Maski voi pelastaa sinun ja läheistesi ja tapaamiesi henkilöiden hengen

Anonyymi

vain maskipakko voi pysäyttää taudin. Minulla on tuttavapiirissä kuolleita, vakavasti sairastuneita ja muutama lievempi tapaus. Itse olen säilynyt terveenä, sillä sos. kontaktien ja turvavälin lisäksi olen alusta asti pitänyt maskia rappukäytävässä ja kaupassa, ja asioin vain kun on pakko. Tsekeissä tartunnat saatiin laskuun kymmenen päivän kuluttua, kun maski määrättiin lailla pakolliseksi. Oikeat olivat loppu, joten kansa teki itse. Ja kas-se tehosi. Koska avain on se että tämä virus leviää sinuun kun hengität sen keuhkoihisi sellaisen ihmisen uloshengityksestä(ei tarvitse edes yskiä) joka tietämättään on jo saanut tartunnan. Sitten kun tietämättömälle tulevat oireet, hänhän jää kotiin sairastamaan ja mahdollisesti teholle ja lopulta ehkä kuolee. Mutta oireettomassa vaiheessa-ilman maskia liikkuessaan-hän ehti tartuttaa sen sinulle kauppajonossa. kaupan kassalle, hänen jälkeensä hissiin tulleelle…koska kaikki olivat ilman maskia.
Helppo maskiohje:youtube: easy facemask in 1 minute, washable
Älä liiku ihmisten ilmoilla ilman maskia jos haluat elää tämän yli saamatta tartuntaa ja tartuttamatta muita!

21

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä tilasin oikean maskin kun tajusin ettei Suomi estä taudin leviämistä mitenkään. Tutun tuttuja kuollut.

  • Anonyymi

   Mä näin maskiohjeen missä sukkaan tehtiin kaksi viiltoa, niistyä korvat läpi, ja sisälle taiteltu talouspaperi. Se oli nero ja helppo tehdä.

  • Anonyymi

   Tuntuu oikeasti pahalta kun ihmiset vain ryysii menemään ulkopoluilla, kauppakeskuksissa, kukaan ei väistä, kellään ei ole maskia, pysähdellään juttelemaan. Kuin mitään pandemiaa ei olisikaan. Kellään ei maskia paitsi minulla ja yhdellä mummolla!

  • Anonyymi

   Voi kun ihmiset tajuaisi tämän...

  • Anonyymi

   Mulla on ystäviä mitkä uskoo vain sitä mikä on mukavinta. Maski on ruma, joten en käytä, ja eihän kukaan muukaan... Suomessa.

  • Anonyymi

   Niin, muualla maailmassa lähes joka maassa kyllä on maskit pakollisia aina kadulla! Itävallassa et pääse kauppaan ilman sitä. Ja jakavat niitä.

  • Anonyymi

   Kiitos vinkistä! Täs hyvä ohjelmasarja, lääkäri opettaa coronaviruksesta kansantajuisesti. 5 osaa!

   Youtubesta hakusana: ajankohtaista, Pekka Reinikainen

  • Anonyymi

   Ambulanssimiehet vetosi että pysykää kotona, he joutuu kuskaamaan nyt suht nuoria hengitysvaikeuksista kärsiviä ihmisiä tääl Suomessa, ei juoppoja kuten yleensä! Oli tosi hyvä video, en löytänyt nyt sitä.

  • Anonyymi

   THL- homma hanskassa (ei maskissa!) ja ne hanskatkin hukassa...

   • Anonyymi

    naurattais ellei itkettäis!


  • Anonyymi

   Siis oikeesti. mäkin oon seurannut menoa kaduilla ja ostareilla. Ei hyvää päivää, jengiä tulee istuksimaan ostarille tyhjän pantiksi! Ja kellään ei maskia paitsi mulla ja parilla muulla. Ja paljon jengiä siellä!

  • Anonyymi

   Suomalainen kuolee ennemmin koronaan kun häpeään jota kokee maskin käytöstä.. Koska ei tiedä miten hirveä ja yksinäinen koronakuolema on! Et saa omaisiakaan nähä, sinne jäät ja tukehdut.

  • Anonyymi

   Mä ainakin mielummin pidän maskia kun tukehdun hitaasti!

  • Anonyymi

   Laittakaa kaikki ees jotain naaman eteen, tää ihan oikeastil leviää ilmateitse! Oli ihan järkkyä kun eilen jengi parveili yhdessä tapahtumassa, ihan sankoin joukoin, Ja oli iso kyltti virvokemyyntikojulla missä luki isolla KÄSIDESIÄ! ihankuin se käsidesi suojaisi keuhkosairaudelta. Hei haloo. suomalaiset on tosi tyhmää kansaa, omia aivoja ei kertakaikkiaan osata käyttää. Eikä edes sitä älypuhelinta sen vertaa että seuraisi vähän muidenkin maiden uutisia!!!

  • Anonyymi

   Kukaan ei pelkää. Edes Jumalaa.

  • Anonyymi

   monet kyl rukoilee ja toivoo ettei sais tartuntaa

  • Anonyymi

   Armahda Herra!!!

  • Anonyymi

   Sosialisti- ja Tunarointiministeriön (STM) mukaan maskien käyttö aiheuttaa väärän turvallisuuden tunteen, eikä niitä senvuoksi kannara käyttää.

   Linjalleen uskollisena Tunarointoministeriö viivytteli EUn yhteiseen hankintamekanismiin liittymistä niin kauan, että Suomi välttyi hankkimasta näitä väärän turvallisuuden tunteen tuottavia tarvikkeita. Niiden sijaan hankittiin hämärämarkkinoilta niin huonoja maskeja, että HölmöilyVarmuusKeskus julisti ne käyttökelvottomiksi, kunnes seuraavana päivänä perui kantansa.

   Jotta yrittäjille ei tulisi paha mieli, jakaa hallitus nyt Keinoelinministeriön voimin 100000 euron pikavoittoja niille, jotka riittävän nopeasti kyhäävät riittävän härskit hakupaperit. Tuoreimpien tietojen mukaan on liikkeenjohdon konsulteilla parhaat valmiudet hakemuksiin vaadittavan hevonpaskan suoltamiseen. Tällä vaativalla saralla ovat kunnostautuneet myös huutokauppakiskurit ja selittäjäpoliitikkojen edustusvaimot.

   Valtionhallinnolle on osoittautunut ylivoimaiseksi tehtäväksi koota koronakuolemista oikeaa ja reaaliaikaista tietoa. Tiedon puuttuessa on toimenpiteiden oltava nopeita, summittaisia ja koko maata koskevia. Tämän vuoksi suljettiin Uudenmaan raja kolmeksi viikoksi täysin tarpeettomasti, suljettiin koulut ja ravintolat koko maassa. Nämä pikku jutut eivät kuitenkaan onneksi aiheuta kenellekään mitään vaikeuksia.

   Maskiaiheeseen palaten: ei tulisi mieleenkään, että Sosialisti- ja Tunarointiministeriön johdolla jaettaisiin HölmöilyVarmuuskeskuksen hankkimia hengityssuojaimia kaikkiin hoivakoteihin ja kotisairaanhoidon työntekijöille ja asiakkaille, jotta ylivoimaisesti korkeimman riskin ryhmät eivät vain saisi väärää turvallisuudenntunnetta.

  • Anonyymi

   sitä samaa likaista epämääräistä maskia pyöritellään päivästä toiseen. Kotiin tultua maski ripustetaan naulakkoon roikkumaan tai tungetaan taskun pohjalle. Hypistelläään sormin. . Varsinainen pöpölinko sellainen maski useinkin on. Maski pitäisi vaihtaa uutteen nonstopina. Tuskin on mahdollista käytännössä. Parempi vain rajoittaa turhaa pyörimistä ihmistungoksissa jos vain mahdollista.

  • Anonyymi

   Aika paljon on synnyttänyt keskustelua, kun Tukes ohjeisti ihmisiä käyttämään maskeja oikein. Harva maskivalmistaja/toimittaja kuintenkaan kertoo, mitä eroa eri maskeilla ja suojaustasoilla konkreettisesti käyttäjän kannalta on. Löysin tasan yhden artikkelin, joka käsittelee kasvomaskien suojauksia: https://www.lumiostore.fi/uutiset/kasvomaskien-abc/

   Millaisia ajatuksia herättää?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   5434
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   210
   4997
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   3011
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2806
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   176
   2469
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1803
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1473
  8. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1272
  9. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1262
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1147
  Aihe