Lomallo PKY korona konkurssit

Anonyymi

Koronaviruksen aiheuttama kriisi pienille ja suurille yrityksille on katastrofaalinen. Yrityksiltä loppuivat asiakkaat ja moni menee konkurssiin. Suurin osa Lomallo PKY myynnistä tulee jäsenyys myynnistä yrityksille. Nyt kun yritykset ovat kriisissä ne ensinmäisenä karsivat, eli pistävät jäihin turhat kuluerät, kuten esim. tällaiset Lomallo PKY kalliiden jäsenyyksien hankinnan. Lomallo PKY on tappiollinen ja velkainen yritys. Kestääkö Lomallon kassa sitä että kauppa ei enään käy? Onko Lomallon henkilökuntaa jo lomautettu? Miten käy niiden tuhansien jo Lomallo PKY jäsenyyden hankkineiden jäsenyyden jos Lomallo menee konkurssiin? Menettävätkö Maija ja Mauri jäsenyyteen sijoittamansa 10 000 euroa?

19

3144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tottakai ne menettää sijoittamansa rahat. Kuka niitä heille palauttaa takaisin jos ne on käytetty vaikka uusien autojen ostoon. Varmaan lomallolla loppu eessä häämöttää. Vai miten käy se nähdään varmaan vielä tänä vuonna.

    • Anonyymi

      Kallein matka on sellainen matka joka on etukäteen maksettu ja jota ei voi tehdä ja rahoja ei saa takaisin. Tässä tapauksessa 10 000 euroa kankkulan kaivoon jos Lomallo PKY ajautuu konkurssiin.

    • Anonyymi

      En usko että jäsenyyden omistajia on tuhansia. Voi olla käyttäjiä mutta omistajia muutama sata. Noilla jäsenmaksuilla rahat on pian syöty.

    • Anonyymi

      Nyt kiiruusti kaikki mahdolliset koronatuet hakuun. Kai näin terveen lomaklubin toiminta kannattaa turvata vaikka verovaroin.

      • Anonyymi

        Ei ne tartte almuja tämän takia. Niillä on rahnaa niin perkeleesti. Jelppkvät tai ostavat holidayn pois markkinoita pilaamasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ne tartte almuja tämän takia. Niillä on rahnaa niin perkeleesti. Jelppkvät tai ostavat holidayn pois markkinoita pilaamasta.

        Ei Lomallo mitään Holiday Clubia pysty ikinä ostamaan. Lomallo on kärpäsen paska valtameressä vrt Holiday Club. Tengman ja Vienolat varmaan joutuvat kaivamaan taskujaan loppujenlopuksi ettei koko paska Pajuniemen-kartano joudu Sotkamon kaatopaikan pohjaksi.


    • Anonyymi

      Kaveri myy näitä ja sanoi että myynti loppui kuin seinään kun korona kriisi alkoi. Kattelee jo muita hommia tai hakee Holiday Clubille.

      • Anonyymi

        Parempi holiday clubilla kun lomallon kupilla.


    • Anonyymi

      Nyt on lomallolla hyvä tilanne vallata holiday clubilta koko markkina. Ei muuta, kun isolla kädellä pökköä pesään.

      • Anonyymi

        Kyllä niillä isot kädet on. Mutta mutta rahaa niillä ei ole eivätkä pankit niille anna lisää koska pitäis jo näkyä sitä tulosta. Tulos tai ulos.


    • Anonyymi

      Ei taida pankit rahoittaa firmaa mikä ei omista mitään muuta kuin sen Pajuniemen kartanon. Loput onkin sitten mitättömiä sopimuksia mitättömillä alennuksilla majoitusta tai joitakin vuokrattuja kiinteistöjä jäsenien käyttöön. Ei ole firmassa taseessa muuta kuin velkaa. Sillä ei pitkälle pötkitä kun kaupankäynti loppuu. Pankeilta ei rahaa heru. Omistajien täytyy laittaa kättä taskuun. Laittaako tenkku kättä taskuun jää nähtäväksi vai kirjaako tappion. Jos olisin Lomallo myyjä niin ottasin nöyrästi lakin käteen ja alkaisin soitteleen holidaylle josko tarttis myyjää. Niin minä tekisin.

      • Anonyymi

        Minä en tekisi että soittaisin hcr:lle. Ei sielläkään ole töitä kun ne soittavat lomallolle että eikö mitenkään olis. Taitaa hcr:llä alkaa myymättömien osakkeiden ale myynti alkavan. Esim. Sesonkiviikot - 70%ale ja silleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en tekisi että soittaisin hcr:lle. Ei sielläkään ole töitä kun ne soittavat lomallolle että eikö mitenkään olis. Taitaa hcr:llä alkaa myymättömien osakkeiden ale myynti alkavan. Esim. Sesonkiviikot - 70%ale ja silleen.

        Tää sun kommentti on yhtä järjetön kuin ostaa Lomallo jäsenyys.


    • Anonyymi

      Taitaa Lomallo PKY verkostotapaamiset mennä yhtä keturalleen kuin firman jäsenyysmyyntikin nykyään.

      • Anonyymi

        Ei tuollaisia jäsenyyksiä kukaan osta. Kehuvat vaan kun sarasvuon koulutuksessa etämyyntiin perehdytty. Tuossa ei ole pärjännyt muut kuin JariSarasvuo-kuitunen. Lomallo=lomal loppu.


    • Anonyymi

      Yritykset pistäneet 10te Lomalloon ja nyt haluais luopua. Et saa euroja takaisin valitettavasti. Vaikka tonnilla kauppaat ei ostajia mahda löytyä. Ostit vain jäsenyyden. Arvoton.

    • Anonyymi

      Nyt on lopulta suomalaistenkin hyvä olla. Kahden metrin turvavälit ja kaikki yritykset konkurssiin.

    • Anonyymi

      Uusi hallitus nosti riskipisteet tuplaksi.

    • Anonyymi

      Nyt kielto että ei kuljeta muualla kuin omissa mökeillä ja jos ei mökkiä omaa ole niin sitten ollaan kotona. Ei saa mennä lomallon kohteisiin eikä holidayn.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe