Suomen laajin nettiale on avattu!

Hei ihanat keskustelijat,

Elämme toden totta erikoisia aikoja, toivottavasti kaikki olette pysyneet terveinä ja pystyneet nauttimaan kevään auringosta. Keskustelut ovat käyneet todella kuumina, hieno juttu!

Nyt toivottavasti mahdollisimman moni meistä pysyy tiukasti kotioloissa. Poikkeusoloissa ostosten teko kuitenkin hankaloituu: monet kaupat ovat kiinni, eikä itsensä tai muiden altistaminen koronavirukselle houkuttele tai ole missään nimessä suotavaa. Varsinkin ruokakauppojen verkkomyynti on räjähtänyt, ja myös muun verkkokauppaliiketoiminnan kasvu on aivan odotettavaa.

Haluamme kertoa hyviä uutisia kaikille nettishoppailijoille: Suomi24 on avannut uuden Nettialet24-palvelun osoitteessa https://www.suomi24.fi/nettialet . Se kokoaa yhteen kaikki alennukset eri vaate- ja kodintarvikeverkkokaupoista, jolloin ne löytyvät kätevästi yhdestä osoitteesta. Valikoiman laajuus on suurempi kuin esimerkiksi Zalandon tarjonta tällä hetkellä! Nettialeista löydät läjäpäin tunnettuja brändejä laidasta laitaan: voit helposti etsiä tuotteita merkin mukaan tai erillisten kategorioiden perusteella.

Tilastojen mukaan kevään suosikkituotteita nettivaatekaupoissa ovat tennarit, urheiluvaatteet, lasten ulkohaalarit, takit, hupparit ja mekot. Kodintuotteista puutarhakalusteet sekä grillit ovat tämän hetken haetuimpia tuotteita ja valaisimet, tuolit, pöydät sekä säilytysratkaisut ikisuosikkeja. Mille sinulla olisi tarvetta? Sesongin parhaat alennukset näistä kevään suosikkituotteista löytyvät Nettialet24-palvelusta.

Tule bongaamaan tarjoukset ja jaa ihmeessä kokemuksiasi keskusteluissa!

Ei muuta kun shoppailemaan. Hyvää pääsiäistä ja jaksamista poikkeusoloihin,

toivottelee Suomi24-tiimi

12

2756

  Vastaukset

  • klikkasin 9,87 hintaista kenkää, sitten se meni sportamoren sivuille,
   se olikin 15eur yli hinta

   ei nää pidä paikkaansa ja ei kuvasta erottanu että lenkkari oliki lapsen kokoa vaan, joku tarralenkkari nike..

   et moro vaan..

   • Se oli kappalehinta. Ja kun ottaa parin niin tulee vielä vähän lisäalennusta.


  • Ei toimi.

   Kun klikkaa tarjousta, niin virustorjunta huomaa välittömästi haittaohjelman joka liittyy mainosfirmaan tradedoubler.com, ja estää saastunutta linkkiä latautumasta.

  • T-paita 111e no ny o halbaa.

   • xD no on


   • Anonyymi kirjoitti:

    xD no on

    äh?


  • Elämme, ketkä elävät. Toiset eivät voi enää elää.

  • Klikkasin "miehet" ja "Nike", lenkkareita kun etsin. Ei tarvinnut kauaa selata, kun alkoi tulemaan naisten uimapukuja. Alkajaisiksi tarjottiin lasten lenkkareita. Enpä ole epäonnistuneempaa sivua nähnyt.
   Kiitos ja anteeksi.

  • Hienoa työtä, suomi24! 6:sta ensimmäisestä vastauksesta näkee,
   mitä piruilua täällä harrastetaan makein puhein.
   Väki on täällä niin tyhmäksi havaittu, että palturi uppoaa.
   No, eipä kaikki lankaan lentäneet olleet odottamianne älykääpiöitä!
   He tulivat tänne varoittamaan toisia - astumasta pask*an!

   • Eihän tuo olekaan kuin 9 vuotta vanha juttu. :D


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   121
   2788