Mari, markkinointisihteeri ja cuckoldvaimo.

Anonyymi

Olemme 40 aviopari pikkukaupungista, elämäntapamme on cuckold ja vaimon jakaminen. Nautin suunnattomasti, kun vieras nai vaimoa tai tiedän sen tapahtuvan ja odotan vaimoa kotiin. Avioliittomme aikana 18v, on ollut jo satakunta vierastamiestä koti- ja ulkomailla lomamatkoilla.
Ongelmamme vaan tämä pikkukaupunki jossa oltava maineestaan varovainen, mutta vaimo iskee aina miehen kun sopiva tilaisuus tulee. Pitää etenkin suurikaluisista tyypeistä ja ukkomiehistä, ne osaavat olla kehumatta.
Marilla oli työpaikan vaihto menossa ja hakikin keskisuuren yrityksen markkinointisihteerin paikkaa, hakijoita tietty kymmeniä. Tradenomin papereilla ei yksin ollut kummasia mahdollisuuksia, mutta kielitaito ja ulkomailla reissaaminen olivat etuja. Nekin maat missä kävimme vain elämäntapamme takia, Kanarian dyynit ovat tuttu paikka. Mari on pitkä ja omaa kohtalaisen kookkaat rinnat, tyylitaiturina ja hyvän makunsa avulla uskoi pärjäävänsä. Hakuunsa hän laittoi cv:n kulmaan kuvansa jossa rintoja ei voinut olla huomaamatta eikä sitä salaperäistä hymyään josta ilmeni synti ja viattomuus samalla. Tuotapikaa hän saikin kutsun yhtiön yksityisen omistajan pakeille ja mietimme asua tapaamiseen. Liian tyrkky ei saanut olla, mutta naisellisuuteen panostettava, pieni vako rintaviivaa näkyi väkisinkin ja polvenmittainen kotelohame joten kaikki oli vielä neutraalia.

Haastattelu oli mennyt hienosti jossa hän muisti esitellä vaivihkaa sääriään istuessaan johtajan edessä sohvalla. Servetin vaimo oli pudottanut tahallaan ja sitä nostaessaan hame nousi hiukan ja kaistale reittä antoi lisäpisteet hyväksynnälle.
Kokemusta työstä ei ollut paljoakaan, mutta kielitaito ja ulkomaiden tunteminen olivat ässiä kuten ulkonäkö.
Työt alkoivat syyskesällä 2006 omistajan ja johtajan kanssa samoissa tiloissa joka oli reilun 50v aviossa oleva roteva ja sivistynyt mies. Marin palkka oli hyvin vaatimaton kuten alalla on tapana, niukasti 2500 e kuussa, mutta yksityisellä kaiken pystyi sopimaan. Mari kertoi päättäneensä kokeilla, että saako hän tuon saaliin katiskaan, joten hän ikäänkuin huomaamatta antoi johtajan katsella hänen avujaan. Lyhyehköt hameet ja avonaiset kaula-aukot tekivät tehtävänsä ja vaimoni huomasi miehen olevan kiinnostuneen hänestä. Piti vain rohkaista ja kutoa seittiä miehen ympärille enemmän. Hajuvesi, pitkätkynnet, rakenne silmäripset ja korkkarit luovat naisen ylle sen seksiatmosfäärin jota normimies ei voi vastustaa.
Noin kuukauden kuluttua Mari oli ollut kumartuneena pomonsa viereen työpöydän ääressä ja aivan tahallaan horjahti tämän syliin älähtäen pahasti. Johtaja, Taavi nimeltään, sai vaimon kiinni kädestä ja Mari anteeksipyydellen sai hipaistua rinnoillaan miehen kasvoja. Mies ohjasi nilkuttavan vaimoni sohvalle, nilkka oli koskenut oikeasti, kun hän tahallaan oli sitä nitkauttanut.
Lääkärin Mari oli kieltänyt mutta mielellään antanut Taavin sitä hieroa, sohvalla maaten jalka johtajan sylissä tilanne oli kihelmöivä. Hameen helma oli juuri sinä päivänä muutenkin lyhyt eikä pomo voinut olla huomaamatta stayuppeja ylös kohonneen helman alta. Hän oli hieronut kipeää nilkkaa ja sanonut ettei voinut mustien sukkahousujen takia nähdä, että punottaako nilkka ja onko se sijoiltaan.
Mari oli vastannut, ettei se ole sukkahousu vaan sukka ja sen saa poiskin.
Taavi oli pyytänyt luvan ottaa sukka pois jalasta ja hikikarpalot otsallaan kaivanut sukan suun hameen alta. Vaimo oli muka hävennyt koomista tilannetta ja omaa kömpelyyttään ja kun on vaivaksi, mutta pomo oli rauhoitellut ja nauranut että ainahan kaikkea sattuu tekevälle.

Mari kertoi olleensa jo silloin aivan märkänä sukan lähtiessä ja tunteneensa käden hameen alla joka oli myös käväissyt vitulla saakka. Taavi hieroi nilkkaa ja todennut sen hieman punoittavan, seuraavaksi miehen naamakin oli saanut punavärinsä katsoessaa suoraan vaimon mustaan vittuun. Hame oli jäänyt aivan ylös ja tarkoituksella niukat stringit peittivät vain häpyviivan, pillu näkyi täysin molemmin puolin. Vaimo oli huomannut miehen kalun pullistelevan housuissa jo pahasti ja johtajan kädet olivat unohtaneen jo hieromisen. Katse lukkiutui vaimon jalkoväliin ja taas Mari sopersi samoja anteeksipyyntöjä laittaen sormensa vittunsa eteen. Pomo oli palannut nykyhetkeen sammaltaen sivistyneesti työpäivän yllättäviä käänteitä ja että hän oli siihen päivään mennessä nähnyt elämässä paljon muutakin. Samassa Mari oli poistanut viimeisenkin kangaskaistaleen pyhimpänsä edestä ja sanonut, että saahan sitä katsoa lähemminkin jos se ei kerran pelota... Ensimmäinen suudelma oli intohimoinen ja hyvin kiihkeä, vittu oli saanut seuraavan suukon ennen puhetta ja avautumista.

Mies oli vain sanonut ettei hän voi itselleen enää mitään, vaan hän kävi käsiksi alaiseensa ja oli aivan hämillään. Mari oli vastannut ettei tarvita sanoja vaan tekoja ja kokeillut sepaluksesta kalua, mitään puhumatta vaimo oli kaivanut kyrvän ulos ja ottanut sen suuhunsa.

2

1071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mari, markkinointisihteeri...toinen osa.
      Saatuaan kyrvän täysin seisokkiin mies työntyi voimalla sisään, samalla oli hamunnut rinnat vapaiksi ja sanonut, että halusi nähdä nuo keilat paljaana jo haastattelusta asti.
      Ensimmäinen nussiminen oli ollut rajua ja vähän hätäistäkin ilman jarruja, pääasia oli nautinto ja laukeaminen himokkaan nartun vittuun paljaalla kalulla. Kotona tosin vieras sperma ei enää maistunut ja tuoksunut ollenkaan vaikka itseäni kiihotti kuulla seikkailu ja miehen houkuttelu ansaan. Mari oli iskenyt kymmeniä miehiä aiemmin ja osa etsitty yhdessä chateista ja iskureista, hän vain tykkäsi olla lutka silloin tällöin vaikka muuten hyvinkin viattoman ja kunniallisen vaimon tapainen ja oloinen.

      Heidän panohetkistä tuli heti tapa. Tajusin heti aamulla seksikuumeen Marin laittaessa ylleen punaisen leningin ja usein myös korsetin pitkine sukkineen sen alle, Taavi oli hulluna naisellisiin hepeneisiin, oma rouvansa ei niitä liioin arvostanut.
      Niinä päivinä vaimo jäi "ylitöihin" ja saapui kotiin tuntia myöhemmin juuri naituna ja sperma valuen häpyhuulten välistä. Olevinaan hän muka kävi pesulla aktin jälkeen, mutta laski vain vettä eikä kertonut asian todellista puolta. Kaadoin aina naiseni suoraan sänkyyn nostaen helmat ylös ja kostuneet pikkarit takasivat suuren nautintoni. Vitusta valui aina yhä vierasta spermaa jota haistelin ja maistelin kunnes työnsin kaluni vasta naituun pilluun. Siemennesteen kyllästämä vittu luisti mainiosti eikä "pitoa" ollut lainkaan, vaimo nautti puolestaan lutkaamisesta ja isolla kalulla leikkimisestä. Hänen työpäivänsä olivat samalla esileikin esileikkejä jotka vain pahenivat...

      Markkinointisihteerin titteli on vain hienolta kalskahtava sana sillä työ on lentojen, hotellien ja yms juoksevien asioiden hoitoa johtoportaalle jota piti tehdä erittäin kehnolla palkalla. Messuille ja kaikkiin kissanristijäisiin oli lähdettävä hyvinkin useasti markkinavoimien ehdoilla, meille se tosin kävi sillä niillä matkoilla häntä usein vieraat miehet panivat antaumuksella.
      Euroopan reissuilla vaimo oppi tapaamaan saksalaisia ja japanilaisia asiakkaita joista oli myös pidettävä huolta oman työnantajansa ollessa isäntänä. Niillä matkoilla he rakastelivat pomonsa kanssa joka päivä, mutta omat hotellihuoneet oli oltava ettei jääty kiinni laskutukselle jota hoiti eri henkilö.
      Kerran Saksassa Taavi oli tuskaillut suuren kaupan takia, sillä japanilaiset miettivät kilpailijan tarjousta päiväkausia, kyseessä miljoonakauppa jota piti vielä jotenkin voidella illanmittaan. Mari oli ehdottanut tälle "omistajalleen" että jos hän tulisi muka yllättäen käväisemään hotellin edustustiloihin vaikka jotain papereita tuomaan ja samalla vähän auttaisi bisneksissä. Taavi oli ollut haltioissaan ja he sopivatkin ajankohdaksi vasta 23.30 kun meno silloin oli jo vapautuneempaa.

      Kellon käydessä alkuyötä vaimo oli mennyt ko.tiloihin, oli minulle viestitellyt ja kertonut haluavansa iskeä jonkun niistä japseista. Paikalla Taavi ja muutama asiakas olivat olleet hyvin ihastuksissaan hänen saapuessaan hyvin naisellisessa asussa muka läppäriä tuomaan. Yhden yömyssyn oli luvannut ottaa japsien kanssa ja suostunut jopa tanssimaan jonkun kanssa. Mies oli vaan ollut päätään lyhyempi, mutta juopuneena hyvin innokas Marin rinnoista, mutta eipä hän asiakasta voinut rinnoiltaan poiskaan häätää, sehän on aina oikeassa. Viimein oli mennyt vielä yhdelle tämän Osakan kauppamiehen huoneeseen, japseilla on hyvin irstasta ja raakaa seksiä eurooppalaiseen verrattuna ja sen vaimo oli heti huomannut.
      Mies oli mennyt hei rintohin ja hameen alle vitulle saakka joka oli tosin tarkoituskin. Mari antoi miehen naida kunnolla paljaalla ja ruiskauttaa spermalastin vittunsa perukoille, laittoipa siitä vielä minulle kuvankin. Ne kaupat oli sitten kohtapuoleen sovittu ja Taavi oli ollut onnesta soikeana. Oli nainut vielä vaimoani aamuyöstä huoneessaan ja luvannut yhtiönsä auton Marin käyttöön.

      Itse runkkasin kotona, kun vaimo kertoi kaiken puhelimessa seuraavan päivänä. Oli itsekin saanut kaiken haluamansa, hänelle seksi oli toimintaa korvienvälissä kaikista eniten. Oman pikkuauton hän saikin käyttöönsä ja firma maksoi kulutkin, yhtiölle kauppa toi miljoonatulot ja jatkosopimuksia. Vaimoni nussi jatkossakin monien ulkomaalaisten asiakkaitten kanssa jotka luulivat häntä suomalaiseksi ilotytöksi, kotimaisten kanssa ei uskalla. Pikkujouluihin ei mene koskaan ettei kukaan arvaa suhdetta eikä Taavin vaimo koskaan ole nähnyt Maria.
      Palkka nousi aivan hurjasti jatkossa, itse saan naida joka viikko nussittua vaimoa ja kaikki ovat tyytyväisiä. Silti meillä on monia muitakin miehiä joista me vain tiedämme, Taavi luulee olevansa ainoa eikä tiedä minun olevan mukana leikissä.
      Vaimo pukeentuu aina huolella panopäivinä ja ajaa autolla rakennuksen päätyyn josta oma sisäänkäynti firmaan, kukaan ei tunne häntä edes talossa ja siitä hän juuri nauttiikin, pelaamisesta. Paras seksi onkin juuri suunnittelua ja sen toteuttamista, seikkailua ja nauttimista

      • Anonyymi

        Oletko katkera? Itse et ole varmaan edes koskaan saanut. ;)


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe