Ulkomailta saapuvien karanteenit

Anonyymi

Miten käy karanteenin kuljetusalan ammattilaisilta? Lentohenkilöstö, voiko mennä kotiin ilman että joutuu 2 viikon karanteeniin? Ulkomaan liikenteen rekkakuskit, joutuvatko karanteeniin jos käyvät kotona? Merimiehet joutuvat 2 viikon karanteeniin jos käyvät ulkomailla maissa ennen kuin voivat palata alukselle.

2

<50

  Vastaukset

  • Jos koronavirus kuolee alkoholista tulisi alkoholia nauttia päivittäin niin paljon että henki haisee kunnolla viinalle.
   Ruuan tilaaminen kotiin on turvallista. Ruokalähettifirman pomo kertoi ettei korona voi tarttua ruuasta vaikka kokki olisi aivastanut siihen. Ihmettelen vaan miksi sitten pitää käsiä pestä?

  • Finavian teknikot tulee kotiinhakulennoilta ilman karanteenia takaisin töihin. Viron raja ja matkailu saatiin loppumaan, mutta joka ikinen aamu suomalaiset menee töihin Ruotsiin, ja tulee illalla takaisin (koska raha?), ilman karanteenia. Poliisit ilman hengityssuojia valvomassa Uudenmaan rajaa. Sairaaloista loppumassa suojavarusteet, mutta pimityskampanjan takia tuota ei kerrota. Kuten ei varmaan julkaista sitä todellista uhrimäärääkään. Näkee täällä varmaan kuolinilmoituksista, kuten Italiassa.
   Voisko tätä hommaa enää huonommin hoitaa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   66
   4110
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   69
   2418