N.Silverberg

Martta

Tietääkö kukaan maalaria nimeltään N.Silverberg? Tai kertoa mistä voisin saada hänestä lisää tietoa? Entäpä missä voisin saada tauluja arvioitavan?

10

7537

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tietäjä 1

   Silverberg oli hyvin tuottelias maalari,jonka töitä liikkuu kaikkialla maassa.Hinnat ovat 400-600 euron paikkeilla,laadusta ja koosta riippuen.

   • popo

    riippuu vähän kumman on,ninan vai nikolain.nikolai asui viimeiset vuotensa tuolla vuoksenniskan kulmilla ja pani nimensä apumaalareittensa töihin,niillä ei ole juurikaan arvoa.huomautuksena,että hän oli vanhuusvuotensa melkein sokea.olen nähnyt muutamia hänen huipputöitään,esim. metsästäjä koirineen,imatrankoski,jotka varmasti nousevat huutokaupassa yli tuhannen.olen tietäjä ykkösen kanssa hinnoissa ihan samaa mieltä,kunhan tuli vain samalla vähän muisteltua vanhoja.ninan työt ovat siinä satasen parin luokkaa.


   • myyjä

    Tiedättekö kuka ostaisi N.Silverbergin maaluksen jossa näkymä kalliolta järvelle?


  • Tietäjä 1

   Yritin vastata kysymykseesi,mutta kone väitti,että olet jo vastannut ja että massapostitus on kiellettyä.En ole aikaisemmin edes yrittänyt vastata,joten menee yli ymmärryksen.

  • pölöjä

   Nikolai Silverberg oli venäläinen emigrantti, joka lähtl vallankumouksen jaloista Suomeen. Oikea sukunimi oli Jakovlev, mutta hän käytti ruotsalaisen äitinsä sukunimeä, joka joissain teoksissa oli kirjoitettu myös muotoon Silfverberg, mikä lienee oikea sukunimi.
   Mallasi paljon Imatrankoskea ja metsästysaiheisia tauluja. Arvot siinä 300 eurosta ylöspäin aiheesta riippuen.

   • ...-

    Nikolai Silvenberg on Imatralainen taidemaalari. Hänellä on ollut 2 vaimoa toinen Suomalainen Ja toinen Venäläinen. Kyseinen taiteilija oli aikanaan tuottelias ja hänen toinen vaimonsa oli ilmeisesti varakas.
    Ps.Isoäitini on ollut Silvenbergin jälkimmäisen vaimon kampaaja.


  • Hessu1964

   Ryhdyin googlailemaan Äiti vainaalta (..Ja Hänen kodistaan) perimääni taulua "Vuoksenranta". Taulu on vanhoissa valokuvissa ainakin 1950 luvun alussa ollut Heidän seinällään. He ovat kaikki Karjalan evakkoja. Taulu lienee hieman vielä vanhempi. Signeeraus tosiaan N.Silverberg, vuosilukua taulussa ei ole. -Mukava kuulla , että kyseessä on "oikea Maalari". Samaa ikäluokkaa olevat taulut ovat monesti "naapurin Arskan" maalaamia. Näitä kotitaiteilijoiden maalaamia tauluja minullakin muutama kappale. Ikä ei tuo niille sen enempää arvoa kuin julisteella seinällä.

  • Anonyymi

   Olen myymässä N.Silverbergin maalaamaa taulua, aihe värillisiä kukkia isossa maljakossa. löytyisikö halukasta ostajaa näin?

   • Anonyymi

    Laita kuva


  • Anonyymi

   Löytyis metsästäjä koiran kans. Mummo kissojen kans. Kalastaja yms.7 tauluu silverbergin tekemii.. jos kiinnostusta. Ota yht.0405381121 tarjoa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   372
   5719
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   3944
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   95
   1645
  4. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   372
   1475
  5. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1440
  6. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1420
  7. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   12
   1384
  8. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   60
   1332
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   941
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   937
  Aihe