Kappas, avaukseni näyttää poistuneen

Anonyymi

Siinähän kirjoitin vaan kuinka Kielipolitiikkapalstalla yksi ruotsinkielinen(rkp:läinen) näyttää saavan häiriköidä mielinmäärin, tekemällä muutaman sanan "fenno" - avauksia joihin liittää yhden emojin mukaan. Yhdellä sivulla on peräti 14 tuollaista avausta, ja sama kaveri asialla. Kyse on siis pelkästä häiriköinnistä, mutta modet ei välitä.

3

<50

  Vastaukset

  • Koskas täällä kirjoittajia on kohdeltu tasapuolisesti?
   Jotenkin tulee mieleen natsiaika.

  • Moikka! Suomi24-palstoilla ei tällä hetkellä toimi palstakohtaisia moderaattoreita, vaan moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderaattoreiden toimesta. He valvovat sivustoa muun muassa Ilmoita-painikkeen kautta tehtyjen ilmoitusten perusteella. Samoin käytössämme oleva tekoäly tekee myös poistoja ja se poistaa viestejä monista eri syistä.

   Toisinaan virheellisiä poistoja tulee, ja siksi tarkistus onkin joskus paikallaan. Voit lähettää palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi esimerkkejä viesteistä, jotka on mielestäsi poistettu väärin perustein.

   Jos löydät viestin, joka mielestäsi pitäisi poistaa, voit tehdä siitä ilmoituksen viestin yhteydestä löytyvällä Ilmoita-painikkeella (aloitusviestissä lipun kuvasta, kommentista kolmen pisteen takaa avautuvasta valikosta). Ilmoitukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tämä työ tehdään käsin, jonka vuoksi toisinaan ilmoituksen käsittely voi viivästyä.

   -Emma

   • Ei ole vieläkään viitsitty keksiä kunnon asiallista vastausta. Tuota samaa spämmiä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   162
   4265
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   92
   4031
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2354
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   210
   2005
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1894