Korona konkurssit

Anonyymi

Kyllä luonto tekee aina välillä tehtävänsä ja kaataa turhanpäiväiset yritykset. Vaikka liikevaihto olis täys nolla, niin silti ollaan niin yrittäjii. Mainokset seisoo tienvarressa ja Facebookissa. Etkö yrittäjänä ole velvollinen poistamaan harhaanjohtavat kyltit esim. Haapaniementieltä (liikenneympyrä), jos et enää harjoita liiketoimintaa.

19

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei taida koronalla olla tähän konkurssiin syypää. Eiköhän tämä ole ollut jo ainakin vuoden saattohoidossa. Kyltit pois liikennettä haittaamasta.

      • Anonyymi

        Kyllä meinas pitkämatkalaista sylettää ku ojoin kaukaa harrastamaan ja sitte kuulin että kyseisen firman ovet oli säpissä ja laitettu saattohoitoon. Miksi ei laiteta lappua ikkunaan ja poisteta kylttejä niin ei tartteis kaukaa turhanpäiten ajella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä meinas pitkämatkalaista sylettää ku ojoin kaukaa harrastamaan ja sitte kuulin että kyseisen firman ovet oli säpissä ja laitettu saattohoitoon. Miksi ei laiteta lappua ikkunaan ja poisteta kylttejä niin ei tartteis kaukaa turhanpäiten ajella?

        Saattohoito se sullekin koittaa


    • Anonyymi

      Kuulin että korona oli iskenyt keilapalloonkin ja nyt on koko firma hengityskoneessa.

    • Anonyymi

      Nyt tarkkana, ettei valtion ja kuntien rahoja valu näihin jo vuosia hirressä roikkuneiden yhtiöiden kassavajeisiin. On suuri vaara, että rahastajat työntävät kouransa eturiviin.

      • Anonyymi

        Toivottavasti kunta tutkii taustat, vaik kyllähän ne pitäis jo tutkimattakin tietää.


      • Anonyymi

        Keput jakais kaiken kaupungin mitä kaupungin taseessa on jaettavaa sulle-mulle tyyliin, mut onnex on demarit.


    • Anonyymi

      Keilapolli tainnu sattua jottain vahingossa piähä.

      • Anonyymi

        Varsinkin sinua


    • Anonyymi

      Aukeaako se tuo Keilahalli milloinka seuraavankerran? Minähi tein sijoituksen ostamalla pari uutta palloa niin tekis miel piästä kokkeilemmaa että kaatuuko ne keilat.

      Eihä tiällä oo oikein muita paikkojakkaa lauantairiennoille kun tuo pihkurikin on mitä on. Seki on kaikkee muuta kuin ravintolalta näyttävä rakennus. Pillarilla nurin ja uusi tilalle niin voishan siellä porukat käydäkkin. Turkistarhakseen tuommonen rakennus olisi sovelias ulkonäkönsä puolesta.

      • Anonyymi

        Eipä nuo muutkaan hallit auki oo.. tee oma rata


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä nuo muutkaan hallit auki oo.. tee oma rata

        Kyllä se uusi rata varmasti jonnekin ilmestyy. Näinhän tää systeemi on tähänkin asti mennyt. Kun toisella paikalla kaadutaan, niin kohta pällistellään toisessa kohtaa. Tiedä vaikka ilmestyisi joku infrakeilahalli.


    • Anonyymi

      Kaikkien talviajaksi suljettujen leirintäalueiden opastekyltit yleensäkkii näytetään peiteltävän talvikaudeksi kun ne eivät ole avoinna. Miks ihmees tän kylän keilahallin kyltin päälle ei ole vedetty huppua ja tälviisii harhautetaan ihmisii. Joku jutteli tos kaupas et se firma olisi haettu konkurssiin. Toinen tyyppi taas puheli jostain saattohoidost. En mä ymmärtänyt tän paikkakunnan murteest, mut voisko joku tyyppii suomentaa mulle näiden tyyppien murret.

    • Anonyymi

      Eikös tämä keilahalliyrittäjän toinen firma joku Infraneliö saanut koronatukea satatuhatta euroa. Kyllä siitä lohkeaa keilahallinkin kehittämiseen ropoja. Eikös se kehittäminen ollut kriteerinä. Vai kehitetäänkö asfalttijyrän ajaminen käsillä seisoen. Ainakin noita trattoja on vuosien varrella ollut riittämiin, että vakavaraisuus pystytään näyttämään. Jos suoraan sanotaan, niin ei koronalla ole tämän firman kassakriisin kanssa mitään tekemistä, koska talous on ollut kuralla jo vuosia. Tuet pitäisi periä välittömästi pois.

      • Anonyymi

        Mitenkäs tuommosia miehiä voi olla peättämässä kaupunkin asijoista? Taitaa tämä kylä koatua tällä mänöllä.


    • Anonyymi

      Näyttää olevan kepulaisilla koijareilla veljiä tai sisaria valtionelimissä. Sehän tiedetään jo ennestään, että näinhän se on jossa jaetaan ilmaista rahaa. Taitaa olla myös kunnissakin, jossa paljon erilaisiaurakoita jaetaan. Tiettävästi kunnanjohtajakin on oikein sydänystävä. Olkaapa siellä valtuustossa ja hallituksessa tarkkoina näissä jääviys kysymyksissä ettei takakätteen käy huonosti. Asioita hoidetaan kuntalaisille eikä itselle. Viime valtuuston kokouksessa etänä ollut mainosti suoraan oman firman ruokakassijakoa. Näinhän se ei saa olla.

      • Anonyymi

        Minäkin kuulin ohimennen jonkun puhuvan ja ihmettelevän sitä että valtuutettu olis mainostanu oman yrityksensä palveluita kokouksessa. Tulee mieleen että onko nyt sitten niin että sitä pyritään valtuustoon senvuoksi että saahaan sitä kautta itelle ja koko suvulle taloudellista hyötyä? Olenhan minä ja varmasti moni muukin tiennyt sen että valtuutetuilla on päälimäisenä oma etu, kunnan etu on paremminki siellä häntäpäässä.


    • Anonyymi

      Mutta nythän myö velalliset saadaan tyypiltä rahamme takaisin, kun on saanut ilmasta rahhoo. Pistänkin heti karhukirjeen, ettei kerkiä kaikkia hävittämään.

    • Anonyymi

      Miksei se valtuuston eturivissä istuskeleva ja välliin pystyyn mölisemmään pomppoava mulliukko soanu valtion tukkea tillaisuuksien järjestämissee?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe