Aihe

Kaisa Mäkäräinen Suomen urheilun rappion ilmentymä

Anonyymi

Kaisa Mäkäräisessä yhdistyy kaikki se mitä suomalaisessa urheilussa erityisesti yksilöurheilussa on pielessä. Kaisa Mäkäräinen on narsistinen omaan napaan tuijoittelija, jolle tärkeintä on vain raha ja julkisuus.

Mäkäräiselle tärkeintä ei ole se kuinka monta arvokisalaattaa hänellä on vaan se, kuinka monta facebook-tykkäystä hänellä on. Mäkäräinen on pioneeri tälle ns. instagram-urheilulle. Nyt meillä on lajapäin näitä urheiljoita, jotka eivät koskaan ole saavuttaneet mitään kansainvälisillä areenoilla, mutta jotka ovat syystä tai toisesta näkyvästi meidiassa esillä. Esimerkkinä aitajuoksija Lotta Harala, joka ei ole 28-ikävuoteen mennessä kertaakaan edes osallistunut mihinkään arvokisoihin, ei edes EM-tasolla, mutta joka tienasi kuluvana vuonna enemmän kuin yksikään toinen aitajuoksija Suomessa.

Mihin tahansa Mäkäinen menee, hän aiheuttaa ympärilleen pahaa verta. Milloin ampumahiihto-liitto on riidoissa, milloin maajoukkue ja milloin huoltojoukot. Viime vuonna saksalainen huippuhuoltaja Danielo Müller joutui lähtemään, kun pärstäkerroin ei miellyttänyt Mäkäräistä. Kaikki pyörii Mäkäräisen ympärillä ja koskaan vika ei ole Mäkäräisessä. Koko suomalainen ampumahiihto on kärsinyt vuosia, kun koko toiminta on pyörinyt Mäkäräisen oikkujen ympärillä.

Mäkäräinen ei ole aiheuttanut pelkästään suomalaisessa ampumahiihdossa pahaa verta, mutta myös suomalaisessa maastohiihdossa. Jo vuosia tavaksi tulleella trendillä spekuloitiin sillä iän ikuisella teemalla, kuinka Mäkäräisen pitäisi tulla siihen viestiin maastohiihtopuolelle. Vuoden 2013 MM-kisoissa Suomi menetti viestimitalin, kun Mäkäräinen röyhkeästi vaati etuoikeksia itselleen ja hänet rahdattiin väkisin mukaan sotkemaan kuvioita. Tuolloin paikka oli varattu Sarasoja-Liljalle, mutta koska Mäkärinen ilmestyi 10km henk. koht. kisassa viivalle, Sarasoja-Liljan piti vetää itsensä ihan piippuun voittaakseen Mäkäräisen ja näin tapahtui, mutta seurauksena hän ei enään palautunut viestiin ja Suomi menetti mitalin.

Mäkäräinen on taitava manipuloija, joka on saanut kaikki uskomaan sen, että hän on jotenkin ainutlaatuinen ja korvamaton. Hän kiristää päättäjiä, että jos nyt ei tehdä niin kuin minä haluan, minä lähden ja minä olen ainutlaatuinen suomalaisessa ampumahiihdossa. Tämä on se Mäkäräisen asenne.

Kuvottaa seurata näitä Mäkäräisen ympärillä olevia miesvalmentajia tai voisiko sanoa faneja, jotka täysin kritiikkittömästi uskovat kaikki sen, mitä Mäkäräinen suoltaa ulos. Mäkäräisen fysiikkavalmentaja Jarmo Punkkinen yritti vielä viime hetkellä puhua Mäkäräistä ympäri jatkamaaan. Luulisi nyt, että 37-vuotiaalla lapsettomalla naisella olisi jotain muutakin mielessä kuin iän ikuinen pum pum hiihto.

17

96

  Vastaukset

  • Älä puhu roskaa ! Olet katkera misogyyni.

   Kaisa on todella hieno esimerkki nuorille urheilijoille. Kaisan pitäisi vielä siirtyä hiihdon puolelle. Olisi erinomainen vahvistus mm. Suomen viestijoukkueeseen.

   • Myös me pyöräilijät odotamme Kappan osallistumista, esikuvaksi nuorille ja vanhoille.

    Kaisalla on valtaisasti annettavaa Suomen urheilulle, joka PITÄÄ vetää ylös syvästä suosta.


   • Kaisa Mäkäräisessä ei ole mitään hienoa. Täysi nolla kaikin tavoin.


  • Olipa mielisairas purkaus. Kaikki tietänevät kuitenkin esim. sen, että et tunne Kaisan facebook-touhuja ja mitä hän siitä ajattelee

  • Kaisa pompottaa ampumahiihtoliittoa mielensä mukaan vaatien välillä miestään voitelijaksi, valmentajaksi, hierojaksi ja ties miksi. Varmaankin jatkaa ensi vuonna - taas.

