PUTKIREMONTIN TIEDOITUSTILAISUUS Sleyn Lahden Lutherin kirkon malliin

Olen pannut merkille seurattuani 70-luvun vaihteesta lähtien kuinka nykynuoret koulunpenkiltä juuri päässeet hoitavat ammattitaitoisesti tiedoitustilaisuudet ja kokoukset yritysten edustajina. Ovathatpahan sitten mitä sukupuolta tahansa.

Toisin on varmaankin Sleyn ja Lahden Lutherin kirkon hoitamissa tilaisuuksissa.

Tilaisuuden kutsussa oli viesti yhtiön hallituksen jäsenten mukaan tulosta tilasuuteen. Missä olivat?
Herätti huomiota hallituksen puheenjohtajan, kirkon pastorin
toiminta. Hallitushan vastaa isännöinistä taloyhtiössä. Puheenjohtajan vastuu asioiden hoidosta on suuri.
Kokouksen alussa suunnitelman tekijät esittelivät itsensä. Kuitenkaan pastori ei esiintynyt eikä esitellyt itseään. Jotkut osallistujat kysyivät tilaisuuden loputtua missä oli hallituksen puheenjohtaja? Kerroin, että iso henkilö joka seisoi oven raossa. Tilaisuus Hänen kohdallaan muistutti tiedoitustoiminnan pohjanoteerausta, jota alemmaksi ovat käsittäkseni vain edellinen puheenjohtaja ja isännöijä toiminnoillaan päässeet. Myöskin havannoija voi ihmetellä puheenjohtajasta oliko pastori vai portsari, ei varmaankaan mikään hallituksen puheenjohtaja.

Isännöinnöijälle voisi huomauttaa, että esittäessään asioita voisi nousta pystyyn, että tilaisuudessa takarivilläkin olevalla olisi jokin havainto asioiden esittämisestä. Myöskin laskelmat selvin numeroin voi ennalta valmistella ja esittää ne tilaisuudessa läsnäolijoille. Esityksistä jää lähinnä mieleen sanonta 'kuvaus voi alkaa, nostakaa Tarzan puuhun'. Muutenkin pienenä vinkkinä voisi sanoa, että isännöijän tehtävä on vastata kysyjälle, eikä arvostella kysyjän kysymystä.

Junnupastori ohjaa nuorisoa. Mieleen tulee kuitenkin onkohan asia päinvastoin? Siis junnut ohjaavat pastoria?? Ainakin käytöksen perusteella. Herää kysymys, mitkä Hänen pätevyytensä ja kykynsä ovat hallituksen puheenjohtajaksi. Jo nyt on osoittanut kykenemättömäksi asiaan salailemalla kysyttyjä asioita. Hörhelöiköön mitä tahansa kirkon pyhien seinien sisällä. Maallisessa asioissa toimitaan rehellisesti ja Suomen lakien mukaan.

Siis kysymyksessähän olivat Sleyn ja Lutherin kirkon loistavat edustajat???

2

50

  Vastaukset

  • Tiedoitustilaisuudessa pyysin tietoja kilpailutuksesta. Niitä en ole kuitenkaan vielä saanut kahteen viikkoon. Kysynkin miksi asioita pitää salailla? Tätä salailua ja kieroilua on vuosien varrella tapahtunut paljon. Se, että joudun yleisesti näitä tuomaan esille on, että kirkko pyrkii myös kaikella tavalla estämään arvosteluja ja kysymyksiäni. Todella valitettavaa!
   Voinko tästä tehdä sen johtopäätöksen että Sley ja Lutherin kirkko rahoittavat toimintaana osakkeen omistajien ja asukkaiden kukkarolla.

   Onko tämä tyypillistä toimintaa tällaisten kirkkokuntien keskuudessa?

   • SLEY:ssä joo, mitä turhia kilpailuttamaan. Sinne pitäis palkata talon ulkopuolelta ammattilainen talouspäälliköksi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   197
   7865
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   293
   6761
  3. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   48
   2152
  4. 73
   1588
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   102
   1003