Aihe

Tuhmin novelli tähän asti

Eli kerroin jo aiemmin lukeneeni tuon Sidottuna novellin, jonka on kirjoittanut Anni Korkojen. Tämä oli todellakin mielettömän säväyttävä tarina, joka sai kyllä mielikuvituksen laukalle! Muutaman ystäväni kanssa vaihdoimme ajatuksia tästä tarinasta, ja tulimme siihen tulokseen, että tämä on ollut kyllä tähän asti yksi tuhmimmista novelleista ikinä! Nyt huomasin että Anni Korkojen oli julkaissut kaksi novellia lisää, joten pakkohan nekin oli lukea! Nämä eivät yltäneet tuhmuudellaan lähellekään tuota Sidottuna-tarinaa, mutta kyllä näidenkin jälkeen sukat pyörivät jalassa! Suosittelen 6/5!
Tuossa linkki mistä ainakin löytyy nuo kaikki kolme

https://www.bod.fi/kirjakauppa/catalogsearch/result/?q=Anni+Korkojen

34

4266

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luin kaikki kyseisen kirjoittajan novellit, ja kyllähän siellä kivaa menoa oli. Sidottuna oli kyllä todella tuhmuuden huippu, kun taas muut hieman pliisumpia, mutta kokonaisuudessaan hyviä tarinoita. Jatkoon ehdottomasti!

  • Anonyymi

   YHDYTTIINKÖ NOVELLEISSA ANAALIIN

   • Anonyymi

    Yhdyttiin anaaliin, ja mikäpäs siinä.


   • Taisi lähes jokaisessa novellissa olla peppuseksiä. Itse en henkilökohtaisesti ole kovinkaan paljon peppuleikkien ystävä, mutta kyllähän tuo antoi oman kivan lisänsä näihin tarinoihin. En tosin tiedä, että oliko tuo "YHDYTTIINKÖ NOVELLEISSA ANAALIIN" jonkun mielensäpahoittajan sarkastinen kirjoitus, vai ihan oikea kysymys.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhdyttiin anaaliin, ja mikäpäs siinä.

    Muutamassa novellissa tuntui tuo anaaliseksi olevan aika isossa roolissa, mutta näissä uudemmissa ei niinkään. Tosin eipä minua haittaa ollenkaan, sillä onhan se kivaa puuhaa.


   • Anonyymi

    Muutamassa novellissa oli tosiaan anaaliseksiä ja vieläpä tosi kiihottavasti kuvailtuna! Olin vähän pettynyt kun se tuntui jääneen kokonaan pois näistä seuraavista jotka luin. Toivottavasti peppuseksiä on vielä luvassa!


  • Anonyymi

   Minä luin myös kaikki nuo kirjoittajan novellit, ja arvosanaksi antaisin 5/6. Kirjoittaja on kieltämättä hyvin peppuseksimyönteinen teoksissaan, vaikkakin ihan tavanomaista rakastelua niissä harrastetaan, eikä se ole pelkkää anaalia. Positiivinen yllätys oli tuo Naapuri, joka olikin kirjoitettu kahden naisen välisestä suhteesta! Aion lukea jatkossakin näitä novelleja, mikäli niitä vaan vielä on tulossa.

  • Anonyymi

   Sain juuri luettua kaikki nuo 6 novellia jotka löysin Elisa Kirjasta. Ensimmäiseksi luin tuon Sidottuna tarinan, ja se oli kyllä omaan makuun vähän liikaa. Tarinallisesti oli ihan hyvä, mutta tosiaan hieman liian irstas ja tuhma. 3/5
   Salaisuus oli sellainen josta pidin erittäin paljon, koska olen itse joskus fantasioinut hieman samanlaisesta suhteesta. 5/5
   Naapurista tykkäsin myös, koska siinä pääosaa näytteli kaksi naista, ja se rikkoi hieman tätä normikaavaa. Se ei myöskään liikaa irstaillut, vaan juuri sopivasti. 5/5
   Muita kolmea en lähde sen tarkemmin arvostelemaan mutta seuraavanlaiset arvosanat annan;
   Valokuvaaja 3/5
   Kosketus 4/5
   Palava Halu 3/5

  • Anonyymi

   Tällä kertaa olin mainoksen uhri, ja päätin lukea tuon hypetetyn Kosketuksen. Tarina suorastaan yllätti irstaudellaan ja oli kyllä todellakin tuhma! Tykkäsin kyllä paljon, ja luettuani jouduin herättämään mieheni koska olin aivan äärimmäisen kiihottunut ;)
   Aion lukea myös nuo muut novellit!

   • Sama täällä! Lukiessani tätä ketjua, kiinnostukseni heräsi ja päätin lukea nämä novellit. Nämä toimivat kyllä kivasti ja herättävät erilaisia tuntemuksia kropassa, josta onkin sitten kiva siirtyä vaikkapa niihin petipuuhiin, kuten edellinen kirjoittajakin sanoi. Sidottuna oli melko tuhma, kuten se täällä on jo esille tullutkin. Naapurista pidin myös paljon, vaikka täysin hetero olenkin 😊 Jos tykkäät tuhmasta menosta, suosittelen ehdottomasti lukemaan juurikin tuon Sidottuna!


   • Anonyymi
    NinaKoo kirjoitti:

    Sama täällä! Lukiessani tätä ketjua, kiinnostukseni heräsi ja päätin lukea nämä novellit. Nämä toimivat kyllä kivasti ja herättävät erilaisia tuntemuksia kropassa, josta onkin sitten kiva siirtyä vaikkapa niihin petipuuhiin, kuten edellinen kirjoittajakin sanoi. Sidottuna oli melko tuhma, kuten se täällä on jo esille tullutkin. Naapurista pidin myös paljon, vaikka täysin hetero olenkin 😊 Jos tykkäät tuhmasta menosta, suosittelen ehdottomasti lukemaan juurikin tuon Sidottuna!

    Kerro Nina lisää itsestäsi


  • Anonyymi

   Löytyy muualtakin kuin tuolta Bod-kirjakaupasta. Ainakin Elisa-Kirja on toinen joka näitä myy

  • Anonyymi

   Olen pitänyt itseäni melko estottomana seksin suhteen, mutta tuo Sidottuna oli kyllä melkoista menoa. Siinä oli toki paljon sellaista josta itsekin pidän, mutta ehkä osittain kerronta oli vähän turhankin tuhmaa. Mutta yhtä kaikki, ihan ok novelli ja aion lukea muutkin hänen tarinansa!

  • Anonyymi

   Täytyy sanoa että on melkoisen erikoiset mieltymykset kirjailijalla, ainakin jos tuon Sidottuna novellin tapahtumat kiihottavat häntä itseään. Mua ainakin osa tapahtumista suorastaan ällötti, mutta ehkä toiset tykkää. Ehkä kuitenkin luen vielä yhden näistä novelleista, ja katson että jatkuuko sama meno vai onko perinteisempääkin seksiä tarjolla.

  • Okei, eli kaikki lähti siitä kun muutama päivä sitten luin tän ketjun viestit. Kävin katsomassa niin Elisa kirjasta, kuin tuolta Bod-kirjakaupastakin nämä teokset. Bod myi hintaan 2,99e/kpl ja Elisa 2,90e/kpl. Tässä kohtaa tuli vähän hölmö olo, että miksi mä maksaisin tällaisen summan päästäkseni lukemaan eroottisen novellin, joita on vieläpä ilmaiseksi netti pullollaan? No, juurikin sen takia, että tämä saattaa hyvinkin olla kirjoittajalle ihan se ns. leipätyö. Ja oli se sitten leipätyö tai harrastus, niin mä olen yleensä aina valmis maksamaan siitä kun joku on jaksanut nähdä hieman vaivaa miellyttääkseen yleisöä. Itse kirjoitin omaksi iloksi harrastuspohjalta yhden kirjan (#Elämämkoulu - Hampton Made jos jotain sattuu kiinnostamaan.) ja musta oli ainakin kiva huomata kun jotkut ihmiset sitä oli oikeasti ostaneetkin. Mutta löpinät sikseen ja takaisin asiaan.
   Eli menin ja ostin tuolta Bod-kirjakaupasta kaikki yhdeksän novellia jotka löysin, ja pistin sitten lukien. Mieleen tuli jälkikäteen että olisin säästänyt huikeat 0,81e jos olisin tajunnutkin tilata Elisa-kirjasta.
   Nyt lyhykäiset mielipiteet------->

   Sidottuna: Todellakin juuri niin tuhma ja irstas kuin täällä on annettu ymmärtää. Ehkä jopa hieman tuhmempikin. Sai jopa minut miehenä hieman punastumaan. 5/5

   Palava Halu: Melko perus kauraa eikä mitään järisyttävää eroa eroottisiin novelleihin yleensäkään. 2/5

   Kosketus: Njoo, tästä tykkäsin kyllä oikeastikin. Tosin se varmasti osittain johtunee siitä, että itselläni on aika ajoin samanlaisia fantasioita. 5/5

   Salaisuus: Tämä oli hyvä myös! Aihe oli tietenkin kielletty sekä jännittävä, ja sai herätti kyllä tunteita. 4/5

   Valokuvaaja: Hyvin pitkälti yltää meikäläisen kategoriassa tuon Palavan Halun tasolle. Ihan ok tarina, mutta jotenkin ehkä tuo aihe jo liian käytetty. 2/5

   Naapuri: Kansikuva kertoi jo siitä, että nyt on luvassa tyttörakkautta. Tykkäsin tarinasta mutta jäi jotenkin vähän pliisuksi. Olisin ehkä kaivannut vielä vähän jotain lisää, ja siitä syystä joudun rokottamaan yhdellä pisteellä. 3/5

   Sokea Rakkaus: No tämä oli hyvä! Pelkästään jo se, että tarinan päähenkilö on sokea, nostaa painoarvoa huomattavasti! Tämä ei ollut pelkästään eroottinen novelli, vaan myös eräänlainen rakkaustarina. 5/5

   Tabu: Tästä ei jäänyt oikein mitään käteen. Tuli vähän sellainen olo, että kirjoittajalla on päässyt loppumaan ideat. 1/5

   Muukalainen: Jumalauta! Tässä kirjoittaja palasikin täysillä mukaan peliin tuon edellisen fiaskon jäljiltä! Tarinassa mentiin taas vähän sinne kielletylle alueelle, ja sehän passaa eikös vaan. 5/5

   Piti osallistua keskusteluun ihan lyhyesti, mutta tässä tulikin melko pitkästi tuota tekstiä.
   Terkut kirjailijalle jos luet tätä, jatka samaan malliin!

   • Anonyymi

    Nyt oli niin hyvä analyysi että pakko vetää ostohousut jalkaan, ja lähteä tukemaan tätä kirjailijaa!


   • Anonyymi

    Hyvä analyysi todellakin, ja sai minutkin kiinnostumaan. Odotukseni eivät ole kovin korkealla yleensä tällaisissa novelleissa, mutta ehdottomasti ostan jonkun noista luettavaksi jotta näen itsekin minkälaista tarinaa on tarjolla.


   • Anonyymi

    Analyysin perusteella päätin minäkin kokeilla että minkälaista tarinaa on tarjolla.
    Oma arvioni menee jotakuinkin seuraavanlaisesti:

    Sidottuna 4/5 koska oli vähän liian "likainen" tarina, mutta hyvin kirjoitettu.
    Muukalainen 5/5 ja tästä pidin kovasti. Sopivan tuhma muttei kuitenkaan liiaksi.
    Sokea Rakkaus 5/5 pidin suuresti johtuen tarinasta, joka ei tosiaan ollut pelkästään perinteinen "panotarina".
    Salaisuus 3/5 tarina oli ihan hyvä, mutta jotenkin tuollainen pettäminen ja anaaliseksi ei ole lähellä sydäntä.
    Palava Halu 3/5 tässäkin tarina oli ihan ok, vaikkakin hieman perinteinen. Miinusta jälleen anaaliseksistä.
    Kosketus 4/5 tarina oli hyvä, ja sai aikaan monenlaisia tuntemuksia. Joudun jälleen rokottamaan pisteen anaaliseksistä.
    Naapuri 4/5 kiva tarina naisten välisestä kanssakäymisestä, mutta tuntui että jäin kaipaamaan hieman jotakin lisää.
    Valokuvaaja 2/5 ja taas sitä anaalia.
    Tabu 1/5 tästä ei jäänyt oikein mitään käteen. Muutama pieni tähtihetki tässäkin oli, mutta kokonaisuutena ei sytyttänyt.

    Ja kyllä, osa saattaa pitää minua kukkahattutätinä tms. koska rokotan pisteitä peppuseksistä. Olen ehkä sen verran vanhanaikainen ja perinteisen seksin ystävä, etten pidä tuollaisesta ollenkaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Analyysin perusteella päätin minäkin kokeilla että minkälaista tarinaa on tarjolla.
    Oma arvioni menee jotakuinkin seuraavanlaisesti:

    Sidottuna 4/5 koska oli vähän liian "likainen" tarina, mutta hyvin kirjoitettu.
    Muukalainen 5/5 ja tästä pidin kovasti. Sopivan tuhma muttei kuitenkaan liiaksi.
    Sokea Rakkaus 5/5 pidin suuresti johtuen tarinasta, joka ei tosiaan ollut pelkästään perinteinen "panotarina".
    Salaisuus 3/5 tarina oli ihan hyvä, mutta jotenkin tuollainen pettäminen ja anaaliseksi ei ole lähellä sydäntä.
    Palava Halu 3/5 tässäkin tarina oli ihan ok, vaikkakin hieman perinteinen. Miinusta jälleen anaaliseksistä.
    Kosketus 4/5 tarina oli hyvä, ja sai aikaan monenlaisia tuntemuksia. Joudun jälleen rokottamaan pisteen anaaliseksistä.
    Naapuri 4/5 kiva tarina naisten välisestä kanssakäymisestä, mutta tuntui että jäin kaipaamaan hieman jotakin lisää.
    Valokuvaaja 2/5 ja taas sitä anaalia.
    Tabu 1/5 tästä ei jäänyt oikein mitään käteen. Muutama pieni tähtihetki tässäkin oli, mutta kokonaisuutena ei sytyttänyt.

    Ja kyllä, osa saattaa pitää minua kukkahattutätinä tms. koska rokotan pisteitä peppuseksistä. Olen ehkä sen verran vanhanaikainen ja perinteisen seksin ystävä, etten pidä tuollaisesta ollenkaan.

    Sidottuna oli ihan huippu! Se todellakin yllätti irstaudellaan ja kaikella sillä tuhmuudella! Otan lukuun ehdottomasti muutkin teokset. Peppuseksi on parasta ja toiset siitä tykkää, kun toiset taas ei. Jokaisella on mielipiteensä ja luulen että näiden tarinoiden tarkoitus on myöskin olla sellaisia, jotka ruokkivat erilaisten ihmisten erilaisia mieltymyksiä sekä fantasioita. Kiitokset kirjailijalle mahtavasta tekstistä, ja tsemppiä valitsemallasi tiellä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sidottuna oli ihan huippu! Se todellakin yllätti irstaudellaan ja kaikella sillä tuhmuudella! Otan lukuun ehdottomasti muutkin teokset. Peppuseksi on parasta ja toiset siitä tykkää, kun toiset taas ei. Jokaisella on mielipiteensä ja luulen että näiden tarinoiden tarkoitus on myöskin olla sellaisia, jotka ruokkivat erilaisten ihmisten erilaisia mieltymyksiä sekä fantasioita. Kiitokset kirjailijalle mahtavasta tekstistä, ja tsemppiä valitsemallasi tiellä!

    Itselläni on myös vähän tuosta perinteisestä seksistä poikkeavat mieltymykset, ja tämä kirjoitus sai kiinnostumaan juurikin tuosta Sidottuna tarinasta. Ostin sen ja luinkin jo, ja hitto vieköön kuinka siitä pidinkään! Marssin suoraan takaisin kauppaan ja ostin kaikki muutkin. Muukalainen on seuraava jonka otan sitten illalla lukuun.


   • Anonyymi

    Lukiessani ketjun viestejä ja käydessäni katsomassa kirjailijan tarjontaa, mulle ei ihan täysin auennut muuta kuin se, että "kirjallista pornoa" tarjolla. Tykkään lukea eroottisia tarinoita ehdottomasti, mutta useasti käytän ns. ilmaisia kanavoita joista niitä löytää älyttömän paljon. On tosin hienoa että joku oikeasti jaksaa hieman panostaa näihin viestihin, ja tekee pienen analyysin avatakseen fiiliksiään koskien näitä tarinoita, koska se ainakin sai minulle sellaisen fiiliksen että miksi en maksaisi tuota pientä summaa ja testaisi nyt vaikkapa sitten edes yhtä kirjoittajan teoksista. Ostin alkuun 2 novellia jotka olivat juuri tuo irstaudellaan hypetetty Sidottuna, sekä hieman erilaisena mainostettu Sokea Rakkaus. Molemmista tykkäsin, vaikkakin tosiaan Sidottuna oli juuri niin tuhma kuin täällä on annettu ymmärtääkin, ja meni itsellä vähän omien mieltymysten ylitse. Ja mitä tuohon hintaan tulee, mielestäni tuollainen 2-3 euroa novellista ei mielestäni ole liikaa etenkään näin korona-aikana kun varmasti jokaisella on omat ongelmansa taloutensa kanssa. Ja jos mietitään asiaa vielä sellaiselta kantilta, että tarina maksaa vaikkapa tuon 3 euroa, siitä jää kirjailijalle itselleen vajaa puolet verojen sekä kirjakauppojen omien kustannuksien jälkeen. Eli kirjailija ei tällä pääse missään nimessä rikastumaan, mutta saa varmasti hyvän mielen huomatessaan että myytyjä kappaleita on edes jokunen kuukaudessa, ja tästä voi saada sen esim. 20 euroa vaivanpalkkaa työstään. Itsekään en rahassa suoranaisesti kylve, mutta pyrin näinä poikkeusaikoina tukemaan ns. pienyrittäjiä mahdollisuuksieni mukaan, ja usein nämä tukeni ovat sitä että ostan pienellä hinnalla itselleni jotain, ja saan sillä toivottavasti myös toiselle osapuolelle hyvän fiiliksen ja mahdollisesti myös syyn jatkaa näiden tekstien kirjoittamista. Eli tiivistettynä vielä, jos olet erotiikan ystävä ja tykkäät lukea tällaisia, mene ja osta itsellesi hetkellistä viihdettä ja anna tukesi kirjailijalle.
    Novellien hinnat näyttävät vaihtelevan paljon eri kaupoissa, eli ihan pienelläkin rahalla ne muutamista paikoista näköjään irtoavat, joten ehdottomasti aion ostaa ja lukea vielä ainakin osan noista muistakin joita on kehuttu.


   • Anonyymi

    Luettuani tämän postauksen, ajattelin tietenkin lukevani ainoastaan ne novellit jotka olivat saaneet eniten pisteitä, mutta toisin kävi. Pidin sen verran paljon jokaisesta lukemastani tarinasta, että jouduin sitten lukea loputkin. Naapuri ei antanut juuri mitään, sillä en yleensäkään ole kiinnostunut niinkään tuosta lesbo-seksistä, Tabu oli todella hieman tylsä, mutta ihan luettava kuitenkin. Yhteenvetona voisin todeta näiden lukemieni 10 novellin perusteella, että arvosanaksi antaisin 4/5.


  • Anonyymi

   Hyi hitto miten likainen ja ällöttävä tuo Sidottuna oli! Tarina itsessään olisi ollut todella hyvä, ellei sitä olisi pilattu kaikella tuolla suorastaan oksettavalla rietastelulla. Tämän novellin perustella en kyllä lue enää ainuttakaan samaisen kirjailijan teosta, jos meno on kaikissa tuollaista.

   • Anonyymi

    No juu...Oletan että olet nainen, ja saihan se kieltämättä mullekin näin miehenä korvat punottamaan vähän. Tarina oli hyvä kuten totesit, ja kokonaisuus tyydytti sen verran että luin pari muutakin. Oon siis nyt tuon lisäksi lukenut sen Muukalaisen, Naapurin sekä Sokean rakkauden, ja näissä oli ainakin ihan tavanomaista meininkiä 👍🏼 Todennäköisesti luen koko saatavilla olevan sarjan, sillä nämä ovat melko mukavia ja helppoja luettavia iltaisin.


  • Lähdin tekemään hieman tutkimustyötä novellieni pohjalta, ja tarkoituksenani oli katsoa puhutaanko näistä missään ja minkälaista keskustelua ovat saaneet aikaiseksi. Ilokseni sain huomata että ainakin täällä keskustelupalstalla on ollut kommentointia oikein kivasti! Ensinnäkin kiitos teille kaikille jotka olette täällä jakaneet niin risuja kuin ruusujakin, tämä lämmittää mieltä aivan mielettömän paljon! Tarkoitus olisi avata jossain vaiheessa oma sivusto johon tulee ehdottomasti keskustelu/palauteosio, ja sinne toivoisinkin lisää keskustelua sekä kommentointia tai ihan yleistä arvostelua.
   Erityiskiitos etenkin sille henkilölle joka oli antanut erittäin hienon analysoinnin lukemistaan novelleista, ja tällaista kirjailija ehdottomasti tarvitseekin.
   Mutta pidemmittä puheitta, kiitos kaikille tähänastisille lukijoille ja oikein hyvää Joulun odotusta!

   Niin ja jos joku haluaa minulta jotakin kysyä näistä novelleista tai mistä tahansa, tähän voi kommentoida alle ja koitan käydä parhaani mukaan vastaamassa.

   Tiedotan tietenkin heti kun sivusto saadaan aikaiseksi, jolloin kysymyksiä voi osoittaa suoraan sinne.

   - Anni

   • Anonyymi

    Oon lukenut kaikki sun novellit mitä tuolta netin kirjakaupoista löysin, ja tykkäsin suurimmasta osasta tosi paljon. Mutta pakko kysyä tuosta Sidottuna tarinasta, että mistä lähti inspiraatio kirjoittaa noin "rohkea" teksti? Pidin siitä silti älyttömästi, vaikka kaikki tapahtumat eivät ihan kohdanneetkaan omien mieltymyksieni kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oon lukenut kaikki sun novellit mitä tuolta netin kirjakaupoista löysin, ja tykkäsin suurimmasta osasta tosi paljon. Mutta pakko kysyä tuosta Sidottuna tarinasta, että mistä lähti inspiraatio kirjoittaa noin "rohkea" teksti? Pidin siitä silti älyttömästi, vaikka kaikki tapahtumat eivät ihan kohdanneetkaan omien mieltymyksieni kanssa.

    Kiitos kysymyksestä! Eli idea tuohon lähti ihan siitä, että halusin kirjoittaa tarinan jossa on monipuolista seksiä. Meitä ihmisiä kun on niin moneen junaan, sekä meillä kaikilla on jonkunlaisia mieltymyksiä ja fantasioita, niin tässä tarjosin niitä näkökulmia erilaisille lukijoille. Sidottuna on saanut paljon palautetta joista osa on ollut positiivisia, ja osa myös negatiivisia mikä tietysti on aivan normaalia kaikkien teosten suhteen.

    Julkaisin juuri uuden novellin joka on nimeltään Kolmas Pyörä, ja se pitäisi nyt löytyä kirjakauppojen sivuilta.


   • Anonyymi
    AnniKorkojen kirjoitti:

    Kiitos kysymyksestä! Eli idea tuohon lähti ihan siitä, että halusin kirjoittaa tarinan jossa on monipuolista seksiä. Meitä ihmisiä kun on niin moneen junaan, sekä meillä kaikilla on jonkunlaisia mieltymyksiä ja fantasioita, niin tässä tarjosin niitä näkökulmia erilaisille lukijoille. Sidottuna on saanut paljon palautetta joista osa on ollut positiivisia, ja osa myös negatiivisia mikä tietysti on aivan normaalia kaikkien teosten suhteen.

    Julkaisin juuri uuden novellin joka on nimeltään Kolmas Pyörä, ja se pitäisi nyt löytyä kirjakauppojen sivuilta.

    Kolmas pyörä luettu, ja tykkäsin! Muukalainen oli myös tosi hyvä, ja tänään aion lukea Kosketuksen. Sidottuna odottaa vielä lukemista, koska en ole vielä kommentoinnin perusteella "uskaltanut" lukea. Täytyy odottaa sitä oikeaa moodia jottei se ole sitten liian raju lukuelämys.


   • Anonyymi

    Hei Anni! Täällä myös yksi joka lukenut kaikki novellisi, ja osa niistä meni heittämällä parhaiden lukemieni joukkoon. Moni tarina on sellainen mistä itsekin monesti olen fantasioinut, ja on ollut erittäin ihanaa lukea tällaista josta sai tavallaan sitä mielikuvaa mitä voisi tapahtua. Erityisesti nostan jalustalle teokset Muukalainen, Kolmas Pyörä, Sidottuna, Kosketus sekä Salaisuus. Nämä olivat eroottisesti juuri sellaista joka iskee todellakin. Naapuri sekä Sokea Rakkaus olivat myös sellaisia joista pidin, vaikkakaan niiden tarinat eivät kohdannetkaan omien fantasioideni kanssa.
    Hyvää Joulua kirjailijalle, sekä kaikille muillekin ketjun ihmisille! Muistakaa että Joulu on antamisen aikaa ;)


  • Onpas kiva huomata että aloitukseni on saanut näin paljon keskustelua! Ja erittäin mukava yllätys, että itse kirjailijakin ottanut osaa kommentointiin. Olen itsekin nyt ehtinyt lukea jokaisen novellin jonka olen löytänyt, ja suurimmasta osasta pidin paljon. Tokikaan näissä seuraavissa ei mennä ihan niin äärimmäisyyksiin mihin tuo Sidottuna meni, mutta hyviä fiilistä nostattavia tarinoita ehdottomasti! Kovasti odotan jo uutta tuotantoa.

   • Anonyymi

    Hyvin on herättänyt keskustelua kyllä tämä ketju! 😊 Itsekin siis juuri tätä kautta törmäsin näihin novelleihin, ja nyt pyhinä lukaisin niistä jokaisen. Osa oli todella hyviä kuten täällä on annettu ymmärtääkin, mutta pari teosta olivat ehkä hieman pettymys. Mutta yleisesti antaisin näistä arvosanaksi 8.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin on herättänyt keskustelua kyllä tämä ketju! 😊 Itsekin siis juuri tätä kautta törmäsin näihin novelleihin, ja nyt pyhinä lukaisin niistä jokaisen. Osa oli todella hyviä kuten täällä on annettu ymmärtääkin, mutta pari teosta olivat ehkä hieman pettymys. Mutta yleisesti antaisin näistä arvosanaksi 8.

    Yleensä oon suosinut noita ilmaisia novelleja mitä löytyy tältäkin foorumilta, ja onhan niitä paljon muuallakin netissä. Mutta törmätessäni tähän ketjuun, enhän mä voinut olla katsomatta tätä korttia! :) Nyt on neljä novellia luettu, ja ostin just loputkin koska olivat hyviä. Sidottuna oli aika extremeä mutta hyvällä tapaa, vaikka ajoittain tulikin vähän sellanen olo että hyi olkoon, mutta kokonaisuutena todellakin "kutkuttava" kuten täällä sitä on kuvattu. Valokuvaaja oli melko perinteinen tarina, mutta kuten muutkin, sai tämäkin kierrokset nousemaan. Salaisuus oli älyttömän hyvä! Tosin johtuu ehkä siitä ns. tabusta joka tämän tarinan aiheena oli. Muukalainen oli kuin suoraan omista fantasioistani, joten täysi kymppi! Tänään onkin sitten vuorossa joko Kosketus tai Sokea Rakkaus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yleensä oon suosinut noita ilmaisia novelleja mitä löytyy tältäkin foorumilta, ja onhan niitä paljon muuallakin netissä. Mutta törmätessäni tähän ketjuun, enhän mä voinut olla katsomatta tätä korttia! :) Nyt on neljä novellia luettu, ja ostin just loputkin koska olivat hyviä. Sidottuna oli aika extremeä mutta hyvällä tapaa, vaikka ajoittain tulikin vähän sellanen olo että hyi olkoon, mutta kokonaisuutena todellakin "kutkuttava" kuten täällä sitä on kuvattu. Valokuvaaja oli melko perinteinen tarina, mutta kuten muutkin, sai tämäkin kierrokset nousemaan. Salaisuus oli älyttömän hyvä! Tosin johtuu ehkä siitä ns. tabusta joka tämän tarinan aiheena oli. Muukalainen oli kuin suoraan omista fantasioistani, joten täysi kymppi! Tänään onkin sitten vuorossa joko Kosketus tai Sokea Rakkaus.

    Muukalainen, ai että mikä tarina! Kyllä alkoi hormonit hyrrätä tätä lukiessa. Tänään ajattelin lukea tuon Sidottuna. Ystäväni siitä hieman varoitteli, että melkoista menoa on tiedossa. Saas nähdä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muukalainen, ai että mikä tarina! Kyllä alkoi hormonit hyrrätä tätä lukiessa. Tänään ajattelin lukea tuon Sidottuna. Ystäväni siitä hieman varoitteli, että melkoista menoa on tiedossa. Saas nähdä!

    Sidottuna aivan ehdottomasti yks parhaista! Varoituksen sanasen annan minä myös, nimittäin tässä on tarina joka ei juuri häpeile.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   17685
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   288
   4999
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   2766
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   189
   2209