   • Olet asian ytimessä. Se on miehen rooli nykypäivänä. Vaan kyllä sitä moni muukin Kaisulia voitelisi ja etenkin hieroisi.


  • Aloittaja vois mennä vihanhallintakursseille. Äitikin olisi varmaan tyytyväinen.

  • Jotain totta aloittajan kirjoituksessa on. Joka lajissa aina 'kuningatar' kuten esim Iivo ottaa lajin johtajan roolin tahi se asetetaan hänelle. Vain Myllylä asetti kruunun Isomettälle, hän vain hiihti, ei politikoinut, paljoakaan.

   • Lehdistö seuraa tietenkin voittajaa, sijoilla 63:s tai 72:s olevalle ei riitä riviäkään, tämä on kylmä totuus. Sama se on politiikassa, nykyistä pääministeriä seurataan 24h, entistä 2h/v.....ei Antti Rinteen tekemiset tai sairaudet enää mahdu lehtien palstoille...

    Kyllä Kaisa kin on kohta 'menneen talven lumia', jotkut naisten lehdet voi kysellä lapsien teosta....

    Aikansa kutakin.....


  • kunhan kuppi alkaa taas syksyllä, Kaisa yllättää, niinhän on tehnyt moni muukin ampumahiihtäjä ja ilmestyy riviin

   ja toivottavasti näin tekeekin

  • Toivottavasti Kaisa jättää aseen pois ja alkaa perushiihtäjäksi. Hakaa mennen tullen useat maajoukkuehiihtäjät.
   Tuloksia hiihtoliitto kaipaa, kuten hiihdon fanitkin. Raha on tietysti myös tärkeä osa tätä karusellia. Ilman sitä se ei pyöri, joten valovoimaisia urheilijoita tarvitaan jatkossakin.

  • Nyt olisi tie avoin kaikille, jotka kokevat, että heillä on mahdollisuus päästä omin käsin 50 parhaan joukkoon.

   Siitä vaan reenaamaan lisää ja kohti syksyn rullakisoja, sieltä nostetaan potentiaaleja.

  • Kyllähän sinä olet tuon kirjoituksesi kanssa niin oikeassa kuin vaan voit olla ei siitä mihinkään pääse vaikka kuinka vääntelis.Kaisa olisi halunnut suomeen valmentajaksi ranskalaisen Siegfried Mazet että jatkaisi uraansa.Eihän siitäkään mitään tullut kun ukko on nähnyt suomen ampumahiihtäjien tason.Suomen ampumahiihtäjät kun rypee toistuvasti sijoilla 50-90 maailmancupissa.Voikin kysyä miksi ihmeessä suomen ampumahiihtäjät osallistuvat jatkuvasti maailmancuppiin ja tuhlaavat suuria summia rahaa ilman että olisi edes mitään menestymisen mahdollisuuksia.

  • Kateus ja katkeruus näkyy aloittajan kirjoituksessa ja vähän muissakin. Kun ovi Kaisan jälkeen sulkeutui, niin heti ollaan häntä mollaamassa. Uskomatonta asennetta ja käytöstä ! "Muuten hyvä, mutta väärin sammutettu".

   Kyllä totuus kuitenkin on, että suuren yleisön ja sponsoreiden kiinnostus ampumahiihtoon on ollut täysin Kaisan varassa. Yleisöä on riittänyt. Nyt suomen ampumahiihto on kyllä täysin suossa. Luulenpa, että sponsorit vetäytyy, koska jatkajia ei tunnu olevan. No ehkä Eder korkeintaan ?

   Kaisa voisi luoda vielä hyvän uran hiihtäjänä, kuten täällä todetaankin.

  • Hyvä avauskirjoitus. Siinä on kaikki olennainen Kaisa Mäkäräisestä.

   • Joo annetaan Kaisan vetäytyä *eläkkeelle* rauhassa... tuskin tarvitsee oikeita töitä enää tehdä.
    Uusia tämän lajin ei ole näköpiirissä, näivettyy tämäkin talvi laji.

    Mäkihyppy ja alppihiihto jo pudonneet lopullisesti .....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo annetaan Kaisan vetäytyä *eläkkeelle* rauhassa... tuskin tarvitsee oikeita töitä enää tehdä.
    Uusia tämän lajin ei ole näköpiirissä, näivettyy tämäkin talvi laji.

    Mäkihyppy ja alppihiihto jo pudonneet lopullisesti .....

    Kaisa tekee kampäkit, niin moni taho ainakin toivoo


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3242