Miksi kasvomaskin käyttö on

Anonyymi

maassamme virhe niinkuin on tuotu esille, että siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä?
Siksi, koska niitä maskeja ei ollutkaan. Pakkohan se sitten on kertoa ihmisille epäsuorasti ettei kannata käyttää, kun voi helpommin saada koronatartunnan.

Luotatteko kaikkeen mitä kerrotaan???Vaiko ajattelette itse ja käytätte maskia. Omatekoiset ovat erittäin hyviä kaksinkertaisesta kankaasta ( lakanakangas ) ommeltuja. Yksinkertaisesta kankaasta ommellun sisäpuolelle voi laittaa käsipyyhepaperin, jonka vaihtaa aika ajoin.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tällaisena aikana on syytä pitää mitä tahansa vaatetta, huivia tai muuta kasvojen edessä niin että nenä ja suu peittoon. Virus aloittaa työnsä hengityselimissä eli nenänielussa ja siirtyy siitä keuhkoihin.

    • Anonyymi

      Mikä tahansa rätti tai itse tehty kangassuoja SAIRASTUNEEN tai edes oireisen ihmisen suun edessä suojaa MUITA ihmisiä saamasta koronavirusta, koska roiskeet yskiessä ja puhuessa jää siihen rättiin. Ne eivät estä lainkaan itseä saamasta koronavirusta, koska ne virtaa hengitysilman mukana vapaasti rätin läpi keuhkoihin. Jopa kaikkein tehokkaimmassa sairaalakäyttöön tarkoitetusta hengityssuojasta pääsee viruksia läpi.

      Itse tehdyissä kangasmaskeissa on se vaara että hengitys jää huonoksi (ainakin sitten jos sinne sisälle laitetaan käsipyyhepaperia) ja hapettuminen heikkenee jopa vaarallisesti. Jos ihmisellä on sydänoireita tai hengitysvajausta, tuollainen itse tehty kangasmaski voi olla terveydelle vaarallinen.
      Kun tuollaista kangasmaskia tai huivia on käyttänyt ulkona muiden ihmisten lähellä, siihen on kertynyt todennäköisesti runsaasti viruksia ja suojaa riisuessa saadaan ne käsiin ja edelleen limakalvoille.

      Tuo THL:n suositus ettei käytettäisi itse tehtyjä maskeja perustuu siihen että saadaan väärä turvallisuuden tunne ja muut tehokkaammat suojauskeinot unohtuu kun luotetaan maskiin. Noudatan mieluummin ohjeita joissa käsketään pitää parin metrin turvaväli enkä mene esimerkiksi täyteen kauppaan ostoksille. Käsihygieniaa noudatan tarkasti ja ulkona pitämäni päällysvaatteet ja kengät jäävät "karanteeniin" eteiseen enkä mene sinne kotona ollessa, ennen kun taas lähden ulos.

    • Anonyymi

      Vain laadukkaat ja tarkoitukseen tehdyt maskit suojaavat ja nekin vain oikein käytettynä.

    • Anonyymi

      Minulla on maskeja, jotka nimenomaan suojaavat tervettä yksilöä saamasta tartunnan. Kas kun niitä maskeja on erilaisia. On nimittäin olemassa juuri sellainen maskityyppi, joka suojaa nimenomaan tervettä ihmistä saamasta tartuntaa.

      • Anonyymi

        Kerropa millainen ihmemaski sinulla on kun kaikkein paraskaan kirurginen hengityssuoja (ffp3) ei suojaa täysin tartunnalta. Käytätkö jotain puolinaamaria irrallisilla erityissuodattimilla.


    • Tein eli ompelin lakanakankaasta maskeja ,voi pestä,sisälle laitan suodatin paperia jonka vaihdan aina,ostin(Life) kasvosuojia ,tarjous 4kpl sai 60€,järkky hinta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe