Palvelukset ex-vaimolle

Anonyymi

Olen eronnut vasta ja nyt tuoreessa suhteessa 1,5 vuotta sitten eronneen miehen kanssa. Olen hämmentynyt miesystäväni ja hänen ex-vaimon välisestä suhteesta. Miesystäväni tarjoilee edelleen monenlaisia palveluksia ex-vaimolleen: vaihtaa autoon renkaat, asentaa lamput, kokoaa huonekalut jne. Tekee siis sellaisia palveluksia, joita mies tekee usein suhteessa naiselleen. Minusta tämä on outoa. Minulle itselleni on ollut tärkeää nousta omille jaloilleni, itsenäistyä ja irtaantua omasta ex-miehestäni, eikä tulisi mieleenkään kysellä häneltä tämänkaltaisia palveluksia.

Kaikki yhteisiin lapsiin liittyvän yhteistyön ja avunannon ymmärrän tietenkin. Mutta en tätä, miten miesystäväni nyt toimii. Se herättää minussa todella kipeitä tunteita, joita miesystäväni ei ymmärrä. Mietin, että jos vaikkapa olemme viiden vuoden päästä naimisissa, niin onko tämä ex-vaimon auttaminen edelleen jotain, joka minun täytyy vain niellä osana tätä kuviota.

Auttaakaa kokeneemmat. Jääkö minulla nyt hoksaamatta tässä joku näkökulmia, jolla pääsisin sinuiksi tämän asian kanssa?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko puhunut asiasta miehellesi? ehkä hän ei näe tai ymmärrää asiaa noin niinkun sinä näet ja koet sen. Tottakai miehesi auttaa ex-puolisoaan jos hän kokee sen tärkeäksi eikä asiasta ole puhuttu tai sovittu muuta.

      Miksi tämä olisi sinulta pois? Jos miehen ex-puolisolla ei ole ketään muutakaan tekemään miesten työt.. niin onko se sitten sinulta pois? voitko sinä osallistua näihin myös? menette yhdessä?

      • Anonyymi

        Kiitos kommentista. Tuota juuri mietin: onko se minulta pois? Jotain hirvittävän kipeitä mustasukkaisuuden tunteita se minussa herättää, että ex-vaimo näin nojautuu edelleen miesystävääni. Itse kun käsittelen tätä eroa ihan toisin. Vaikea ymmärtää miksi ex-vaimo ei koe samanlaista tarvetta nousta omille jaloilleen. Vaikka hänellä on ollut uusia suhteita, niin jostain syystä miesystäväni on edelleen tässä talonmiehen roolissa.

        Olen kyllä jutellut miesystäväni kanssa näistä kipeistä tunteistani, mutta lopputulos on vain se, että minun on tämä asia nieltävä.


      • Anonyymi

        Mitä, minä miehenä, en auta exääni millään muotoa, hänellä uusi mies ,jonka kanssa asuu hän saa auttaa, minä olen hänestä totaalisesti eronnut, lapsi jo aikuinen.


    • Anonyymi

      Hän on Ex riippuvainen, on vielä tunteita exäänsä kohtaan ja Exä vaimo käyttää hyväkseen ja juoksuttaa Ex miestään.
      Ainoastaan lasten asiat hoidetaan, ei mitään muuta, autoon renkaat saa vaihdettua alan ammattilaisilla, tai veljellä tai isällään, samoin muut työt mitä ei osaa.

      • Anonyymi

        Minäkin olen sisäsyntyisesti sitä mieltä, että näin sen kuuluisi mennä. Selvät rajat olisi helpommat kaikille.


    • Anonyymi

      No nuo huonekalujen kokoamiset yms on ehkä vähän liikaa jos on jo uudessa suhteessa, mutta meillä ainakin silloin alkuun autettiin puolin ja toisin. Omat vanhempani ovat auttaneet exääni todella paljon mm. lapsen hoidossa mikä on auttanut hänen työkuvioitaan. Ja exä joskus huomautti kun pyysin kerran muutto apua, että mehän ollaan erottu eikä pitäisi odottaa yhtään apua enää toiselta. Mutta vastaavasti hänelle kyllä kelpaa minun vanhempieni apu. Sehän on niin, että reilut ihmiset auttavat toisiaan puolin ja toisin . Uusioperheessä joutuu aina hyväksymään sen, että kaupanpäälle tulee se entinen elämä ja ihmiset valitettavasti siinä suhteessa on vain yritettävä olla mahdollisimman aikuinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe