Kyllä eläimet on metsässä ihmeissään

Anonyymi

Kyllä sadat ja tuhannet eläimet on metsässä ihmeissään kun yksi eläin tulee tuhoamaan elinpiirin ja muuttamaan sitä niin paljon.

Ponssen kanssa riehumaan ja kaatamaan puut.

Ei mitään järkeä.

Omassa omistuksessa metsien käyttö muuttui, ei tule avohakkuita koskaan tai näitä harvennuksia joissa metsät jää harvaksi. Olen myynyt metsäaluita sellaisille omistajille jotka haluavat oman metsän ja pitää sitä metsänä. Antaa polttopuut ja muuta hyötyä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä, metsät ei ole ihmisen vaan tuhansien erilaisten eläimien ja eliöiden elinpiiri lukuisat erilaiset puut ja kasvit.

      Nykyisellä menolla käy köpelösti

    • Anonyymi

      Ainoa vaan että ne nillittäjät jotka aina valittavat muiden metsäomaisuudesta tai ylipäätään metsien käsittelyssä eivät omaa eivätkä taloustilanteensa takia ole mahdollistakaan omistamaan omaa metsää.
      Jostainsyystä anarkistinen muiden metsien käytön neuvominen loppuu silloin kun itselläänkin on perämettää.
      Siihen on psykologinenkin selitys sekä tietty puoluepoliittinenkin selitys.
      Joten tyhjää suollat lämpimiksesi.

    • Anonyymi

      Onkos siinä nyt paljon eroa jos Ponsse kaataa, tai metsä uudistuu myrskyn tai metsäpalon kautta?

      • Anonyymi

        Niinpä:D
        Voidaanhan sanoa vaikka niinkin kun on tämä "ilmastonmuutos" niin aina parempi että ponsse mikä tahansa jontikka kaataa sen metsän hyötykäyttöön mielummin ennen kuin jälkeen myrskytuhon.
        Korona kriisin jälkihoidossa muutenkin suomi tarvitsee kipeästi lisää vientieuroja joten metsänhakkuita voidaan roimasti lisätä silti pysyäksemme kestävän kehityksen paremmalla puolen.


    • Anonyymi

      Hyvä aloitus. Suomen ympäristölainsäädäntöä tulisi korjata metsätalouden osalta. Kaiken maailman kissakrematoriot, pesulat, maanmurskaamiset, jne. vaativat ympäristöluvan. Metsä- ja maatalous saa tehdä kaikki maailman pahat ilman mitään lupamenettelyä; farmari saa ajaa lannat suoraan järveen ja kepulainen mo. saa avohakata ja sen päälle kyntöaurata vaikka 10 000 hehtaaria neitseellistä erämaata pelkällä metsänkäyttöilmoituksella.... tai sanotaanko että saisi. Kepulaiset ovat niin kurjaa väkeä, että luontoa on tuhottavaksi selvästi esimerkkiä vähemmän.

      Siltikin. Kaikki yli 0,5 hehtaaria suuremmat avohakkuut, möyrimiset ja suontuhoamiset tulee saattaa ympäristölupamenettelyn piiriin. Lupaviranomaisena toimisi kunnan ympäristönsuojeluviranomainen. Luvan käsittelyn vähimmäishinnaksi kuntaliiton tulee suosittaa 500 euro/ hehtaari. Olisi siinä luonnonvihaajilla harkinnan paikka ennen toimeen ryhtymistä.

      • Anonyymi

        Mä arvelen, että kokoomus ja persut taitaa olla jo suurin mo. porukka. Maatiloja on n. 50 000 ja metän omistajia 600 000., että en nyt Keskustan piikkiin laittas kaikkee. Sossumettiäkin on varmana aika paljon. Ja luulenpa vaan, että kyllä mettiä vaan myllätään, ennenkuin tästä pandemsuosta noustaa. Joku vuos vois hakata jopa enemmän kuin metän kasvu, hakataan sitte joku vuos vähemmä. Ja joutoporukkaa nyt niihin taimikon perkuu hommiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä arvelen, että kokoomus ja persut taitaa olla jo suurin mo. porukka. Maatiloja on n. 50 000 ja metän omistajia 600 000., että en nyt Keskustan piikkiin laittas kaikkee. Sossumettiäkin on varmana aika paljon. Ja luulenpa vaan, että kyllä mettiä vaan myllätään, ennenkuin tästä pandemsuosta noustaa. Joku vuos vois hakata jopa enemmän kuin metän kasvu, hakataan sitte joku vuos vähemmä. Ja joutoporukkaa nyt niihin taimikon perkuu hommiin.

        Niinpä. Suojelu perustuu aina siihen että on helpompi suojella muiden omaisuutta kuin omaa. Ihan kuten edellisen nillittäjänkin viestissä luki.
        Työtön ja rahaton jolla on 500ha.n metsäomaisuus mutta omaakin ns luonnonsuojelijan asenteen jättääkö hän koskematta metsäänsä että ei saisi rahaa? Vastaus ei jätä?
        Näinollen suojelija osasto on poikkeuksetta sitä sakkia joilla ei metsäomaisuutta ole.
        Ja jos haluaa suojella niin rahalla saa. Tuolla on jatkuvasti metsätiloja myynnissä joten jokaiselle suojeluintoilijalle olen ensimmäisenä vinkannut että metsätiloihin vaan ostamaan omansa pois ja eikun laittamaan alueen vaikka luonnonpuistoksi liikkumiskiellolla mutta kumma kyllä eivät he rahojaan metsään laita. Valittaminen on helpompaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      214
      35078
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      269
      22437
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      444
      11274
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      8421
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      29
      6711
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5201
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      199
      4135
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      47
      1982
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1883
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1647
    Aihe