Miksi liikkumisrajoitukset eivät koske koiranomistajia?

Anonyymi

Kansalaiset eriarvoisessa asemassa, rikkoo perustuslakia.

13

58

  Vastaukset

  • Kuule etkö ole tajunnut nyt on valmiuslait voimassa eli perustuslaki kumottu kunnes valmiuslait lopetetaan. Valmiuslaki tai ennen sotatilalaki menee AINA perustuslain ja EU direktiivien ohi heittämällä.

   • Jos vaan alakerran naapurit sen hyväksyvät niin voin kyllä kusettaa koiran parvekkeellakin.


   • Höpöhöpö. Perustuslaki on olemassa juuri sen takia, ettei kulloinkin vuorossa oleva hallitus saa typerimpiä ideoita läpi, kuten viime hallituskaudella huomattiin.

    Poikkeusolot on jo törmännyt perustuslakiin, ihmisiä ei voi asettaa eriarvoiseen asemaan mm iän perusteella, niinpä jokaiselle 1-3 lk on järjestettävä lähiopetus, ei vain tiettyihin ammattiryhmiin kuuluvien huoltajien lapsille..

    Ulkoilla voi muutkin kuin koiranomistajat.. Eikö ihmiset osaa hakea tietoa, ennen kuin alkavat öyhöttämään mutulla?


   • Ota selvää asiasta ennenkuin kirjoittelet


  • Kävelyllä saa käydä kuka tahansa, se on ne kahviloissa/karaokeissa jne ja yli 10 hengen ryhmissä oleilu kielletty. Joten siitä vaan reippaasti lähdet ulos lenkille vaikka puistoon, turhaan täällä marmatat

   • Et ole tainnut käydä juuri missään? Käytännössä tilanne on ihan toinen, jengi vittu kuittailee kadulla että menepä sisään ja joihinkin kauppoihin pääsee yksi henkilö kerrallaan sisään, jonoissa pitäisi olla se 1,9 metrin turvaväli. Ei koske koiraihmisiä, vai ulkoilutatko rakkiasi 1,9 metrin kepin päässä, pitäen sen 1,9 metrin päässä kaikista elollisista olennoista?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et ole tainnut käydä juuri missään? Käytännössä tilanne on ihan toinen, jengi vittu kuittailee kadulla että menepä sisään ja joihinkin kauppoihin pääsee yksi henkilö kerrallaan sisään, jonoissa pitäisi olla se 1,9 metrin turvaväli. Ei koske koiraihmisiä, vai ulkoilutatko rakkiasi 1,9 metrin kepin päässä, pitäen sen 1,9 metrin päässä kaikista elollisista olennoista?

    Koiraa minulla ei ole ja kävelyllä käyn yhä ihan normaalisti kuten aina ennenkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koiraa minulla ei ole ja kävelyllä käyn yhä ihan normaalisti kuten aina ennenkin.

    Ja kaupassa. Eipä ole vastaan tullut yhtään kauppaa joihin pääsee yksi ihminen kerrallaan. Turvavälit olen nähnyt prismassa ja sittarissa, niillä ei edes ole koirien kanssa mitään tekemistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja kaupassa. Eipä ole vastaan tullut yhtään kauppaa joihin pääsee yksi ihminen kerrallaan. Turvavälit olen nähnyt prismassa ja sittarissa, niillä ei edes ole koirien kanssa mitään tekemistä.

    Niillä on se tekeminen, että jos oikeasti halutaan pitää turvavälit. miim nälit koskevat myös koiria. Epidemologisesti selkeä juttu, mutta ei tätä missään suosituksissa sanota


  • En kertakaikkiaan ymmärrä, että samalla kun ihmisiä kehotetaan välttämään ulkona liikkumista, niin koiran lenkitys on hyväksyttävä syy. Halutaanko virus pysäyttää vai ei? Kuka idiootti tästä on päättänyt?

   Ihan oikeasti, kaikki koirat tulisi viedä välittömästi piikille kansanterveyden vuoksi. Outoa, jos tätä ei lue tartuntatautilaissakaan.

   • Ihmiset, jopa sinä, voivat liikkua ulkona ja kehoitetaankin liikkumaan. Sinua tosin kehoittaisin pysymään ihan kotioloissa tai siellä kotiluolassa pysyvästi, sinunlaisia yhteiskunta ei kaipaa eikä tarvitse.


  • Niin ja näkyyhän noita irtokoiria olevan myös luonnonsujelualueella oppisivat ensin pitämään koiransa kiinni ja sitten noudattaisivat lakeja.

   • Ilmoita kaupungille ja viranomaisille,täällä ei tehoa.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   324
   3648
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   129
   3124
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   181
   2038
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1481
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   30
   1112