Aihe

Ihana kokemus isosena

Anonyymi

Olin aikoinaan rippileirin isosena kaverini Toman kanssa. Samalla leirillä oli isosina myös kaksi tyttöä Kaisa ja Marika. Meillä oli jonkinlaista ihastusta ilmassa, mutta jutut olivat tekoja isommat, kuten nuorempana tahtoi olla. Tänään oli saunapäivä ja me isoset olimme saaneet puhuttua itsellemme oman saunavuoron illan päätteeksi. Ilmassa oli paljon jännitystä ja nuoruuden epävarmuutta, mutta samaan aikaan nuorten hormonien hyrinää. Pukkareita tuolla leirikeskuksessa oli pojille ja tytöille omansa ja menimme Toman kanssa ensimmäisinä tyhjään saunaan. Pian tyttöjen puolen ovi avautui ja Kaisa ja Marika astuivat uikkareissaan sisään. Olin toki nähnyt tyttöjä vähissä esim. vaatteissa rannalla ennenkin, mutta kun tytöt istuivat vastakkaiselle lauteelle, niin mieleni alkoi vaeltaa nuoren pojan tapaan kaikenlaisessa seksuaalisessa. Molempien rinnat näkyivät varsin selvästi heidän pienissä yläosissaan ja kosteat vartalot näyttivät todella seksikkäiltä.

Toma heitti löylyä ja yritti pitää jotain juttua yllä, mutta minulla oli täysi työ pitää mieleni kurissa. Kullini alkoi kohoilla vastustamattomasti uikkareissani eikä siinä auttanut mikään muiden juttujen ajattelu. Yritin nojailla mahdollisimman paljon eteenpäin ja peitellä pullotustani. Toma vaikutti varsin normaalilta eikä hänen etumuksessaan näkynyt mitään liikettä. Jonkin aikaa saunottuamme tytöt ehdottivat uintikeikkaa. Minä poistuin saunasta viimeisenä ja totesin käyväni vielä vessassa. Yritin saada kulliani laskemaan, mutta eihän se minua totellut. Jotenkin keplottelin sitten itseni kulliani suojaten rannasta veteen. Toivoin viileän veden auttavan seisokkini laskemiseen. Höpöttelimme ja naureskelimme hetken vedessä ja sitten tytöt nousivat laiturille ja ottivat laukustaan salakuljettamansa siideripullot. -Hei, me tuotiin meille kaikille tällaiset. Tulkaa ylös sieltä niin voidaan skoolata tälle meidän leirille.

Toma nousi laiturille ja sihautti oman pullonsa auki. En voinut ohittaa heitä mitenkään, joten yritin vain kääntää seisokkini sivuun uikkareissani ja nousin myös laiturille. Marika ojensi siideriä minullekin ja tunsin kullini kääntyvän uikkareissani niin että märissä uikkareissa stondikdeni ei jäänyt keneltäkään näkemättä. Tyttöjä nauratti ja samaan aikaan kuitenkin huomasin seisokkini kiinnostavan heitä kovasti. Hieman nolona kuitenkin seisoskelin siinä molempien mimmien tuijotellessa kun pitelin toista kättä seisokkini edessä. Hetken kuluttua palasimme saunalle ja itse suuntasin heti lämpimään löylyyn. Kun tytöt istuivat meitä vastapäätä niinMarika sanoi, että kai mekin voidaan ottaa nää kylmät uikkarit pois, kun ollaan jo nähty mitä Jannenkin housuista löytyy.

Molemmat mimmit paljastivat ensin tissinsä ja ottivat alaosansakin pois. Marikan pillu oli ajeltu aivan posliiniksi, mutta Kaisa oli jättänyt pienen siistityn kolmion. Tuo näky oli minulle aivan liikaa. Kullini seisoi nyt niin kivikovana, että ei varmaan koskaan ennen. Toma katseli minua ja mimmejä eikä sanonut mitään. Tytöt kikattelivat ja istuivat aivan toisissaan kiinni. Pian Marika sanoi, että ota nyt Janne ihmeessä noi sun uikkarit pois ennen kuin ne ratkeaa. Nauroin hieman hermostuneesti, mutta olin niin kiihottunut, että tein työtä käskettyä. Vedin uikkarini hetkessä pois jalastani ja kivikova kullini osoitti valehtelematta suoraan saunan kattoon. Nuoren pojan mulkkuni oli ikäisekseen aivan normaalin mittainen, mutta aika paljon normaalia paksumpi. -No Toma, nyt ois kyllä jo sun vuorosi, tytöt sanoivat kuin yhdestä suusta. Toma empi hieman, mutta veti myös uikkarinsa pois ja hänen kullinsa oli kovin ohuen ja kutistuneen näköinen ehkä äsköisestä uintireissustakin johtuen. Oma mulkkuni sen sijaan pullisteli aivan täydessä seisokissa. En ollut koskaan harrastanut seksiä, paitsi olihan joku tyttöpaljasta kulliani runkkailut vessan hämärissä jossain bileissä.

Marika ja Kaisa tulivat meidän alalauteelle istumaan ja Kaisa otti lämpimällä kädellään kullistani kiinni. Tuntui kuin olisin saanut sähköiskun ja kivekseni vetäytyivät lähes kokonaan näkymättömiin. Hänen otteensa tuntui käsittämättömän hyvältä ja kun hän veteli mulkkuani edestakaisin, niin tunsin suunnatonta ylpeyttä, kun olin niin hyvässä juhlakunnossa Marika vei Toman löysän kullin suuhunsa ja niin alkoi sielläkin seisokki löytyä. Tytöt runkkasivat meitä molempia ja me hamuilimme heidän ihania rintojaan käsiimme emmekä oikeasti tienneet juurikaan mitä tehdä.

Kaisa talutti minut kullista kiinni pitäen pukuhuoneeseen ja kaivoi laukustaan kondomin. Hän avasi sen hampaillaan ja kieritti kortsun kivikovan kullini päälle. Hän pyllisti penkkiä vasten ja ohjasi kullini takakautta hänen sisäänsä. Siinä sitä oltiin ensimmäistä kertaa "panemassa". Kivikova kullini työntyi Kaisan pilluun ja pidätin hengitystäni, koska minulla ei ollut aavistustakaan kauanko kestäisin ennen kuin laukean. Samalla huomasin Toman ähisevän oman kortsunsa kanssa. Hän ei saanut kulliaan kunnolla pystyyn ja runkkasi sitä hermostuneenna....

12

2395

  Vastaukset

  • Marika hieroi omaa kosteaa pilluaan penkillä. Olisi luullut tuon näyn saavan kenen tahnsa kullin pystyyn, mutta tällä kertaa Toman paineet taisi olla liikaa. Minä työnsin omaani Kaisan pilluun minkä pystyin ja olin ihan saamarin ylpeä itsestäni. Marikakin katsoi ihastuneena meidän naimistamme. Välillä Kaisa kääntyi imemään munaani ja hieroi kassejani. Nostin hänen toisen jalkansa ylös ja aloin naida häntä edestäpäin seinää vasten. Pian Kaisa kääntyi kontilleen ja pyysi minua nussimaan taas takaapäin. Oli ihan nähdä kun oma kulli upposi lähes pohjaan saakka tuohon nuoreen pilluun. Näky oli kuitenkin niin kiihottava, että hyvin pian minun oli vedettävä kullini ulos. Rullasin nopeasti kortsun pois kullini päältä ja aloin runkkaamaan Kaisan naaman edessä. Ammuin lastini nuoren pojan innokkuudella niin, että sitä oikeasti roiskui hieman Marikankin jalalle, joka istui siis samalla penkillä. Kaisa nousi pystyyn, suuteli minua pitkään ja sanoi: Sulla on aivan ihanan paksu kulli. Mä haluan sitä ihan kohta lisää, joohan!

   Marika tyydytti nyt itseään jo aivan täysillä. Hän oli jättänyt Toman tuhraamaan löysän kullinsa kanssa ja alkoi voihkia kovaan ääneen penkillä. -Nyt tänne Toma, nuole mun pilluani, koska mä tuun ihan just. Hän painoi Toman naaman aivan kiinni pilluunsa ja hinkkasi itseään Toman naamaa vasten. Eikä aikaakaan, kun Marika alkoi kiemurrella ja nytkyä. Hän kiljaisi muutaman kerran ja nytkähteli penkillä pitäen Toman hiuksista edleen kiinni. Toma nousi naama aivan Marikan nesteistä kiillellen. Tuona iltana tutustuimme toisiimme vielä pitkän aikaa ja Tomakin sai lopulta kullinsa pystyyn niin, että nussimme nelisin katsellen toistemme touhuja. Se leiri olikin sitten ikimuistoinen seksin salojen oppimisen kannalta....

  • Todella hyvä ja taitava kertomus. Tuntuu myös pohjautuvan tosiasioihin. 🌹

   • Kaisu on täysiverinen purija ja tietää sen itsekin.


  • Nuorena se kulli tosiaan seisoi juuri missä halusi. Ei katsonut aikaa eikä paikkaa.... :)

  • Ei saamari. Mä luulen että tossa iässä kun tyttö olis ottanu paljaan kullin käteensä niin montaa minuuttia ei mällin lähtöön olisi tarvittu.

  • Meidän riparilla oli yhdellä pojalla aivan ylisuuri muna sen ikäiseksi. Muutamat tytöt halus nähdä sen useampana päivänä ja itsekin kävin kai pari kertaa kurkkaamassa kun se sitä esitteli. Ei siellä mun tietääkseni kukaan kyllä nussimaan päässyt. Sen vaan muistan, että sen kundin kulli oli aivan aikuisen miehen mulkun kokoinen enkä ole vastaavan kokoiseen tainnu törmätä aikuisenakaan tai sitten se vaan näytti niin julmetun pelottavalta. Ei olis tullu mieleenkään sen ikäisenä sellaista päästää sisäänsä, huh!

  • Ei tapahtunu riparilla, mut samanikäisenä jossain meidän kotibileissä.. Yksi vähän fyysisesti kehittyneempi isotissi mimmi raahasi sitten yöksi sinne jonkun aikuisen kundin ja ne nussi siellä meidän kylpyhuoneessa kauan aikaa ja sinnehän piti päästä ovenrakoon kurkkimaan ja katsomaan. Jumalauta, että siitä sai nuori poika kiksejä sen jälkeen joka kerta suihkussa käydessä.

  • Minäkin muistan, että meillä oli vaan jotain pimeässä koskettelua riparilla. Ei todellakaan panemisesta tietoakaan. Jonkun tytön paljaita tissejä pääsin kokeilemaan ja hyvä, ettei ollu munanpää märkänä jo siitäkin..

  • Minäkin olin isosena kaverini kanssa useammallakin leirillä. Leiridiscossa muistan kun tanssin yhden söpön pojan kanssa ja siellä oli kyllä myös keppi aivan kivikovana mua vasten. Taisi tapahtua useammankin kerran ja tuntuihan se kivalta ja imartelevalta, mutta en mä varmaan olisi mitään sille uskaltanut tehdä.

  • Rippileirillä ei tosiaan ollu mitään seksiä, mutta seuraavan kesän pesisleirillä minä ja paras kaverini houkuteltiin jonkun toisen joukkueen nuori valkku meidän kanssa iltauinnille. Se toi meille viinipullonkin sinne kun oltiin kauniisti pyydetty. Illan hämärissä siinä kävi sitten niin, että me otettiin siltä yhdessä suihin siellä uimarannan pukukopissa. Panemiseen ei oltu vielä valmiita, mutta tuntui se valkku nauttivan kun kaks kuusitoistavuotiasta imi ja runkkas sitä vuorotellen ja vähän yhdessäkin. Voi niitä nuoruusvuosia =D

  • Tää menee vähän ohi aiheesta, mutta mun alokastuvassa oli yksi tummaihoinen kundi siis suomalainen kylläkin. Ja sitä kaveria oli siunattu isoimmalla kullilla mitä oon missään nähnyt tai ainakin livenä se näytti ihan järjettömän kokoiselta. Sen lempipuuhaa oli näyttää meille videoita, kun se oli viikonloppuvapailla päässyt panemaan aina jotain random-mimmejä. Aikamoisen vallantunteen näytti sille kundille tuovan se kyrpänsä. Ihme ettei ole mihinkään pornoleffoihin päätyny sen vehkeensä kanssa. Suihkussa kun sen näki niin kyllä se meissäkin kunnioitusta herätti. Kateellisiakin oltiin, totta helvetissä

  • Meidän leirillä pojat olivat innostuneet mittailemaan vehkeitään ja joku kirjasi tuloksia johonkin vihkoon. Olihan se aika noloa, kun tytöt sitten pääsi sitä vihkoa jossain vaiheessa näkemään. Joku tarkistusmittauskin siellä suoritettiin sitten tyttöjenkin nähden, mutta siihen pääsi tosiaan mukaan vaan pari suurinta tulosta. Sen jälkeen ne pojat olikin leirin suosituimpia ja kyllä niistä tuloksista jauhettiin vielä pitkään sen jälkeenkin

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   25
   1348