Kysyntä räjähtää käsiin

Anonyymi

Lomaosakemyynti tulee rikkomaan kaikki myyntiennätykset tähänasti ikinä alkaen vuosi 2020 ja eteenpäin. Lomaosakematkailussa täyttyy kaikki vaatimukset nykyaikaiseen, ekologiseen, vastuulliseen ja hintalaatutietoiseen matkailun tarpeeseen. Suosittelen 20-vuoden kokemuksella.

18

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei varmasti tule rikkomaan mitään ennätyksiä. Lomaosake hommat näivettyy ja samalla lomaosake kauppiaat tekevät konkursseja. Eli haukkaavat skeidaa.

    • Anonyymi

      Aloittaja lie yksi tyhmista joka ostaa "osakkeen" ja sitten maksaa normaalin hotellin hinta kk maksun paalle! Plus se ensimmainen liittymis hinta!
      En ole koskaan ymmartanyt tata tyhmyytta...

      Tunnen kuinka systeemi toimii koska olen kaynyt syomassa muutamat pihvit myyntiesittelyissa. Ostamatta koskaan...

    • Anonyymi

      Mekin olemme käyneet noissa osakeesittelyissä useammankerran. Ihan hävettää kertoo. Ollaan saatu lahjaksi esittelyistä ainakin 5-6ilmaista majoitus vrk, astiasto 6hlö oli joku puolalainen astiasto, matka tv. Ja noin 700€ lahjakortteja hcr palveluihin käy ravintoloihin. Ja vielä käydään jos tulee kutsuja. Kutsut tervetulleita kiitos jo etukäteen.

    • Anonyymi

      Saakohan nuita siellä lompakon esittelyissä vai joko ovat lopettaneet touhun..

    • Anonyymi

      Katinkulta osakkeita ei kannata ottaa edes ilmaiseksi, maksut tulevat nousemaan lisää ja korona hoitaa loput. Myös vesistö aiheuttaa iho ongelmia ja ilma haisee kananmunalle.

    • Anonyymi

      Ei minkään firman viikkoosakkeita kannata enää ostaa itselle. Vuoden sisällä näihin pääsee edullisesti. Viikkoosake omistuksille käy kuin vierumäen osakkeille. Ovat nyt arvottomia rahat meni omistajalta ja näin käy muillekkin. Kannattaa nyt ostaa lomallon jäsenyys.

    • Anonyymi

      Lomaosakemyynti tulee kasvattamaan rajusti myyntiään. Omistat oman asuntosi kokonaa, kaikki 52 viikkoa, koska asut siellä. Miksi omistaa loma-asunnon kaikki 52 viikkoa koska olet siellä viikon tai pari vuodessa? Omistamalla osuuden tasokkaasta loma-asunnosta voit lomailla tasokkaasti. Nykyaikaine tegnologia mohdollistaa että voit lomailla kaikkialla muualla kuin omistamassasi asunnossa, saat lisälomaviikkoja ja muita mahtavia etuuksia. Eihan nykyaikaine energinen, harrastava, maailamalle avoin perhe, henkilä halua omistaa mitään korpimökkiä, työleiriä stresseineen, vaan omstaa trendikkäästi osuuden. Lomaosake on kuin kaupunkipyörä, maksat vain käytöstä. Nykyihminen ei halua sijoittaa viimeisiä palkkatulijaan johonkin korpimökkiin joka on tyjillään suuren osan vuotta vaan saada uusia kokemuksia. Limaosakematkailu täyttää tämän kaikki edullisesti ja tasokkaasti.

    • Anonyymi

      Mutta lomallo on tullut jäädäkseen lomailioitten arkeen suurena apuna ja lomien järjestäjänä edullisesti ilman lomaosaketta.

    • Anonyymi

      Myyntimies jatkaa satujaan...

    • Anonyymi

      Edullisuudestahan voi olla montaa mieltä.

    • Anonyymi

      Laitapas lomaosake kauppias esim. Millä hintaa pääsee viikoks katinkultaan jos omistus on vaikka sallas.

    • Anonyymi

      Omaloma. netin jälleenmyynnissä lomaosakkeet ovat keskimäärin -50%, tai jopa -70% uushankintahintaa edullisempia!"

      Todella kannattavia "sijoituksia!" Takkiin on tullut jokaisella... Silti katselemani hinnat ylihintaisia - samalla saa luxus hotellin ilman ongelmia ja vuotuisia kuluja.

    • Anonyymi

      Siinähän se onnistuneen lomaosakeostoksen juju on, osta halvalla. Sinähän sen sanoit, miksi maksaa ylihintaa. Tällä halvalla viikolla saat hyviä ja tasokkaita lomia ja rajattomasti puoli-ilmaisia lisäviikkoja. Ei voi kuin suositella ostamaan näitä halpoja viikkoja. Hyvä sijoitus, saat ainaskin omasi takaisin kun myyt taas sen halvalla eteenpäin.

      • Anonyymi

        Lomallon "laadukas" majoitus kohde on esimerkiksi kulahtanut seurakunnan leirikeskus, joka onkin Lomallon huippukohde Sapson Helmi.


    • Anonyymi

      Kertokaa minulle, mikä on lomaosakkeen hyvä puoli? En sitä näin eläkeikään ehtineenä ole keksinyt. Miksi ei voi vain lähteä...jonnekin? Monilla on vakiolomapaikka, jonne menevät ilman mitään sitoumuksia. On vaikea käsittää tätä jatkuvaa lomaosake-keskustelua, jossa näyttää olevan ihan helkutisti ongelmia, miksi silti olette touhussa mukana?

    • Anonyymi

      Lomaosake touhuissa on vaan mukana TOLLOT. Jotka eivät pääse sieltä omin avuin pois jos niitä ei kukaan auta. Ovat iäisyys vankeja lomaosakkeensa kans.

      • Anonyymi

        ALOITTAJA ON LOMAOSAKEKAUPPIAS .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ALOITTAJA ON LOMAOSAKEKAUPPIAS .

        Enhän minä sitä kysynyt... Hupsut, kysyin, että miksi olette lomaosake-väkeä? Miksi? Kertokaa, mikä on homman tarkoitus?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe