Imatralaisten turvaväli on 10 cm

Anonyymi

Mikä on kun ei ymmärretä? Kävin kaupassa lauantaina ja tänään. Joka paikassa on neuvottu, että turvaväli ihmisten kesken 2 metriä ja riskiryhmäläisten olisi hyvä välttää ruuhka-aikoja. Kaupassa reilusti yli kuusikymppinen rouva kiilasi kassajonossa (hänen takanaan ei ollut muita) ja jäi vielä oikein vahtimaan, mitä minun ostoksia kassahihnalla meni. Jouduin latomaan ostoksiani hänen henkälleissään naamalleni ja kytätessä kun laitoin tavaroita kassiin. Sama juttu hedelmävaa'alla: reilun ikäinen mieshenkilö kiilasi taakseni, vaikka tilaa oli ja kukaan ei ollut hänen takanaan. Yökötti, kun mies hönkäili alle puolen metrin päässä kun yritin punnita hedelmiä.
Mikä näitä ihmisiä riivaa? Kuvittelevatko he, että rajotukset, ohjeet ja suositukset eivät koske heitä? Uskokaa jo, että suosiukset koskevat kaikkia! Imatralla on tilaa, mutta ei näköjään ihmisiä, jotka sitä tilaa osaisivat ohjeiden mukaisesti käyttää.
Kaiken lisäksi metsässä lenkkipolulla, jossa pitäisi olla tilaa, tulevat keski-ikäsiet rouvat vierekkäin vastaan kuin tankit ja äiti lapsineen saa väistää kun rouvat kuntoilevat. Turvaväli on 2 m ja sitä ei ole keksitty vain ihmisten kiusaksi vaan suojelemiseksi. Imatralaiset eivät ole haavoittumattomia! Korona vaanii täälläkin.
Ja riskiryhmäläiset ja ikäihmiset: käykää kaupassa heti aamulla . Muut: pitäkää turvaväli, ihan oikeasti se on 2 m.

21

442

  Vastaukset

  • Nuoremmat väistää lenkkipolulla vanhempia. Juu.

  • Huomannut saman asian, juuri kun luulee ettei ihminen voi käyttäytyä tyhmemmin, niin imatralainen menee ja käyttäytyy tyhmemmin.
   Yhtenä päivänä näin kun kaksi n.50v naista jutteli keskenään, pitivät kyllä turvavälin toisiin nähden, olivat nimittäin eripuolilla kapeaa pyörätietä. Eivät ottaneet huomioon että muu liikenne joutuu menemään niiden välistä, jolloin joutuu tupla altistukselle. Myöhemmin tajusin että olisi pitänyt ottaa kuva ja laittaa nettiin, mutta harmikseni ei tullut otettua.

  • Miull ja akall se on -10 cm.

  • Miull ja akall se on -10 cm.

  • Auttaiskohan tosiaan jos ottaisi kuvan näistä itsekkäistä tyypeistä? On otsaa toimia muista välittämättä. Sitten alkaa itku ja valitus kun läheiselle tai itselle tauti iskee. Silloin vaaditaan yhteiskunta apuun, mutta kun itse pitäis käsiä pestä ja välttää ruuhkaa ja pitää turvaväli, niin ei edes sitä viitsitä tehdä. Nää on kai niitä, jotka uskoo, että sauna tappaa koronan ja koko tauti on suurvaltojen salajuoni. Niin pöljää on käytös yleisillä paikoilla. Huomaa, että koko elämä on vaan tahkoa kierretty ja pienissä kuvioissa pyöritty. Kun pitäis ajatella muutakin kuin itseään, ei osata eikä viitsitä saati edes ymmärretä.

   • Miehillä on huono käsihygienia.


  • mistä tiiät ite ettet ole oireeton viruksenkantaja, hyvä että tajuut pitää sen turvavälin mut se kaks metrii ei kuulema riitä

  • Taitaa olla sama välinpitämättömyys joka Suomen kunnassa. Tänään lidlissä joku 13 ihmistä ja karkuun saa mennä. Pakko käydä kaupassa!! 60v diabeetikko. Ihme ei me perille joka tuutista tulee ohjeita.

   • Pitäisikö sit mennä aamun ensitunnilla,sehän on nimen omaan riskiryhmille tarkoitettu.


  • Kuka onnenpekka laittoi Tukiaisen paksuksi? Johtaako jäljet Imatralle? Toiv lapsi otetaan välittömästi huostaan kun syntyy..äiti holhouksen tarpeessa itsekin.

  • Imatralaiset on niin yksinkertasia et sais kaikki kuolla koronaan.

  • Kahtena päivänä kokeilin kaupassa oloa maski päässä ja tilaa tuli, melkein sain nauraa pälyileviä katseita, selän kääntöä.
   Mutta niillä, joilla ei ollut maskia, mikään ei näyttänyt heitä pelottavan keskenään.
   Pidin kuitenkin väliä näihin maskittomiin. Mitäpä tässä heitä kiusaamaan.
   Muulla kuin maskilla.

   • Maski päälle ja jos joku tulee liian lähelle alkaa yskimään oikein kunnolla nii kyl tilaa tulee


   • Harmi kun itselläni ei ole maskia, käyttäisin sitä kaupassa.


  • Kävin äsken Meltolan k-kaupassa, se pleksi on kyllä lähinnä kosmetiikkaa. Asiakkaat tulee sivusta, ei pleksiä. Asiakkaat menee nopeasti kassan ohi, pleksi on.
   Asiakas menee kassan sivuun maksupäätteelle, ei pleksiä.
   Käteismaksajat kyllä on pleksin suojassa, mutta vähän on nykyisin rahalla maksajia.
   Ja näytti olleen liian ylhäälläkin.
   Eipä tarvitse ihan heti tuonne mennä.

   • Niimpä juuri ja se kassakin voi olla taudinkantaja, siinä saa viruksen päälleen ainakin muutama kymmenen asiakasta, ellei useampikin.
    Näkymättömiä pisaroita lentää aina puhuessa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niimpä juuri ja se kassakin voi olla taudinkantaja, siinä saa viruksen päälleen ainakin muutama kymmenen asiakasta, ellei useampikin.
    Näkymättömiä pisaroita lentää aina puhuessa!

    Lähikauppaan viitsi edes mennä, meillä tehdään isot ostokset kerrallaan, riittää sitten noin viikoksi.
    Ei tarvitse joka päivä kauppaan mennä, siksi käydään Prismassa.
    Citymarket on ikävä kauppa, en pidä.


  • kaikista järkevintä olisi että määrättäisiin että kaikki kauppoihin menevät joutuisivat pitämään päässään moottoripyörä kypärää ja viisiiri pitäisi pitää kiinni!!ei lentäisi pärskeet mihinkään!!!olisi muutenkin turvallista jos sattuu vaikka kaatumaan!!!eikä voisi esimerkiksi kaivaa nenää kaupassa kun visiiri pitäisi sakonuhalla olla kiinni!!!

  • Eikö olisi hyvä jos ei kohdattaisi kasvokkain. Oltaisiin ikään kuin takapäin, niin ei tulisi pisarat kasvoille.

   • tykkään olla takaapäin vaik ei olis koronaakaan,pisarat aina pakaroille.


  • Suomi24n mielestä. Paikkakunnat
   Raamatussa sanotaan Mitä tahdotte ihmisten tekevän teille tehkää ensin heille
   Voiskos nää potkijapojat sitten miettiä sitä lausetta?...

   Anonyymi
   Tänään 10:56

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   133
   5142
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   175
   4571
  3. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   2691
  4. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2658
  5. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   237
   2618