussi lähestyi huoltoasemaa, jolla se pitäisi pienen tauon. Olin matkalla viikonloppuvapaalle reserviupseerikoulusta enkä ollut saanut naista pitkään pitkään aikaan. Nousin tottuneesti käytävälle jo bussin kaartaessa huoltsikan pihamaalle. Peittelin seisokkiani käsissäni olevalla hupparillani parhaani mukaan. Halusin käydä ainakin kusella, sillä bussin wc ei ollut käytössä. Aurinkolasipäinen nainen nousi käytävälle juuri eteeni ja bussin jarruttaessa hän horjahti taaksepäin ja heilahtava kätensä osui kevyesti suoraan kivikovaan kulliini. Hätkähdin ja hän käänsi katseensa kohti kulliani, jonka olin onneksi peittänyt takillani. Nainen oli nelissäkymmenissä ja aivan tavallisen oloinen ja näköinen.

Kun palasimme bussiin olin saanut kusihätääni helpotettua, mutta kullini oli yhä puolikkaassa seisokissa. Se ei varmaan laskisi ennen kuin pääsisin runkkaamaan paineeni pois. Kapusin takapenkille omalle paikalle ja hämmästyin kun aurinkolasipäinen nainen tuli myös takapenkille, vaikka bussissa oli hyvin väljää. Minä istuin ikkunapaikalla ja hän takapenkin keskipaikalla. Matka jatkui ja huomasin taas torkahtaneeni. Tajusin naisen tulleen aivan viereeni istumaan ja tietenkin seisokkini oli nukkuessani palannut. Mietiskelin oliko hän ehkä nähnyt sen jo aiemminkin. Hupparini roikkui nyt naulakossa ja pullistukseni shortseissa näkyi aivan selvästi. Nainen hymyili suuntaani ja minä yritin nolona kääntyä ikkunan suuntaan.

Silloin hänen kätensä liukui shortsieni puntista kohti kivikovaa kulliani ja tavoitti sen boksereiden peitossa olevan kärjen. Ennen kuin ehdin sanoa tai tehdä mitään hän liuutti kullini pään vapaaksi boksereiden alta. Hänen lämmin kätensä kieputteli kivikovaa terskaani ja teki minimaalisen pientä runkkausliikettä kullillani. Hän työntyi yhä lähemmäs ja hänen toinen kätensä liukui shortsieni sisään ja sitäkautta suoraan kiinni kivikovaan kulliini. En ollut mitenkään kokenut näissä hommissa, mutta tämä tuntui taivaalliselta enkä todellakaan halunnut sen loppuvan. Nainen ei ollut vieläkään sanonut sanaakaan, mutta nyt hän pyysi minua nyökkäämään, jos halusin hänen jatkavan. Kullini oli aivan betoninkova ja suonet tuntuivat sykkiviltä hänen käsiensä kulkiessa pitkin kullini vartta. Nyökkäsin hermostuneesti ja suljin silmäni. Olin varma, että hän saisi minut halutessaan laukeamaan hetkenä minä hyvänsä.

Hän kuitenkin hidasti tahtia aina välillä huomatessaan minun lantioni jännittyvän ja ilmeeni kiristyvän. Välillä hän hieroi pelkkää terskaani ja välillä vain puristi sykkivää kulliani niin, että minusta tuntui kaiken vereni pakkautuvan siihen. Kotipaikkakunnalleni oli vielä ainakin tunnin matka. Niin kauaa en mitenkään kestäisi tätä rauhallistakaan käsittelyäni. Yllättäen nainen veti kätensä irti kullistani ja kaivoi esiin matkapuhelimensa ja kuulokkeensa. Hän selasi puhelintaan ja asetti toisen kuulokkeen minun ja toisen omaan korvaansa. Näytöllä alkoi pyöriä pornoa ja äänet kantautuivat hyvin selvinä vain meidän korviimme.

Videolla näkyi isorintainen ja sidottu nainen sekä raamikas ja isokullinen mies. Nainen kuiskasi korvaani, että haluaisi olla tuo videon nainen ja kysyi haluaisinko minä olla videon mieshenkilö. Nyökkäsin taas varovasti ja katsoin kun videolla mies työnsi suuren kullinsa naisen suuhun ja alkoi nussia säälimättä naisen suuta. Naisen kädet ja jalat oli sidottu ja mies asetteli naisen kontilleen matalan pöydän päälle. Samalla kun mies asetteli kulliaan naisen pillulle ja hieroi hänen klitoristaan aurinkolasipäinen otti minun kullistani kiinni shortsien päältä ja puristeli sitä kiihottavasti. Videolla oli todella kiihottavaa ja rajua panemista ja ihmettelin miten ihmeessä en ollut vieläkään lauennut. Katselimme hetken toista videota missä kaksi isotissistä naista runkkasi vuorostaan sidottua miestä ja lopulta sai hänet tulemaan. Nainen puristeli kulliani enää vain shortsieni päältä ja kun video loppui niin hän kysyi haluaisinko jatkaa sessiota hänen luonaan. Hän asui viereisellä paikkakunnalla, mutta silti sanoin ehdottomasti haluavani. Emme jutelleet juurikaan mitään. Hän soitti ja pyysi ystäväänsä hakemaan meitä bussiasemalta ja naureskellen kertoi kaverilleen mitä kenties olisi luvassa hetken kuluttua. Minä istuin lähes hiljaa kullin pakottaessa boksereissani.

Saavuimme hänen pysäkilleen ja nousimme ulos bussista. Loppumatkasta hänen kätensä kävi entistä harvemmin kullillani, mutta hän piti kyllä huolta, että seisokkini ei päässyt laskemaan....

3

4325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Seisoskelimme pysäkillä lähes puhumatta mitään. Pian luoksemme pysähtyi musta auto tummennetuilla laseilla. Nostimme laukkumme takakonttiin ja nousimme takapenkille istumaan. Katsoin kummissani aurinkolasipäisen suuntaan, mutta hän katseli hymyillen vain ikkunasta ulos. Ajoimme erään omakotitalon pihaan ja nousimme autosta ja kävelimme taloon sisään. Isäntäväki tarjosi meille juomat ja menimme suojaisalle takaterassille. Naiset hihittelivät keskenään ja juttelivat niitä näitä. Joimme vielä toisetkin juomat ja mimmit polttivat tupakat siinä samalla. Talon omistajat olivat myös noin nelikymppisiä eli olin kyllä erikoisessa seurueessa, mutta sillä panetuksella en osannut ajatella mitään järkevää.

      Pariskunta alkoi suudella siinä meidän edessämme ja siirryimme sisälle. Hyvin nopeasti heiltä lähti suurimmat vaatteet yltään ja nainen alkoi imeä miehensä kullia. Ja tietenkin vertasin sitä omaani. Samankokoiselta vaikutti huokaisin helpottuneena. Ainakaan ei mistään kullikateudesta tarvitsisi kärsiä. Miehellä seisoi jo vakuuttavasti. Aurinkolasipäinen tuli syliini istumaan ja hiveli kulliani shortsieni läpi. Minä puolestani pyörittelin nyt ensi kertaa hänen pyöreitä rintojaan käsissäni. Nyt mies ja aurinkolasipäinen suutelivat keskenään ja alkoivat sitoa toisen käden käsiä ja jalkoja aivan kuten siinä videossa. Minä en tiennyt yhtään mitä ajatella. Kun nainen oli sidottu, mies alkoi nussia häntä hyvin päättäväisesti eri asennoissa ja nainen näytti nauttivan menosta. Minun shortsini vedettiin nillkkoihin ja kivikova kullini ponnahti esiin. Aurinkolasipäinen asetti minulle jonkinlaisen penisrenkaan, joka oli hyvin tiukka ja sai kullini suonet pullistelemaan entisestään. Minut istutettin tuoliin katselemaan. Tuo toinen mies sitoi myös aurinkolasipäisen naisen ja asetteli hänet toisen naisen viereen. Mies nussi molempia paljaalla kullilla vuorotellen ja puristeli naisten perseitä ja tissejä miten tahtoi. Naiset myös pussailivat keskenään ja meno oli todella kiihottavan näköistä.

      Nyt sidotut naiset viittoilivat minut mukaan ja alkoivat nuoleskella kulliani ja kassejani hyvin hellästi, mutta taidokkaasti. Mies sitoi silmäni ja kullini kiusoittelu jatkui. Samalla kuulin rajun panemisen ääniä ja miehen läpsivän molempia naisia mielensä mukaan. Kulliani kiusoiteltiin todella taitavasti. He halusivat minun nauttivan joka hetkestä enkä keksi mitään tilannetta mikä voisi olla kiihottavampaa. Sidotut naiset lipoivat kulliani ja nuolivat vartaloani samalla kun heitä nussittiin kovaa. Lopulta mies vapautti aurinkolasipäisen siteistä ja minun silmänikin vapautettiin. Nyt aurinkolasipäinen istui naamalleni paljaalla pillullaan ja alkoi hangata sitä naamaani vasten. Hän nuoletti minulla juuri nussittua pilluaan ja kullini varressa puristi penisrengas. Hän alkoi vääntelehtiä ylläni ja hankasi pilluaan yhä rjummin vasten naamaani. Hurjasti huutaen hän sai melkoisen orgasmin ja märkä pillunsa lepäsi edelleen naamallani. Sitten kuulin jostain tasaista surinaa. Pariskunta oli lopettnut ainakin hetkeksi panemisensa ja he olivat tulleet istumaan aivan viereemme. Mies kosketteli naisen jalkoväliä, mutta hänen kullinsa oli aivan lepotilassa. Nainen vaikutti todella kiimaiselta ja hänellä oli käsissään vibraattori joka suristen lähestyi meitä. Nainen nuoli aurinkolasipäisen rintoja ja vei vibran tämän vielä liukkaalle pillulle. Minä katseli muutaman sentin päästä tuota ihanaa näkyä eikä mennyt kauaa, kun aurinkolasipäinen sai upean ja vavisuttavan orgasmin edelleen päälläni. Nyt tuo vibra lähestyi minun kulliani. MIetin, että kullini oli ollut seisokissa jo varmaan kolmatta tuntia, ja se oli niin turvoksissa kuinolla ja voi. Vibran koskettaessa ohuessa terskani kärkeä tunsin miten lastini teki lähtöä. Kun kone se osui terskaan uudemman kerran ja sekunnin pidempään, niin minun määllini lensivät roiskahtaen naisten päälle. Vibra tuli vielä uudelleen ja uudelleen kiusamaan terskaani kunnes kaikki mehuni olivat varmasti irronneet. Suljin silmäni ja ajattelin, että tällaista seksiä minä haluan elämässäni koke uudelleen ja uudelleen.....

    • Anonyymi

      et sit saanu mitään reikää... ja tuonne piti lähteä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe