Viktor Orban, on eurooppalaisten itsenäisten valtioiden viimeinen oikea johtaja

Anonyymi

"Unkarin pääministeri Orbán hyväksytti lain, joka takaa lähes rajattoman vallan – ”Ja siinä se on, EU:n ensimmäinen diktatuuri”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006458436.html

Viisas päätös Viktor Orbánilta, elämme epävakaita aikoja, EU:n johtajat on jo nyt lähes kokonaan kasaareita tai heidän apulaisiaan. Tämän tautiepidemian jälkeen, koko läntinen pallonpuolisko on korviaan myöten veloissa kasaarijuutalaisten pankkimafialle. Silloin olisi viisainta nollata kaikkien velat ja lähteä puhtaalta pöydältä, myös leikata entisten rahojen arvosta 80 % pois.
Tuossa Hesarin mielipidepalstalla kirjoittajat mesovat Orbánin toimia vastaan, mutta he eivät ymmärrä mikä on demokratian tila länsimaissa, tai kirjoittajat ovat itse kasaareita.
Me täällä lännessä elämme jo todellisessa diktatuurissa, joka on peitetty tehokkaasti savuverhon taakse, meidän oikea diktaattorimme on kasaarijuutalaiskansan oma hallitus, joka ohjaa meitä medioillaan ja valheellisella "Demokratiallamme". Väitän, että lähes jokaisen länsimaisen valtion johdossa on jo kasaarien oma tai ostettu pääministeri tai presidentti, myös useimpien hallitusten enemmistö, nyökyttää päitään kasaarien tahtipuikon mukaan. Otetaanpa taas tuon länsimaisten arvojemme ihmemaa demokratian malliesimerkkisiksi, jossa "demokratian" irvikuva tulee erittäin törkeällä tavalla näkyville. Näin totesi haastattelussaan kasaarijuutalainen herra Rosenthal jo aikoja sitten:

"Poliittisista viroista Rosenthal kommentoi, ettei viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana kukaan ole saavuttanut korkeaa poliittista valtaa ilman juutalaisten hyväksyntää.
"Amerikkalaisilla ei ole ollut sananvaltaa presidentinvalinnassa sitten vuoden 1932. Roosevelt oli meidän miehemme; jokainen Rooseveltin seuraaja on ollut meidän miehemme."

Johtajat tehdään nykyään kasaarien painamalla rahalla ja heidän medioillaan.
http://demonocracy.info/infographics/usa/political_spending/2012_elections.html
Nämä kasaarijuutalaiset asettavat ja määrittelevät ketkä pääsevät ehdokkaiksi presidentinvaaleissa, sinne ei aseteta enää älykkäitä ehdokkaita, vaan niitä joita heidän on helppo ohjastaa takavasemmalta, näiden vähä-älyisten lista on pitkä. Viimeinen älykäs presidentti siellä oli John F. Kennedy, jonka he poistivat kesken kauden, erittäin törkeällä tavalla.

Jos tehtäisiin eurooppalaisten valtioiden johtohenkilöistä lista, jossa tuotaisiin näiden kasaarien taustat esille, niin järkytys olisi suuri, sukunimien vaihto-oikeus, antoi heille sumuverhon, jonka takaa he voivat toimia valtioiden sisällä, salakavalasti oman valtionsa etuja ajaen.
https://thezog.wordpress.com/who-controls-the-white-house/
Näin tästä asiasta kommentoi kasaarijuutalainen Rosenthal:

"Meidät täytyy salata oma erityinen perusominaisuutemme (eli kansakuntamme) ja elintapamme, niin että saamme jatkaa olemassaoloamme loisena valtioiden joukossa.
Olemme onnistuneet asiassa toistaiseksi niin hyvin, että monet uskovat juutalaisten heidän joukossaan olevan aitoja ranskalaisia, englantilaisia, italialaisia tai saksalaisia, jotka vain sattuvat kuulumaan uskonnolliseen uskonlahkoon, joka on erilainen kuin se, joka vallitsee näissä maissa. Erityisesti hallitusta koskevissa piireissä, joissa virkailijoilla on minimaalinen taju historiasta, voimme kylvää erheellisen määritelmän juutalaisuudesta suhteellisen helposti. Niinpä emme joudu kohtaamaan epäilyjä siitä, että muodostaisimme erillisen valtion, emmekä olisikaan yksinomaan 'uskontunnustuksen' kannattajia, vaikka yksi ainoa silmäys lehdistöön, jota hallitsemme, tarjoaisi päinvastaiset, riittävät todisteet jopa tömpöille."
Viktor Orbán on nykyisen Euroopan älykkäin presidentti, joka tullaan muistamaan Euroopan alkuperäiskansojen viimeisenä oman valtionsa vahvana valkoisena johtajana, koska muut olivat jo silloin kasaarien talutusnuoran jatkeena.

minos

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomalaaisvastainen eliittime ja sen valtamedia tietysti haukkuu omaa maataan, kansaansa, kulttuuiraan ja uskoaan puolustavaa Orbania.

      Slaavit tulevat olemaan ainoa kansanryhmä, joka selviää tästä katalasta globalisti-vasurien hyökkäyksestä. Lisänä on vain unkarilaiset ja ehkä baltitkin.

      Melko ironista, että Hitler oli oikeassa siinä! Hän tosin ei arvannut miten tämä Euroopan tuhoaminen lopulta tapahtuu. Ja valkoisen rodun Itä-Euroopan ulkopuolella.

    • Anonyymi

      "EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen kertoi torstaina olevansa huolissaan Unkarin koronaviruksen vuoksi säätämistä poikkeustoimista."

      Ei ole syytä huoleen, Unkari tekee, mikä heille on nyt viisainta, Leyen
      on huolissaan siitä, että Unkari on repimässä itsensä irti käärmeen kuristusotteesta, jonka vangiksi muut Euroopan valtiot on nyt jäämässä.
      Onko Leyen Soroksen klaanin kuuliainen apulainen vai peräti sisäpiiriläinen. Unkarissa on jo nähty, mihin käärmeen kuristusote lopulta johtaa,
      Unkarin sisällä asuu suuri kasaarijuutalaisten kansaryhmä, joka ei sekoitu
      Unkarin väestöön, vaan elää Unkarin sisällä itsenäisenä homogeenisenä
      omana kansanaan, jonka hallinto on Israelissa.
      Jos harjoitetaan oikeaa demokratiaa, niin pienempi vieras kansa, elää niissä puitteissa, jonka suurempi alkuperäisväestö sanelee, napisematta.
      Myös Suomen tulisi tehdä Unkarit välittömästi ja ottaa suurin osa medioista
      omaan haltuunsa, mutta itse juutalaisväestön elämiseen Suomessa emme
      kajoa, he ovat vakiintuneet tänne ja hyvä näin, tuskin Viktor Orbánkaan muuta haluaa.

      EU esitti huolensa Unkarin lakiesityksestä, josta Euroopan neuvosto totesi näin:

      ”Määrittämättömäksi ajaksi asetettu, sääntelemätön poikkeustila ei kykene varmistamaan sitä, että demokratian perusperiaatteet otetaan huomioon.”

      Demokratian periaatteet ? Kasaarijuutalaiset ovat jo yli sata vuotta sitten pyyhkineet takapuoltaan noille periaatteille, ja ottaneet demokratian avulla
      vallan itselleen vähitellen, lähes jokaisessa länsimaassa, mutta tätä ei Euroopan lammaslaumojen pienet aivot pysty ymmärtämään ! Tosin he eivät siitä
      kerrokaan, koska heillä on mediamonopoli.
      Tässä muutama kohta heidän yli sata vuotta vanhasta pöytäkirjastaan
      jotka on toteutuneet lähes sata prosenttisesti:

      "NÄKYVÄ HALLINTO JA SALAISET NEUVONANTAJAT. Hallitusmiehet,
      jotka me valitsemme kansan riveistä heidän orjamaisten taipumustensa perusteella, eivät ole valmistautuneet hallitsemaan.
      Heistä on siten helppo tehdä pelinappuloitamme, joita nerokkaat neuvonantaja-asiantuntijamme, miehet, jotka jo lapsista alkaen on kasvatettu hallitsemaan maailmaa, salaisesti siirtelevät."

      "VAPAUDEN HARHAKUVITELMAN avulla olemme saaneet uskotelluksi
      suurille kansanjoukoille, että hallitukset ovat ainoastaan maan oikean omistajan, nimittäin kansan, omaisuuden vartijoita, joita siitä syystä voi vaihtaa uusiin aivan kuin käsineitä. Se seikka, että valtionpäämiehet voidaan erottaa viroistaan, on saattanut heidät täydellisesti meidän käsiimme."
      Eli poliittiset untuvikot, vaihdetaan demokratiassa uusiin joka 4 vuosi.

      "GOJIMIEN RAPPEUTUMINEN. Valtamme perustuu työmiehen nälkään ja heikkouteen, sillä siten hän heikontuu niin, ettei kykene vastustamaan tahtoamme."

      Näin kaksinaamaisesti puhuu työmiehen avulla, valtaan nousevat kasaarijuutalaiset. Esimerkiksi seuraavissa USA:n presidentinvaaleissa,
      työväestö äänestää kasaarijuutalaisen oman edustajan valtaan, joka on todellisuudessa heidän vihollisensa No:1, vanha superrikas juutalainen papparainen.
      Hän tulee viemään Amerikan kansan uusiin sotiin, ensin ryöstämään Iranin
      öljyt, seuraavaksi Venezuelan öljyt. Tuon kansan sairas ahneus, tuhoaa lopulta
      koko pallomme, sisäinen 1000 vuotuinen sukurutsaus on tehnyt heidän johtajistaan vaarallisen hyeenalauman.

      "YLEINEN TALOUDELLINEN JÄNNITYSTILA. Yllä mainittu viha yltyy vielä sen taloudellisen pulan kautta, joka tulee lamauttamaan rahaliikkeen ja teollisuustoiminnan.
      Kun me kaikilla käytettävissämme olevilla keinoilla ja kullan voimalla, joka on kokonaan meidän käytettävissämme, olemme aikaansaaneet yleisen talouspulan, syöksemme kaikissa Euroopan maissa yhtaikaa kaduille suunnattomia kansanjoukkoja. Nämä laumat tulevat mielihyvin vuodattamaan niiden verta,
      joita he lapsuudestaan saakka ovat yksinkertaisuudessaan kadehtineet ja joiden omaisuuden he nyt voivat ryöstää."
      "TURVALLISUUS. Meikäläisiin he eivät koske, koska me tiedämme, milloin hyökkäys alkaa ja ryhdymme ajoissa toimenpiteisiin omiemme suojelemiseksi."

      "VERTAUSKUVALLINEN KÄÄRME JA SEN MERKITYS. Tänään voin ilmoittaa
      teille, että olemme vain muutaman askeleen päässä päämäärästämme.
      Muutama askel enää ja tiemme päättyy vertauskuvallisen käärmeen ympyrään, joka on kansamme tunnuskuva. Kun tämä kehä sulkeutuu, jäävät kaikki
      Euroopan valtiot siihen kuin voimakkaisiin pihteihin."

      Nämä katkelmat on kasaarijuutalaisten pöytäkirjasta, joissa tavoitteissaan
      he ovat edenneet jo huolestuttavan pitkälle. Herää kysymys, oliko koronavirus muokattu heidän laboratorioissaan.

      minos

      • Anonyymi

        Ovatko nuo lainaukset ns. "Siionin vanhempien pöytäkirjasta"?

        Sehän on todistettu tsaarin Ohranan väärennökseksi.

        Vai ovatko lainaukset jostain muusta lähteestä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovatko nuo lainaukset ns. "Siionin vanhempien pöytäkirjasta"?

        Sehän on todistettu tsaarin Ohranan väärennökseksi.

        Vai ovatko lainaukset jostain muusta lähteestä?

        "Sehän on todistettu tsaarin Ohranan väärennökseksi."

        Ei muuten ole ! Kasaarijuutalaiset yrittää vierittää omia tuotoksiaan muitten
        juoniksi heitä vastaan, joka on heille ominainen piirre, vastuuta he ei kanneta
        mistään asiasta, aina muut on syyllisiä.
        Tuon opuksen esiin tuleminen oli sokki kasaareille, se sisältää asioita, joidenka paljastuminen avasi heidän suuret suunnitelmansa muita populaatioita kohtaan.
        Olen lukenut asiasta paljon, eikä tuota asiaa kukaan tutkinut allekirjoita, että tuon sepustuksen olisi ohrana väärentänyt, siihen he eivät olisi edes pystynyt missään nimessä.
        Jos tutkii asiaa tämän päivän perspektiivi sovitettuna, niin on pakko todeta, että
        nuo kasaarien tavoitteet jotka tuohon opukseen on kirjattu, ovat toteutuneet äärettömän tarkasti, eikä ohrana tämmöiseen arvaukseen olisi ikinä pystynyt,
        koska noiden tapahtumien ennakkoon tietäminen olisi ollut heiltä täysi
        mahdottomuus, tuon opuksen kirjoittajat ovat jatkaneet tuon opuksensa mukaista toimintaa, sukupolvesta toiseen näihin päiviin asti.

        minos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sehän on todistettu tsaarin Ohranan väärennökseksi."

        Ei muuten ole ! Kasaarijuutalaiset yrittää vierittää omia tuotoksiaan muitten
        juoniksi heitä vastaan, joka on heille ominainen piirre, vastuuta he ei kanneta
        mistään asiasta, aina muut on syyllisiä.
        Tuon opuksen esiin tuleminen oli sokki kasaareille, se sisältää asioita, joidenka paljastuminen avasi heidän suuret suunnitelmansa muita populaatioita kohtaan.
        Olen lukenut asiasta paljon, eikä tuota asiaa kukaan tutkinut allekirjoita, että tuon sepustuksen olisi ohrana väärentänyt, siihen he eivät olisi edes pystynyt missään nimessä.
        Jos tutkii asiaa tämän päivän perspektiivi sovitettuna, niin on pakko todeta, että
        nuo kasaarien tavoitteet jotka tuohon opukseen on kirjattu, ovat toteutuneet äärettömän tarkasti, eikä ohrana tämmöiseen arvaukseen olisi ikinä pystynyt,
        koska noiden tapahtumien ennakkoon tietäminen olisi ollut heiltä täysi
        mahdottomuus, tuon opuksen kirjoittajat ovat jatkaneet tuon opuksensa mukaista toimintaa, sukupolvesta toiseen näihin päiviin asti.

        minos

        Jaahas. Kiitos mielenkiintoisesta tiedosta. Jos ja kun kasaarijuutalaislla on paljon valtaa, on hyvin loogista ajatella niin. Nykyäänhän on muotia tuomita lähes kaikki länsimaiden vasurieliittien inhoamat tiedot salaliittoteorioiksi. Varsinkin valtamediat kunnostautuvat siinä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe