Tuhmin novelli tähän asti

Eli kerroin jo aiemmin lukeneeni tuon Sidottuna novellin, jonka on kirjoittanut Anni Korkojen. Tämä oli todellakin mielettömän säväyttävä tarina, joka sai kyllä mielikuvituksen laukalle! Muutaman ystäväni kanssa vaihdoimme ajatuksia tästä tarinasta, ja tulimme siihen tulokseen, että tämä on ollut kyllä tähän asti yksi tuhmimmista novelleista ikinä! Nyt huomasin että Anni Korkojen oli julkaissut kaksi novellia lisää, joten pakkohan nekin oli lukea! Nämä eivät yltäneet tuhmuudellaan lähellekään tuota Sidottuna-tarinaa, mutta kyllä näidenkin jälkeen sukat pyörivät jalassa! Suosittelen 6/5!
Tuossa linkki mistä ainakin löytyy nuo kaikki kolme

https://www.bod.fi/kirjakauppa/catalogsearch/result/?q=Anni Korkojen

145

28194

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luin kaikki kyseisen kirjoittajan novellit, ja kyllähän siellä kivaa menoa oli. Sidottuna oli kyllä todella tuhmuuden huippu, kun taas muut hieman pliisumpia, mutta kokonaisuudessaan hyviä tarinoita. Jatkoon ehdottomasti!

  • Anonyymi

   YHDYTTIINKÖ NOVELLEISSA ANAALIIN

   • Anonyymi

    Yhdyttiin anaaliin, ja mikäpäs siinä.


   • Taisi lähes jokaisessa novellissa olla peppuseksiä. Itse en henkilökohtaisesti ole kovinkaan paljon peppuleikkien ystävä, mutta kyllähän tuo antoi oman kivan lisänsä näihin tarinoihin. En tosin tiedä, että oliko tuo "YHDYTTIINKÖ NOVELLEISSA ANAALIIN" jonkun mielensäpahoittajan sarkastinen kirjoitus, vai ihan oikea kysymys.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhdyttiin anaaliin, ja mikäpäs siinä.

    Muutamassa novellissa tuntui tuo anaaliseksi olevan aika isossa roolissa, mutta näissä uudemmissa ei niinkään. Tosin eipä minua haittaa ollenkaan, sillä onhan se kivaa puuhaa.


   • Anonyymi

    Muutamassa novellissa oli tosiaan anaaliseksiä ja vieläpä tosi kiihottavasti kuvailtuna! Olin vähän pettynyt kun se tuntui jääneen kokonaan pois näistä seuraavista jotka luin. Toivottavasti peppuseksiä on vielä luvassa!


   • Anonyymi
    LilyVanilla82 kirjoitti:

    Taisi lähes jokaisessa novellissa olla peppuseksiä. Itse en henkilökohtaisesti ole kovinkaan paljon peppuleikkien ystävä, mutta kyllähän tuo antoi oman kivan lisänsä näihin tarinoihin. En tosin tiedä, että oliko tuo "YHDYTTIINKÖ NOVELLEISSA ANAALIIN" jonkun mielensäpahoittajan sarkastinen kirjoitus, vai ihan oikea kysymys.

    jos anaaliin oliko antaja mies ja ottaja nainen se ois tosi irstasta


   • Anonyymi
    LilyVanilla82 kirjoitti:

    Taisi lähes jokaisessa novellissa olla peppuseksiä. Itse en henkilökohtaisesti ole kovinkaan paljon peppuleikkien ystävä, mutta kyllähän tuo antoi oman kivan lisänsä näihin tarinoihin. En tosin tiedä, että oliko tuo "YHDYTTIINKÖ NOVELLEISSA ANAALIIN" jonkun mielensäpahoittajan sarkastinen kirjoitus, vai ihan oikea kysymys.

    homo pieras pirkkolan saunassa. ois ollu kylla kiihhottava kutsu mut siina hais vanha sperma. yak.


  • Anonyymi

   Minä luin myös kaikki nuo kirjoittajan novellit, ja arvosanaksi antaisin 5/6. Kirjoittaja on kieltämättä hyvin peppuseksimyönteinen teoksissaan, vaikkakin ihan tavanomaista rakastelua niissä harrastetaan, eikä se ole pelkkää anaalia. Positiivinen yllätys oli tuo Naapuri, joka olikin kirjoitettu kahden naisen välisestä suhteesta! Aion lukea jatkossakin näitä novelleja, mikäli niitä vaan vielä on tulossa.

   • Anonyymi

    etkö ite ole peppuseksiä kokeillut itte annan ja otan jos tarjotaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    etkö ite ole peppuseksiä kokeillut itte annan ja otan jos tarjotaan

    täällä myös antaja miehille joilla kookas kalu vaikka useampi mies valmiina


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    etkö ite ole peppuseksiä kokeillut itte annan ja otan jos tarjotaan

    Anaaliyhdyntä on aivan perseestä.


  • Anonyymi

   Sain juuri luettua kaikki nuo 6 novellia jotka löysin Elisa Kirjasta. Ensimmäiseksi luin tuon Sidottuna tarinan, ja se oli kyllä omaan makuun vähän liikaa. Tarinallisesti oli ihan hyvä, mutta tosiaan hieman liian irstas ja tuhma. 3/5
   Salaisuus oli sellainen josta pidin erittäin paljon, koska olen itse joskus fantasioinut hieman samanlaisesta suhteesta. 5/5
   Naapurista tykkäsin myös, koska siinä pääosaa näytteli kaksi naista, ja se rikkoi hieman tätä normikaavaa. Se ei myöskään liikaa irstaillut, vaan juuri sopivasti. 5/5
   Muita kolmea en lähde sen tarkemmin arvostelemaan mutta seuraavanlaiset arvosanat annan;
   Valokuvaaja 3/5
   Kosketus 4/5
   Palava Halu 3/5

  • Anonyymi

   Tällä kertaa olin mainoksen uhri, ja päätin lukea tuon hypetetyn Kosketuksen. Tarina suorastaan yllätti irstaudellaan ja oli kyllä todellakin tuhma! Tykkäsin kyllä paljon, ja luettuani jouduin herättämään mieheni koska olin aivan äärimmäisen kiihottunut ;)
   Aion lukea myös nuo muut novellit!

   • Sama täällä! Lukiessani tätä ketjua, kiinnostukseni heräsi ja päätin lukea nämä novellit. Nämä toimivat kyllä kivasti ja herättävät erilaisia tuntemuksia kropassa, josta onkin sitten kiva siirtyä vaikkapa niihin petipuuhiin, kuten edellinen kirjoittajakin sanoi. Sidottuna oli melko tuhma, kuten se täällä on jo esille tullutkin. Naapurista pidin myös paljon, vaikka täysin hetero olenkin 😊 Jos tykkäät tuhmasta menosta, suosittelen ehdottomasti lukemaan juurikin tuon Sidottuna!


   • Anonyymi
    NinaKoo kirjoitti:

    Sama täällä! Lukiessani tätä ketjua, kiinnostukseni heräsi ja päätin lukea nämä novellit. Nämä toimivat kyllä kivasti ja herättävät erilaisia tuntemuksia kropassa, josta onkin sitten kiva siirtyä vaikkapa niihin petipuuhiin, kuten edellinen kirjoittajakin sanoi. Sidottuna oli melko tuhma, kuten se täällä on jo esille tullutkin. Naapurista pidin myös paljon, vaikka täysin hetero olenkin 😊 Jos tykkäät tuhmasta menosta, suosittelen ehdottomasti lukemaan juurikin tuon Sidottuna!

    Kerro Nina lisää itsestäsi


  • Anonyymi

   Löytyy muualtakin kuin tuolta Bod-kirjakaupasta. Ainakin Elisa-Kirja on toinen joka näitä myy

  • Anonyymi

   Olen pitänyt itseäni melko estottomana seksin suhteen, mutta tuo Sidottuna oli kyllä melkoista menoa. Siinä oli toki paljon sellaista josta itsekin pidän, mutta ehkä osittain kerronta oli vähän turhankin tuhmaa. Mutta yhtä kaikki, ihan ok novelli ja aion lukea muutkin hänen tarinansa!

  • Anonyymi

   Täytyy sanoa että on melkoisen erikoiset mieltymykset kirjailijalla, ainakin jos tuon Sidottuna novellin tapahtumat kiihottavat häntä itseään. Mua ainakin osa tapahtumista suorastaan ällötti, mutta ehkä toiset tykkää. Ehkä kuitenkin luen vielä yhden näistä novelleista, ja katson että jatkuuko sama meno vai onko perinteisempääkin seksiä tarjolla.

  • Okei, eli kaikki lähti siitä kun muutama päivä sitten luin tän ketjun viestit. Kävin katsomassa niin Elisa kirjasta, kuin tuolta Bod-kirjakaupastakin nämä teokset. Bod myi hintaan 2,99e/kpl ja Elisa 2,90e/kpl. Tässä kohtaa tuli vähän hölmö olo, että miksi mä maksaisin tällaisen summan päästäkseni lukemaan eroottisen novellin, joita on vieläpä ilmaiseksi netti pullollaan? No, juurikin sen takia, että tämä saattaa hyvinkin olla kirjoittajalle ihan se ns. leipätyö. Ja oli se sitten leipätyö tai harrastus, niin mä olen yleensä aina valmis maksamaan siitä kun joku on jaksanut nähdä hieman vaivaa miellyttääkseen yleisöä. Itse kirjoitin omaksi iloksi harrastuspohjalta yhden kirjan (#Elämämkoulu - Hampton Made jos jotain sattuu kiinnostamaan.) ja musta oli ainakin kiva huomata kun jotkut ihmiset sitä oli oikeasti ostaneetkin. Mutta löpinät sikseen ja takaisin asiaan.
   Eli menin ja ostin tuolta Bod-kirjakaupasta kaikki yhdeksän novellia jotka löysin, ja pistin sitten lukien. Mieleen tuli jälkikäteen että olisin säästänyt huikeat 0,81e jos olisin tajunnutkin tilata Elisa-kirjasta.
   Nyt lyhykäiset mielipiteet------->

   Sidottuna: Todellakin juuri niin tuhma ja irstas kuin täällä on annettu ymmärtää. Ehkä jopa hieman tuhmempikin. Sai jopa minut miehenä hieman punastumaan. 5/5

   Palava Halu: Melko perus kauraa eikä mitään järisyttävää eroa eroottisiin novelleihin yleensäkään. 2/5

   Kosketus: Njoo, tästä tykkäsin kyllä oikeastikin. Tosin se varmasti osittain johtunee siitä, että itselläni on aika ajoin samanlaisia fantasioita. 5/5

   Salaisuus: Tämä oli hyvä myös! Aihe oli tietenkin kielletty sekä jännittävä, ja sai herätti kyllä tunteita. 4/5

   Valokuvaaja: Hyvin pitkälti yltää meikäläisen kategoriassa tuon Palavan Halun tasolle. Ihan ok tarina, mutta jotenkin ehkä tuo aihe jo liian käytetty. 2/5

   Naapuri: Kansikuva kertoi jo siitä, että nyt on luvassa tyttörakkautta. Tykkäsin tarinasta mutta jäi jotenkin vähän pliisuksi. Olisin ehkä kaivannut vielä vähän jotain lisää, ja siitä syystä joudun rokottamaan yhdellä pisteellä. 3/5

   Sokea Rakkaus: No tämä oli hyvä! Pelkästään jo se, että tarinan päähenkilö on sokea, nostaa painoarvoa huomattavasti! Tämä ei ollut pelkästään eroottinen novelli, vaan myös eräänlainen rakkaustarina. 5/5

   Tabu: Tästä ei jäänyt oikein mitään käteen. Tuli vähän sellainen olo, että kirjoittajalla on päässyt loppumaan ideat. 1/5

   Muukalainen: Jumalauta! Tässä kirjoittaja palasikin täysillä mukaan peliin tuon edellisen fiaskon jäljiltä! Tarinassa mentiin taas vähän sinne kielletylle alueelle, ja sehän passaa eikös vaan. 5/5

   Piti osallistua keskusteluun ihan lyhyesti, mutta tässä tulikin melko pitkästi tuota tekstiä.
   Terkut kirjailijalle jos luet tätä, jatka samaan malliin!

