Viisasten kivi

Mary18

Minua häiritsee kamalasti Viisasten kivessä se, kuinka kivi saadaan haltuun.
On kuin siitä matkasta kiven luo olisi tehty joku seikkailurata!
Ensinnäkin luukusta putoaa pehmeästi vaikkakin pirunnuoran päälle. Sit siinä kohdassa, missä pitää lentämällä ettiä se avain, niin siellä on kammiossa luudat valmiina. Ja siinä Kalkaroksen kohdassa missä pitää juoda oikeasta pullosta, vihjeet on annettu valmiiksi!

Jos viisasten kivi ois haluttu oikeasti suojata, niin ei kai siellä ois ollu niin paljon apuja? Ainoa este mistä pidän on se Dumbledoren iseeviot-peili. Se on sellanen kunnon este niille, jotka sitä kiveä haluavat käyttää.

En tiedä häiritseekö teitä muita tämä, ja saitteko edes selville sekavan tekstini perusteella mitä tarkoitan. Kertokaa mielipiteenne!

9

749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimrodel

      Onhan ne esteet aikas helppoja, mutta eihän sitä kiveä sieltä muuten saa, ellei sitä pelastamaan aikonut. Joten ei kaikki sitä voi saada.
      Mutta, nyt kun esitit asian noin, alkoi minuakin asia vähän vaivaamaan. :D Tarttuvaa.
      Minusta silloin, kun ensin sen luin, että Dumbledorehan aavisti Harryn menevän sinne, joten jos halusi auttaa. :D Mikä kyllä nyt kuulostaa tyhmältä.

      Ei siihen varmaan vastausta helposti saa.
      Jos se vaan on tarkoitettu niin.
      Meant to be..

      Muistakaa kattella Pottereita!!!
      Ja lukea myös!

      • Periaatteessahan niille muille jutuille ei edes ollut tarvetta. Olivat siellä vain periaatteesta. Siis kivenhän saattoi saada vain henkilö, joka ei halunnu käyttää sitä tms, eikö? Joten ei olisi ollut riskiä jos sellainen tyyppi saisi kiven. Se peili oli se pomminvarma este. Mihin muita olisi tarvittu?


      • Atha
        Pat_Bateman kirjoitti:

        Periaatteessahan niille muille jutuille ei edes ollut tarvetta. Olivat siellä vain periaatteesta. Siis kivenhän saattoi saada vain henkilö, joka ei halunnu käyttää sitä tms, eikö? Joten ei olisi ollut riskiä jos sellainen tyyppi saisi kiven. Se peili oli se pomminvarma este. Mihin muita olisi tarvittu?

        Tuli vain mieleen, että viisasten kivihän oli ollut koulussa jo jonkin aikaa, mutta Iseeviot-peili lisättiin tähän "temppurataan" vasta kun Harry jäi siihen liian koukkuun. Eli peili ei ollut aina ollut este kiven saamiseksi.


    • Black´s widow

      Kysehän on sentään surrealistisesta taikamaailmasta, jossa asiat eivät tietenkään ole samanlaisia kuin meidän arjessa.
      Kiven luokse pääsemisen täytyi siis olla mahdollista, joskin niin vaikeaa ettei siitä nyt mikään helppo reissu tulisi. Ja esteet on kyhätty mystinen leikkimielinen pilke silmäkulmassa, eikä mitenkään kuolemanvakavasti.
      Onhan tuo Potter kuitenkin lasten kirja.

      Minusta ainakin koko homma on kaikessa järjettömyydessään ihan hauska. Ja se järjettömyys juri tekeekin näistä kirjoista niin pirun helmiä. =)

    • ...

      ... siis minun mielestä sen just pitää olla sellanen seikkailurata... kun muutenhan se ois ihan helvetin työlästä saada sieltä pois... sinne pääsemiseen tarvitaan hyvät tiedot monista taika jutuista... ajattelehan jos siellä ei ois mitään valmiina... kun sinne menis pitäis olla karseet kamat mukana... ja ei kai dumppiskaan muista, että mistä pullosta sitä nyt pitäs juoda jos vaikka niksu tarviis vähä eliksiiriä!

    • vampire

      Niin... nyt tajuan kuinka naurettavan helppoja ne oli paitsi se kalkaroksne liemi juttu kun en ole sellanen kuin hermione joka pähkäilee jonkin aikaa ja tietää sitten kaiken. Mutta se sakki lauta... eikö joku todella voimallinen velho olisi pystynyt ne nappulat räjäyttämään pois tieltä? Ja sitten sen avaimen kutsumaan jollain loitsulla luokse. Joo, tajusin kuinka helppoja ne olis ollu jos joku (tai siis jos voldemort olisi ollut tuolloin voimissaan) olisi helpolla päässyt iseeviot pelin eteen.
      Mutta kaiketi Rowin oli pakko tehä ne helppoiks että Harry pääsisi sinne peilin luo...

      • Mary18

        Sen takiahan Row varmaan teki siitä niin helpon.

        Tylypahkahan on jopa ehkä turvallisempi paikka kuin Irveta säilyttää jotain. Sitten vielä opettajat on pannu parastaan kiven suojaamisessa. Siksi tuntuu vaan niin naurettavalta, että kirjassa 11-vuotias(?) Harry saa kiven haltuunsa yhtä helposti kuin kävisi noutamassa lehden laatikosta. No ei nyt ihan, mutta melkein... kaikki varmaan ymmärtää mitä tarkoitan...


      • HP-fan

        Ehkäpä ne shakkilaudat kuitenkin on taijottu niin, ettei niitä niin vain räjäytellä. Ja sama avaimissa - uskon, että niissä on aikalailla samanlaista taikuutta, kuin esimerkiksi hirnyrkeissä. Kutsuloitsu ei toimi !


    • mimsku*

      pitäähän Dumbledoren ja Nicolaksenkin se kivi jotenkin saada...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4636
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      272
      2712
    3. 133
      1697
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1337
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1136
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1114
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1067
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe