Olenko kenties epätäydellisin ihminen koko suomessa?

Anonyymi

Okei eli oon nyt viimeset 2 kuukautta tuntenut hirveitä paineita itsestäni koska tajusin kuinka hirveä mun keho oikeesti on. Oon 17-vuotias tyttö (kohta 18) ja mun keho on niin kauhee, etten ikinä usko saavani poikaystävää tai tulevaisuudessa miestä ja perhettä.

Tässä asioita jotka minussa mm on vikana.
- hörökorvat (ei mitkään maailman isoimmat mutta silti)
- miehekäs ääni
- olen karvainen (maha, selkä, posket, viikset, kädet, jalat, bikiniraja jne.) ja joistain paikoista karvat ovat todella tummia (esim. Alaselkä)
- ulommat häppärit roikkuu oudosti ja näyttävät huonolta alusvaatteissa, juoksutrikoissa sekä uimapuvuissa/bikineissä.
- minulla on aika iso otsa
- en meikkaa, koska en yksinkertaisesti osaa
- nenäni on "pottumainen"

Hyvä hygienia minulla on. Käyn suihkussa päivittäin, pesen hiukset n. 4-5 kertaa viikossa. Hoidan myös ihoani hyvin, sekä käytän vaatteita korkeintaan 2 kertaa ennen pesua. Kuntosalilla käyn myös, ja olen hoikka, mutta se ei oikein tee omastatunnostani parempaa kaikkien muiden epätäydellisyyksien rinnalla. Olen myös luotettava ja todella antelias sekä huolehtivainen.

Mitä minun pitäisi tehdä? Tulenkohan koskaan saamaan perhettä tai onnellista avioliittoa? :(

2

<50

  Vastaukset

  • Ihmisen ulkonäön ankarin kriitikko on lähes aina hän itse.

   Meikkaamista voi opetella. Karvoja voi ajella. Tähän ikään mennessä on tullut nähtyä, että jokaiselle kehotyypille ja "varustukselle" löytyy faninsa. Jotkut - kuten esimerkiksi minä - pitävät meikittömistä kasvoista. Ihminen on ihan luomuna aidoimmillaan. Kyllähän hillitty ja taitava meikki on myös kiva, mutta ei sekään mitään pelasta, jos kemiat ei muuten kohtaa.

   Teininä ulkonäköasiat korostuu ja ihmiset on pinnallisimmillaan, mutta ihmisten iän karttuessa aletaan yleensä arvostaa muitakin asioita, kuin supermallin ulkonäköä. Kuulostat kivalta ihmiseltä, jonka kanssa olisi kiva perustaa perhe. Olen varma, että joku muukin näkee sen

  • vaikea sanoa mitään ilman kuvaa.

   timmi kroppaa antaa paljon anteeksi.

   karvoja voi sheivata tai sokeroida tms

   rahalla saa korjattua muita asioita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut