Uimaretki lapsena

Anonyymi

Olin 13v vanha ja makasin sängyllä. Mielessäni meidän luokan Tiina, joka oli mielestäni luokan kaunein tyttö. Käteni oli housujen sisällä jäykistyneen pippelin varressa kiinni. Mielikuvituksessani olin saanut pippeliini jotain likaa (en muista enää mitä ja miten) ja Tiina tuli sitä puhdistamaan kangasliinalla. Tiina pyyhki sitä edestakaisin ja oma käteni teki samaa liikettä housujen sisällä. Sitten tuli tunne, että nyt tulee pissa ja ei ehdi enää vessaan. Ehdin siirtää peiton pois ja pippelin päästä lensi kirkasta nestettä lakanalle. Samalla tuntui kuin olisin saanut lievän sähköiskun varpaisiin ja se sama tunne alkoi tuntumaan koko vartalossa. Tunne oli outo, mutta jollain tavalla mukava. Tunne oli niin mukava, että tuota tuli harrastettua siinä kevään aikana useamman kerran.
Lähdettiin sitten kesälomalle setäni luokse maalle. Siellä oli tosi kiva hiekkaranta ja sauna. Me lapset uimme ja koska vesi oli vielä kylmää sauna oli koko päivän lämmin. Serkkuni Päivi oli minua puoli vuotta nuorempi ja huomasin, että Päivi katseli aina välillä minun jalkoväliin. Olimme alasti ja katselin minäkin välillä hänen pimpsaansa. Kerran jäimme kahden istumaan laiturille, kun pienemmät lapset lähtivät jo pois.
Päivi kysyi, että miksi minulla näkyy tuo patti ihan paljaana, vaikka hänen veljellään se on nahan peitossa. Kerroin, että minulta se nahan pala oli leikattu pois, kun se oli ollut niin ahdas ettei pissa päässyt ulos. Päivi kertoi, että joku poika oli sanonut sille, että sen pippelistä oli tullut joskus kermaa. On minunkin pippelistä tullut, vakuutin Päiville ja voin vaikka näyttään miten sitä tulee. Menin selälleen laiturille ja pippeli oli jo valmiiksi jäykkänä. Hinkkasin sitä muutaman kerran ja lasti lensi mahalleni. Koostumus oli jo muutaman harjoittelukerran jälkeen muuttunut paksummaksi ja se näytti vähän kermalta. Yäk! sanoi Päivi ja juoksi pois. Itse kävin vielä järvessä pesemässä "kermat" mahaltani.

1

2585

  Vastaukset

  • Laukesin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3415
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1837