Koronaviruslääkkeessä voisi kokeilla ruokasoodaa desinfioivana lääkeaineena

Anonyymi

Tutkijat ja lääkärit ovat todenneet, että koronavirus tuhoutuu pinnoilta desinfioitaessa. Presidentti Trump heitti ilmaan kysymyksen, voisiko ihmisen elimistöä desinfioida karkottaakseen koronaviruksen ihmisestä. Hän ei varmaankaan tarkoittanut, että myrkyllistä kloriittia pumpattaisiin ihmiseen, vaikka monet sen kysymyksen niin tulkitsivat.

Tästä tuli mieleeni luonnon omia desinfioivia aineita, jotka eivät ole ihmiselle vaarallisia. Ruokasooda on yksi sellainen ja toinen on valkosipuliuute. Myös merilevällä on puhdistavia vaikutuksia.
En missään nimessä ehdota, että ihmiset alkaisivat omin päin syömään yliannoksia ruokasoodaa, vaan että sitä voitaisiin kokeilla koronaviruslääkkeen yhtenä osana. Tämän tutkimuksen ja kokeilun tietysti tekisivät asiantuntijat.
Valkosipulia voi toki syödä kuka vain, vaikka joka päivä.

Ruokasooda on myrkytön, aito luonnontuote, jota saadaan vesistöistä ja maaperästä. Sitä käytetään jo lääkeaineiden osana, koska sillä on puhdistavia ja PH:ta tasapainottavia ominaisuuksia. Se tasapainottaa myös vatsahappoja.
Myös ihmisen elimistö tuottaa soodaa syljen PH-tason tasapainottamiseen, mikä auttaa neutraloimaan plakin muodostumista hampaisiin.

Olen kokeillut ruokasoodaa puhdistusaineena mm. kylpyhuoneessa, keittiössä, ym. Ruokasooda toimii hyvin, puhdistaen, kiillottaen ja jopa valkaisten pintoja.
Olen pessyt soodalla hampaitani tavallisen hammastahnan ohella ja olen pessyt soodalla myös hiuksiani. Hampaita, hiuksia ja päänahkaa sooda puhdistaa hyvin ja myös vähän vaalentaa. Soodakiteet tunkeutuvat hyvin hammasväleihin puhdistaen ne. Soodassa ei ole fluoria ja sen vuoksi myös tavallista hammastahnaa tulee käyttää.

Joten oman kokemukseni pohjalta tiedän, kuinka hyvin ruokasooda puhdistaa. Sen vuoksi ehdotan, että koronaviruslääkkeessä voisi kokeilla ihmisen elimistöä sisäisesti puhdistavana aineena ruokasoodaa ja valkosipuliuutetta.
Valkosipuli uutteena on tehokkaampaa kuin raaka valkosipuli.
Valkosipuliuutteen tehosta on tehty useissa maailman yliopistoissa kokeita ja se on hyväksi havaittu ravintolisä.

2

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sipuliallergia on yleisempää, kuin tiedetäänkään. Valkosipuli ei ole autuaaksi tekevä, eikä sovi kaikille.

   Ruokasoodan kanssa oltava varovainen, joku oli tuhonnut maksansa sitä "närästykseen" nauttimalla ja hampaiden luusto pehmenee, jos pidät sitä suussasi, tai harjailet hampaita valkaisun toivossa.

   Muuten ehkä ideatasolla ok, mutten kuitenkaan lähtisi tuohon kokeiluun.

  • Anonyymi

   Paras koronaviruslääke voisi olla, että lopetettaisiin, autoimmuunisairauksia aiheuttavan härkäpavun syöttäminen ihmisille ja karjan rehuna.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1789
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   8
   1252
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1211
  4. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   982
  5. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   47
   869
  6. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   69
   784
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   33
   777
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   58
   763
  9. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   739
  10. Osui suomalaisia omaan nilkkaan terroristien hyysääminen

   Muthei, eihän täällä pitäisi niitä olla kun kaikkien taustat on tarkastettu ennen maahan tuloa. Vai oliko sittenkään. Nyt tämä hyysääminen saa aikaan
   Maailman menoa
   159
   650
  Aihe