Petturin kohtalo

Anonyymi

Aikoinaan kiekkojoukkueissa otettiin uudet kundit porukkaan ajelemalla heiltä alapään karvoitus pois. Joillekin tilattiin joku maksullinen imemään lastit ja strippareita on ollut aina miesten varpajaisissa. Mutta kyllä mimmitkin osaavat vai mitä sanotte seuraavasta tarinasta...

Anni oli seurustellut Eeron kanssa muutaman kuukauden ja elo oli ollut aika riitaisaa. Anni oli epäillyt Eeroa moneen otteeseen uskottomuudesta, mutta ei ollut saanut vedenpitäviä todisteita, vaikka asia todennäköiseltä näyttikin. Nyt Anniin oli ottanut yhteyttä eräs hänen äitinsä työkaveri. Eero oli viettänyt aikaa hänen tyttärensä kanssa ja nyt kaikki oli paljastunut naisille. Eero ei kuitenkaan tiennyt vielä paljastuneensa. Eero ja Anni olivat lähteneet viikonlopuksi mökille ja Anni oli sopinut, että kaverinsa Kaisa toisi tuon toisen mimmin äitinsä kanssa myöhemmin käymään siellä. He olivat sopineet antavansa Eerolle pienen opetuksen.

Eero seisoi makuuhuoneessa bokserit jalassaan. Anni oli ehdottanut hänelle pientä sitomissessiota ja peittänyt Eeron silmät ja sitonut hänet käsistään katossa kulkevaan irralliseen kattopalkkiin. Jalkojen ympärillä Eerolla oli nippuside ja tätä Anni sitoi juuri kiinni sängynjalkaan. Anni nuoli Eeron vatsaa ja kuiskaili tälle mitä kaikkea haluaisi Eerolle tehdä ja Eeron kulli alkoi kohoilla boksereiden sisällä. Äkkiä ovelta kuului ääniä ja Eero säikähti ja pyysi Annia irroittamaan hänet äkkiä. Anni kuitenkin tempaisi vain siteen pois Eeron silmiltä. Eero näki edessään tuon toisen mimmin Ainon, hänen äitinsä sekä Annin hyvän kaverin Kaisan. Eero tajusi saman tien paljastuneensa, mutta ennen kuin ehti sanoa mitään, Ainon äiti tarttui hänen kiveksiinsä ja puristi niistä rajusti ja sanoi. -Nyt poika me pelataankin vuorostamme vähän sun kanssas.

Eeron bokserit revittiin nilkkoihin ja hänen kullinsa ja kiveksensä vaahdotettiin partavaahdolla. Ainon äiti piteli käsissään partaveistä ja tottuneilla otteilla hän sheivasi Eeron alakerran täysin karvattomaksi. Naiset ottivat kuvia hänestä ja tirskuivat paljaalle ja ujoudesta vetäytyneelle Eeron vehkeelle. -Nyt se kulli pitäsisi saada pystyn, että bileet voi jatkua, joku huusi. Nuoremmat tytöt väistyivät istumaan sängylle, kun Ainon äiti asteli Eeron eteen ja nappasi häntä kullista kiinni. Hän suuteli Eeroa pitkään ja nuoli tämän naamaa. Etusormen ja peukalon välissä hän veteli Eeron löysää kullia edestakaisin ja läpsi Eeroa muutaman kerran pakaroille oikein kunnolla.

-Tää lahna ei oikein anna elonmerkkejä, totesi Ainon äiti lerppua kullia vatkaillessaan. Ainon äiti venytteli Eeron esinahkaa ovin ottein. Eero oli jäykistynyt kauhusta. Hän ei ollut kyennyt sanomaan oikein mitään ja mietti, että mitä tästä vielä seuraisi. Ainon äiti läpsäisi Eeron kullia oikein napakasti niin, että Eero voihkaisi. Hän seisoi Eeron vieressä ja toisella kädellä puristeli Eeron kullia ja toinen käsi hamuili Eeron peräaukkoa. -Mä luulen, että toi kulli ei edes kaipaa nyt huomiota, vaan nautintoa saa joku aivan muu, hän sanoi. Nyt Aino nousi sängyltä ja otti laukustaan jonkinlaisen vyön ja alkoi pukea sitä ylleen. Vyöhön oli kiinnitetty tekokulli, joka seisoi hyvinkin ryhdikkäänä Eeron vehkeeseen verrattuna. Aino kiersi Eeron taakse ja runkkaili tekokullia samalla ilkikurisesti virnuillen. Hän läpsäisi Eeroa pakaralle ja Ainon äiti taivutti Eeroa eteenpäin. Eero rimpuili sen minkä pystyi, mutta liikkumavaraa hänellä oli kovin vähän. Aino oli saavuttanut tekokullin kärjellä jo Eeron persereijän ja liu´ utti kullia yhä syvemmälle. Ainon äiti viittoili nyt muutkin tytöt mukaan ja pitämään Eeroa aloillaan. Eero tunsi kuinka tekokulli työntyi yhä syvemmälle hänen anukseensa eikä mistään liukasteista ollut tietoakaan. Aino alkoi nussia Eeeroa yhä rajummin ja painoi tekokullin aivan pohjaan saakka joka työnnöllä. Nyt Eeron suusta kuului parahduksia, mutta sääliä hän ei saanut.

-Jos sun kulli nousee pystyyn, kun sua naidaan perseeseen, niin sehän tarkoittaa, että sä taidat tykätä tästä, Ainon äiti sanoi ja piteli Eeron ajeltua ja kovettunutta kullia kädessään. Hän teki runkkausliikettä Eeron kullille samaan tahtiin kuin Aino lykki häntä perseeseen tekokullillaan. Muut tytöt nipistelivät Eeron nännejä ja kivespusseja mistä vain kiinni saivat. Aino tuntui nauttivan Eeron panemisesta ja vaikutti siltä, ettei hän tehnyt sitä ensimmäistä kertaa. Kaikki naiset olivat paljastaneet rintansa ja kävivät imettämässä nännejään vuorotellen Eerolla. Ronski huumori kaikui makuuhuoneessa ja Eero ynisi, kun häntä naitiin kuin vierasta sikaa. Lopulta Ainon äidin runkkailu oli liikaa ja Eero lennätti lastinsa kaaressa lattialle. Aino jatkoi vielä hetken panemista, mutta veti sitten tekokyrvän moiskahtaen pois Eeron perseestä. Eero näytti aristelevan persettään ja naiset poistuivat hakemaan hieman juotavaa ja palasivat sitten ottamaan lisää valokuvia Eerosta, joka oli todella surkea näky.

Nyt ovelta kuului miehen ääntä ja Eero pelkäsi jo todella paljon, että mitä helvettiä seuraavaksi tapahtuisi....

2

498

  Vastaukset

  • Arto astui sisään huoneeseen ja huomasi naisten olevan yläosattomissa. Sitten Arton katse osui surkeana kyyhöttävään Eeroon. Arto käveli Eeron luokse ja huomasi pöydällä olevan tekokullin. Tälläkö sut tosiaan saatiin tyydytettyä? Sussa taitaa olla vähän piilevää naisellisuutta, koska kovin miehekäs näky sä et todellakaan ole. Arto oli todella kookas mies ja vaikka hänellä oli jonkun verran vatsaa, hän näytti väkivahvalta ja miehekkäältä. Naiset katselivat Artoa ihastellen ja pian Anni käveli hänen luokseen. Arto kosketteli Annin pieniä kiinteitä rintoja ja riisui tältä housut hyvin päättäväisesti. Hän taivutti Annia niin, että tämän paljas pylly oli Eeron kullin vieressä ja Arto työnteli paksuja sormiaan takaapäin Annin pillulle. Anni vavahteli vahvan miehen käsittelyssä ja työnsi pyllyään Eeron kullia vasten. Arto veti hetkessä housunsa nilkkoihin ja hänen boksereistaan ponnahti järkyttävän paksu ja suonikas kulli. Arto veteli esinahkaansa muutaman kerran edestakaisin ja käänsi Annin kasvot aivan molempien miesten kullien viereen.

   Arto työnsi paksua munaansa Annin suuhun ja Anni kakoi hieman eikä pystynyt ottamaan tuota jättiläistä kokonaan suuhunsa. Kulli kiilteli kuitenkin Annin syljestä ja se tuntui paksuuntuvan entisestään. Nyt Arto tarttui Annia vyötäröltä ja työnsi kulliaan takaapäin Annin pillua kohtia. Hän kieputti terskaansa klitoriksen yllä ja Annin nesteet valuivat jo pitkin sisäreisiä. Ja kaikkea tätä Eero joutui katsomaan aivan lähietäisyydeltä Arton pitäessä häntä niskasta paikoillaan. Nyt Arto työnsi kulliaan Eeron naamalle ja läpsytteli sillä Eeeron poskia ja huulia. Väkivahvan Arton pitäessä häntä paikoillaan, Eero ei voinut kuin sulkea silmänsä. Niin paljon häntä nöyryytettiin juuri nyt. Seuraavaksi Arto levitti Annin persettä ja työnsi jättikullinsa Annin pillun suulle ja työntyi sitten liukkaaseen pilluun sisään. Anni parahti äänekkäästi ja tarttui Eeron hieman kovettuneeseen kulliin. -Ei saatana, sua taitaa kihhottaa tämäkin tilanne, Arto nauroi ja läpsäisi Eero kovaa paljaall perseelle Anni runkkasi Eeeroa samalla kun Arto nussi häntä suonikkaalla jättikullillaan. Muut naiset ihastelivat tilannetta pienen matkan päästä ja joku otti kuvia kännykällään. Eero tiesi, että niitä kuvia hän ei haluaisi kenenkään näkevän koskaan.

   Anni ulvoi Arton naidessa häntä rytmikkäästi. Arto puristeli Annin rintoja toisella kädellään ja toisella hän läpsi vuorotellen Annia ja Eeroa perseelle. Annin runkkaus alkoi saada Eeron jo kivikovaksi. Arto veti kullinsa ulos moiskahtaen Annin pillusta ja vei sen Annin persereijälle hitaasti aloittaen työntymään sinne. Nyt Anni huusi jo täyttä kurkkua ja sanoi, ettei Arton kulli ikinä mahtuisi hänen pyllyynsä. Jättikulli kiilteli Annin nesteistä ja Arto ymmärsi, ettei Anni nauttisi persepanosta kolme numeroa liian suurella kullilla. Arto tarttui nyt Eeroa todella voimakkasti lantiosta ja taivutti hänen perseensä pystyyn. Hän työnsi paksun sormensa Eeeron perseeseen ja sylkäisi hieman liukasteeksi. Toisen sormen upotessa Eero ähkäisi äänekkäästi ja Anni jatkoi hänen rytmikästä runkkaamistaan. Arto veti sormensa ulos Eeron perseestä ja lähestyi jättikyrvällään. Terska tavoitti Eeeron perseen ja Arto piteli vastustamattomasti Eeroa paikoillaan ja työnsi kyrpäänsä milli milliltä Eeron sisään. Anni kääntyi hetkksi ja sylkäisi vielä hieman liukastetta ja jatkoi sitten Eeron runkkaamista. Arton terska painautui Eeron sisään ja hän ulvoi tuskasta. Tämä ei Artolle kuitenkaan riittänyt vaan hän työntyi yhä syvemmälle ja veteli kulliansa edestakaisin Eeron perseessä. Kamerat välkkyivät ja joku videoikin tilannetta. Nyt Eeron kroppa oli aivan hervottoman oloinen. Hänen jalkansa eivät kantaneet ja Arto painoi hänet kontillen niin, että kulli pysyi koko ajan Eeron perseessä. Nyt Arto pystyi työntymään yhä syvemmälle Eeron sisään ja silloin se tapahtui. Eero laukesi Annin käsittelyssä, mutta spermasuihku oli hyvin vaisu lirahdus.

  • Arton lihaksikkaat käsivarret pullistelivat, kun hän nussi Eeroa aivan liian suurella kyrvällään. Eeronpolvetkin alkoivat pettää, mutta Arto piteli häntä otteessaan ja jatkoi säälimätöntä panemistaan. Nyt Eeron polvet pettivät ja kun Arto veti jättimäisen kyrpänsä ulos Eeron perseesta, niin Eero huusi täyttä kurkkua. Arto veti Eeron niskasta pidellen aivan kullinsa viereen ja Anni kiirehti polvilleen Eeron viereen. Arto runkkasi kyrpäänsä molempien kasvojen edessä ja näytti Annille, että kohta hän laukeaisi. Anni katsoi poikaystäväänsä vieressään ja ajatteli, että Eero ei enää koskaan pettäisi ketään, Samassa Arton kyspä alkoi nykiä ja valtavat spermaryöpyt pulppusivat sekä Annin että Eeron kasvoille. Naiset huutelivat aivan ihastuneina ja villiintyneinä. Arto otti Eeroa niskasta kiinni todella voimakkaasti ja vääntäessään Eeron päätä tämän oli pakko avata suunsa peläten pahinta. Arto työnsi terskansa väkisin Eeron suuhun ja runkkasi viimeiset tippansa sinne. Hän työnteli munaansa muutaman kerran edestakaisin ja ottaessaan sen pois Eeron suusta sieltä valui vielä spermaa paljon. Arton kyrpä oli panemisesta turvonnut ja hän sanoi haluavansa vielä lisää. Eeroon hän ei kuitenkaan koskisi vaan nyt olisi muiden naisten vuoro. Arto nussi vuorotellen naisia, jotka janosivat hänen kulliaan ja muutaman kerran vielä lauetessaan hän piti huolta, että lähetti lastinsa Eeron kasvoille. Sen päivän jälkeen Eero tiesi paikkansa ja oli uskollinen Annille tietäen mikä odottaisi, jos hän vielä sähläisi muiden kanssa...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   327
   10303
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   190
   7467
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   344
   2341