   • Anonyymi

    Nyt oli niin hyvä analyysi että pakko vetää ostohousut jalkaan, ja lähteä tukemaan tätä kirjailijaa!


   • Anonyymi

    Hyvä analyysi todellakin, ja sai minutkin kiinnostumaan. Odotukseni eivät ole kovin korkealla yleensä tällaisissa novelleissa, mutta ehdottomasti ostan jonkun noista luettavaksi jotta näen itsekin minkälaista tarinaa on tarjolla.


   • Anonyymi

    Analyysin perusteella päätin minäkin kokeilla että minkälaista tarinaa on tarjolla.
    Oma arvioni menee jotakuinkin seuraavanlaisesti:

    Sidottuna 4/5 koska oli vähän liian "likainen" tarina, mutta hyvin kirjoitettu.
    Muukalainen 5/5 ja tästä pidin kovasti. Sopivan tuhma muttei kuitenkaan liiaksi.
    Sokea Rakkaus 5/5 pidin suuresti johtuen tarinasta, joka ei tosiaan ollut pelkästään perinteinen "panotarina".
    Salaisuus 3/5 tarina oli ihan hyvä, mutta jotenkin tuollainen pettäminen ja anaaliseksi ei ole lähellä sydäntä.
    Palava Halu 3/5 tässäkin tarina oli ihan ok, vaikkakin hieman perinteinen. Miinusta jälleen anaaliseksistä.
    Kosketus 4/5 tarina oli hyvä, ja sai aikaan monenlaisia tuntemuksia. Joudun jälleen rokottamaan pisteen anaaliseksistä.
    Naapuri 4/5 kiva tarina naisten välisestä kanssakäymisestä, mutta tuntui että jäin kaipaamaan hieman jotakin lisää.
    Valokuvaaja 2/5 ja taas sitä anaalia.
    Tabu 1/5 tästä ei jäänyt oikein mitään käteen. Muutama pieni tähtihetki tässäkin oli, mutta kokonaisuutena ei sytyttänyt.

    Ja kyllä, osa saattaa pitää minua kukkahattutätinä tms. koska rokotan pisteitä peppuseksistä. Olen ehkä sen verran vanhanaikainen ja perinteisen seksin ystävä, etten pidä tuollaisesta ollenkaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Analyysin perusteella päätin minäkin kokeilla että minkälaista tarinaa on tarjolla.
    Oma arvioni menee jotakuinkin seuraavanlaisesti:

    Sidottuna 4/5 koska oli vähän liian "likainen" tarina, mutta hyvin kirjoitettu.
    Muukalainen 5/5 ja tästä pidin kovasti. Sopivan tuhma muttei kuitenkaan liiaksi.
    Sokea Rakkaus 5/5 pidin suuresti johtuen tarinasta, joka ei tosiaan ollut pelkästään perinteinen "panotarina".
    Salaisuus 3/5 tarina oli ihan hyvä, mutta jotenkin tuollainen pettäminen ja anaaliseksi ei ole lähellä sydäntä.
    Palava Halu 3/5 tässäkin tarina oli ihan ok, vaikkakin hieman perinteinen. Miinusta jälleen anaaliseksistä.
    Kosketus 4/5 tarina oli hyvä, ja sai aikaan monenlaisia tuntemuksia. Joudun jälleen rokottamaan pisteen anaaliseksistä.
    Naapuri 4/5 kiva tarina naisten välisestä kanssakäymisestä, mutta tuntui että jäin kaipaamaan hieman jotakin lisää.
    Valokuvaaja 2/5 ja taas sitä anaalia.
    Tabu 1/5 tästä ei jäänyt oikein mitään käteen. Muutama pieni tähtihetki tässäkin oli, mutta kokonaisuutena ei sytyttänyt.

    Ja kyllä, osa saattaa pitää minua kukkahattutätinä tms. koska rokotan pisteitä peppuseksistä. Olen ehkä sen verran vanhanaikainen ja perinteisen seksin ystävä, etten pidä tuollaisesta ollenkaan.

    Sidottuna oli ihan huippu! Se todellakin yllätti irstaudellaan ja kaikella sillä tuhmuudella! Otan lukuun ehdottomasti muutkin teokset. Peppuseksi on parasta ja toiset siitä tykkää, kun toiset taas ei. Jokaisella on mielipiteensä ja luulen että näiden tarinoiden tarkoitus on myöskin olla sellaisia, jotka ruokkivat erilaisten ihmisten erilaisia mieltymyksiä sekä fantasioita. Kiitokset kirjailijalle mahtavasta tekstistä, ja tsemppiä valitsemallasi tiellä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna oli ihan huippu! Se todellakin yllätti irstaudellaan ja kaikella sillä tuhmuudella! Otan lukuun ehdottomasti muutkin teokset. Peppuseksi on parasta ja toiset siitä tykkää, kun toiset taas ei. Jokaisella on mielipiteensä ja luulen että näiden tarinoiden tarkoitus on myöskin olla sellaisia, jotka ruokkivat erilaisten ihmisten erilaisia mieltymyksiä sekä fantasioita. Kiitokset kirjailijalle mahtavasta tekstistä, ja tsemppiä valitsemallasi tiellä!

    Itselläni on myös vähän tuosta perinteisestä seksistä poikkeavat mieltymykset, ja tämä kirjoitus sai kiinnostumaan juurikin tuosta Sidottuna tarinasta. Ostin sen ja luinkin jo, ja hitto vieköön kuinka siitä pidinkään! Marssin suoraan takaisin kauppaan ja ostin kaikki muutkin. Muukalainen on seuraava jonka otan sitten illalla lukuun.


   • Anonyymi

    Lukiessani ketjun viestejä ja käydessäni katsomassa kirjailijan tarjontaa, mulle ei ihan täysin auennut muuta kuin se, että "kirjallista pornoa" tarjolla. Tykkään lukea eroottisia tarinoita ehdottomasti, mutta useasti käytän ns. ilmaisia kanavoita joista niitä löytää älyttömän paljon. On tosin hienoa että joku oikeasti jaksaa hieman panostaa näihin viestihin, ja tekee pienen analyysin avatakseen fiiliksiään koskien näitä tarinoita, koska se ainakin sai minulle sellaisen fiiliksen että miksi en maksaisi tuota pientä summaa ja testaisi nyt vaikkapa sitten edes yhtä kirjoittajan teoksista. Ostin alkuun 2 novellia jotka olivat juuri tuo irstaudellaan hypetetty Sidottuna, sekä hieman erilaisena mainostettu Sokea Rakkaus. Molemmista tykkäsin, vaikkakin tosiaan Sidottuna oli juuri niin tuhma kuin täällä on annettu ymmärtääkin, ja meni itsellä vähän omien mieltymysten ylitse. Ja mitä tuohon hintaan tulee, mielestäni tuollainen 2-3 euroa novellista ei mielestäni ole liikaa etenkään näin korona-aikana kun varmasti jokaisella on omat ongelmansa taloutensa kanssa. Ja jos mietitään asiaa vielä sellaiselta kantilta, että tarina maksaa vaikkapa tuon 3 euroa, siitä jää kirjailijalle itselleen vajaa puolet verojen sekä kirjakauppojen omien kustannuksien jälkeen. Eli kirjailija ei tällä pääse missään nimessä rikastumaan, mutta saa varmasti hyvän mielen huomatessaan että myytyjä kappaleita on edes jokunen kuukaudessa, ja tästä voi saada sen esim. 20 euroa vaivanpalkkaa työstään. Itsekään en rahassa suoranaisesti kylve, mutta pyrin näinä poikkeusaikoina tukemaan ns. pienyrittäjiä mahdollisuuksieni mukaan, ja usein nämä tukeni ovat sitä että ostan pienellä hinnalla itselleni jotain, ja saan sillä toivottavasti myös toiselle osapuolelle hyvän fiiliksen ja mahdollisesti myös syyn jatkaa näiden tekstien kirjoittamista. Eli tiivistettynä vielä, jos olet erotiikan ystävä ja tykkäät lukea tällaisia, mene ja osta itsellesi hetkellistä viihdettä ja anna tukesi kirjailijalle.
    Novellien hinnat näyttävät vaihtelevan paljon eri kaupoissa, eli ihan pienelläkin rahalla ne muutamista paikoista näköjään irtoavat, joten ehdottomasti aion ostaa ja lukea vielä ainakin osan noista muistakin joita on kehuttu.


   • Anonyymi

    Luettuani tämän postauksen, ajattelin tietenkin lukevani ainoastaan ne novellit jotka olivat saaneet eniten pisteitä, mutta toisin kävi. Pidin sen verran paljon jokaisesta lukemastani tarinasta, että jouduin sitten lukea loputkin. Naapuri ei antanut juuri mitään, sillä en yleensäkään ole kiinnostunut niinkään tuosta lesbo-seksistä, Tabu oli todella hieman tylsä, mutta ihan luettava kuitenkin. Yhteenvetona voisin todeta näiden lukemieni 10 novellin perusteella, että arvosanaksi antaisin 4/5.


  • Anonyymi

   Hyi hitto miten likainen ja ällöttävä tuo Sidottuna oli! Tarina itsessään olisi ollut todella hyvä, ellei sitä olisi pilattu kaikella tuolla suorastaan oksettavalla rietastelulla. Tämän novellin perustella en kyllä lue enää ainuttakaan samaisen kirjailijan teosta, jos meno on kaikissa tuollaista.

   • Anonyymi

    No juu...Oletan että olet nainen, ja saihan se kieltämättä mullekin näin miehenä korvat punottamaan vähän. Tarina oli hyvä kuten totesit, ja kokonaisuus tyydytti sen verran että luin pari muutakin. Oon siis nyt tuon lisäksi lukenut sen Muukalaisen, Naapurin sekä Sokean rakkauden, ja näissä oli ainakin ihan tavanomaista meininkiä 👍🏼 Todennäköisesti luen koko saatavilla olevan sarjan, sillä nämä ovat melko mukavia ja helppoja luettavia iltaisin.


  • Lähdin tekemään hieman tutkimustyötä novellieni pohjalta, ja tarkoituksenani oli katsoa puhutaanko näistä missään ja minkälaista keskustelua ovat saaneet aikaiseksi. Ilokseni sain huomata että ainakin täällä keskustelupalstalla on ollut kommentointia oikein kivasti! Ensinnäkin kiitos teille kaikille jotka olette täällä jakaneet niin risuja kuin ruusujakin, tämä lämmittää mieltä aivan mielettömän paljon! Tarkoitus olisi avata jossain vaiheessa oma sivusto johon tulee ehdottomasti keskustelu/palauteosio, ja sinne toivoisinkin lisää keskustelua sekä kommentointia tai ihan yleistä arvostelua.
   Erityiskiitos etenkin sille henkilölle joka oli antanut erittäin hienon analysoinnin lukemistaan novelleista, ja tällaista kirjailija ehdottomasti tarvitseekin.
   Mutta pidemmittä puheitta, kiitos kaikille tähänastisille lukijoille ja oikein hyvää Joulun odotusta!

   Niin ja jos joku haluaa minulta jotakin kysyä näistä novelleista tai mistä tahansa, tähän voi kommentoida alle ja koitan käydä parhaani mukaan vastaamassa.

   Tiedotan tietenkin heti kun sivusto saadaan aikaiseksi, jolloin kysymyksiä voi osoittaa suoraan sinne.

   - Anni

   • Anonyymi

    Oon lukenut kaikki sun novellit mitä tuolta netin kirjakaupoista löysin, ja tykkäsin suurimmasta osasta tosi paljon. Mutta pakko kysyä tuosta Sidottuna tarinasta, että mistä lähti inspiraatio kirjoittaa noin "rohkea" teksti? Pidin siitä silti älyttömästi, vaikka kaikki tapahtumat eivät ihan kohdanneetkaan omien mieltymyksieni kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oon lukenut kaikki sun novellit mitä tuolta netin kirjakaupoista löysin, ja tykkäsin suurimmasta osasta tosi paljon. Mutta pakko kysyä tuosta Sidottuna tarinasta, että mistä lähti inspiraatio kirjoittaa noin "rohkea" teksti? Pidin siitä silti älyttömästi, vaikka kaikki tapahtumat eivät ihan kohdanneetkaan omien mieltymyksieni kanssa.

    Kiitos kysymyksestä! Eli idea tuohon lähti ihan siitä, että halusin kirjoittaa tarinan jossa on monipuolista seksiä. Meitä ihmisiä kun on niin moneen junaan, sekä meillä kaikilla on jonkunlaisia mieltymyksiä ja fantasioita, niin tässä tarjosin niitä näkökulmia erilaisille lukijoille. Sidottuna on saanut paljon palautetta joista osa on ollut positiivisia, ja osa myös negatiivisia mikä tietysti on aivan normaalia kaikkien teosten suhteen.

    Julkaisin juuri uuden novellin joka on nimeltään Kolmas Pyörä, ja se pitäisi nyt löytyä kirjakauppojen sivuilta.


   • Anonyymi
    AnniKorkojen kirjoitti:

    Kiitos kysymyksestä! Eli idea tuohon lähti ihan siitä, että halusin kirjoittaa tarinan jossa on monipuolista seksiä. Meitä ihmisiä kun on niin moneen junaan, sekä meillä kaikilla on jonkunlaisia mieltymyksiä ja fantasioita, niin tässä tarjosin niitä näkökulmia erilaisille lukijoille. Sidottuna on saanut paljon palautetta joista osa on ollut positiivisia, ja osa myös negatiivisia mikä tietysti on aivan normaalia kaikkien teosten suhteen.

    Julkaisin juuri uuden novellin joka on nimeltään Kolmas Pyörä, ja se pitäisi nyt löytyä kirjakauppojen sivuilta.

    Kolmas pyörä luettu, ja tykkäsin! Muukalainen oli myös tosi hyvä, ja tänään aion lukea Kosketuksen. Sidottuna odottaa vielä lukemista, koska en ole vielä kommentoinnin perusteella "uskaltanut" lukea. Täytyy odottaa sitä oikeaa moodia jottei se ole sitten liian raju lukuelämys.


   • Anonyymi

    Hei Anni! Täällä myös yksi joka lukenut kaikki novellisi, ja osa niistä meni heittämällä parhaiden lukemieni joukkoon. Moni tarina on sellainen mistä itsekin monesti olen fantasioinut, ja on ollut erittäin ihanaa lukea tällaista josta sai tavallaan sitä mielikuvaa mitä voisi tapahtua. Erityisesti nostan jalustalle teokset Muukalainen, Kolmas Pyörä, Sidottuna, Kosketus sekä Salaisuus. Nämä olivat eroottisesti juuri sellaista joka iskee todellakin. Naapuri sekä Sokea Rakkaus olivat myös sellaisia joista pidin, vaikkakaan niiden tarinat eivät kohdannetkaan omien fantasioideni kanssa.
    Hyvää Joulua kirjailijalle, sekä kaikille muillekin ketjun ihmisille! Muistakaa että Joulu on antamisen aikaa ;)


  • Onpas kiva huomata että aloitukseni on saanut näin paljon keskustelua! Ja erittäin mukava yllätys, että itse kirjailijakin ottanut osaa kommentointiin. Olen itsekin nyt ehtinyt lukea jokaisen novellin jonka olen löytänyt, ja suurimmasta osasta pidin paljon. Tokikaan näissä seuraavissa ei mennä ihan niin äärimmäisyyksiin mihin tuo Sidottuna meni, mutta hyviä fiilistä nostattavia tarinoita ehdottomasti! Kovasti odotan jo uutta tuotantoa.

   • Anonyymi

    Hyvin on herättänyt keskustelua kyllä tämä ketju! 😊 Itsekin siis juuri tätä kautta törmäsin näihin novelleihin, ja nyt pyhinä lukaisin niistä jokaisen. Osa oli todella hyviä kuten täällä on annettu ymmärtääkin, mutta pari teosta olivat ehkä hieman pettymys. Mutta yleisesti antaisin näistä arvosanaksi 8.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin on herättänyt keskustelua kyllä tämä ketju! 😊 Itsekin siis juuri tätä kautta törmäsin näihin novelleihin, ja nyt pyhinä lukaisin niistä jokaisen. Osa oli todella hyviä kuten täällä on annettu ymmärtääkin, mutta pari teosta olivat ehkä hieman pettymys. Mutta yleisesti antaisin näistä arvosanaksi 8.

    Yleensä oon suosinut noita ilmaisia novelleja mitä löytyy tältäkin foorumilta, ja onhan niitä paljon muuallakin netissä. Mutta törmätessäni tähän ketjuun, enhän mä voinut olla katsomatta tätä korttia! :) Nyt on neljä novellia luettu, ja ostin just loputkin koska olivat hyviä. Sidottuna oli aika extremeä mutta hyvällä tapaa, vaikka ajoittain tulikin vähän sellanen olo että hyi olkoon, mutta kokonaisuutena todellakin "kutkuttava" kuten täällä sitä on kuvattu. Valokuvaaja oli melko perinteinen tarina, mutta kuten muutkin, sai tämäkin kierrokset nousemaan. Salaisuus oli älyttömän hyvä! Tosin johtuu ehkä siitä ns. tabusta joka tämän tarinan aiheena oli. Muukalainen oli kuin suoraan omista fantasioistani, joten täysi kymppi! Tänään onkin sitten vuorossa joko Kosketus tai Sokea Rakkaus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yleensä oon suosinut noita ilmaisia novelleja mitä löytyy tältäkin foorumilta, ja onhan niitä paljon muuallakin netissä. Mutta törmätessäni tähän ketjuun, enhän mä voinut olla katsomatta tätä korttia! :) Nyt on neljä novellia luettu, ja ostin just loputkin koska olivat hyviä. Sidottuna oli aika extremeä mutta hyvällä tapaa, vaikka ajoittain tulikin vähän sellanen olo että hyi olkoon, mutta kokonaisuutena todellakin "kutkuttava" kuten täällä sitä on kuvattu. Valokuvaaja oli melko perinteinen tarina, mutta kuten muutkin, sai tämäkin kierrokset nousemaan. Salaisuus oli älyttömän hyvä! Tosin johtuu ehkä siitä ns. tabusta joka tämän tarinan aiheena oli. Muukalainen oli kuin suoraan omista fantasioistani, joten täysi kymppi! Tänään onkin sitten vuorossa joko Kosketus tai Sokea Rakkaus.

    Muukalainen, ai että mikä tarina! Kyllä alkoi hormonit hyrrätä tätä lukiessa. Tänään ajattelin lukea tuon Sidottuna. Ystäväni siitä hieman varoitteli, että melkoista menoa on tiedossa. Saas nähdä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muukalainen, ai että mikä tarina! Kyllä alkoi hormonit hyrrätä tätä lukiessa. Tänään ajattelin lukea tuon Sidottuna. Ystäväni siitä hieman varoitteli, että melkoista menoa on tiedossa. Saas nähdä!

    Sidottuna aivan ehdottomasti yks parhaista! Varoituksen sanasen annan minä myös, nimittäin tässä on tarina joka ei juuri häpeile.


  • Anonyymi

   Täytyy myöntää että on hyviä tarinoita! Pari lukenut ja jäin koukkuun. Nyt on kerralla kaikki hankittu, eli muutamaksi illaksi ainakin tekemistä!

   • Anonyymi

    Koukkuun jäätiin täälläkin! Kaveri suositteli näitä mulle ja eilen illalla luin tuon Sidottuna, ja se oli ainakin niin hyvä että koukutti heti! Tänään lähtee kokeiluun Salaisuus, ja eiköhän nuo muutkin tule luettua.


  • Anonyymi

   Kovasti näitä on hypetetty, joten ajattelin sitten ostaa yhden ja todeta itse mistä on kyse. Sidottuna tuntuu olevan puheiden perusteella kovinkin "rajua tavaraa", joten kaikista näistä novelleista valitsin Sokean Rakkauden. Se oli kiva tarina mutta ei kuitenkaan nyt mitenkään erityisesti poikkeava verrattuna muihin maailman novelleihin. Joka tapauksessa aion kyllä lukea jos en kaikkia, niin ainakin vielä osan näistä novelleista.

  • Anonyymi

   Kaikki novellit luettu, ja innolla odotan uusia joita toivottavasti on tulossa. Omat suosikkini ehdottomasti Muukalainen, Sidottuna, Kosketus ja Salaisuus. Jos pitää valita näistä joku josta en pitänyt, niin Tabu oli ehkä vähän tylsä niin aiheeltaan, kuin tarinaltaankin. Muuten kyllä luettavan arvoisia tarinoita!

   • Anonyymi

    Tabu ja Valokuvaaja olivat mun mielestä vähän tylsiä. Tai oikeastaan niistä puuttui jotain mitä olisin hyvältä tarinalta kaivannut. Muista olen tykännyt kyllä!
    Mun top 3 menee ehkä jotakuinkin näin,
    1. Muukalainen
    2. Sidottuna
    3. Sokea Rakkaus


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tabu ja Valokuvaaja olivat mun mielestä vähän tylsiä. Tai oikeastaan niistä puuttui jotain mitä olisin hyvältä tarinalta kaivannut. Muista olen tykännyt kyllä!
    Mun top 3 menee ehkä jotakuinkin näin,
    1. Muukalainen
    2. Sidottuna
    3. Sokea Rakkaus

    Tabu ei oikein maistunut itsellekään, mutta Valokuvaaja oli ihan ok. Sidottuna oli vähän turhan kinkyä meininkiä mun makuun, mutta moni muu varmasti sellaisesta tykkää. Eilen luin uutukaisen nimeltä Taidekoulu, ja se menetteli. Ei ehkä parhaimmasta päästä, mutta luettava.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tabu ja Valokuvaaja olivat mun mielestä vähän tylsiä. Tai oikeastaan niistä puuttui jotain mitä olisin hyvältä tarinalta kaivannut. Muista olen tykännyt kyllä!
    Mun top 3 menee ehkä jotakuinkin näin,
    1. Muukalainen
    2. Sidottuna
    3. Sokea Rakkaus

    Taidekoulu oli hyvä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tabu ja Valokuvaaja olivat mun mielestä vähän tylsiä. Tai oikeastaan niistä puuttui jotain mitä olisin hyvältä tarinalta kaivannut. Muista olen tykännyt kyllä!
    Mun top 3 menee ehkä jotakuinkin näin,
    1. Muukalainen
    2. Sidottuna
    3. Sokea Rakkaus

    Taidekoulu oli hyvä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taidekoulu oli hyvä!

    Mä luin Taidekoulun juuri äsken, ja se oli ihan ok. Ei päässyt kuitenkaan mun top kolmoseen näistä kyseisistä novelleista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä luin Taidekoulun juuri äsken, ja se oli ihan ok. Ei päässyt kuitenkaan mun top kolmoseen näistä kyseisistä novelleista.

    Mä tykkäsin Taidekoulusta paljonkin! Jos pitää valita näistä kolme suosikkia, niin järjestys on varmaankin
    1. Muukalainen
    2. Sidottuna
    3. Kosketus


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä tykkäsin Taidekoulusta paljonkin! Jos pitää valita näistä kolme suosikkia, niin järjestys on varmaankin
    1. Muukalainen
    2. Sidottuna
    3. Kosketus

    No siis onhan nää nyt tosi hyviä! Kaikkia en oo vielä ehtinyt lukea, mutta luen kyllä koska jäin koukkuun heti. Salaisuus ja Sidottuna olivat ainakin aivan huikeita!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No siis onhan nää nyt tosi hyviä! Kaikkia en oo vielä ehtinyt lukea, mutta luen kyllä koska jäin koukkuun heti. Salaisuus ja Sidottuna olivat ainakin aivan huikeita!!

    Salaisuus oli tosi hyvä! Sidottuna taas meni ehkä vähän oman maun rajojen yli. Kosketus on ehkä tähän mennessä oma suosikki hyvän tarinan takia, kun taas Tabu pitää häntäpäätä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus oli tosi hyvä! Sidottuna taas meni ehkä vähän oman maun rajojen yli. Kosketus on ehkä tähän mennessä oma suosikki hyvän tarinan takia, kun taas Tabu pitää häntäpäätä.

    Kosketuksesta mäkin tykkäsin. Naapuri ja Muukalainen oli myös hyviä, ja itsellekin toi Sidottuna oli turhan extremeä niin sanotusti. Täytyykin seuraavaksi varmaan lukea toi Salaisuus!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kosketuksesta mäkin tykkäsin. Naapuri ja Muukalainen oli myös hyviä, ja itsellekin toi Sidottuna oli turhan extremeä niin sanotusti. Täytyykin seuraavaksi varmaan lukea toi Salaisuus!

    Salaisuus saa äänen täältäkin! Yllätyin melkoisesti siitä kuinka tuhma toi Sidottuna oikeesti olikaan, vaikka en ihan vähästä hätkähdäkään. Tarina oli kyllä kieltämättä todella hyvä, mutta muutama kohta meni vähän itselläkin hieman yli. Kosketus oli ihana, ja Kolmas Pyörä oli myös tosi tykättävä. Muukalaisen ja Taidekoulun ostin juuri, ja luen jossakin kohtaa päivän ainana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus saa äänen täältäkin! Yllätyin melkoisesti siitä kuinka tuhma toi Sidottuna oikeesti olikaan, vaikka en ihan vähästä hätkähdäkään. Tarina oli kyllä kieltämättä todella hyvä, mutta muutama kohta meni vähän itselläkin hieman yli. Kosketus oli ihana, ja Kolmas Pyörä oli myös tosi tykättävä. Muukalaisen ja Taidekoulun ostin juuri, ja luen jossakin kohtaa päivän ainana.

    Ketjua selatessani heräsi pienoinen mielenkiinto näihin novelleihin, joten kävin ostamassa alkuun nuo Sidottuna sekä Salaisuus novellit. Lukukokemus oli erittäinkin positiivinen, ja etenkin tuon Sidottuna-tarinan häpeilemätön sekä todella estoton meno oli juuri sellaista jota toivoinkin. Salaisuus oli myös aiheeltaan ja tarinana tosi hyvä.
    Sen verran paljon saa täältä jatkoon ääniä, että luultavastikin pitänee lukea muutkin saatavilla olevat novellit.
    Jos pidät tuhmasta ja estottomasta menosta, suosittelen ehdottomasti tuota Sidottuna novellia!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus saa äänen täältäkin! Yllätyin melkoisesti siitä kuinka tuhma toi Sidottuna oikeesti olikaan, vaikka en ihan vähästä hätkähdäkään. Tarina oli kyllä kieltämättä todella hyvä, mutta muutama kohta meni vähän itselläkin hieman yli. Kosketus oli ihana, ja Kolmas Pyörä oli myös tosi tykättävä. Muukalaisen ja Taidekoulun ostin juuri, ja luen jossakin kohtaa päivän ainana.

    Kolmas pyörä, kosketus ja muukalainen luettu. Nää oli ainakin tosi hyviä! Oli ajatuksena lukea seuraavaksi Taidekoulu, mutta taidankin kommenttien perusteella ottaa joko Salaisuuden tai Sidottuna. Vaikka varmastikin joudun kaikki tarinat lukea, nimittäin ainakin noi kolme ensimmäistä tempaisivat mukaansa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kolmas pyörä, kosketus ja muukalainen luettu. Nää oli ainakin tosi hyviä! Oli ajatuksena lukea seuraavaksi Taidekoulu, mutta taidankin kommenttien perusteella ottaa joko Salaisuuden tai Sidottuna. Vaikka varmastikin joudun kaikki tarinat lukea, nimittäin ainakin noi kolme ensimmäistä tempaisivat mukaansa

    Suosittelen lämpimästi lukemaan nuo molemmat, eli Sidottuna ja Salaisuus. Itse tykkäsin ainakin tosi paljon! Muukalainen ja Kosketus olivat kanssa tosi hyviä, tuota Kolmatta pyörää tai Taidekoulua en ole vielä lukenut. Palava halu taisi olla ensimmäinen jonka luin, eikä sekään huono ollut. Ehdottomasti täälläkin joudutaan varmaan kaikki nämä novellit lukea.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suosittelen lämpimästi lukemaan nuo molemmat, eli Sidottuna ja Salaisuus. Itse tykkäsin ainakin tosi paljon! Muukalainen ja Kosketus olivat kanssa tosi hyviä, tuota Kolmatta pyörää tai Taidekoulua en ole vielä lukenut. Palava halu taisi olla ensimmäinen jonka luin, eikä sekään huono ollut. Ehdottomasti täälläkin joudutaan varmaan kaikki nämä novellit lukea.

    Kaikki edellä mainitut oli hyviä, mutta Salaisuus oli ehkä noista mun lemppari. Työmatka oli myös kiva tarina!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki edellä mainitut oli hyviä, mutta Salaisuus oli ehkä noista mun lemppari. Työmatka oli myös kiva tarina!

    Just luin ton Työmatkan ja se oli kyllä hyvä. Nyt on enää näistä novelleista lukematta Taidekoulu ja Tabu, ja ton Tabun suhteen ehkä vähän skeptinen kun on lukenut täältä kommentteja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Just luin ton Työmatkan ja se oli kyllä hyvä. Nyt on enää näistä novelleista lukematta Taidekoulu ja Tabu, ja ton Tabun suhteen ehkä vähän skeptinen kun on lukenut täältä kommentteja.

    Kaikki luettu ja nyt viimeisinpänä tää Työmatka, eikä sekään pettänyt! Jokaisesta olen tykännyt enemmän tai vähemmän, mutta jos joku pitää nostaa esille mikä on ylitse muiden, on se todennäköisesti Sidottuna tai Muukalainen. Tai Salaisuus tai Sokea Rakkaus. Vaikea valinta :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki luettu ja nyt viimeisinpänä tää Työmatka, eikä sekään pettänyt! Jokaisesta olen tykännyt enemmän tai vähemmän, mutta jos joku pitää nostaa esille mikä on ylitse muiden, on se todennäköisesti Sidottuna tai Muukalainen. Tai Salaisuus tai Sokea Rakkaus. Vaikea valinta :)

    Mä olen myös lukenut kaikki nää novellit, ja suurin osa oli hyviä. Mun suosikit on ehkä Kolmas Pyörä ja Naapuri, koska niissä oli naisten välistä kanssakäymistä ja se on mun mieleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki luettu ja nyt viimeisinpänä tää Työmatka, eikä sekään pettänyt! Jokaisesta olen tykännyt enemmän tai vähemmän, mutta jos joku pitää nostaa esille mikä on ylitse muiden, on se todennäköisesti Sidottuna tai Muukalainen. Tai Salaisuus tai Sokea Rakkaus. Vaikea valinta :)

    Työmatka oli ihana! Siinä mentiin taas vähän samalle alueelle mitä noissa ensimmäisissä tarinoissa. Tykkäsin tosi paljon


  • Ilahduttavaa, että seksinovellien kirjoittamisesta on mahdollista saada edes jonkinlainen korvaus, ja että niille on mahdollista löytää kaupallinen julkaisukanava! Eritoten, mikäli sisältö on raisumman sorttista.

   Muistelen, että kun Fifty Shades of Gray julkaistiin kirjana vuonna 2011, niin Time-lehdessä pohdiskeltiin, ettei romaania olisi julkaistu, mikäli sen kirjoittaja olisi ollut mies. Sanotaanko, että yhteiskunnallinen keskustelu sekä moraalipaniikki naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta ei ole viimeisen vuosikymmenen aikana ainakaan laantunut. Mitä arvelette, asettaako novellin kirjoittajan tai sen kertojaäänen sukupuoli nykyään rajoituksia julkaistavalle BDSM-henkiselle materiaalille?

   • Anonyymi

    Olen itse pohdiskellut samaa asiaa ja tullut siihen lopputulokseen, että uskoisin sukupuolen vaikuttavan melko vahvastikin tähän. Joskus myös oli jollakin keskustelupalstalla tämä samainen asia tapetilla, tai homma oli lähtenyt hieman laukalle kun aiheena oli alunperin miehen kirjoittama rajumpi tarina. Siellä oli aika voimakkaitakin mielipiteitä mitä en itse pysty allekirjoittamaan, kuten esimerkiksi se, että monet suorastaan lynkkasivat tämän miehen hänen kirjoittaessaan novellin joka heidän mielestään alensi naisen arvoa, ja jonka kokivat olevan suoranaista seksuaalista väkivaltaa. Mielestäni olisi vain hienoa, jos tällaisia tarinoita voitaisiin kirjoittaa ja kertoa niin naisen kuin miehenkin näkökulmasta, eikä siinä tapahtuisi heti sellaista lokerointia.
    Olen samaa mieltä myös tuosta, että on hienoa kun tällaisia novelleja julkaistaan ihan kaupallisesti, eikä se ole enää niin suuri tabu. Ehkä tässä ollaan vähitellen menossa parempaan suuntaan :)
    Ja vielä näistä kyseisen kirjoittajan novelleista, niin kyllä tuo Sidottuna oli ainakin juuri sellainen joka osuu omaan makuun, eikä muutkaan huonoja olleet! Vähän kaipaisin vielä lisää tällaisia Sidottuna-kaltaisia tarinoita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen itse pohdiskellut samaa asiaa ja tullut siihen lopputulokseen, että uskoisin sukupuolen vaikuttavan melko vahvastikin tähän. Joskus myös oli jollakin keskustelupalstalla tämä samainen asia tapetilla, tai homma oli lähtenyt hieman laukalle kun aiheena oli alunperin miehen kirjoittama rajumpi tarina. Siellä oli aika voimakkaitakin mielipiteitä mitä en itse pysty allekirjoittamaan, kuten esimerkiksi se, että monet suorastaan lynkkasivat tämän miehen hänen kirjoittaessaan novellin joka heidän mielestään alensi naisen arvoa, ja jonka kokivat olevan suoranaista seksuaalista väkivaltaa. Mielestäni olisi vain hienoa, jos tällaisia tarinoita voitaisiin kirjoittaa ja kertoa niin naisen kuin miehenkin näkökulmasta, eikä siinä tapahtuisi heti sellaista lokerointia.
    Olen samaa mieltä myös tuosta, että on hienoa kun tällaisia novelleja julkaistaan ihan kaupallisesti, eikä se ole enää niin suuri tabu. Ehkä tässä ollaan vähitellen menossa parempaan suuntaan :)
    Ja vielä näistä kyseisen kirjoittajan novelleista, niin kyllä tuo Sidottuna oli ainakin juuri sellainen joka osuu omaan makuun, eikä muutkaan huonoja olleet! Vähän kaipaisin vielä lisää tällaisia Sidottuna-kaltaisia tarinoita.

    Olen myös elätellyt tässä toiveita ja odottanut josko sieltä tulisi vielä uusi novelli myyntiin, joka olisi samankaltainen kuin tuo Sidottuna. Toki monet muutkin näistä novelleista ovat olleet mieleeni, mutta erityisesti Sidottuna on ollut se, joka on herättänyt tunteita ehkä eniten. Muukalainen oli todellla kiva.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen myös elätellyt tässä toiveita ja odottanut josko sieltä tulisi vielä uusi novelli myyntiin, joka olisi samankaltainen kuin tuo Sidottuna. Toki monet muutkin näistä novelleista ovat olleet mieleeni, mutta erityisesti Sidottuna on ollut se, joka on herättänyt tunteita ehkä eniten. Muukalainen oli todellla kiva.

    Samaa toivotaan täälläkin! Sidottuna novellin kaltaisia tarinoita lukisi mielellään enemmänkin, mutta on tietysti ymmärrettävää että sen "rajuudesta" johtuen kohdeyleisöä ei välttämättä ole ihan niin paljoa kuin ns. tavallisempien eroottisten novellien lukijoissa. Vaikka kyllä mä tykkään siitä tavallisestakin menosta tosi paljon, mutta enemmän tällainen rajumpi touhu on mielekästä. Mutta yhtäkaikki, oon lukenut kaikki nämä novellit ja oikeastaan vain Tabu oli näistä pienoinen pettymys.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa toivotaan täälläkin! Sidottuna novellin kaltaisia tarinoita lukisi mielellään enemmänkin, mutta on tietysti ymmärrettävää että sen "rajuudesta" johtuen kohdeyleisöä ei välttämättä ole ihan niin paljoa kuin ns. tavallisempien eroottisten novellien lukijoissa. Vaikka kyllä mä tykkään siitä tavallisestakin menosta tosi paljon, mutta enemmän tällainen rajumpi touhu on mielekästä. Mutta yhtäkaikki, oon lukenut kaikki nämä novellit ja oikeastaan vain Tabu oli näistä pienoinen pettymys.

    Mä tykkäsin todella paljon teoksista Muukalainen ja Sokea Rakkaus. Työmatka ja Salaisuus yllättivät myös positiivisesti. Tabu ei oikein herättänyt minkäänlaisia tunteita täälläkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä tykkäsin todella paljon teoksista Muukalainen ja Sokea Rakkaus. Työmatka ja Salaisuus yllättivät myös positiivisesti. Tabu ei oikein herättänyt minkäänlaisia tunteita täälläkään.

    Sattumalta ja onnekseni löysin tämän viestiketjun etsiessäni mukavaa iltaluettavaa, ja kokeilin alkuun juuri tuon Muukalaisen sekä Salaisuuden. Molemmat olivat todella hyviä, vaikka tällaiset eroottiset novellit ovatkin yleensä melko yksitoikkoisia aiheidensa puolesta. Erityisesti pidin siitä ettei näissä ollut juurikaan sitä "täytelöpinää", vaan tarina soljui reippaasti eteenpäin aina loppuun asti.
    Työmatka sekä Kosketus ovat nyt hankittuina myös, ja nämä tulevat lukuun tämän päivän aikana. Toivottavasti nämä ovat yhtä hyviä kuin nuo edelliset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sattumalta ja onnekseni löysin tämän viestiketjun etsiessäni mukavaa iltaluettavaa, ja kokeilin alkuun juuri tuon Muukalaisen sekä Salaisuuden. Molemmat olivat todella hyviä, vaikka tällaiset eroottiset novellit ovatkin yleensä melko yksitoikkoisia aiheidensa puolesta. Erityisesti pidin siitä ettei näissä ollut juurikaan sitä "täytelöpinää", vaan tarina soljui reippaasti eteenpäin aina loppuun asti.
    Työmatka sekä Kosketus ovat nyt hankittuina myös, ja nämä tulevat lukuun tämän päivän aikana. Toivottavasti nämä ovat yhtä hyviä kuin nuo edelliset.

    Sama täällä! Sattumalta löytyi, ja olipahan tarina ainakin tuo Sidottuna. Muukalaisen ja Työmatkan luin myös, ja nekin oli tosi hyviä. Sokea Rakkaus seuraavana vuorossa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama täällä! Sattumalta löytyi, ja olipahan tarina ainakin tuo Sidottuna. Muukalaisen ja Työmatkan luin myös, ja nekin oli tosi hyviä. Sokea Rakkaus seuraavana vuorossa!

    Sokea rakkaus oli kiva ja perinteinen tarina. Salaisuus, Kosketus sekä Sidottuna olivat hieman liikaa minun makuuni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sokea rakkaus oli kiva ja perinteinen tarina. Salaisuus, Kosketus sekä Sidottuna olivat hieman liikaa minun makuuni.

    Sidottuna! Hitto mikä tarina. Siinä oli novelli joka pisti tämän tytön pään pyörälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna! Hitto mikä tarina. Siinä oli novelli joka pisti tämän tytön pään pyörälle.

    Sama täällä! Siinä ei tuhmuutta juurikaan säästelty! Muukalainen oli kanssa jotenkin tosi ihana!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama täällä! Siinä ei tuhmuutta juurikaan säästelty! Muukalainen oli kanssa jotenkin tosi ihana!

    Pidin tuosta Muukalaisesta sekä Työmatkasta. Sidottuna oli kyllä hyvin kirjoitettu, ja mukavaa että sen aihealue oli hieman erilainen mitä yleensä. Se ei tosin ihan ole sitä mistä itse saan säväreitä, mutta pisteet silti hyvästä tarinasta. Muita novelleja en ole vielä lukenut, eli saa suositella mikä kannattaisi ehdottomasti lukea.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pidin tuosta Muukalaisesta sekä Työmatkasta. Sidottuna oli kyllä hyvin kirjoitettu, ja mukavaa että sen aihealue oli hieman erilainen mitä yleensä. Se ei tosin ihan ole sitä mistä itse saan säväreitä, mutta pisteet silti hyvästä tarinasta. Muita novelleja en ole vielä lukenut, eli saa suositella mikä kannattaisi ehdottomasti lukea.

    Muukalainen oli mun mielestä myös tosi hyvä. Kosketus oli myös aivan ihana, mutta Sidottuna aivan liikaa :D Oli lähellä etten lopettanut kesken lukiessani sitä, mutta luin kuitenkin urhoollisesti loppuun. Mielipiteitä on monia, mutta mun mielestä se oli ihan liian rajua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muukalainen oli mun mielestä myös tosi hyvä. Kosketus oli myös aivan ihana, mutta Sidottuna aivan liikaa :D Oli lähellä etten lopettanut kesken lukiessani sitä, mutta luin kuitenkin urhoollisesti loppuun. Mielipiteitä on monia, mutta mun mielestä se oli ihan liian rajua.

    Tykkäsin myös tosta Muukalaisesta, ja Työmatka oli kanssa tosi kiva. Muita en ole vielä lukenut, mutta Sidottuna on saanut muutamalta kaverilta kehuja, eli se on varmaan seuraava joka täytyy lukea.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tykkäsin myös tosta Muukalaisesta, ja Työmatka oli kanssa tosi kiva. Muita en ole vielä lukenut, mutta Sidottuna on saanut muutamalta kaverilta kehuja, eli se on varmaan seuraava joka täytyy lukea.

    Iso suositus tuolle Sidotulle!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Iso suositus tuolle Sidotulle!

    Suositus täältäkin! Salaisuus saa myöskin äänen, ja suosittelen lämpimästi sitäkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suositus täältäkin! Salaisuus saa myöskin äänen, ja suosittelen lämpimästi sitäkin.

    Luin viime yönä yövuorossa Salaisuuden sekä ton Sidottuna, ja voin kertoa ettei meinannut siitä valvomisesta tulla mitään enää sen jälkeen :D Enkä nyt tarkoita ettäkö ne olisivat olleet väsyttäviä tarinoita, vaan juuri sitä kuinka ne saivat käymään kierroksilla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luin viime yönä yövuorossa Salaisuuden sekä ton Sidottuna, ja voin kertoa ettei meinannut siitä valvomisesta tulla mitään enää sen jälkeen :D Enkä nyt tarkoita ettäkö ne olisivat olleet väsyttäviä tarinoita, vaan juuri sitä kuinka ne saivat käymään kierroksilla

    Ne on kyllä tosi hyviä tarinoita! Kosketuksesta tykkäsin myös!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ne on kyllä tosi hyviä tarinoita! Kosketuksesta tykkäsin myös!

    Luin eilen Kosketuksen ja tykkäsin siitä sen verran, että otin samaan rahaan Sidottuna sekä Salaisuus novellit myöskin. Herranjestas minkälainen tarina olikaan tuo Sidottuna!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luin eilen Kosketuksen ja tykkäsin siitä sen verran, että otin samaan rahaan Sidottuna sekä Salaisuus novellit myöskin. Herranjestas minkälainen tarina olikaan tuo Sidottuna!

    Sidottuna oli ehkä vähän ällö, mutta toi Kosketus ja Salaisuus oli ihan ok


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna oli ehkä vähän ällö, mutta toi Kosketus ja Salaisuus oli ihan ok

    Kaikki luettu, ja uusia kovasti odotan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki luettu, ja uusia kovasti odotan!

    Eilen luin Muukalaisen ja sen myötä on nyt kaikki novellit luettu. Osasta pidin paljon, osan ollessa taas ehkä hieman tylsiä. Uusia odotan minäkin 😊


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki luettu, ja uusia kovasti odotan!

    Minä myös olen kaikki nämä lukenut. Voisin sanoa ettei siellä varsinaisesti mitään tajunnanräjäyttävää tai muista eroottisista novelleista poikkeavaa ole, mutta osa ehdottomasti lukemisen arvoisia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna oli ehkä vähän ällö, mutta toi Kosketus ja Salaisuus oli ihan ok

    Rakastan kaikkea sitä tuhmuutta jota tuo Sidottuna tarjosi lukijalleen! Siis niin hyvä tarina, ettei tosellakaan jättänyt kylmäksi. Muita en vielä ole lukenut, joten olisiko jotain vinkkiä mikä kannattaisi lukea seuraavaksi? Onko mikään näistä muista novelleista saman tyylinen kuin tuo Sidottuna?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rakastan kaikkea sitä tuhmuutta jota tuo Sidottuna tarjosi lukijalleen! Siis niin hyvä tarina, ettei tosellakaan jättänyt kylmäksi. Muita en vielä ole lukenut, joten olisiko jotain vinkkiä mikä kannattaisi lukea seuraavaksi? Onko mikään näistä muista novelleista saman tyylinen kuin tuo Sidottuna?

    Samaa mieltä kanssasi! Sidottuna oli todellakin täynnä tuhmuutta, ja mikäs sen parempaa. Suosittelen lukemaan ainakin seuraavat; Kosketus, Salaisuus, Muukalainen sekä Työmatka. Näistä minä ainakin pidin, mutta eivät ole siis samaa kategoriaa tuon Sidottuna kanssa. Naapuri oli myös ihan ok, jos ei jaksa lukea perinteistä heteromateriaalia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä kanssasi! Sidottuna oli todellakin täynnä tuhmuutta, ja mikäs sen parempaa. Suosittelen lukemaan ainakin seuraavat; Kosketus, Salaisuus, Muukalainen sekä Työmatka. Näistä minä ainakin pidin, mutta eivät ole siis samaa kategoriaa tuon Sidottuna kanssa. Naapuri oli myös ihan ok, jos ei jaksa lukea perinteistä heteromateriaalia.

    Kosketus ja Muukalainen olivat mun mielestä oikein hyviä! Muita en oo lukenut vielä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki luettu, ja uusia kovasti odotan!

    Voihan hemmetti minkälaisia tarinoita! Selasin eilen tämän viestiketjun läpi, ja ajattelin sitten itsekin kokeilla näitä novelleja. Ostin ensimmäisenä Sidottuna novellin, ja sytyin aivan todella! No, sitten ostin kaikki loputkin ja luin myös ne 😁 Toivottavasti pian tulisi uutta julkaisua


  • Anonyymi

   Onko kaikki kirjoitettu naisen näkökulmasta? Anteeksi että kysyn mutta missä noista tehdään syrjähyppy?

   • Anonyymi

    Ihan jokaista en ole lukenut, joten en osaa vastata ovatko kaikki naisen näkökulmasta kirjoitettu. Mutta ainakin tuo Salaisuus on sellainen jossa tehdään syrjähyppy


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan jokaista en ole lukenut, joten en osaa vastata ovatko kaikki naisen näkökulmasta kirjoitettu. Mutta ainakin tuo Salaisuus on sellainen jossa tehdään syrjähyppy

    Toi Salaisuus oli tosi kiva tarina, ja tykkäsin juurikin tuosta aiheesta joka siinä oli! Sidottuna oli mulle vähän liikaa :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toi Salaisuus oli tosi kiva tarina, ja tykkäsin juurikin tuosta aiheesta joka siinä oli! Sidottuna oli mulle vähän liikaa :D

    Mä taas tykkäsin tosta Sidotusta ihan mielettömän paljon! Toki se ei olekaan ihan perinteinen stoori, mutta mun mieleen just hyvä. Työmatka on myös kiva, vaikka onkin kaukana Sidotun meiningistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä taas tykkäsin tosta Sidotusta ihan mielettömän paljon! Toki se ei olekaan ihan perinteinen stoori, mutta mun mieleen just hyvä. Työmatka on myös kiva, vaikka onkin kaukana Sidotun meiningistä.

    Sama täällä, eli Sidottuna upposi mulle tosi hyvin! Muukalainen ja Salaisuus tulevat hyvinä kakkossijan jakajina perässä. Kosketus oli kanssa ihan kiva, mutta esimerkiksi Tabuun ei kannata tuhlata aikaansa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama täällä, eli Sidottuna upposi mulle tosi hyvin! Muukalainen ja Salaisuus tulevat hyvinä kakkossijan jakajina perässä. Kosketus oli kanssa ihan kiva, mutta esimerkiksi Tabuun ei kannata tuhlata aikaansa.

    Sidottuna, siis voi terve miten kuuma tarina! Aivan sairaan hyvä! Täytyy kyllä ehdottomasti paneutua näihin muihinkin novelleihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna, siis voi terve miten kuuma tarina! Aivan sairaan hyvä! Täytyy kyllä ehdottomasti paneutua näihin muihinkin novelleihin.

    Oli ihan uusi tuttavuus minulle ja täytyy sanoa, että aika roisia tekstiä tämä Sidottuna. Mutta tykkäsin silti, ja siitä syystä annan mahdollisuuden seuraavallekin tarinalle, joka tulee olemaan varmaankin sitten tuo Kosketus. Sitä kun on ainakin kehuttu täällä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oli ihan uusi tuttavuus minulle ja täytyy sanoa, että aika roisia tekstiä tämä Sidottuna. Mutta tykkäsin silti, ja siitä syystä annan mahdollisuuden seuraavallekin tarinalle, joka tulee olemaan varmaankin sitten tuo Kosketus. Sitä kun on ainakin kehuttu täällä.

    Sama täällä. En ollut näistä kuullutkaan vaikka kulutan mielestäni melko paljon eroottisia novelleja. Näitä löytyy näköjään ainakin bod-kirjakaupasta, ja minäpä ostin heti Sidottuna, Kosketus sekä Estoton novellit. Tämä Estoton on ilmeisesti vastikään julkaistu, tai näytti ainakin olevan uutuus. Vielä en ehtinyt näitä lukea, mutta tänään olisi tarkoitus.


  • Kyllä oli aivan mielettömän kiihoittavaa tarinaa pakko myöntää!
   Itsekin kirjoittelen vastaavia novelleja mutta en vastaavaan tarinoiden luontiin kykene.
   En edes kehtaa seksinovellejani missään julkaista enkä kenenkään niitä lukea koska välillä mielikuvitukseni lähtee laukkaamaan ehkä liiankin pervoilun puolelle.
   Mutta ihanaa on muidenkin naisten ajatuksista lukea!

   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä että tosi kiihottavia tarinoita, ja erittäin kiihottavasti kirjoitettu ainakin ne jotka olen lukenut. Neljä tarinaa olen nyt lukenut, ja ehdottomasti janoan lisää. Minäkin olen toisinaan kirjoitellut seksinovelleja, mutta ihan vielä en ole uskaltanut niitä julkaista missään. Poikaystäväni on saanut niitä lukea, ja hän tykkäsi kyllä. Minusta on kyllä ihanaa että tällaisia tarinoita kirjoitetaan!
    Niistä neljästä lukemastani novellista suosikkini olivat Sidottuna sekä Kosketus. Kolmas pyörä ja Työmatkakin oli toki luettavia. Seuraavaksi taidan lukea sen uuden mistä joku tuossa ylempänä kirjoitti


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen samaa mieltä että tosi kiihottavia tarinoita, ja erittäin kiihottavasti kirjoitettu ainakin ne jotka olen lukenut. Neljä tarinaa olen nyt lukenut, ja ehdottomasti janoan lisää. Minäkin olen toisinaan kirjoitellut seksinovelleja, mutta ihan vielä en ole uskaltanut niitä julkaista missään. Poikaystäväni on saanut niitä lukea, ja hän tykkäsi kyllä. Minusta on kyllä ihanaa että tällaisia tarinoita kirjoitetaan!
    Niistä neljästä lukemastani novellista suosikkini olivat Sidottuna sekä Kosketus. Kolmas pyörä ja Työmatkakin oli toki luettavia. Seuraavaksi taidan lukea sen uuden mistä joku tuossa ylempänä kirjoitti

    Kirjoittaminen omista kokemuksistakin on hyvää terapiaa. Siinä kun palaa yksityiskohtaisesti tapahtumiin jotka ovat jääneet pelkiksi " näin vain pääsi käymään" muistoiksi, niin oppii tuntemaan itseään, omaa identiteettiään lähemmin. Kirjoittamalla ns. löytää kateissa olleen oman itsensä.
    Olen huomannut, että olen ollut aikamoinen sattumusten ja ongelmien magneetti tai sitten tiedostamattani itse hakeudun niiden ääreen. Jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisesti se oikea.
    Paljon sitä on sattunut ja tapahtunut elämän varrella ennen kuin lapsia alkoi syntymään ilokseni.
    Mutta nyt rauhaisa ja seesteinen elämä kilttinä malli perheen äitinä alkaa jo pahasti tympiä. Tällainen rooli ei ole minua varten ja on aika lakata näyttelemästä heille mitään sellaista mitä muut minulta ovat tottuneet odottamaan.
    Olisikin jo aika saada lisää aitoja elämån kokemuksia joista voi kaikkine tunteineen kirjoittaa taas uusia seksinovelleja.


   • Anonyymi
    RoosaRva kirjoitti:

    Kirjoittaminen omista kokemuksistakin on hyvää terapiaa. Siinä kun palaa yksityiskohtaisesti tapahtumiin jotka ovat jääneet pelkiksi " näin vain pääsi käymään" muistoiksi, niin oppii tuntemaan itseään, omaa identiteettiään lähemmin. Kirjoittamalla ns. löytää kateissa olleen oman itsensä.
    Olen huomannut, että olen ollut aikamoinen sattumusten ja ongelmien magneetti tai sitten tiedostamattani itse hakeudun niiden ääreen. Jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisesti se oikea.
    Paljon sitä on sattunut ja tapahtunut elämän varrella ennen kuin lapsia alkoi syntymään ilokseni.
    Mutta nyt rauhaisa ja seesteinen elämä kilttinä malli perheen äitinä alkaa jo pahasti tympiä. Tällainen rooli ei ole minua varten ja on aika lakata näyttelemästä heille mitään sellaista mitä muut minulta ovat tottuneet odottamaan.
    Olisikin jo aika saada lisää aitoja elämån kokemuksia joista voi kaikkine tunteineen kirjoittaa taas uusia seksinovelleja.

    Voisin haluta olla osallisena sun seuraavissa kokemuksissasi.. 😘😇😎


   • Anonyymi
    RoosaRva kirjoitti:

    Kirjoittaminen omista kokemuksistakin on hyvää terapiaa. Siinä kun palaa yksityiskohtaisesti tapahtumiin jotka ovat jääneet pelkiksi " näin vain pääsi käymään" muistoiksi, niin oppii tuntemaan itseään, omaa identiteettiään lähemmin. Kirjoittamalla ns. löytää kateissa olleen oman itsensä.
    Olen huomannut, että olen ollut aikamoinen sattumusten ja ongelmien magneetti tai sitten tiedostamattani itse hakeudun niiden ääreen. Jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisesti se oikea.
    Paljon sitä on sattunut ja tapahtunut elämän varrella ennen kuin lapsia alkoi syntymään ilokseni.
    Mutta nyt rauhaisa ja seesteinen elämä kilttinä malli perheen äitinä alkaa jo pahasti tympiä. Tällainen rooli ei ole minua varten ja on aika lakata näyttelemästä heille mitään sellaista mitä muut minulta ovat tottuneet odottamaan.
    Olisikin jo aika saada lisää aitoja elämån kokemuksia joista voi kaikkine tunteineen kirjoittaa taas uusia seksinovelleja.

    Juuri näin. Mä kirjoitan vähän kaikenlaisia juttuja ihan terapeuttisessa mielessä, koska sillä tavalla on jotenkin helpompi saada niitä asioita tulemaan ulos. Toisinaan jopa vähän yllättyy kuinka "pervo ja likainen" se oma mieli onkaan, tai vastaavasti kuinka paljon löytyykään asioita mielestä, jotka ovat vaikuttaneet elämääni huonolla tavalla.

    Ei muuta kuin uusiin seikkailuihin ja kokemuksia hakemaan!

    By the way, eilen ostin sen uuden Estoton novellin, ja nyt oon lukenut jokaisen 😍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin. Mä kirjoitan vähän kaikenlaisia juttuja ihan terapeuttisessa mielessä, koska sillä tavalla on jotenkin helpompi saada niitä asioita tulemaan ulos. Toisinaan jopa vähän yllättyy kuinka "pervo ja likainen" se oma mieli onkaan, tai vastaavasti kuinka paljon löytyykään asioita mielestä, jotka ovat vaikuttaneet elämääni huonolla tavalla.

    Ei muuta kuin uusiin seikkailuihin ja kokemuksia hakemaan!

    By the way, eilen ostin sen uuden Estoton novellin, ja nyt oon lukenut jokaisen 😍

    Siis vau, mikä tarina Sidottuna oli, aivan älyttömän hyvä! Täytyy ehdottomasti lukea muitakin näitä novelleja. Mistä toi Estoton löytyy? Mä ostin Elisa kirjasta ton Sidottuna, mutta mun mielestä siellä ei ollut ton nimistä, tai sitten ei vaan osunut silmään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis vau, mikä tarina Sidottuna oli, aivan älyttömän hyvä! Täytyy ehdottomasti lukea muitakin näitä novelleja. Mistä toi Estoton löytyy? Mä ostin Elisa kirjasta ton Sidottuna, mutta mun mielestä siellä ei ollut ton nimistä, tai sitten ei vaan osunut silmään.

    Ainakin Adlibris ja Bod kirjakauppa myy Estotonta. Ostin tuolta Bodilta, kun oli melkein euron halvempi mitä Adlibriksella. Elisa kirjasta oon ostanut aiemmat novellit mitkä lukenut, mutta siellä ei tätä Estotonta ollut ainakaan silloin kun sitä etsin itselleni.
    Ja kyllä, täysin samaa mieltä tosta Sidotusta!


  • Anonyymi

   U­­u­s­­i s­ek­­­si­­­tea­­­tteri ava­­­utu­­u Su­­­omeen! Ku­­­tsu­­mme kai­­kki­­­. Ilmoit­tau­­­tumine­­n ry­­hmä­­­ämm­­e tä­­­äl­­lä - http://plutolover.tk/H/l9CA 👈

  • Anonyymi

   Erehdyin ostamaan ton Sidottuna jota täällä tunnutaan hehkutettavan, ja jäi kyllä lukematta. Oksettavaa touhua

   • Anonyymi

    Olihan se Sidottuna tosi kaukana perinteisestä eikä varsinaisesti vastannut omia mieltymyksiäni, mutta jostain kumman syystä pidin tarinasta kuitenkin, ehkä juuri sen erilaisuuden takia. Muukalainen oli tosi kiva, ja muita en ole lukenut kun nämä kaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olihan se Sidottuna tosi kaukana perinteisestä eikä varsinaisesti vastannut omia mieltymyksiäni, mutta jostain kumman syystä pidin tarinasta kuitenkin, ehkä juuri sen erilaisuuden takia. Muukalainen oli tosi kiva, ja muita en ole lukenut kun nämä kaksi.

    Täällä vähän samoilla ajatuksilla. Sidottuna oli paikoin tosi kaunis, kun taas paikoin tuli vähän sellainen olo että mitä mä just luinkaan. Mutta tarina oli kuitenkin erikoisuudestaan huolimatta tosi hyvä. Muukalainen ja Kosketus olivat sellaisia joista tykkäsin tosi paljon, ja sellaisia kaipaisin lisää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Täällä vähän samoilla ajatuksilla. Sidottuna oli paikoin tosi kaunis, kun taas paikoin tuli vähän sellainen olo että mitä mä just luinkaan. Mutta tarina oli kuitenkin erikoisuudestaan huolimatta tosi hyvä. Muukalainen ja Kosketus olivat sellaisia joista tykkäsin tosi paljon, ja sellaisia kaipaisin lisää.

    Mulle sidottuna oli vähän liikaa, ja tykkäsin kanssa noista salaisuudesta ja kosketuksesta. Tabu oli oikeastaan ihan tosi huono kaikinpuolin. Seuraavaksi luen ehkä ton muukalaisen tai työmatkan.


  • Anonyymi

   Oon ollut aina melko skeptinen näitä seksinovelleja kohtaan, mutta täytyy myöntää että yllätyin ihan positiivisesti näistä novelleista. Luin joka ikisen ja suurin osa saa peukkua, ja mahtui sekaan pari huonompaakin. Mutta kokonaisuudessaan tosi hyviä tarinoita.

   • Anonyymi

    Samoin täällä. Jonkun verran on tullut luettua, mutta yleensä vain sellaisia joita on ollut tarjolla ilmaiseksi. Tätä ketjua selatessani heräsi kiinnostus näihin novelleihin, ja ostin muutaman ikään kuin kokeilumielessä, koska en pitänyt hintoja pahana. Täytyy sanoa, että etenkin Sidottuna herätti jos jonkinmoisia tunteita sekä tuntemuksia, ja sekaan mahtui niin hyviä kuin epämiellyttäviäkin, mutta kaikin puolin erittäin toimiva kirjoitus. Kosketus oli enemmän ns. peruskamaa, mutta aihe oli hyvä, ja pidin siitä kovasti myös. Sokea Rakkaus oli tarinana aivan ihana, vaikka siinä ei sinänsä mitään mindblowing-tapahtumia ollutkaan, mutta jotenkin se oli kaunis. Tänään lukuvuoron saa Salaisuus sekä todennäköisesti myös Kolmas Pyörä.


  • Anonyymi

   Kyllä täytyy myöntää, että olihan novelli, nimittäin toi Sidottuna. Huh ja vielä kerran huh, kuinka estotonta ja rietasta vaikkakin silti kaunista tekstiä. Kyllä oli satisfyerilla käyttöä taas, vaikka varsinaisesti tällainen seksi ei itseäni säväytäkään. Tosi hyvä, suosittelen ehdottomasti.

   • Anonyymi

    Sidottuna ei oikein ollut mun juttu, vaikkakin kieltämättä ihan mielenkiintoinen näkökulma seksiin. Työmatka sekä Muukalainen on tullut luettua myös, ja ne olivat ihan kivoja. Taidan lukea ainakin vielä Kosketuksen kun sitä täällä ainakin on kehuttu. Onko kukaan lukenut tuota Liftaria joka näytti olevan uutuus?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna ei oikein ollut mun juttu, vaikkakin kieltämättä ihan mielenkiintoinen näkökulma seksiin. Työmatka sekä Muukalainen on tullut luettua myös, ja ne olivat ihan kivoja. Taidan lukea ainakin vielä Kosketuksen kun sitä täällä ainakin on kehuttu. Onko kukaan lukenut tuota Liftaria joka näytti olevan uutuus?

    Mistä toi Liftari löytyy?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä toi Liftari löytyy?

    Mä ostin Bod-kirjakaupasta, mutta näyttää se löytyvän ainakin Elisa Kirjalta myös.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä ostin Bod-kirjakaupasta, mutta näyttää se löytyvän ainakin Elisa Kirjalta myös.

    Liftari ei mun mielestä ollut kovin kaksinen tarina. Vähän jotenkin ehkä pliisu, kuten Tabukin. Salaisuus ja Sidottuna oli ihan huippuja!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Siis vau! Sidottuna oli aivan mielettömän hyvä teos! Toivottavasti muutkin teokset yltäisivät samaan. Ehdottomasti jatkoon!

   • Anonyymi

    Olen viettänyt tässä koronasairaslomaa viimeiset kaksi päivää, ja otin lukuun nämä novellit koska melko halvalla ne sai kaikki. Nyt jokaisen lukeneena voin kyllä sanoa, että erittäin positiivinen mieli jäi lähes jokaisesta tarinasta, ja suurin osa niistä herätti myös hieman niitä omia perhosia tuolla vatsanpohjassa. Suosittelen!


   • Anonyymi

    Sidottuna huhhuh! Olen sanaton!!! Ja siis hyvällä tavalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna huhhuh! Olen sanaton!!! Ja siis hyvällä tavalla.

    Samat fiilikset täällä! Hieman epäröiden otin novellin lukuun, koska se on jakanut sen verran paljon erilaisia mielipiteitä. Lopputulema oli kuitenkin se, että se sai syttymään aivan täysin. Hieman ehkä ronskia menoa osittain, mutta ehkä se juuri tuokin siihen sen oman kutkuttavan koukun. Siispä suosittelen!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samat fiilikset täällä! Hieman epäröiden otin novellin lukuun, koska se on jakanut sen verran paljon erilaisia mielipiteitä. Lopputulema oli kuitenkin se, että se sai syttymään aivan täysin. Hieman ehkä ronskia menoa osittain, mutta ehkä se juuri tuokin siihen sen oman kutkuttavan koukun. Siispä suosittelen!

    Kommenttisi perusteella ostin minäkin tuon ensin tuon Sidottuna novellin, ja täytyy sanoa, että pitkästä aikaa tarina joka oikeasti sytytti! Ostin muutaman muunkin Annin novellin heti perään, ja odotukset ovat korkealla. Kunpa tulisi jo ilta, ja pääsisi sänkyyn lukemaan ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kommenttisi perusteella ostin minäkin tuon ensin tuon Sidottuna novellin, ja täytyy sanoa, että pitkästä aikaa tarina joka oikeasti sytytti! Ostin muutaman muunkin Annin novellin heti perään, ja odotukset ovat korkealla. Kunpa tulisi jo ilta, ja pääsisi sänkyyn lukemaan ;)

    Näillä myyntipuheilla ostin itsekin muutaman kyseisen kirjailijan novellin, ja täytyy kyllä sanoa, että ovat erittäin kivoja ja osa jopa sellaisia aiheita joista itse fantasioin usein. Suosittelen kyllä minäkin näitä novelleja, eivätkä maksa paljoakaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näillä myyntipuheilla ostin itsekin muutaman kyseisen kirjailijan novellin, ja täytyy kyllä sanoa, että ovat erittäin kivoja ja osa jopa sellaisia aiheita joista itse fantasioin usein. Suosittelen kyllä minäkin näitä novelleja, eivätkä maksa paljoakaan.

    Ostin myös kokeilumielessä Sidottuna novellin. Ehkä vähän turhan "rietas" omaan makuun, mutta tarinaltaan kivasti kirjoitettu kyllä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ostin myös kokeilumielessä Sidottuna novellin. Ehkä vähän turhan "rietas" omaan makuun, mutta tarinaltaan kivasti kirjoitettu kyllä.

    Sidottuna novellia kovasti täällä hehkutettu, joten annoin mahdollisuuden ja ostin. Samaa mieltä, että kivasti ja hyvin kirjoitettu, mutta liian tuhma suhteessa omiin mieltymyksiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna novellia kovasti täällä hehkutettu, joten annoin mahdollisuuden ja ostin. Samaa mieltä, että kivasti ja hyvin kirjoitettu, mutta liian tuhma suhteessa omiin mieltymyksiin.

    Aika harvoin tulee tämän kategorian kirjoja tai novelleja luettua, mutta kiinnostus heräsi selatessani tämän ketjun viestejä. Ostin novellit Sidottuna sekä Muukalainen, ja ne olivatkin yllättävän hyviä. Pidin tarinoista ja siitä kuinka ne olivat kirjoitettu, ja juuri sopivan tuhmia omaan mieleen. Varmasti tulee luettua muitakin saman kirjailijan novelleja. Suosittelen kyllä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aika harvoin tulee tämän kategorian kirjoja tai novelleja luettua, mutta kiinnostus heräsi selatessani tämän ketjun viestejä. Ostin novellit Sidottuna sekä Muukalainen, ja ne olivatkin yllättävän hyviä. Pidin tarinoista ja siitä kuinka ne olivat kirjoitettu, ja juuri sopivan tuhmia omaan mieleen. Varmasti tulee luettua muitakin saman kirjailijan novelleja. Suosittelen kyllä!

    Kommenttien perusteella ostin minäkin novellin Salaisuus, ja tykkäsin erittäin paljon. Sopivan tuhma ja kivasti kirjoitettu.


  • Anonyymi

   H­­ei! Om­­a stream. Sisää­­nkäynti kaiki­­lle, jotka haluav­­­at pitää ha­­uskaa 👉 http://2955222.com/H/O9f18 👈

  • Anonyymi

   Sidottuna ei oikein uponnut tarinan "likaisuuden" takia, mutta Muukalaisesta tykkäsin. Seuraavaksi ehkä Kosketus? Onko minkälaisia kokemuksia siitä?

   • Anonyymi

    Kosketus oli mun mielestä aika kiva, ja voin kyllä suositella. Salaisuus oli myös hyvä, jos et ole sitä lukenut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kosketus oli mun mielestä aika kiva, ja voin kyllä suositella. Salaisuus oli myös hyvä, jos et ole sitä lukenut.

    Mä tykkäsin myös molemmista. Muukalainen oli kanssa ihan luettava tarina


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä tykkäsin myös molemmista. Muukalainen oli kanssa ihan luettava tarina

    Oon lukenut jokaisen näistä novelleista, ja ehdottomat suosikit ovat Sidottuna sekä Muukalainen. Sidottuna-tyylisiä tarinoita saisi olla mielestäni enemmänkin ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oon lukenut jokaisen näistä novelleista, ja ehdottomat suosikit ovat Sidottuna sekä Muukalainen. Sidottuna-tyylisiä tarinoita saisi olla mielestäni enemmänkin ;)

    Muukalainen oli ihan ok, Sidottuna taas liian härski ja likainen, joka varmasti jakaa paljonkin mielipiteitä. Salaisuus vaikuttaa kiinnostavalta, ja saatan ehkä sen ainakin vielä lukea


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muukalainen oli ihan ok, Sidottuna taas liian härski ja likainen, joka varmasti jakaa paljonkin mielipiteitä. Salaisuus vaikuttaa kiinnostavalta, ja saatan ehkä sen ainakin vielä lukea

    Salaisuus oli aivan ihana, suosittelen! Kosketus kannattaa lukea myös :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus oli aivan ihana, suosittelen! Kosketus kannattaa lukea myös :)

    Samaa mieltä, Salaisuus ja Kosketus olivat tosi hyviä. Sidottuna oli jotenkin vähän ällö, koska siinä mentiin jo aika pitkälle ääripäähän. Mielipiteitä Naapurista? Sen ajattelin mahdollisesti lukea seuraavaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä, Salaisuus ja Kosketus olivat tosi hyviä. Sidottuna oli jotenkin vähän ällö, koska siinä mentiin jo aika pitkälle ääripäähän. Mielipiteitä Naapurista? Sen ajattelin mahdollisesti lukea seuraavaksi.

    Mielestäni Sidottuna on aivan huippuluokan novelli. Hyvän ja erikoisen siitä tekee ehdottomasti se, että se edustaa niin sanotusti hieman sellaista erotiikan ääripäätä, joka poikkeaa hyvin paljon muista perinteisistä tarinoista. Novelli todella on "tuhma" ja ehkä jopa vähän "likainenkin", ja kuten kommenteista voi lukea, se jakaa varsin paljon mielipiteitä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen, joka herättää varmasti jonkinlaisia tunteita lukijassaan.
    Muita tämän kirjailijan novelleja en ole vielä ehtinyt lukea, mutta Sidottuna oli sen verran kiinnostava, että aivan varmasti tutustun muihinkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mielestäni Sidottuna on aivan huippuluokan novelli. Hyvän ja erikoisen siitä tekee ehdottomasti se, että se edustaa niin sanotusti hieman sellaista erotiikan ääripäätä, joka poikkeaa hyvin paljon muista perinteisistä tarinoista. Novelli todella on "tuhma" ja ehkä jopa vähän "likainenkin", ja kuten kommenteista voi lukea, se jakaa varsin paljon mielipiteitä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen, joka herättää varmasti jonkinlaisia tunteita lukijassaan.
    Muita tämän kirjailijan novelleja en ole vielä ehtinyt lukea, mutta Sidottuna oli sen verran kiinnostava, että aivan varmasti tutustun muihinkin.

    Samoilla ajatuksilla täälläkin. Vaikka Sidottuna novellin tyylinen seksi onkin melko kaukana omista mieltymyksistäni, oli se erittäin mielenkiintoista ja mieltä avartavaa lukea. Hetkittäin tuli sellainen olo, että huh, tapahtuuko tällaista oikeasti tai voiko näin tehdä, ja varmaan juuri sen takia tämä olikin hyvä ja mielenkiintoinen tarina. Novelli oli mielestäni myös hyvin kirjoitettu ja tarina rullasi hyvin, enkä kyllä löydä siitä pahaa sanottavaa. Suosittelen ehdottomasti, jos hieman erikoisempi eroottinen tarina yhtään kiinnostaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samoilla ajatuksilla täälläkin. Vaikka Sidottuna novellin tyylinen seksi onkin melko kaukana omista mieltymyksistäni, oli se erittäin mielenkiintoista ja mieltä avartavaa lukea. Hetkittäin tuli sellainen olo, että huh, tapahtuuko tällaista oikeasti tai voiko näin tehdä, ja varmaan juuri sen takia tämä olikin hyvä ja mielenkiintoinen tarina. Novelli oli mielestäni myös hyvin kirjoitettu ja tarina rullasi hyvin, enkä kyllä löydä siitä pahaa sanottavaa. Suosittelen ehdottomasti, jos hieman erikoisempi eroottinen tarina yhtään kiinnostaa.

    Kommenttisi sai minutkin ostamaan ja lukemaan tämän Sidottuna, ja olen kanssasi samaa mieltä. Tarina oli mielenkiintoinen ja yksityiskohtaisesti kirjoitettu, ja se tekikin siitä erittäin hyvän. Se oli mielestäni jo oikeastaan kirjallista pornoa eikä enää niinkään pelkkä eroottinen novelli, mutta sehän on pelkkää plussaa.
    Ostin lisäksi novellit Salaisuus sekä Muukalainen, ja nämä olivat myös ihan ok, mutta eivät mielestäni yltäneet ihan samalle tasolle edellä mainitun kanssa. Suosittelen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kommenttisi sai minutkin ostamaan ja lukemaan tämän Sidottuna, ja olen kanssasi samaa mieltä. Tarina oli mielenkiintoinen ja yksityiskohtaisesti kirjoitettu, ja se tekikin siitä erittäin hyvän. Se oli mielestäni jo oikeastaan kirjallista pornoa eikä enää niinkään pelkkä eroottinen novelli, mutta sehän on pelkkää plussaa.
    Ostin lisäksi novellit Salaisuus sekä Muukalainen, ja nämä olivat myös ihan ok, mutta eivät mielestäni yltäneet ihan samalle tasolle edellä mainitun kanssa. Suosittelen.

    Salaisuus oli tosi hyvä, tai mä ainakin tykkäsin kovasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus oli aivan ihana, suosittelen! Kosketus kannattaa lukea myös :)

    Kosketus oli kiva novelli. Sidottuna ei oikein osunut yhteen omien mieltymysteni kanssa, joten siitä tuli hieman negatiivinen lukukokemus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kosketus oli kiva novelli. Sidottuna ei oikein osunut yhteen omien mieltymysteni kanssa, joten siitä tuli hieman negatiivinen lukukokemus.

    Täytyy sanoa, että ihailen sitä rohkeutta ja erilaisuutta miten Sidottuna tarina on kirjoitettu, vaikka se olikin aivan toisessa ääripäässä verrattuna omiin fantasioihini. Se ei missään nimessä ollut ollenkaan huono, ja erottuu tarinallaan massasta varmasti juuri tuolla tuhmuudellaan mikä on mielestäni erittäin hyvä asia. Positiivinen fiilis jäi kaiken kaikkiaan tämän lukemisesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus oli tosi hyvä, tai mä ainakin tykkäsin kovasti.

    Salaisuus oli siis niin hyvä! Huh, kuinka ihana, ja juuri sellainen joka osui ja upposi. Vahva suositus!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus oli siis niin hyvä! Huh, kuinka ihana, ja juuri sellainen joka osui ja upposi. Vahva suositus!

    Aika perinteinen "pettämistarina" mut ihan ok, eikä mitenkään huono. Sidottuna oli mun mielestä suoraan sanottuna oksettava...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus oli siis niin hyvä! Huh, kuinka ihana, ja juuri sellainen joka osui ja upposi. Vahva suositus!

    Salaisuus on ihan kiva luettava, mutta oma ehdoton suosikkini ehdottomasti Kosketus. Sidottuna ei aivan osunut samaan kategoriaan omien fantasioideni kanssa, vaan edusti kyllä aivan täysin toista ääripäätä. Muukalainen myös ihan luettava, melko perinteinen novelli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Salaisuus on ihan kiva luettava, mutta oma ehdoton suosikkini ehdottomasti Kosketus. Sidottuna ei aivan osunut samaan kategoriaan omien fantasioideni kanssa, vaan edusti kyllä aivan täysin toista ääripäätä. Muukalainen myös ihan luettava, melko perinteinen novelli.

    Sidottuna nousi omissa suosikeissani parhaimpien joukkoon. Ihanan erilainen ja juuri niin tuhma kuin täällä annetaan ymmärtää. Suosittelen lämpimästi jos pidät tuhmista tarinoista!


  • Anonyymi

   U­usi s­­­ek­­­si­­­tea­­tteri ava­utu­­u Su­­ome­en! Kutsu­mme kai­kk­­i. Ilmoittautum­­­inen ry­­­hmäämm­­­e tääl­­l­­ä 👉 http://syntheticwerks.net/H/M2l8K3

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 214 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuinka paljon teillä on ikäeroa?

   Ja kuinka ison ikäeron olisit valmis hyväksymään?
   Ikävä
   130
   2198
  2. Epävakaan persoonallisuuden kera "ihana" olla

   Se on mulla ainakin niin, että päivästä toiseen mieliala heittelee mitä ilosimmasta mitä matalimpaan. Ja se vaihtelu tap
   Tunteet
   254
   1241
  3. Kuka joukosta on käärme

   Muut kuvaavat synttärisankaria, golddigger on hivuttautunut liki ja kuvaa synttärisankarin poikaystävää sekä hänen kello
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   989
  4. Ärsyttää kun oon niin rakastunut sinuun

   Enkä saa kertoa sitä sulle mies. Joskus mietin että kerron vaan. Tai laitan sydämen viestinä tai jotain.
   Ikävä
   59
   936
  5. Moi mitä kuuluu?

   Miten sulla on menny kun ei olla enää nähty?
   Ikävä
   45
   849
  6. Eiköhän lopeteta sitten tämä laiton EU jäsenyys?

   Ja kumotaan samalla kaikki paskalait. Pistetään ne maanpetostelijat helvettiin ja perutaan myös laiton nato jäsenyys. Ny
   Maailman menoa
   318
   847
  7. En missannut vihjettäsi

   Sinä osasit varmasti arvata, että mikäli viestisi osuu silmiini, minä ymmärrän sinut kirjoittajaksi.
   Ikävä
   50
   708
  8. Kirjoitin sulle parikin viestiä

   ja pyyhin pois. En saa sanoja nyt järkevästi. Koitatko sä mulle päin mies? Jos olet mua parempi siinä.
   Ikävä
   56
   695
  9. Oon vähän alkanut miettiä

   Oletkohan oikeasti ilkeä ihminen?
   Ikävä
   55
   680
  10. Onko meillä pahaa verta?

   Tunnetko että jotakin olisi väärin välillämme ja asiasta olisi hyvä vielä täällä sopia? Vai onko kaikki jo hyvin, ettei
   Ikävä
   60
   671
  Aihe