Kokemuksia Hilding patjoista? Mulla huonoja

Anonyymi

Nitisee ja natisee moottorisänky. Nyt valitettu useamman kerran sekä myyjäliikkeeseen että valmistajalle. EI TULE KUNTOON!!
Alaluokkaista paskaa koko tuote. Olisi pitänyt ostaa jonkun paremman valmistajan sänky. Kun ei vaan halua makoilla hevosen persekarvojenkaan päällä.
Näyttää olevan joka paikka täynnä tuota hilding-paskaa. Onko sänky niin vaikea tehdä ettei nitise ja natise?? Hilding= paskalaatua

6

<50

  Vastaukset

  • Huonoja kokemuksia myös meillä. Ostettiin je nkkisönky ja painui heti kuopalle. Selkä kipeytyi ja nukkuminen oli hankalaa. Myyjäliike valitti ettei voi painua noin nopeasti ja ei uskonut edes kuvia, jotka lähetettiin.
   Hermot meni kun paskan ostin!!!!

   • Ostin Jyskistä muka kotimaisen sängyn ja Hilding oli valmistaja uittaavat Turkin tehtaalta tavaraa ja pakkaavat vain täällä selvitin kaverilta Närpiöstä. Kusetusta!!!!!


   • Meillä aika uusi jenkki sänky jossa jousi poikki. Eivät suostu vaihtamaan kun muka väärin käytetty. Se siitä takuusta. Rantaruotsalaista kusetusta


  • Isku ei ole enää sitä mitä se oli aikoinaan. IKÄVÄ KYLLÄ !

   • Ostit siis sängyn sieltä niinkuin mekin? Kyllä ottaa päähän kun menimme halpaan ja ostimme muka Iskun sängyn. Se kun tuotiin kotiin niin sehän oli samaa paskaa eri kankaalla kuin mitä veimme roskalavalle.......Hildingin muka kotimaista Turkkipojan/Puolanpojan tekeleitä. Onko muut huomannut samaa kusetusta?


  • Olin töissä kyseisessä firmassa ja totta siellä kyllä mennään mistä aita on matalin. Hävetti tehdä töitä sielä ja olla nyt siinä että teemme hyvää jälkeä. Onneksi löydin kyllä tosi hyvän työn

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1990